Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #105 Dátum: 10 aug 28, 18:37:37 » |
|
Őt nem is néztem. LOL, képzeld el Sanji arcát, ha Hancock csatlakozna
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #107 Dátum: 10 aug 28, 22:09:05 » |
|
szerintem még minimum 5 év benne van a mangában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #108 Dátum: 10 aug 29, 11:49:25 » |
|
Azért ez mindegyik bátor kijelentés. Nem tudjunk mik Dragon és Shanks céljai. Úgy érzem lesz itt még fordulat bőven. Ha bármelyik Luffy és a célja közé áll szerintem szívbaj nélkül pofán veri:D. Ismeritek már ti is eléggé milyen a természete:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bereja
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 10 aug 29, 12:04:19 » |
|
Én örülnék,ha a 10. Hancock lenne. Mást nem igen tudok elképzelni jelenleg. A manga még biztos fog menni 1-2 évig minimum. Kíváncsi leszek én is,hogy ki milyen erős lesz. Engem főleg Luffy érdekel. Azért belőle lesz a legnehezebb kihozni az új dolgokat. Hátha lesz vmi új Gumi képesség Azt,hogy Luffy párbajozna egyszer Shanks-al vagy Dragonnal..Hát én nem nagyon hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #110 Dátum: 10 aug 29, 18:57:24 » |
|
Szerintem Hancock , nehezen lenne Luffy 10. társa . Mert neki igen komoly kaloz csapata van , nem hinném , hogy ott hagyná öket . Persze akkor biztosan csatlakozna ha kiiktatnák Hancock társait , elvégre már nem nevezhetö Shichibukainak.Én kifejezetten örülnék ha Hancock lenne Luffy 10. társa , a hülyesége pont illik a csapatba .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 29, 21:47:01 írta Norec »
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #111 Dátum: 10 aug 29, 20:18:11 » |
|
Én még várok néhány évet és akkor fogok javaslatot tenni a 10. tagra. Amúgy engem most főleg Sanji izgat, mert nem tudom elképzelni, hogy mit tanulhat azon sok fura embertől, de ezt csak Oda mester tudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #112 Dátum: 10 aug 31, 23:52:06 » |
|
Mi ez a 10. tag dolog emberek? Senki sem mondta egy szóval sem, hogy lesz 10. tag. Luffy mondta, hogy 9-10 tag elég neki, és a 9 meg van, 10. nem feltétlenül kell. És a fő posztok be vannak töltve 1-1 ember személyében.
Emlékeim szerint csak Gol D. Roger és legénysége jutott el a One Piece-ig Hát akkor rosszul emlékszel. Rogeré volt a One Piece, és ő rejtette el Raftel szigetén.
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #113 Dátum: 10 szep 01, 00:01:38 » |
|
Rosszul emlékszel. Övé volt a one piece, de csak sejthető, hogy ott van elrejtve. Én tisztán emlékszem, hogy 10 tagot akar Luffy, de ennek utána akarok még nézni.
Én se találtam számot szóval ez a 10 lehet tényleg légből kapott dolog volt. Az első 20 részt végig olvastam a mangából és nem leltem meg. Annyit mond shanksnek, hogy jobb csapatom lesz mint a tied:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 01, 00:47:23 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
DanButcher
Újonc
Nem elérhető
V.I.P.
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 szep 01, 08:42:01 » |
|
Hát akkor rosszul emlékszel. Rogeré volt a One Piece, és ő rejtette el Raftel szigetén.
Te emlékszel rosszul a One Piece a régi időkből maradt fent, vagy vmi fegyver vagy vmi történelmi útmutatás de még nem derült ki, Gol D. Roger találta meg, azért rejtette el mert haldoklott és talán nem volt itt az idő, hogy ki is derüljön mi is az, nyugi ha nem tudsz vmit előbb olvas utána
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoro92
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 10 szep 01, 11:56:24 » |
|
Mi ez a 10. tag dolog emberek? Senki sem mondta egy szóval sem, hogy lesz 10. tag. Luffy mondta, hogy 9-10 tag elég neki, és a 9 meg van, 10. nem feltétlenül kell. És a fő posztok be vannak töltve 1-1 ember személyében.
Ez nincs benne a mangába de olvastam egy Interjút oda-val és elmondta hogy .........Luffynak mindenképp 10 embert akar. (Legelöször ugytervezte hogy a Grand Line ra 10 emberrel megy, 4 lett belöle) szoval szerintem biztos leszmég + tag....lehet nemis 1 hanem több
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoLa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 10 szep 01, 15:39:39 » |
|
És régésznek(lsd. Robin) is feltétlen lennie kell egy kalóz csapatba? O.o
Én új tagnak egy Harcművészt tudnék elképzelni (az még nincs :d )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 10 szep 02, 14:11:10 » |
|
Hát akkor rosszul emlékszel. Rogeré volt a One Piece, és ő rejtette el Raftel szigetén.
Te emlékszel rosszul a One Piece a régi időkből maradt fent, vagy vmi fegyver vagy vmi történelmi útmutatás de még nem derült ki, Gol D. Roger találta meg, azért rejtette el mert haldoklott és talán nem volt itt az idő, hogy ki is derüljön mi is az, nyugi ha nem tudsz vmit előbb olvas utána De hát mondta is, hogy "ha a kincsem kell keresétek meg mind egy helyen van." Tehát már eleve nála volt csak elrejtette.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 10 szep 02, 18:55:13 » |
|
Nem hinném, hogy itt olyan kincsről lenne szó. Itt a kincs nem arany meg ilyen dolgok lesznek. Azt meg szerintem kilehet zárni, hogy Hancock elmehetne Luffyékal. Persze ha megkérné talán megtenné. De neki vannak komoly kötelességei is amelyeknek meg kell felelni. Az, hogy hány fő csatlakozik a csapathoz nem lehet kitalálni. Azért mert Luffy azt mondta, hogy 10, az nem jelent igazán semmit hiszen soha nem gondolkodik. Aki vagy ami megtetszik neki azt beveszi. És ki tudja, hogy kivel találkoznak még?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
todi
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #119 Dátum: 10 szep 02, 23:54:06 » |
|
Már félév eltelt a One piece világában. Már csak 3 hét van hátra a következő fejezetig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|