Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #45 Dátum: 11 dec 12, 15:06:57 » |
|
a log csak a grand-line on lévő szigetek mágneses mezejére reagál. az a sziget ahol nami volt, csak felhőkből állt. de ha még is átállt, akkor is volt ideje visszaállni a gyojin.szigetre, mert a nami pár napot eltöltött sabaody-n.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #46 Dátum: 11 dec 12, 18:18:11 » |
|
Elég volt az off-ból. Ez még kicsit sem tartozik szegény perverz szakács topicjába.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #47 Dátum: 11 dec 12, 18:36:14 » |
|
Nem is perverz, csak szereti a szépet és páran példát vehetnénk róla lovagiasság terén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #48 Dátum: 11 dec 12, 18:53:56 » |
|
Azért amit Thriller Bark-on lenyomott az nem pont erre utal. (Én akartam a láthatatlanságot adó gyümölcsöt, hogy mehessek kukkolni.) Meg most sem véletlenül vérzik el mellesleg.
Lovagiasság szempontjából van benne igazság.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #49 Dátum: 11 dec 12, 19:04:09 » |
|
Ilyesfajta eltemetett vágyai mindenkinek vannak, ha perverz lenne, akkor most is kukkolna. Képzeld el, hogy két éven át transzvesztiták elől menekülsz, abban a tudatban, hogy ha elkapnak meg... ölelgetnek. Hidd el, utána te is hasonlóan reagálnál egy nő látványára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 12, 19:05:29 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #50 Dátum: 11 dec 12, 19:06:22 » |
|
Én perverznek tartom magam és még se kukkolok állandóan, sőt egyáltalán nem szoktam. Zoro se véletlen hívja perverz kuktánakxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #51 Dátum: 11 dec 19, 16:41:01 » |
|
állandóan, Hiei, állandóan? És nem is tudom.... az lovagisaaágnak számított, hogy Arabastában elment a lányoknak ruhát venni, és visszatért 1-1 hastáncosrucival? xD szerintem ez enyhén öncélú volt :"D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #52 Dátum: 11 dec 19, 16:44:54 » |
|
Az öncélú rész nem is igaz, a tevének is mennyire bejött.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 17:15:21 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #53 Dátum: 11 dec 19, 16:47:03 » |
|
Sanji egyszerűen csak szereti ha a lányok akik jól néznek ki lenge ruhában vannak az nem bűn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #54 Dátum: 11 dec 19, 16:49:26 » |
|
Én azt mondom, jó így Sanji, legalábbis jobb, mint ha okama lenne...
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #55 Dátum: 11 dec 19, 16:51:00 » |
|
Az biztos legalább van kin röhögni főleg a Reunion óta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #56 Dátum: 12 feb 03, 22:24:42 » |
|
Ha Luffy egy "szörny" Zoro egy "démon" akkor sanji mi?Talán egy perverz utcai harcos? Amúgy Sanji nekem a kedvenc szereplőm Luffy mellet. Bírom mert egy perverz céltudatos akaraterős ember. Tisztelem mert még kalifát sem bántotta,annyira lovagias,na meg a küzdő stílusa miatt. másrészt a múltja miatt(az a hosszú szomorú koplalás),és mert TÚLÉLTE A POKLOT. Pár szóval:Tisztelet Sanji-san
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 09:00:56 írta Drahaka »
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Raisen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 12 ápr 07, 16:55:17 » |
|
Szerintem Sanji lenne a Perverz remete, vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #58 Dátum: 12 ápr 14, 15:07:27 » |
|
hehe.Első hallásra még jó,de mitől remete?
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #59 Dátum: 12 júl 02, 16:06:05 » |
|
Én Zorot jóbban szeretem de itt azért Sanji rohadt menő volt, és azóta sok másik ilyen helyzet volt amikor kiszedte a bandát a szarból, többek között Zorot is.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
|