25 ápr 28, 12:01:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Roronoa Zoro  (Megtekintve 46829 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #60 Dátum: 12 feb 29, 17:41:18 »

Ha ez a helyzet, akkor kérj már tőlük nekme egy-egy autogrammot... bár... Odától ha kérsz, az elég xD

És igen, ott kölcsönkért 2 kardot. Bár igaz, hogy a sok tucatgyojint az egyetlen megmardt kardjával vágta le. De ez Captain Kuro arc után volt.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #61 Dátum: 12 feb 29, 18:13:26 »

Hachi ellen is harcolt, tényleg... na mindegy, ez sem változtat azon, hogy ott Ittoryuu-t használt. Ez pedig Kuro kapitányos résztől mennyi időre is van? Usoppot felvették->leágyúzták Johnny-ékat->elérték a Baratie-t->elmentek az Arlong Park-ba. Ha jól rémlik egy éjszaka telt el az események közt, bár lehet, hogy még annyi sem.

Itt az autogram:
Sabakunak szeretettel:
Eiichiro Oda
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #62 Dátum: 12 feb 29, 22:58:12 »

Bartinál Mihawk is befigyelt ám  Pojén Hachi ellen nem 3 kadot használt? Én nem tudom, ezért kérdezem.

Köszönöm szépen  Pirul

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #63 Dátum: 12 feb 29, 23:09:02 »

néztem egy gyors amv-t a hachi harcról. Egykardal megy neki, mert a másik két kardját mihawk eltöri. Amikor úgy érzi, hogy elég sérülést kapott, és nem bír 6 karddal, kéri a két spanját, hogy adja a kardokat, majd aláz:D
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #64 Dátum: 12 márc 01, 07:49:56 »

ÉN most  megint megnéztem a Kuma vs Zorot. Egyszerüen kiráz a hideg attól a harctól.A végén edig mikor vérbe fagyva ott áll és Sanji rátalál... na nekem onnantól volt a kedvencem a OPben Nevet

Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #65 Dátum: 12 máj 21, 19:28:30 »

Ez az összes Zoro által használt technika , egészen Thriller Bark-ig.
Az ittoryu iai - shishi sonson, a kedvencem, miközben ezt kimondja mutatják ahogy elteszi a kardot és utána, hogy hogy vérzik akit lecsapott vele  Pontosan nagyon állat. Daz, Kuma, Hodi. Szépen elkapta őket  Pojén
Daz-t a Wado Ichimonji-val kaszálta el. Kumat és Hodit már a Sandai Kitetsu-val. A Wado Ichimonji egyébként többet ér mint amenny Nami vérdíja  Nyelvesít.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=gc-DSo_r7Ow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gc-DSo_r7Ow</a>
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 18:51:37 írta RoronoaZoro » Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #66 Dátum: 12 máj 22, 22:22:00 »

Húúú, ezzel a videóval most feldobtad a napomat, bár már vagy 60x néztem meg minden támadását, meg imádom minden támadását, szóval köszi, hogy belinkelted ^^
Én szeretem Zoro minden támadását, de talán a legkedvencebbek a Santoryu Sanzen Sekai, meg a Shi shi son son, húúú még a pound hou is jó ja és a best kimaradt hát az Asura Nevet, de amikor a Shi shi son son-t mondja ki, libabőrös leszek, nagyon jó, főleg amikor Kuma ellen vetette be, előtűnt a semmiből és rátámadt, ááááá csak ámultam és bámultam Nevet egyszerűen az egy nagyon jó epic pillanat volt Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #67 Dátum: 12 jún 06, 10:13:01 »

Ha jól emlékszem akkor az még nem derült ki, hogy ki hogyan, mivel érkezett vissza a Sabaody szigetvilágra. Sanjit meg Luffyt láttuk. Az érdekelne, hogy Zoro, vajon kivel, mivel jött, főleg azért mert Ő volt az első aki visszaért.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
-Dr. House-
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #68 Dátum: 12 jún 06, 11:07:54 »

A Thriller Bark-os szellemcsajszi Perona segített neki. Még poén is volt belőle csinálva.  ikszdé
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #69 Dátum: 12 jún 06, 11:23:25 »

Tényleg  Hümm-hümm. Jól elfelejtettem  Nyelvesít.
Naplózva

-Bleach-
-Dr. House-
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #70 Dátum: 12 jún 06, 14:17:00 »

Na ja, aztán azon jókat nevettem, amikor érkezési szám sorrendbe a legénységgel szívózott és Sanji volt a 7-es (ha jól emlékszem) és megszólal, mindig 7-es számú XDDD az nagyon nagy volt, jól ki is akadt Sanji.
Mint mikor Enies Lobby bástyájánál ott megérkeznek és Zoro előbb érkezik meg, utána meg Sanji és azt mondja "Hol késtél?" XDDD
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #71 Dátum: 12 szep 27, 12:17:31 »

Én még alig láttam belőle valamennyit(130 rész), de az abszolút favorite lett Nevet Azt a nemtörődöm stílust imádom Mosolyog
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #72 Dátum: 12 szep 27, 12:48:13 »

Akkor folytasd, mert megéri, amikor elész Water 7 és Enies Lobby-nál, meg Thriller Bark-nál, akkor eléggé nagyot fogsz nézni, hogy mekkorákat alakít kacsint Konkrétan le fog esni az állad Nevet
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #73 Dátum: 12 szep 27, 12:50:38 »

Már alig várom Nevet Meg a másik amire még nagyon kiváncsi vagyok az a Kuma vs Zoro Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #74 Dátum: 12 szep 27, 13:24:23 »

Arról beszélek, na az Thriller Bark-nál van, az epic pillanatok közül az egyik legepicebb Mosolyog Meg is nézem mindjárt ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins