tyber22
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8070 Dátum: 14 feb 14, 10:55:17 » |
|
ULTRA- azért Gazille, Juvia meg Lucy sem leírandó szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8071 Dátum: 14 feb 14, 10:57:28 » |
|
Egész elégedett vagyok. ^^ Sejthető volt, hogy egy démonokat elnyelő Take Over-es esetében (Mirajane) nem megy majd az átalakítás. *buhahahaha* Kana mágiája is egész jó volt. Shou is ezt használta Erzán a Mennyország tornyában. Tényleg... Kana találkozhatna Shou-val, végül is ugyanazt a mágiát használják, kis tapasztalatcsere.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8072 Dátum: 14 feb 14, 11:05:07 » |
|
Franmalth mondott valami olyasmit,hogy: so you let them escape Silver-san. Ezt ha jól foridtottam azt jelenti,hogy hagyod megszökni öket Silver-san. Tehát Silver elég rejtélyes figura,már nagyon kiváncsi vagyok az igazi alakjára,hátha megtudhatunk valamit róla majd ha felveszi az igazi alakját. És ne becsüljétek le a FT tagjait,hisz mindenki erős a maga modján.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 11:09:12 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #8073 Dátum: 14 feb 14, 11:37:59 » |
|
http://readms.com/r/fairy_tail/371/2254/1Bacchus Groh, Bacchus teljes neve. Milyen meglepő, hogy utálja a reggeleket. http://readms.com/r/fairy_tail/371/2254/5Igazad volt Tilon. Inkább 500x gyengébb volt a bomba, mint a Jupiter. Ennyit a pillanatképekről. http://readms.com/r/fairy_tail/371/2254/9Sokan viccelődtek külföldön, hogy Happy majd kimenti az egész céhet. Szerintem nem pont így képzelték el. Kana mágiája is egész jó volt. Shou is ezt használta Erzán a Mennyország tornyában. Tényleg... Kana találkozhatna Shou-val, végül is ugyanazt a mágiát használják, kis tapasztalatcsere. http://readms.com/r/fairy_tail/371/2254/11Késő. A találkozás már megtörtént, sőt Shou tanította Kanát erre a technikára. http://readms.com/r/fairy_tail/371/2254/18Mashima nem akarta Mirát undorító hernyónak ábrázolni. A Satan Soul az csak kifogás. http://readms.com/r/fairy_tail/371/2254/21Ne aggódj Erza. Fogsz te még pofára esni. Muhaha. Volt valaha olyan, hogy a fejezet címe még hangyányit sem egyezik a tartalmával?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
|
« Válasz #8074 Dátum: 14 feb 14, 12:28:34 » |
|
Ez nagyon ütött! Pörgős volt, a FT mint mindig, visszavág. Jó, h Elfman is kikerült az irányítás alól, Kyouka meg nagyot nézett, amikor kiderült, h mi történt, ahogy a végén is, amikor a túszejtéses ötlete nem jött be. Ennél azért okosabbnak gondoltam... Viszont most, h hátrányba kerültek ideiglenesen, Minerva sztem feltűnik Erzáék előtt, h revansot vegyen.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #8075 Dátum: 14 feb 14, 12:39:26 » |
|
Amikor néztem a rész és támadták a Tartaros ez a zene jutott eszembe Anime ennyire behálózta a hangulatot:) http://www.youtube.com/watch?v=RajqbM963yE 2.50 töl Legjobb:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 12:42:15 írta ULTRA »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #8076 Dátum: 14 feb 14, 13:52:46 » |
|
Egész elégedett vagyok. ^^ Sejthető volt, hogy egy démonokat elnyelő Take Over-es esetében (Mirajane) nem megy majd az átalakítás. *buhahahaha* Kana mágiája is egész jó volt. Shou is ezt használta Erzán a Mennyország tornyában. Tényleg... Kana találkozhatna Shou-val, végül is ugyanazt a mágiát használják, kis tapasztalatcsere. Volt egy sejtésem, meg ahogy beszéltük múltkor és tényleg igazad lett, hogy felébred az "altatásból". Mondjuk most megnézném azt a Minerva vs. Erza harcot, talán Minervának így több esélye lenne Amúgy csak szerintem kemény ezen a képen Lisannának a kinézete? readms.com/r/fairy_tail/371/2254/23 Lehetne ténylegesen csak ilyen, nagyon menő lenne *.*
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8077 Dátum: 14 feb 14, 14:33:26 » |
|
Tényleg szép volt Canaától. Az sejtettük hogy megmenekülnek,de az biztos hogy ez szinte meg sem fordult a fejemben. Mirajanenél is bejött a démoni vére.Ezt megszívtad kiscsaj főleg ha mindent hallott.Egy kis arcátrendezést lehet kijár neki. Na már Erza is kiszabault.Annyira feljavult a helyzetük(FT-nek) hogy ezt még könnyen benézhetik egy rövid idejű győzelem után. Ezt a béka szerű lányt először Erza új páncéldarabjának néztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Force
Akadémiai tanár
Nem elérhető
"Don't look back. Keep on moving forward."
|
|
« Válasz #8078 Dátum: 14 feb 14, 14:58:01 » |
|
Nagy fejezet volt a kártya trükk marha jó ötlet volt ^^. Szerintem az a cím az Arc második felvonásának a címe lesz, olyan mintha egy új fejezetnek a címét írta volna szóval valószínűleg aköré fog épülni a legnagyobb durranás . És végre az ostrom Doryuu ellen, ehem Tartaros ellen megkezdődött, most jön 1-2 fejezet sikeresség és a nagy pofára esés, ezután a Tartarost leverik és a "TopCube"-ban felébred E.N.D. és az OS kimenti az FT-t . Franmalth mondott valami olyasmit,hogy: so you let them escape Silver-san. Ezt ha jól foridtottam azt jelenti,hogy hagyod megszökni öket Silver-san.
Franmalth azt mondta, hogy: "You let them escape, didn't you... Silver...?" ez épp azt jelenti, hogy hagytad őket megszökni, szóval már megtörtént ^^.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 15:04:32 írta Death Force »
|
Naplózva
|
→ † Haters Gonna Hate † ™ "True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty TOP5 favorit Manga: 1. Mahou Sensei Negima! 2. UQ Holder! 3. Rave Master 4. Fairy Tail & Zero 5. Naruto
|
|
|
mohric
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8079 Dátum: 14 feb 14, 15:29:41 » |
|
Szerintem arra gondolt Franmalth, hogy Happy-t engedte elszökni Silver. Gondolom Natsuval együtt őt is lejegelhette volna, de inkább hagyta megszökni valamiért.
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak.
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #8080 Dátum: 14 feb 14, 15:45:06 » |
|
Igen ara elengedte happyt . Ha elfogja akkor most nem történt volna ez..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Juvia
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8081 Dátum: 14 feb 14, 15:47:28 » |
|
Kana-san <3 Mira is várható volt ^^ Remélem nem lesz hogy most rögtön leverik őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olcha94
Chuunin
Nem elérhető
.
|
|
« Válasz #8082 Dátum: 14 feb 14, 16:00:20 » |
|
Ez minden tekintetben egy nagyon jó fejezet volt. A kártyatrükk megoldásért csak külön gratulálni tudok a szerkesztőknek. btw.: Nem tudom, hogy feltűnt-e másnak is, de Maxnál megint ott van az a fránya seprű. ^_^ http://www.mangareader.net/fairy-tail/371/14
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 16:04:33 írta olcha94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8083 Dátum: 14 feb 14, 16:11:47 » |
|
nnna. ez.. EZER SZÁZALÉK! tíz pontból SZÁZAS! ilyen veszettül pörgős, iszonyatos és leképesztő tempó még egy akciófilmnek is dicséretére válna BÁMULATOS ! Magasan a legjobb rész.................. EDDIG Ha a Bosszúállók 2 fele ilyen jó lesz, már megérte várni teljes Fairy Tail VS teljes Tartaros............ azt hiszem minden tárgynak és magának a Kockának is búcsút mondhatunk. -> az egész rázuhan Magnóliára. szóval Mashima úr, ez ÜTÖTT , ez a rész!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
Aurelsia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8084 Dátum: 14 feb 14, 17:24:09 » |
|
Na ez a rész nagyon jó volt. Nekem is az anime theme jutott először eszembe a Natsu-s résznél Jó volt Cannától ilyesmit látni Hmm.. a három alaknál azt hittem a Jellal team De mégse.. .xD Erza nagy volt a végén, nekem is Laxus köpenye jutott eszembe a békáról xD Mirától ez várható volt mondjuk Jó volt Gray-t látni vezérként Tényleg, az az árnyék Makarov lenne? http://readms.com/r/fairy_tail/371/2254/15 És ha nem, akkor ő hol van? És akkor ki az árnyék? Biztos semmi lényeges, csak úgy elgondolkoztam ...
|
|
|
Naplózva
|
Ebben a világban nem létezik olyan, hogy szabadság.
|
|
|
|