24 nov 30, 18:20:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 327 328 [329] 330 331 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2040876 alkalommal)
0 Felhasználó és 60 vendég van a témában
mics
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4920 Dátum: 13 jan 15, 21:46:54 »

Epic fejezet volt, azt meg kell hagyni. Nem is emlékszem utoljára mikor hagyott Mashima ekkora cliffhangert... Talán amikor Gérard találkozott Jövő-Lucy-vel. Mondjuk arra elég sokat kellett várni, h kiderüljön, de a reményhal meg utoljára...
Naplózva
Natsu-san
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4921 Dátum: 13 jan 16, 15:25:57 »

Az én véleményem is az hogy Rosemary a kard neve Nevet ki tudja hogy milyen erős lehet?  Ördögi
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4922 Dátum: 13 jan 16, 19:35:50 »

Előbb lesz ebben a mangában Gildartz x Cana páros, minthogy megöljék Erzát Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4923 Dátum: 13 jan 16, 23:22:34 »

Előbb lesz ebben a mangában Gildartz x Cana páros, minthogy megöljék Erzát Nevet megöljenek bárkit is =)

Naplózva

georgee12
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4924 Dátum: 13 jan 17, 13:32:49 »

Régebbi fejezetben említettek démonokat is a sárkányok mellett ( már nem emlékszem melyikben) amik eljönnek azon a bizonyos napon, lehet hogy az egyik ilyen démon épp a kardba van lepecsételve.
Naplózva
Ookami-chen
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

orosz kém

« Válasz #4925 Dátum: 13 jan 17, 16:37:40 »

hmmm mivel ráértem munka közben elmélkedni egy kicsit és elengedtem a fantáziám a multheti fejezettel kapcsolatban, mi van ha nem Kagura volt az aki lecsapott hanem Erza volt aki szúrt? Végülis Natsunak tett anno egy ígéretet hogy vigyázni fog az életére, meg elméletileg ő már tovább lépett abba a jövőbe amit Shimon hagyott hátra nekik Nevet
Naplózva

Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
olcha94
Chuunin
*

.

« Válasz #4926 Dátum: 13 jan 17, 19:30:47 »

szerintem is valami olyasmi lesz, hogy Erza csapott le, mert anno Simon az ő "gyengesége" miatt halt meg és most nem akarja, hogy Miriana-val is ugyanez történjen... (még ha Minerva nem is akarja megölni)

de ez csak az én teóriám

@Lew

a Fairy Tail-ben (céh) haltak már meg páran, de gondolom te a Fairy Tailre (anime) gondoltál konkrétan Nevet

@Natsu-san

a kard neve Archenemy, nem Rosemary Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 19:40:15 írta olcha94 » Naplózva
Depres
Chuunin
*

« Válasz #4927 Dátum: 13 jan 18, 02:44:41 »

olcha sokmindenben igazad van, de azt kétlem hogy Erza visszatámadna és esetleg megölné annak a húgát akinek az életét köszöneti (ebbe ne menjünk bele, hogy a Natsu is eléállt, gondolom érted mire gondolok), az arca is azt sugallta, legalábbis nekem, hogy elfogadja érte a büntetést, ha esetleg Kagura úgy dönt.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4928 Dátum: 13 jan 18, 07:52:27 »

Mi van ha visszaemlékezést kapunk kagura gyerekkoráról? Lehet az anyja neve Rosemary vagy talán annak a városnak a neve ahol felnőttek?
Naplózva
Ookami-chen
Gennin
*

orosz kém

« Válasz #4929 Dátum: 13 jan 18, 10:21:10 »

Íme az angol verzio: http://www.mangareader.net/fairy-tail/315

Kaptunk egy kis vissza tekintést Kagura és Erza közös múltjáról, meg sikerült megbeszélni a sellő és a tündér közötti nézet eltérést aztán betámadott egy tigris, ami várható is volt. De azért elég szemtelen dolog hátulról támadni, meg hát öm gyávaság is (de végül is taktikus is...).
Viszont ez várható volt hogy Minerva vs Erza lesz, mert hát a tündérke csúnyán nézett a tigriskére
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 10:32:18 írta Ookami-chen » Naplózva

Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #4930 Dátum: 13 jan 18, 10:43:58 »

Lehet, hogy Kagura kardjának az a képessége, hogy jelentősen legyengíti saját magát? Titánia most olyan könnyen verte, mint az előző fejezetben fordítva. Fény derült a közös múltjukra és Minerva, mint ahogy várható is volt, hátulról támadott. Ezek után már az sem lepne meg, ha Erza Minervát is legyűri, bár a következő rész címéből ítélve talán nem. Mondjuk egy logikus stratégia lenne a Sabertooth részéről, hogy Minerva képességét kihasználva mindegyik párharcnál megjelenik, és lecsap a már földön fekvő ellenfélre. Minimális erőbefektetéssel a lehető legtöbb pontot szereznék.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #4931 Dátum: 13 jan 18, 10:52:52 »

315. fejezet: Rosemary

A nyitóoldalon Gray található, ahogyan vagányan pózol. Nem különösebben érdekel.  ikszdé
A fejezet a nagy kardkirántással folytatódott. Úristen, Erza meg fog halni? Aki igent válaszolt, az gondolkodjon el, hogy
az elmúlt 314 fejezet alatt mit látott.  smirksweat A válasz természetesen: Nem! Cheatania, aki most már Tsuchiryū is, a Föld Sárkányölő(Köszönöm az okfejtésedet Ookami-chen Mosolyog ) összeszedi minden erejét és megússza Kagura támadását egy vállvágással, majd kijelenti, hogy ha meghalna akkor a barátai áldozata, akik miatt élhet odaveszne.
Kagura kardja, azért szép kis pusztítást hagyott maga mögött. Emlékeztetett egy nagy félbevágásra mostanság az egyik top mangából. Nevet Rövid kardpárbaj következik, majd a szokásos "egy csapással leverlek" vágás Erzától a kötés páncélban. Most komolyan? Ezt mégis, hogy gondolhatta Mashima? Hányszor fog még ez megismétlődni? Már most is nevetséges, de úgy látszik lehet még fokozni... Kagura mindenesetre felállt a támadásból csodával határos módon, majd a lehulló oszlopdarabok elől Erza menti meg. Fontos dolgot szimatolok a levegőben és puff igazam van. Erza emlékezett Kagurára, aki Simonnal és vele egyetemben egy Rosemary neve faluból származik. 14 éve Erza bújtatta el Kagurát a gyerekrablók elől, nem törődve a saját életével. Kagura elsírja magát, kiszabadítja Erzát a romok alól. A hangulat aláfagyott. Kagura arra készül, hogy bejelentse a vereségét, amikor jön a fejezet fénypontja: a fiatal hölgy alias Trollkirály megint lecsap. Kúl Hátulról átszúrja Kagurát és bezsebeli érte az 5 pontot.
Ezzel a Sabertooth újra az élen van, megelőzve 4 ponttal a Fairy Tailt. Erza megint átfog menni Cheater módba, szétverve, szétzúzva, kevés mágikus erővel, de mind tudjuk, hogy győzni fog... A végére jöhet az idézet Minervától: "Mondtam, hogy megmutatom, hogyan harcol egy király. A királyok kizárólag ízlétes ételeket fogyasztanak, mint a Sellőfejek vagy Tündérek, akik elveszítették a szárnyaikat.  Kúl

Összegzés: Nem tudok jobbat adni 10/7-nél. Mindig találni kell rá egy módot, hogy Erza megússza a vereséget és ezúttal is ez történt. Ez már rém unalmas. Minerva jelenete felemelte a fejezet színvonalát.

Milliannától nem ártana megszabadulnia Minervának, mert szerintem az lesz a dimenzióinak a gyenge pontja, hogy ha az ereje fogytán van, akkor megtörik az uralma a dimenzió felett és ha Millianna kiszabadul és elkapja a kötelével, akkor Minervának vége.

Kagura kardja: Annyi a képessége, hogy hatalmas pusztítást okoz. Azért nem használta eddig szerintem, mert a nézőket is kinyírhatta volna a kirántott kardjával, ha mellésuhint. A nézők pedig, nem úgy tűnik mintha védve lettek volna a részvevőktől a versenyszámok alatt.

Jövő héten: 316. fejezet: A jövő a kétségbeesés felé tart

« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 11:02:17 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4932 Dátum: 13 jan 18, 11:27:17 »

Ha az emlékezetem nem csal ez volt az első rész mikor ártatlanok kaszabolását láthattuk az Ft történelme során és tán az első kard átszúrást ?  Gondolkozik  ...sokkoló   Nyelvesít
Bírom Erza kardját van mikor vág van mikor nem ....   ikszdé
Minerva az első igazi bad ass gonosz akinek vereségét örömmel fogom végignézni és nem fog megtérni.
Ha ezt a gerrilla harcmodort fogja használni az SB Minerva teleportálása Sting kombóval , egész ütősek lesznek. Furcsálom hogy a Sellők mestere nincs jelen a viadalon.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 11:32:13 írta Banzai » Naplózva
georgee12
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4933 Dátum: 13 jan 18, 11:33:36 »

Erza most a gyorsaságával győzött,amit Makarov ki is emelt, bár abban egyetértek Bastiannal, hogy egy kicsit unalmas már hogy Erza sohasem veszít, de a remény hal meg utoljára hiszen most jön Minerva hátha neki sikerül. kacsint Rosemary mint falu erre egyáltalán nem gondoltam grat annak, aki kitalálta hogy egy település neve lesz. bow Minerva a cél szentesíti az eszközt nézetet vallja ha nem is Erza,de remélem valaki jól elkenni a száját.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4934 Dátum: 13 jan 18, 12:25:11 »

Habár lehet a következő fejezetekben előhúz valami szuperspéci technikát a farzsebéből, és fordít az álláson.

Nem tudom, hogy most sírjak, vagy nevessek. Shiro koporsó én meg nevetek.

Fáslipáncél?... öm.

Egy  tízezer éves szamuráj múmiájáról származik az a fásli, éppen ezért Erzának ad egy hatalmas poweruppot a kardforgató képességeihez. Ennél logikusabb magyarázatot nem tudok mondani.

Ja és az csak egy sima vállsérülés lesz.
montamén  Kúl

Kagura támadása.
Egy nagy erejű jól kivitelezett battoujutsu a hatás is egyszerű kamaitachi (szélpenge, széllökés). Viszont  fizikailag nem hiszem, hogy van ekkora ereje Kagurának.
Ha itt valami mágiát akarunk belerakni, akkor az szerintem a kardhüvelyben volt. Felgyorsította vele a pengét és voálá.
A gravitációs mágiába, még pont bele is illik.

Aszem nem sokkal marad el, de ha figyelembe vesszük a méretbeli különbségeket, akkor Badass Kagura.  Nevet
http://www.mangapanda.com/fairy-tail/315/5
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/589/5
Naplózva

Oldalak: 1 ... 327 328 [329] 330 331 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins