... Erzátol nem ilyen reakiot vártam volna. Arra kiváncsi lennék hogy mi történ volna ha Gerard helyett Ichiya csinálta volna.

:D:D
Akkor Natsu helyett Erza robbantja fel az uszodát.

Ichiya pedig betegszabadságra megy... pár évre... már ha túléli. ^^"

Az elején a csuklyás nőnek tényleg eléggé úgy tűnt, hogy sírásra áll a szája. Talán visszaemlékezett, hogy akkor ő is ott volt az uszodában.
Flare feltűnésének kifejezetten örültem. Bár az a fej, amit ez első képén vágott. ^^"
Makavor és Luxus mint babysitter.

Luxus nem volt túl boldog, hogy az Elsőt kell pesztrálniuk. ^^" Vajon amikor Fried és Bixlow odamennek hozzá és magyaráznak valamit, akkor Evergreenre és Elfmanra hívják fel a figyelmét?

Mavis se komplett, mint egy nagyra nőtt gyerek.

Bár nem igazán magas és a korát sem tudjuk. ^^"
Először engem is megkavart, hogy ki és kiről rántja le a bugyit, de utána Shiro felhívta a figyelmemet a karkötőre és javítva is lett a mangában is. ^^
Az utolsó "csoportképen" Gérard tényleg érdekes helyre került.

Bár végül is, el kellett takarni az arcát, valaki fel ne ismerje.

A "fanservice" és a humor pedig mindig is része volt a Fairy Tailnek (ahogy a Rave Masternek is). Mashima-senseinek ilyen a stílusa, aki olvas tőle, az tisztában kell, hogy legyen ezzel. ^^
Gondoltam már arra is, hogy a Crime Soriére azért érezte a Wendy és Natsu harc alatt a furcsa mágikus erőt, mert az ismeretlen nő talán a saját mágiájával támogatta a FT-eseket. De ebben az a hiba, hogy akkor az elmúlt években miért érződött szintén az az erő, hiszen akkor végig utolsó lett a Fairy Tail. Sz'al ez az elmélet is bukó. ^^"
Vagy talán a mágiája reagál a sárkányölő mágia használatára. Ebben az évben a Wendy és Sherria harc alatt Wendy mágiájára, a Natsu és Sting&Rogue harc alatt pedig mindhárom sárkányölőjére. Az elmúlt években pedig csak Sting és Rogue mágiájára.