Depres
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4110 Dátum: 12 szep 08, 01:27:07 » |
|
Én a Fairy Tailt alapból a humoráért szerettem, a jó harcok csak később fogtak meg benne. Amúgy látszik azért hogy van különbség filler és mellék-szál között. Szerintem többet kéne Mashimának a fillerekbe belefolynia, mert eléggé szánalmas teljesítmény (anime) . Én eltudnám ezt olvasgatni még hetekig, de ha már legalább mellékszál, akkor csapjon hozzá még pár oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4111 Dátum: 12 szep 08, 02:52:04 » |
|
Külföldön, azért akad anyázó rendesen. Inkább örülnének annak, hogy kapnak 2 poénos fejezetet egymás után ahelyett, hogy Mashima bejelenti, hogy most 2 hét szünetet vesz ki anyaggyűjtés vagy szabadság miatt. Mashima Rulez! Lehet tényleg adatgyűjtésen van, csak hát unatkozott a vonaton, előkapta a rajzfüzetét és...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #4112 Dátum: 12 szep 08, 12:45:17 » |
|
Nagyon jo fejezet volt, csak kár hogy cenzurzva lesz Erzátol nem ilyen reakiot vártam volna. Arra kiváncsi lennék hogy mi történ volna ha Gerard helyett Ichiya csinálta volna. :D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #4114 Dátum: 12 szep 08, 13:48:36 » |
|
Nem tévedsz az ott Kinana. Kinana valójában nem filler szereplő, csak a mangában sokáig csak egy céh kártyán tűnt fel, ami az egyik kötet extrái között volt. http://images.wikia.com/fairytail/images/8/86/Kinana_Guild_Card.jpgAz animében meg előszeretettel szerepeltetik. Pl: Amikor a Blue Pegasus megjelent a Fairy Tailnél, hogy találtak valami nyomot a Tenrou csapatról, akkor a mangában csak Lakinak bájologtak a Trimenek, az animében meg Kinanának is. Egyébként már lehetett Kinanát látni a Fairy Tail tagjai között akik szurkolnak a Nagy Mágia Játékokon.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
heureka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4115 Dátum: 12 szep 08, 14:30:58 » |
|
Nem tévedsz az ott Kinana. Kinana valójában nem filler szereplő, csak a mangában sokáig csak egy céh kártyán tűnt fel, ami az egyik kötet extrái között volt. http://images.wikia.com/fairytail/images/8/86/Kinana_Guild_Card.jpgAz animében meg előszeretettel szerepeltetik. Pl: Amikor a Blue Pegasus megjelent a Fairy Tailnél, hogy találtak valami nyomot a Tenrou csapatról, akkor a mangában csak Lakinak bájologtak a Trimenek, az animében meg Kinanának is. Egyébként már lehetett Kinanát látni a Fairy Tail tagjai között akik szurkolnak a Nagy Mágia Játékokon. Értem de úgy tudtam hogy ő egy kígyó xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4116 Dátum: 12 szep 08, 14:33:41 » |
|
Ez most engem furcsán érintett hogy mikor megnyitom egyből izgulok hogy ki a csaj és melléktörténet o.O.Bár nem sajnálom,poénos fejezet volt szokásos Fairy Tail stílusban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #4117 Dátum: 12 szep 08, 14:36:01 » |
|
Hát ez kész, nem tudom hogy valakik, hogy tudnak ilyen jó fejezet miatt őrjöngeni. Az ilyenek olvassanak akkor Naruto-t... Ja hogy az még a közelében sincs a Fairy Tail-nek? Egyszerűen fenomenális volt ez a fejezet, az elejétől a végéig nevetve olvastam Bacchus keményen kiosztotta a Quatro kutyulikat Pandamacis úszóövben... ^^ Remélem Lassan készít egy Hentai-t is, az biztos kicsapná a biztosítékot, eléggé piszkos a fantáziája neki is (épp ezért a kedvenc Mangakám ) http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/298/21Ez a kép mindent visz itt mindenki megtalálja a maga kedvencét Bacchus láthatóan "jól van" , De csak nekem tűnik úgy, hogy hiányzik egy bugyi? Mint ha Jenny hagyta volna el A Mirás jeleneteket meg Macao és Wakaba szemszögéből lett volna jó nézni A végén ők is nevetséges helyzetbe kerültek Ez az a fejezet amire 5-ből 6 *-ot lehet adni! Egyszerűen hihetetlenül jó volt, nem tudom szavakba se önteni ^^ Nagyon hiányzott már egy ilyen fejezet. Aki az előző fejezet borítójától többet várt az most megkapta bemelegítésnek megette, utána meg bele a közepébe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 08, 14:39:39 írta Toshin Raizen »
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #4118 Dátum: 12 szep 08, 14:46:48 » |
|
Nem tévedsz az ott Kinana. Kinana valójában nem filler szereplő, csak a mangában sokáig csak egy céh kártyán tűnt fel, ami az egyik kötet extrái között volt. http://images.wikia.com/fairytail/images/8/86/Kinana_Guild_Card.jpgAz animében meg előszeretettel szerepeltetik. Pl: Amikor a Blue Pegasus megjelent a Fairy Tailnél, hogy találtak valami nyomot a Tenrou csapatról, akkor a mangában csak Lakinak bájologtak a Trimenek, az animében meg Kinanának is. Egyébként már lehetett Kinanát látni a Fairy Tail tagjai között akik szurkolnak a Nagy Mágia Játékokon. Értem de úgy tudtam hogy ő egy kígyó xD Az is volt. Cobra kígyója, Cubelios, de Makarov feloldotta a mágiát, ami miatt kígyóvá változott( Ezt nem láttuk sehol, de a céhkártyájára rá van írva Kinanának)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 08, 14:47:31 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4119 Dátum: 12 szep 08, 15:18:30 » |
|
Hát nem egyszerű egy fejezet volt ez sem Amikor az elején megláttam az uszoda szót, rögtön tudtam hogy valami hasonló fog kisülni belőle, de ami lett, az minden képzeletemet felülmúlta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saii
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4120 Dátum: 12 szep 08, 15:52:35 » |
|
Muszáj volt beregisztrálnom mert nem volt kivel megosztanom az agymenésem Ez a fejezet valami kegyetlen volt nem bírom sehogy sem szavakba önteni de ha mondanom kellene róla valamit akkor az annyi, hogy szegény Max A csuklyás emberünkről meg annyi, hogy én szemembe még mindig Lucy a legnagyobb esélyes. De ha nem ő akkor talán még Levi is lehet mert mondjuk én kinézem Leviből, hogy feltalál valami időutazó gépet, hogy visszajöjjön segíteni/figyelmeztetni vagy valami. Egyébként vajon mennyit kell fizetnie a céhnek a strand miatt?
|
|
|
Naplózva
|
"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg. Az emberek nem cukorkák. Tudja milyen a legtöbb alak? Gazember! Gazember töltelék, gazember bevonattal. De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4121 Dátum: 12 szep 08, 19:48:39 » |
|
Erza és Mistgun , meg Cana fehérneműje... Elfmanék hogy bujkáltak... Jenny bosszúja is kemény volt...eddig szerintem ez volt az egyik legviccesebb rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #4122 Dátum: 12 szep 08, 20:12:45 » |
|
Az már több mint biztos hogy a sárkányok meg fognak jelenni a torna alatt. Ha máshonnan nem is hát innen: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/101/12A következőkben amit leírok pusztán csak fikció szerintem akár ez is megeshet ha nem tetszik nem kell a torkomnak esni. Tehát a titokzatos személyről annyit hogy én azt sem tartanám kizártnak ha ez a csuklyás nő nem más mint Natsu anyja. Namost ha ez így van és netán ez a nő lenne Zeref testvére akkor választ kapnánk a mágikus erőre és hogy Zeref honnan ismerte Natsut. Namost ebben a nagy fekete folt csak annyi lenne ,hogy Gerard honnan ismeri az édes mamát. Azonban szerintem ez az időutazós dolog azért sántít mert ha a céhből lenne a csuklyás akkor szólna nekik hogy figyeljetek már itt para lesz készüljetek fel vagy ne menjetek oda vagy mit tudom én . De ha nem is a céhből van és csak Natsu aki fontos a titokzatos nőnek neki akkor is szólna minél hamarabb ,hogy elkerülje a keserű jövőt. Levinek az írásai pedig szerintem olyansmi bevágások mint régen Mario volt a fiú aki a tengert nézi (nem emlékszem pontosan )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shillya-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4123 Dátum: 12 szep 08, 20:53:01 » |
|
Először kicsit csalódott voltam, amikor láttam, hogy nem sárkányokról szól ez a fejezet. De, amint tovább lapoztam ez el is múlt. A fejezet nagyon ütött. Humoráért egy nagy ötös. Kicsit sajnáltam, hogy Lucy és Natsu most hanyagolva volt, de örülök, hogy most a többiek is reflektorba kerültek. Nagyot nevettem, amikor Erza mindenkit kiosztott. Kivéve egy... öhm... két személyt. Nem titkolom, hogy örültem a Gerard x Erza jeleneteknek. (Gerard is nagyon örült, hiába tagadja ) Gray/Juvia/Lyon háromszöget sose tudom megunni. Akármit csinálnak dőlök rajta. Szegény Juvia most tényleg megkavarodhatott a csúszdás jelenet után. Natsu meg... hát ő Natsu... nem csalódtam benne. Laxus-t meg külön öröm volt "bébiszitterként" látni. Meg persze más miatt is. Akárcsak Gray-t. (ÁÁÁ! Nem vagyok elfogult ) Kíváncsi vagyok mi lesz a másik kis mellékszál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #4124 Dátum: 12 szep 08, 21:07:20 » |
|
Igen a sárkányok tuti meg fognak jelenni. Az időutazós elmélet nekem csak azért jön be, mert amikor Levi, ír Lucy-nak az egy jövőbeli kép. A csuklyás fazon engem pedig Lucy-ra emlékeztet. Hogy miért is nem szól a többieknek arról, hogy gáz lesz? Nyilván valami célja van annak, hogy itt van. Lehet csak a megfelelő időre vár. Vagy (és itt jön az őrült elméletek kategória) ha tényleg a jövőből jött a fazon akkor tudja, hogy nem lehet elkerülni a katasztrófát. Mivel a jövőből jött feltehetőleg sokkal erősebb, mint ebben az időben volt és azért jött vissza, hogy egyedül megakadályozza a történéseket. Ha ez a valaki Lucy vagy mondjuk egy FT-s és Natsuék rájönnek, akkor valószínűleg ők is "besegítenek." Ezzel az egésszel arra akartam utalni, hogy szerintem Natsuék megakadályozzák majd a rossz történéseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|