Nagyon jó volt a fejezet.
Hát a Fairy Tail 3 nagy varázslatának egyikétől minimum ezt vártam.

Hát az, hogy Jura megközelíti Gildartz szintjét abban nem vagyok biztos. Nem akarom elhinni, hogy Makarov már látta úgy Gildartzot, hogy minden erejét szabadon engedve bevetette a legerősebb támadását. Szerintem úgy simán ő is kiakasztotta volna a mérőt. Ha emlékeztek Gildartz súlyos sérülései ellenére is, mikor szabadon engedte az erejét Natsu ellen, lazán az egész sziget beleremegett. És még csak nem is vetette be az erejét, hanem csak szabadon engedte. Azt az egyet remélem, hogy Gildartzot valamikor látjuk teljes erejéből harcolni. Bluneo ellen nem volt az igazi, mert ott egy időre elvesztette a varázserejét.
Luxus esélyeiről még nem nagyon tudunk mit mondani, mert az ellenfeléről konkrétan semmit nem tudunk. Luxus is bivalyerős azt tudjuk és valamit csak tud majd alkotni. Meg neki is ott van még a Fairy Law.

Cak azt sajnálom, hogy a gömböt csak a kiválasztott 8 játékos ütötte meg. Úgy megnéztem volna, ahogy fölállítják a sorrendet az összes játékos között erő sorrendjében. Hát Natsu villámló tűzsárkány üvöltése (amit Hades ellen is használt) tuti, hogy olyan 7-8000 körül alkotott volna.
Az is király volt, hogy mindenkinek fölidéződnek az emlékeik és csak előjönnek a nagy nevek. Csak eszükbe jutott az a bizonyos Titania név is.

A Fairy Tail most már tuti zúzni fog, mint állat. Luxus is a 2 legerősebb volt a céhben és szerintem még mindig az, szóval tuti ismerik a nevét. Még talán a Fairy Tail Szalamandrája is ismerős lesz az embereknek. (Hiszen mindig ő okozta a legtöbb gondot 7 éve)