marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3075 Dátum: 12 máj 29, 18:24:17 » |
|
Ice make a kérdésedre a válasz . Gray azt nem Fiore-ban tanulta , ha jól tudom .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #3076 Dátum: 12 máj 29, 19:04:23 » |
|
Kicsit sok az OFF. Fáradjatok át az adott karakterek témájába. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
?????
|
 |
« Válasz #3077 Dátum: 12 máj 31, 18:06:22 » |
|
Gildartsot egy szempillantás alatt szétkapta Acnologia ( ezt ö maga mondta ) Makarov pedig sebesülten a puszta fizikai erejével feltartotta a sárkányt amíg a többiek "elmenekültek".
Ez már megint kétséges, mivel lehet hogy első alkalommal azt mondta hogy egy pillanat alatt eliztéte, de mikor ott tombolt a többiek között, akkor meg azt mondta hogy ez nem azt az erőt használja mint mikor legutóbb harcoltunk, csak játszik velük. (persze nem szó szerint ezt mondta). Az meg hogy nem birja sokáig? Hát egy jóidőre elment a mágiája, igy Bluenote ugy ütlegelte ahogy csak akarta, szóval ha ugy nézzük, Gildartz-ot még mindig nem tehetjük be erősségi szint szerint Maki elé ,mögé ,mellé, hisz normálisan megint nem láttuk harcolni,nem ismerjük az erejét egésszében (most is ell kellett mennie a mágia játékokról, nehogy szétzúzza az arénát, csak másra fogja  [persze ez vicc ]) csak infó van arról hogy HARCOLT a fekete sárkány ellen, még ha mondom, első alkalommal nem is ezt mondta. (biztos az író meggondolta magát)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3078 Dátum: 12 jún 01, 12:04:36 » |
|
Amúgy szerintem Natsu már többször használta a 2. eredetét. Először szerintem akkor, amikor Edolasban 3-an harcoltak az öregember ellen és mondta, hogy a holnap erejével harcol, másodszor pedig, amikor Zancrowal harcolt és lenullázta a mágiáját, majd feltöltötte az ellenségével. Szerintem ott is előjött a második tároló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3079 Dátum: 12 jún 02, 12:34:11 » |
|
http://mangastream.com/read/fairy_tail/24714326/1 itt az angol HOLLy SH..t , kolloszális rész , Kanát megláttam mikor vetközik és rögtön az jutott eszembe és azt is csinálta.  Baromi jó részek elé nézünk . Alig várom hogy az anime már itt tartson , öröm lesz nézni. Annyira tetszik , hogy alig tudok szóhoz jutni . 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 12:35:11 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rashin
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3080 Dátum: 12 jún 02, 12:36:48 » |
|
Nem kicsit ütős a fejezet. Mondjuk ez a tök a végén eléggé bajjósló.. : / Alapból nem volt szimpi.. mondjuk ideje volt újra felhozni azt a témát, hogy valamilyen különleges energiák mozgolódnak a torna alatt.. 
|
|
|
Naplózva
|
"Mert a világ attól színes, hogy nem fekete fehér."
By: Antifaces
"I hate when people compare Freddie Mercury to God, I mean he’s cool and all but he’s no Freddie Mercury."
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3081 Dátum: 12 jún 02, 12:40:04 » |
|
Brutális rész volt  A Fairy Tail mindent belead  Mondjuk nem értem miért nem tudtak volna mindenkinek rendezni még 100 szörnyet,de nem panaszkodom  Jura kb. olyan erős mint Gildartz? o.O
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3082 Dátum: 12 jún 02, 12:50:02 » |
|
Egyre jobban szeretem ezt a mangát, már a Narutót is bőőven veri xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #3083 Dátum: 12 jún 02, 12:50:58 » |
|
Nagyon tetszett a fejezet =D Főleg Jura. Kemény fickó, elvégre képes volt lépést tartani Gérard meteor mágiájával és egyenlő félként küzdött vele. Én nem lepődtem meg hogy kb 1 szinten van Gildrtzal. Már 7 éve is bivaly erős volt azóta az ereje duplájára de akár triplájára is nőhetett úgy hogy közben Gildartz nem fejlődött semmit. Külön tetszett ahogy Luxus mosolygott amikor meglátta Orga támadását. Egyébként lehet már volt róla szó de Orga fekete villámairól mindig Zancrow fekete tüze ugrik be 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 12:51:33 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3084 Dátum: 12 jún 02, 12:55:01 » |
|
Egy Sting+Orga kombi menne Natsu+Wendy kombi ellen. Wendy főleg támogatómágiákkal nyomatná, de lehet támadna is. Natsu meg elszedné Orga fekete villámai a sárkányistenlángok mellé, tuti azt is elő tudná szedni valahonnan, akárcsak a Luxus villámait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3085 Dátum: 12 jún 02, 13:24:27 » |
|
Na egy kérdés: ez miez? Ne már, most tényleg Erza megcsinálja a feladatot, úgy, hogy mindent ver, erre meg így kicselezik. Mekkora sz*pás már. Nem tudom elhinni. Be lett harangozva, hogy szinte lehetetlen megverni az s osztályút, és ő meg mindet megverte. Ennyi erővel több értelme lett volna, ha kihív 51-et, és nem strapálja ennyire magát. Most mérges vagyok.
Tehát az állás: raven tail :36 Lamia scale: 26 Sabertooth: 24 fairy tail A: 22 Mermaid heel: 22 fairy tail b: 20 Blue Pegasus: 18 Quatro kutyulik: 14
Még mindig a raven vezet. Na majd most jönnek a harcok. Remélem Luxus (vagy Laxus, kinek hogy tetszik) vagy Gajeel jön, és mondjuk Natsu vagy Gray lenne a másik csapatból. Nem hiszem, hogy Erza jönne. Mondjuk el tudnék képzelni a következő összeállításokat: Gray vs Narpuding vagy ki, és he ez a párosítás mellé: Gajeel vs Rouge Laxus vs maszkos, és melléjük Natsu vs Sting.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3086 Dátum: 12 jún 02, 13:42:33 » |
|
Erza azért hívta ki mind a 100-at egyszerre, hogy bebizonyítsa milyen erős is a Fairy Tail ^^ Persze legyőzhetett volna 51-et is a biztos győzelemért, de így hogy mindet leverte sokkal ütősebb volt. 285. fejezet: Oltári nagy volt  Már amikor Cana elkezdte használni a Fairy Glitter-t már mondtam magamban "It's over 9000" és hopp be is jött  Kiváncsi vagyok vajon mi a Ravenesek igazi célja  Kicsit röhögtem hogy Obra csak 4 pontot tudott ütni... bár lehet még valami a tarsolyába (a mágikuserő elszíváson kívül) amit ennyire rejtegetnie kell... lehet hogy ő is már egy ismert személy akit köröznek (pont mint Gérardot) ezét nem leplezheti le magát. Szegény Sting, az utóbbi időben újra és újra érik a meglepetések  Következő rész Laxus vs a maszkos Raven tag... érdekes lesz szerintem, elvégre Laxus Ivan fia. Van olyan érzésem, hogy lesz még itt meglepetés Alexei kilétével kapcsolatban, talán valaki apja és fia múltjából...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #3087 Dátum: 12 jún 02, 13:43:50 » |
|
A Raven Tail mesterkedése ért valamit a részben meg Jura ereje. Kana csak hozta a szokásos troll momentumot. Így könnyű vagánykodni, ha a Fairy Glitter az embernél van, bezzeg ha a kártyáival kellett volna játszania, máris jobban tetszett volna a fejezet  Flare csak nem meg fog térni? Nem látszik gonosznak az utolsó oldalon  Laxus vs Alexei Nagyon várós a dolog. Csak nem Laxus kell a tervükhöz, esetleg az ereje vagy lacrimája?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3088 Dátum: 12 jún 02, 14:02:11 » |
|
|