25 feb 21, 18:58:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2092337 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Cloud-san
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3105 Dátum: 12 jún 02, 19:15:58 »

Tárt karokkal várom a tréningelt Laxus erejét *-* . Nem is tudom mikor írta valaki hogy különleges varázslatokat mint a Fairy Law nem lehet használni... Cana használta a Fairy Glittert Nevet tehát szerintem lehet használni a Fairy Law-ot Nevet. Szerintem semmilyen megkötés nincs... lényeg a fer győzelem.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3106 Dátum: 12 jún 02, 19:59:05 »

Cloud-san: igen, én sem értem miért ne lehetne ha egy fairy glitter erejű mágia használható akkor a fairy law miért ne?! A fairy law nem öli meg tudtommal az ellenfelet mert jose mester se halt meg makarov ellen pedig elég ellenséges típus volt.
A véleményemnél maradok miszerint egyenlő oldalú lesz a csata. Nagy az esély hogy Alexei is lacrimás és kapunk egy olyan harcot mint jura vs richardo dono (...ikszdé ). Az egyik meglágyítja a földet a másik megkeményíti.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3107 Dátum: 12 jún 02, 20:49:16 »

Nem ugyan az a két mágia, mármint a Fairy Law és a Fairy Glitter. Míg a Fairy Law a nyilvánvaló/valódi ellenfelet támadja, addig a Fairy Glitter számára teljesen mindegy ki az ellenfél. A Glitter egy nagy erejű pusztító varázslat. Legfeljebb olyan megkötése van, hogy nem használható a céhen belüli társak ellen. Sőt lehet, hogy az első mester engedélye/beleegyezése nélkül sem használható. Legalábbis mintha ilyet mondott volna most is Makarovnak, hogy ő engedte Kanának a használatot.
Naplózva
Cloud-san
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3108 Dátum: 12 jún 02, 20:55:19 »

Kentonsama: ez viszonylag elképzelhető, sőt azt a tényt belevéve, hogy Alexei is lacrima használó az tuti Nevet. De valahogy nem tudom elképzelni, hogy Mashima ne tenne bele egy csavart... valami olyant, hogy Alexei vagy faterja valahogy megpróbálja vissza csábítani Laxus-t, vagy elvenni tőle a lacrimáját, vagy vagy... nem is tudom hirtelen... azt viszont tudni lehet, hogy epic csata lessz (remélem  ikszdé).
DE! Makarov-ot se hagyjuk mint lehetőséget a következő fejezetben... ikszdé titokban vagy nemtitokban mind1, de szurkolni fog nagyon az unokájának *-*! X"DDD kiváncsi leszek arra az elvetemült fejére mikor üvölteni fogja, hogy hajrá Laxus! X"D.

Várom a kövi részt Nevet.

Ui:
rini67: én ezt picit vagy teljesen nem tartom lehetségesnek mivel... eddig amikor Makarov vagy Laxus használta a Fairy Law-ot akkor még nem is láttuk Mavis mestert :"D még a történetben nem is kapott nagy szerepet de akkor már használva volt a varázslat engedélye nélkül.
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy nincs mágia megkötés Mosolyog, aki akarja elrejtheti a mágiáját mint ez az RT tag aki a vackát küldte a Varázserőmérő izére... de szerintem csak a győzelem a lényeg és a látvány... (Ha már látvány ilyenkor mindig : Jura, Gerrard, Laxus, Natsu négyes jut az eszembe X"DDDDDD)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3109 Dátum: 12 jún 02, 21:06:34 »

Van közte különbség mivel a Fairy Law megtanulható a céh tagjai által. Így ismeri Makarov és Luxus is. Mivel ez a varázslat nem hat azokra akik szívükben a céh tagjai így mások is használhatják, megtanulhatják. A Fairy Glitter viszont egy abszolút pusztító mágia amivel akár a céh tagok is támadhatók. Ezért gondolom, hogy Mavis engedélye kell a használatához vagy akár annak megszerzéséhez is. Számomra a képek alapján akár a Tökfej, de Ivan is áhítozik utána az arckifejezésük miatt.
Naplózva
Cloud-san
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3110 Dátum: 12 jún 02, 21:12:53 »

oké az elejét elfogadom a válaszodnak, igen tanulható és igen van különbség a két varázslat között ezt is elfogadom. DE! Ivan miért áhitozna érte... ha ezt csak Fairy Tail tagok használhatják ?:O Mert céhtagnak kell lenni hozzá. :O
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #3111 Dátum: 12 jún 02, 21:46:55 »

Rni67: Amíg olvastam az első hsz-ed akkor gondoltam már ivanra de a 2. hsz-ednél már láttam és igen kell neki.
Cloud-san: Azért kell neki mert látható milyen pusztító mágia. Még Bluenote is azt kereste a szigeten és még akkor azt se tudtuk hogy milyen pusztító.
Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3112 Dátum: 12 jún 02, 22:05:18 »

És bluenote azt mondta, hogy a mágia átvehető ha megöli a használót ezért akarta megölni canat szal meglehet szerezni...
Naplózva
Serpens92
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3113 Dátum: 12 jún 02, 22:20:14 »

Tehát ha megszerezhető, akkor nem engedélyfüggő. Ha Bluenote megölte volna Kana-t, akkor ő is tudta volna használni Mavis engedélyétől függetlenül és még a céh tagjának sem kellett volna válnia hozzá. Szerintem, mivel ez Kana megszerezte ott a szigeten, azóta az övé és bármikor használhatja, ami jó, mert kicsit ez dob a kártyás semmis karakteréhez valami nagyon nagyot. És erre akart utalni Mavis Makarovnál szerintem. Mi értelme lenne, ha Kana itt arcoskodik ezzel, majd utána meg soha többet elő sem tudná hozni?Mosolyog
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3114 Dátum: 12 jún 02, 23:03:33 »

Ez nem biztos, hogy tudta volna használni. Hiába szerzi meg ha mégis kell hozzá az engedély. Ezt viszont akik nem ismerik nem biztos, hogy tudják. Így lehetett vele Bluenote is. Lehet, hogy Ivan szintén áhítozik rá és azt gondolja, hogy megszerzi magának, csak azt nem tudja, hogy annak használatához Mavis is kell.

Én nem hiszem, hogy Kana olyan gyenge lett volna. Szerintem nagyon is erős (elvégre Gildartz vére folyik az ereiben) és ezért indította a vizsgán Makarov már többször is. Inkább úgy képzelem, hogy nagyon bizonytalan személyiség és nem volt elkötelezve a Fairy Tail felé. Ez lehetett a gyengeségének okozója. Most viszont a szigeten történtek után stabilizálódhatott és van miért harcolnia. Az ott történtek miatt engedte neki Mavis is most használni ezt a varázslatot.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #3115 Dátum: 12 jún 02, 23:11:02 »

Ez jó dolog, de akkor ideje lenne Kanának megmutatnia a kártyákban rejlő potenciált, Gildarts vére ide vagy oda. Könnyű úgy erősnek nevezni Kanát, hogy a Fairy Glitteren kívül nem mutatott szinte semmi értékelhetőt a kártyáival. Szóval türelmesen várok, de ne hozzák még egyszer vissza ezt a kölcsönadom a Glittert dolgot, hogy menözzél mert harmadszorra végképp unalmas lenne.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Hórusz87
Gennin
*

« Válasz #3116 Dátum: 12 jún 03, 00:40:35 »

Ez a fejezet... hááááát, nem ezt vártam.

1. Szerintem nem kellett volna folytatni a versenyszámot, mert az hivatalosan véget ért (az összes szörny legyőzése)... ezen még túltettem magam.
2. Nem tartom szerencsésnek a nagy tündér varázslatok alkalmazását ilyen esetekben. Most komolyan, Fairy Glitter egy ilyen alkalomra? Ne már...  Ez elveszi ezeknek a varázslatoknak a különlegességét.
3. A kedves művész úr szerintem kicsit túlzásba esett a számokkal. A fekete villám csávó lövése több, mint 10szerese  egy egység parancsnok erejének? Na jó, ezzel is megbékélek.
4. Többen írtátok, hogy a Fairy Law alkalmazása kihatna az egész arénára és ezért nem fogja Luxus használni. Szerintem a nézőtér biztosan körbe van véve bivaly erős védelmi mágiájával/rúnával, mert ha egy erősebb mágus egy támadása véletlenül célt téveszteni, akkor könnyen pár száz néző életébe kerülne, ergo lehet, hogy látni fogjuk.

5. Luxus arca milyen király Orga lövése után... vmi olyasmit lehet leolvasni: jól van, kisfiam... menj haza játszani, gyenge vagy hozzám Mosolyog))
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3117 Dátum: 12 jún 03, 04:54:06 »

Nos ez őő olyan időhúzó fejezet volt. Kana meg egy ilyen nevetséges alkalomra elsüt egy olyan pusztító dolgot, mint a Fairy Glitter na ne teljesen elveszti az ilyenek miatt a varázsát és később egyszerűen unalmas nem érzem azt a különlegességet, amit az ekkora horderejű varázslatok láttán szoktam. Gondolom valami demonstráció akart lenni, hogy az eltelt évek ellenére az FT még mindig ütős és nem lebecsülendő, de számomra inkább kiábrándító volt. Kövezzetek meg Kana, amúgy sem a szívem csücske, de én a látottak után, hogy ilyen erőt birtokol sem tartom erősnek Gildartz ide, vagy oda tőlem akár a pápa vére is folyhat az ereiben enélkül egy kártyáival bohóckodó kislány.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 04:57:05 írta Train » Naplózva
Ookami-chen
Gennin
*

orosz kém

« Válasz #3118 Dátum: 12 jún 03, 05:21:07 »

Igazából most én se értek egyet ezzel a mangával, mert Erza kiharcolta a lelkét is, a többiek meg csak egy-egy lövéssel eldöntik ki hányadik? Ezt köbö olyan mintha 1 emberrel lefuttatják a maratont a többiek meg dobó kockával szét osztják a helyet.

Egyébként igen attól hogy Kana ereiben Gildartz vére van még nem jelenti hogy tud olyan erős is lenni. Meg ah megnézzük http://www.mangareader.net/fairy-tail/285/23 ez az egy ütés is kifárasztotta Kanát.
Naplózva

Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
Winidius
Újonc
*

« Válasz #3119 Dátum: 12 jún 03, 08:08:44 »

Nekem nagyon tetszett a mostani fejezet. Kellett ez az erődemonstráció ahhoz, hogy emlékeztessék az embereket, nem szabad könnyen venni a Fairy Tailt. Kana felturbózása a Fairy Glitterrel nem volt a legjobb megoldás, de célravezető volt, elég a többiek arckifejezését megnézni Nevet

De szerintem csak egyszer tudta használni, mert miután használta, itt
http://mangastream.com/read/fairy_tail/24714326/23 már látszik hogy kezd eltűnni a karjáról a jel és itt http://mangastream.com/read/fairy_tail/24714326/24 már látszik, hogy teljesen eltűnt. Szerintem valahogy úgy kapta meg a varázslatot, mint ahogy Lucy az Urano Metria-t mikor Angellel harcolt a Nirvanás fejezeteknél.

Az, hogy Kana Gildarts lánya, erő szempontjából nem jelent semmit szerintem, mert Luxus is azért kapta a lakrimáját, mert gyenge gyerek volt, holott azért Makarov nem nevezhető gyengének.

A következő fejezetet nagyon várom, Luxus biztos mutat egy-két új dolgot. Miután kizárták a céhből, sokat vándorolt és biztos sokat erősödött már akkor is + az alatt a 3 hónap alatt, amíg készültek a mágiajátékokra. Hadesszel is felvette a versenyt, de szerintem akkor nem mutatta meg minden erejét, mert az a "Fairy Tail harca", ahogy azt akkor mondta is Natsunak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins