rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2685 Dátum: 12 ápr 08, 20:09:01 » |
|
Ez már tetszetősebb fejezet volt, leginkább a "kutyulik" vonyítos szurkolása tetszett, mostantól a quatro cerberusnak drukkolok én is  viszont ezt az egész baljós-jóslatos szálat nem kellett volna a történetbe tenni ... Azon pedig tényleg meglepődtem, hogy Elfman képes volt belemenni a Bacchus-féle alkuba  jó kis hentai készülhetett volna belőle 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 20:12:55 írta rougon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #2686 Dátum: 12 ápr 08, 20:39:57 » |
|
... Azon pedig tényleg meglepődtem, hogy Elfman képes volt belemenni a Bacchus-féle alkuba  jó kis hentai készülhetett volna belőle  És ki mondta, hogy doujinshiként nem fog elkészülni? 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #2687 Dátum: 12 ápr 08, 20:48:20 » |
|
Kérdés, hogy annak a sárga madárnak milyen szerepe lesz?  Amúgy engem is zavar picit, nem csak téged, Chakra  Ja, nekem Bacchus már a kezdetek óta szimpatikusnak tűnt, a harc stílusa meg enyhén a részeges karatemester című filmre hajaz, ahogy harcolt a részegen Jackie Chan, persze mágia nélkül  Te, szerintem ez a Jason fickó csak ezt az egy szót ismeri, hogy király  Fried szerintem már alulról szagolja más lábkörmét XDDD
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2688 Dátum: 12 ápr 08, 20:57:49 » |
|
És ki mondta, hogy doujinshiként nem fog elkészülni?  Igaz, azon sem csodálkoznék ha Mashima készítené el  (legalábbis a rajzai alapján van benne késztetés az ilyen munkákra is:D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2689 Dátum: 12 ápr 08, 22:51:43 » |
|
Akkor nem csak nekem ugrott be Zeref a csajról... -.-
És az a sárga madár(?) csak engem zavar már így előre is...? ^^"
Nem csak neked, az elég meglepő is volt. Remélem az a sárga madár nem valami főnix fióka vagy egy lepecsételt főnix akar lenni, ahhoz nagyon hülyén néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
 |
« Válasz #2690 Dátum: 12 ápr 09, 08:57:37 » |
|
Attól eltekintve, hogy a sárga madárnak tényleg elég irritáló feje van, miért ne lehetne főnix fióka?  Rút kiskacsa v2.0  (majd Natsu megoldja, felgyújtja a madarat és kész is a főnix)
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2691 Dátum: 12 ápr 09, 10:00:19 » |
|
Ez már tetszetősebb fejezet volt, leginkább a "kutyulik" vonyítos szurkolása tetszett, mostantól a quatro cerberusnak drukkolok én is  Úgy érted, a quatro kutyuliknak szurkolsz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2692 Dátum: 12 ápr 09, 12:34:45 » |
|
Visszatértem önkéntes mangaszáműzetésemből  Elfman rendesen odatette magát  Bacchus meg egy állat xD Meglátszik Mashima-sensei egy perverz disznó xD Megnézném mit művelne Bacchus Lisannával meg Mira-val  Azzal a királyi testőr vagy ki nagyon irritáló,zúzza már le valaki!
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2693 Dátum: 12 ápr 09, 14:37:11 » |
|
Ha az lenne, nem csak elviszi azt a melltartót trófeának, és itt sem fekszik ki. Bírta volna ő még talpon, ha elég erős a motivációja. Sőt, abból, ahogy megfeküdt, nekem az jött le, hogy hanyatt dobta magát tulajdonképpen. Ha ez egy komoly élethalál harc, én biztos vagyok benne, hogy nem dől ki csak attól, hogy kicsit összekaristolja a kezeit. Meg abban is, hogy ha már megjelent, nem ennyi lesz a szerepe, szerintem rendesen oda fogja még magát valami hamarosan várható komoly harcban, harcsorozatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #2695 Dátum: 12 ápr 09, 22:12:42 » |
|
És mi van, ha csak 7 nap múlva fog bekövetkezni ez? Mert mondjuk a 7 nap múlva is lehet rajta ez a ruha és akkor történhet meg  Amúgy ja Bacchus nagy arc, én nagyon megkedveltem 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #2696 Dátum: 12 ápr 10, 13:43:56 » |
|
A sötétségben rejtőző kapu? Szerintem van valami szörny aminek a kapuját csak egy erös csillagmágus tudja kinyitni PL Lucy. Lehet hogy Laylat is üldözték, esetleg hozzájuk köthető a halála? 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2697 Dátum: 12 ápr 10, 17:11:57 » |
|
Ez már tetszetősebb fejezet volt, leginkább a "kutyulik" vonyítos szurkolása tetszett, mostantól a quatro cerberusnak drukkolok én is  Úgy érted, a quatro kutyuliknak szurkolsz.  Bárhogy is, jelenleg ők a legjobb arcok, szóval kitartok még így is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gabrix81
Újonc
Nem elérhető