Iszonyat jó fejezet volt, már régóta kellett egy 50-50 kimenetelű harc

- Natsu jól elkapta a rohadékokat, mondjuk érdekes lett volna, hogy ha Lucy kell nekik mit csináltak volna Wendyvel ha őt viszik? Csak nem tüntették volna el örökre, vagy mégis?
- Elfman első Take Overje tiszta Robbi Lucci kinézetű volt, a második meg zseniális taktika. Csak bírni kell az ütéseket és az ellenfeled magát veri meg.

Örülök, hogy Elfman hozta meg az első sikert és nem Erza vagy Natsu

- Bacchus, azért veszített mert nem harcolt az elejétől fogva 100%-on. Az egyik leggyakoribb vereség típus a mangák történetében. Azért én így is bírom még a karakterét, nem vallott szégyent.

- Elfman elfogadta a fogadást végül

Qattro Kölyökkutya csapat

- Arcadiasnak meg Lucy kell a Napfogyatkozás tervhez. Gyanítom olyasvalamiről lehet szó, hogy Csillagmágus révén a Napfogyatkozásból hatalmas erőt tud meríteni, amit le kell közvetítenie Arcadias gonosz céljaihoz. Logikusnak tűnik hiszen a Nap egy csillag-->Lucy csillagmágus, úgy, hogy biztos valahogy erőt tud belőle szerezni. Meglátjuk...
- Egyébként nagyon jó ötlet a Raven Tailra terelni a gyanút, mert a Raven Tail olyan hülye, hogy ha fegyvert fognának rájuk, akkor sem tagadnák le, hogy nincs közük a történtekhez, csak azért, hogy bosszantsák a Fairy Tailt

Ideje lenne Lucynak használnia Geminit, aztán Flare-ré változnia, hogy megtudjanak ezt-azt.
Térjünk át a mozi képeire
- Nem tudom nektek hogy tetszik de szerintem kifejezetten rondán néz ki Happy és Charle, Graynek és Wendynek picit fura a fejük és Natsu szemei borzalmasak. Erza páncélja is mintha sötétebb színű lenne és a kereszt szürke rajta. Meglátszik, hogy nem az anime csapat rajzolta...
- Natsu tüze viszont élethű, szépen néz ki

Pozitívum
Mashima elkényeztet minket jövőhéten is 28 oldal és megint színes képekkel

Utólag feltűnt, hogy a képen, amin azt mutatják, hogy Lucy mit csinál a többiek társaságában,(a színes nagy kép)a Raijinshuus képen rajta van Laxus fejhallgatója és prémes kabátja Lucyn, miközben Laxus lelép. Csak nem bejön Laxusnak Lucy?

Kana meg jót játszik az adottságaival. Én is akarok ilyet játszani...

A szokásos féltékeny kép Juviárol is megint befigyel