Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2700 Dátum: 12 ápr 14, 07:32:57 » |
|
Az előző mangáról:Szép volt elfman,"FÉRFI" vagy. Mostaniról:Most már tuti hogy ever szerrrrrrrrrreti elfmant És ez a mira párbalj.Kedvem támadt megvenni a heti varázslót,nem tudja valaki hogy,hol kapható? 
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2701 Dátum: 12 ápr 14, 08:27:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #2702 Dátum: 12 ápr 14, 08:45:58 » |
|
279. fejezet: Nem volt rossz, csak sok volt az időhúzás a fürdőruha-bemutatóval ahhoz képest, hogy Mira egy csapással nyert a végén. Így a 28 oldalból elég kevés lett kihozva. - Bixlow vigyorgó feje a betegszobában nagyon nagy  - Wakaba és Macao is kitett magáért, főleg a "Nem számít, hogy ki fog nyerni, tuti megveszem a magazint" mondattal meg hozzá a szívecskés szem  - Mira legerősebb formája ellen összesz*rnám magam harc közben - Ha a látomás igaz lesz, akkor nagyon úgy tűnik, ha fel is áldoznak valakit a kapuhoz, akkor nem Lucy lesz az, és azért sír. Csak én érzem úgy, hogy Lucy anyja is hasonlóképpen halhatott meg. Lehet már akkor is próbálkoztak ezzel a kapuval? A túloldalán ha tippelnem kell vagy a Sárkányok Világa vagy a Végső Mágikus Világ lehet. Majd kiderül.... - Igazam volt és végre jön jövőhéten a Sabertoothos csaj  Kizárásos alapon az ellenfele a Mermaid Heel kapitánya lesz, mivel a másik ismeretlen tag nagy valószínűséggel Millianna. A Yukino név jobban passzolna a Sabertoothos csajhoz(nem tudom miért  ), így akkor a Mermaid Heeles lesz Kagura. Jövőhéten majd kiderül ez is http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/269/4
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 08:50:49 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
herbel111
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2703 Dátum: 12 ápr 14, 08:53:34 » |
|
Ez jó volt  Mind a kettő női név,és ha egy egész fejezetet(legalábbis nagy részét a fejezetnek) ennek szánják,akkor biztos hogy a mermedes kapitány lesz az ellenfele a sabertoothosnak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #2704 Dátum: 12 ápr 14, 09:52:57 » |
|
Hát én mindjárt elsírom magam.  Mirajane új Satan Soulja tetszik is, meg nem is. Az előző annyira el lett találva, ahhoz képest ez már sok, főleg a haja basszus. Arról egyből Elfman jutott az eszembe. :S Az viszont tetszett, hogy Luxus elismerte, hogy Mirával nem érdemes packázni. :3 Jenny-ről viszont egyből Erza jutott eszembe, a mágiája inkább az övére hajaz. Kár, hogy nem tudtuk meg, miben is rejlik a mágiája (mit tud az a cucc), ugyanakkor Mirától meg elvártam, hogy egy csapással leterítse a kiscsajt.  Juviának még egyenesebb a haja, ami nagyon bejön. ^^ Sokkal jobb így.  Viszont Mashima elkezdhetne valami nagy fő célt kitalálni, mert eddig az összes arcban ugyanaz a koncepció: a naaagy, csúnya gonosz bagázs el akarja pusztítani a világot. Nincs egy átfogó cél, ami köré lehetne építeni az egész sztorit, mint pl. a Narutóban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #2705 Dátum: 12 ápr 14, 09:59:35 » |
|
Hát ez a fejezet most eléggé fanszörvízre sikeredett  jó volt látni, ahogy a két csaj váltogatja a ruháit  Úristen, szerintem nagyon jól néz ki Mira új Satan Soulja, ez a kinézet nagyon jól megvan csinálva, szépen összerakta Mashima  Mondjuk erős is, mert nem bírta sokáig az ellenfele  Hm... itt: http://mangastream.com/read/fairy_tail/10775321/26Egész érdekes, kíváncsi leszek mire képes ez a cucc, szerintem kapcsolatban áll majd Charle álmával.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #2706 Dátum: 12 ápr 14, 10:51:39 » |
|
Elnezest, hogy nem irok ekezetet, de mobilrol irok. Ha gepkozelbe kerulok javitom. Nekem nagyon bejott a mostani fejezet  hat Mashima elegge tudja a dolgat;) a fejezet eleje elegge magaval ragadott  nekem is szuksegem lenne a kovi Heti Varazslora  . A vegefele szinten tetszett Mira uj Satan alakja. En amugy gondoltam hogy nem csak.egy take overje van. Biztos tobb satan letezik es gondolom azokat Mira birok olja. Az amit most mutatott az a legerosebb. Eleg durva hogy egy csapas eleg volt a gyozelemhez. Szerettem volna latni egy ket varazslatot ebben a formaban. Bar ha az a.kapu kinyilik biztos elszabadul a pokol es mindenki teljes erobedobassal fog harcolni. Szoval lesz meg lehetosegunk:) A kovi fejezet ismet erdekes lesz remelem lesz csillagmagus a ket csaj kozott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2707 Dátum: 12 ápr 14, 11:08:26 » |
|
Nekem is tetszett ez a fejezet bár a múlthetit jobban komáltam. Elég sok információt megtudtunk ebből a részből. Azért az érdekes, hogy 7 évvel ezelött kezdték tervezni ezt a dolgot. Másrészt van egy olyan érzésem, hogy ehhez a kapuhoz valamilyen módon kapcsolódni fog a Fairy Tail pincéjében látható dolog is. Lehet, hogy az is egy Kapu amelyet a Fairy tail őriz? Esetleg máshova nyílik? Másrészt nem lehet tudni, hogy ez Mira legerősebb démonformája. Erza amit mondott ez a legerősebb, de mint láthattuk Elfman is szerzett már újabbat. Így gondolom ez az a forma amit már nagyon régen Erza is látott. Azóta viszont sok víz lefojt a Dunán. Legalábbis remélem, hogy Mira is fejlődött és ami akkor a legerősebb volt most nem az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2708 Dátum: 12 ápr 14, 11:25:24 » |
|
Érdekes egy fejezet volt! + azt is megtudtuk, hogy lucy élete kell arcadias-éknak nem pedig maga lucy, hogy csináljon valamit... És itt elég szép dolgokat lehet kombinálni, pl ahogy itt előb is írta valaki, hogy lucy azért sír mert más lett feláldozva helyette pl natsu ugye, aki vagy önszántából adja az életét helyette mert nem lesz más vláasztása vagyki tudjua... És ha eseleg natsu meg is halna, megint lehet kombinálni a visszahozatalával, ugye onnan hogy elvileg több mint 80 éves, + ugye az igneel grandine beszélkgetésből, hogy most remélhetőleg jobban kifog jönni wendyvel mint kitudja mikor.... Szal itt csúnyán meglehet kavarni a dolgokat....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2709 Dátum: 12 ápr 14, 11:46:45 » |
|
Végre egy one hit kill FT győzelem! Ezt hiányoltam. Mondjuk a szépségversenyt nálam Mira ellenfele nyerte. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2710 Dátum: 12 ápr 14, 12:04:58 » |
|
Remélem most már nem lesznek utolsók .  Arra a kapura(?) kíváncsi vagyok mi fog kijönni , vagy mi lesz vele .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #2711 Dátum: 12 ápr 14, 14:14:58 » |
|
Zseniális rész. Most várhatom azt a jövőbeni részt ahol a pegazusos csaj pucérkodik  Szerintem az egy időgép amit 7évig építettek elméletemet alátámasztja hogy: X791 arc elméletileg ennek az arc-nak a neve. Nem raventail vagy mágikus torna vagy gonosz szakállas lovag. Lucy azért sír, mert visszamennek a múltba és ezek a nakamái eltűnnek. Ha visszamennek akkor megakadályozzák az időgép építését az ogrék trollkodását stb.. ami iszonyat pöpec lenne ui.:Az a része még nincs kidolgozva az elméletemnek, hogy ha ők visszautaznak akkor a múltban lévő ők-kel mi lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2712 Dátum: 12 ápr 14, 15:01:22 » |
|
ha az elméleted helyes,akkor semmi mivel még a fairy gömbben lesznek.mármint a régi ők
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2713 Dátum: 12 ápr 14, 15:31:34 » |
|
Sztem ez oltári nagy hülyeség, hogy azért sír mert jaja vissza kerülnek 7 évet... Persze ez csak az én véleményem.. Sztem amiatt sír aki a karjában fekszik talán holtan(????) és talán natsu(???)....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
 |
« Válasz #2714 Dátum: 12 ápr 14, 15:50:34 » |
|
Mashima mondhatom nagyon ott van szakmailag.  Irtó jó fejezet volt. Persze ez már megszokott.  Bizony sok az új infó. Hát a szépségversenyt nálam egyértelműen Mira nyerte. Először lestem is, hogy mi van?  Aztán Mashima belejött a lányok rajzolgatásába. *.* Nagyon örülök annak is, hogy Mira régi ereje visszatért (sőt valszeg erősebb is) és láthattuk a legerősebb formáját. Nagyon ütős és hát én is elvártam ezt a győzelmet. Mira sosem volt az a fajta, akivel jó packázni és örültem, hogy ezt Luxus is elismerte. (Nem jellemző rá.)  Az elkövetkezendő eseményekből sok dolgot lehet kihozni. És én is reménykedem abban, hogy feltűnik már egy igazi főgonosz, úgy mint a Narutoban. Hát, hogy Lucy miért is sír arra nagyon kíváncsi vagyok. Remélem Natsu miatt.  Jó, nem akarom, hogy Natsu meghaljon, de csak őt tudom abba a helyzetbe elképzelni, amikor Lucy sír.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|