25 máj 02, 12:12:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2207764 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Train
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2130 Dátum: 12 jan 16, 09:09:37 »

Végre vettem a fáradtságot és elolvastam a fejezetet. Nagyon tetszett Erza ruhája valami észbontó Lucy és az elképzelései, hát ő csak simán Lucy, így szeressük Nevet. Viszont érdekelne, hogy hova tűnt Wendy találgatásba nem bocsátkozom, mert gondolom előbb-utóbb kiderül. Érdek feszítve várom a folytatást.
Naplózva
kiszsivany
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Dark Lord

« Válasz #2131 Dátum: 12 jan 18, 23:06:35 »

remélem azt két szánalmas sárkányölőt elkapja acnologia és megeszi ebédre nem tudom milyen sárkányokat öltek meg de szerintem két mezei gyík lehetett semmi több és az új fejezetre gondolva Wendy hogy lehet ekkora szerencsétlen hogy valaki elrabolja érthetően megmondták Gérardék hogy valami bűzlik erre egyedül elcsatangol egy macskával ennél már csak elfman szánalmasabb ahogy kinéz
Naplózva

Raiton - Chain Lightning no jutsu!
HayateLen
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2132 Dátum: 12 jan 19, 09:12:54 »

A Raven tail-es képen amikor látni lehet a tagokat, a csajon volt 1 majom nem?:OO

az nem egy farkas volt?  Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2133 Dátum: 12 jan 19, 21:16:33 »

De, az egy farkas: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/263/6

... Mondjuk Erza szemmel láthatóan nem szívbajos ilyen téren =D Szívbaj nélkül elszaladgált 1 szál törülközőben amikor bárki bejöhet =D ...

Amikor a Phantom Lord sétáló céhe a kukával csöngetett be az ablakon, hogy meghozta a Jupiter mágiafókuszáló ágyút, akkor is egy szál törölközőbe rongyolt ki, hogy visszaküldje a feladónak. ^^
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/052/3

Szerintem a sárkányok egyszerűen hagyták magukat.
Esetleg ahhoz hogy legyen lakrimájuk megkellet ölniük a sárkányokat és kiszedni belőlük.

Ez nem rossz ötlet. Lehet nincs is két sárkányelemük, hanem egyszerűen csak a saját sárkányölő mágiájukat még jobban felerősítették az ugyanolyan sárkánylacrimával.

... Elfman mióta ekkora nagy kigyúrt állat? Ahogy felkapta Natsuékat, a vizsga alatt Evergreen alig fér be az egyik karja alá, nemhogy 2 gyereket csak úgy felkapjon. ...

Ja, kicombosodott 3 hónap alatt. Remélem, a Szörny Lélek Take Over-e is durvább lett. ^^

... Amúgysem hiszem hogy ezt a 2 szerencsétlent megengednék, hogy belépjen a céhbe...

Gazille annó leselejtezte a Fairy Tail céhépületét, ronggyá verte majd "felszögezte" Levit, Jetet és Droy-t egy fára, aztán még Lucy-t is jól megcipőzte.
Sting és Rouge még semmit ilyet nem tett, szal eddig megvan az esélyük. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 19, 21:17:35 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2134 Dátum: 12 jan 19, 21:23:26 »

Jó, csak azért azt ne felejtsük el, lehet, hogy Gazille az FT-be tartozik, de a nagypapi még mindig nem bocsájtott meg neki, amit tett, és szerintem nem is fog.
Bár én szerintem a két sárkányölő benne lesz az FT céhbe, legalábbis 5 sárkányölő egy céhbe, elég ütős lenne Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2135 Dátum: 12 jan 19, 23:17:47 »

Hogy pontosítsak kicsit 6 ... Luxus?Faceg
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2136 Dátum: 12 jan 19, 23:46:32 »

OMG, tényleg Nevet jó, hogy mondod, őt nem vettem figyelem ikszdé Amúgy, ha így nézzük, akkor minden sárkány generációból van 1-1 Nevet Persze, ha csatlakoznak az FT-hez Mosolyog
Viszont, most érdekel az új fejezet, mert kérdés, hogy ki rabolta el Wendy-t, ééééés már a cím is felcsigázott, "Új céh". Érdekes...  Gondolkozik  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 19, 23:47:50 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #2137 Dátum: 12 jan 20, 04:58:19 »

NEm tudom volt e rólla szó, de ugye a céh mesterek nem vehetnek részt, mert nem viselik a céh jelét? ha jól értem, de makarovon is rajta van a céh jele nem?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2138 Dátum: 12 jan 20, 06:27:57 »

Céhmesterek és akik nem viselik a céh jelét, nem vehetnek részt.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #2139 Dátum: 12 jan 20, 17:56:04 »

De makarovon rajta van nem? akkor ő miért nem vehet részt
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Putir
Vendég
« Válasz #2140 Dátum: 12 jan 20, 18:03:46 »

Na akkor leírom én is még egyszer.
Ahhoz hogy valaki részt vehessen két dolog kell.
1. Ne legyen céh mester.
2. Rajta legyen a logó.
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #2141 Dátum: 12 jan 20, 18:26:23 »

Kint van az új rész: http://mangastream.com/read/fairy_tail/23344827/1
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #2142 Dátum: 12 jan 20, 18:51:17 »

Ehj, érdekes egy fejezetet volt, az tuti. Nevet Nagyon tetszett, ahogy Mavis ott szurkolt nekik ikszdé Amúgy is nagyon szimpi kari, reméltem, hogy nem a Tenrou szigeten látom utoljára. Mosolyog
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2143 Dátum: 12 jan 20, 19:05:54 »

Bevonulásra 1 teljes részt, én szégyenlem magam, hogy ennyire vártam ezt a fejezetet....
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #2144 Dátum: 12 jan 20, 19:12:42 »

Azért meg kell adni a bevonulásra is az időt  Nevet

Kapásból kiszúrtam, hogy a Mermaid Heel-nél szerintem Millianna lapul a köpeny alatt  Mosolyog

Mavis mester meg tényleg nagyon adja, csak lazán besétál mert unatkozik a szigeten  ikszdé

Azt sajnálom, hogy nem tudtuk meg a másik két csapatot, akik bejutottak.  >.<#

A Raven Tail meg jól beköszönt, bár a céh tagok talán 2 kivétellel elég bénán néznek ki  Lehánylak
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 20, 19:19:08 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Oldalak: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins