CrazyCat, az aláírásod iszonyat mód édes. *-* Zeref és Mavis. *.* Az anime openingjében is nagyon tetszett, ahogy kettejüket mutatják, bár bevallom, párként eddig nem gondoltam rájuk. De nem is rossz ötlet. :3 Apropó, a képhez tudsz linket küldeni priviben? :3 Köszi! :3
Akkor azért volt ismerős az a cicaarc.

Ez a manga hej, de jó volt!

Gray nagyon szexi abban a szerelésben, mint mindig.

Szegény Wendy, mindig a legkisebbet bántják.

Meglepett, hogy Sherry-nek van húga, az meg még jobban, hogy miért őt nevezték be? Sherry-t a csapatba!

Az utolsó csapatot tekintve eszembe jutott egy ötlet, ami elég vad, de én simán elképzelhetőnek tartom. Szerintem a Fairy Tail egy részéből verbuválódott össze egy másik csapat, nekem a kövi rész címéről ez ugrott be. Sőt, ha megfigyelitek, a szurkoló csapattagok közül olyan kulcsfigurák nincsenek ott, mint Kana, Juvia(?), Luxus és a Raijinshuu, Gazille, Pantherlily és Mirajane. Nem a fanságom miatt, de Mira (szerencsére) az a fajta "mellék"szereplő, aki úgymond mindenhol ott van, lévén, hogy ő Makarov adminisztrátorfélesége is, legalábbis mindig ott van a közelében.

Pont most felejtené ki őt Mashima? Kötve hiszem, hogy ez véletlen lett volna. Ráadásul Ivan miatt Luxus jelenlétét is szükségesnek érzem ebben az arcban, és mikor lenne nagy az izgalom? Ha Luxi a csatamezőn lenne.

Ezt támasztja alá az is, hogy Lisannáról és Elfmanről kaptunk infót, a szigetről vagy onnan ahol edzettek, visszatértek, tehát Kanának és Mirának is itt kellene lennie valahol.
Istenem, egy Mira vs. Erza. *_*

Már csak az a kérdés, hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni. Bár Mashima eddig is kitalált valami gagyi magyarázatot mindenre, miért pont most ne tenné?

Mondjuk Juvia inkább szurkoljon, hisz érte megy a Gray vs. Leon harc.

Vaaagy~ Amit még elképzelhetőnek tartok, az az, hogy Gazille a szárnyai alá vett egy céhet, de ez azért negatív, mert ahogy kivettem, kb. Rogue és Sting lehettek azok, akiket Gazille tanított. De ha mégsem, akkor végül is ez is elképzelhető, hogy a tanítványait/tanítványaival benevez(i).