Chakra
|
|
« Válasz #1620 Dátum: 11 okt 16, 01:04:15 » |
|
nem tudom miért érdekel mindenkit Gerard!...
Épp az ellenkezőjéért, amiért téged nem. Mert érdekli őket. És talán mert a Tenrou szigetes harcok közben is láttuk dutyiban. És mivel Luxust is láttuk, aki utána fel is tűnt, így azt vártuk volna, hogy Gérard is felbukkan.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
viper20ster
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 11 okt 16, 08:30:54 » |
|
Mavis mester elég jól néz ki!!!:D Én is remélem, hogy még viszont láthatjuk, mert nagyon kellemes látvány ám! Natsuék visszatértek indulhat a darálás!!!! 7 év ide vagy oda ez a Fairy Tail úgyis leküzdenek minden nehézséget!!! Alzac-Bisca forever!!!!
|
|
|
Naplózva
|
The End Is the Beginning Is the End
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 11 okt 16, 08:49:30 » |
|
Itt látszik a buborékok mérete alapján, hogy kinek milyen nagy a szerepe a Fairy Tail-ben, nem mint céhben, hanem magában a műben. Minél nagyobb a buborék, annál nagyobb a szerepe, a főszereplőé a legnagyobb Vagy azt is jelentheti, hogy kinek mekkora szerepe lesz a következő arcokban. A buborékok mérete és szegélye a beszélő távolságát a képtől, a beszélő személy "fontosságát", illetve a hangszínt próbálja érzékeltetni. És egyébként is tudjuk, hogy Natsu-Lucy-Gray-Erza négyes lesz továbbra is a középpontban Mavis felbukkanása különös, de jó. És ha tényleg a magassága a kérdés, akkor szerintem Wendyvel vetekszik :d De HiroShima-san...legalább egy picit... egy ilyen |--| picit öregedhettek volna a többiek is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
日本のファン
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 11 okt 16, 09:16:09 » |
|
És egyébként is tudjuk, hogy Natsu-Lucy-Gray-Erza négyes lesz továbbra is a középpontban Azért Wendy-t és Gazille-t kihagyod a sorból? Ők is középpontban vannak, mivel "sárkányölők" .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 11 okt 16, 09:43:44 » |
|
Hej de jó fejezet volt Egyébként én azon gondolkodtam, hogy az okés, hogy Mavis megvédte őket a FairySphere segítségével, de miért tartotta őket lehibernálva 7 évig? Hamarabb nem tudta volna feloldani a varázslatot? Vagy direkt csinálta, mert ennek valamiféle jelentősége van, mostanában fog valami nagy horderejű dolog történni? És már megint az a 7-es...
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1625 Dátum: 11 okt 16, 09:48:59 » |
|
De HiroShima-san...legalább egy picit... egy ilyen |--| picit öregedhettek volna a többiek is Nem kellett volna még egy picikét se, hogy öregedjenek Natsuék, mivel ez a Tündérgömb varázslat olyan, mintha lehibernálta volna őket.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 11 okt 16, 13:16:49 » |
|
Beatreex gondolom mellék hatás egyébként túl táp varázslat lenne:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1627 Dátum: 11 okt 16, 14:43:20 » |
|
Szerintetek most akkor Mavis teljesen eltűnt ebből a világból ? Arra lennék kiváncsi hogy Hades közvetlenül követte Mavist a FT mestereként vagy eltelt-e egy kis idő ? Na meg ha zeref ismeri Natsut akkor nem hiszem hogy abban a kis gyerek formában látta utoljára amikor Igneel nevelte őt. Tudom Natsu kicsi volt mikor Igneelhez került , de feltünő hogy előtte lévő időszakból nem láttunk semmit. ( gyerekkorából)
Már nem emléxem de Igneel találta Natsut kis korában ? mert a történet jelenlegi haladásával kinézném hogy valaki oda vitte neki Natsut , miután lezajlott a Zeref incidens a múltban , akár Mavis is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1628 Dátum: 11 okt 16, 15:38:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
aevike08
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1629 Dátum: 11 okt 16, 20:16:28 » |
|
szerintem csak egyre érdekesebb és izgalmasabb lesz a történet és szerintem NAGY jelentősége van annak hogy a 7-es szám ilyen sokszor fordul elő, és az évszámoknak is amik az utolsó pár fejezetben előfordultak,és annak is hogy Natsu-ék most jöttek vissza és nem előbb... és szerintem ez az egész a sárkányokhoz vezet majd el, mivel valamelyik fejezet végén feltűnik Igneel és egy fényes gömbhöz beszél és valami olyasmit mondott hogy még akkor nem jött el az ő visszatérésüknek az ideje(ha jól emlékszek ).... csak már nem tudom melyik fejezetben volt ez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 11 okt 16, 20:33:13 » |
|
igneel beszélt wendy sárkányához asszem grandine a neve(bocsi nem tudom hogy van írva) hogy natsu és wendy nem sokára találkozni fognak nem ez volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 11 okt 17, 01:24:30 » |
|
Gyááá... Épp Rave mangát olvasgattam és eszembe jutott, hogy ha most a Fairy Tail világában 7 év telt el, akkor Gérard lehet úgy fog kinézni, mint a Rave-ben Sieg Hart. Mármint korra, mert hasonlítani eddig is "hasonlított", mivel róla lett mintázva Gérard. Ja, hogy hogyan néz ki Sieg Hard? Színes: http://kepfeltoltes.hu/111017/Rave_-_v05_c031_p000_-_Cover_Front_www.kepfeltoltes.hu_.jpgFekete-fehér: http://kepfeltoltes.hu/111017/Rave_-_v05_c037_p136_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 17, 01:26:27 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 11 okt 17, 16:40:18 » |
|
Szerintetek Makarov lesz ismét a céh mestere ? Mert elég durva lenne , ha 1 arccal később visszajönne , és azt mondaná "túl sok fény érte a mágiát " .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 11 okt 17, 16:50:07 » |
|
Chakra: :O Ezek tényleg hasonlítanak ketten, akkor mondhatni, karaktereket, szereplőket, kinézetüket az előző művéből szedi?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1634 Dátum: 11 okt 17, 17:10:16 » |
|
valahol olvastam régen hogy gérardot átvitte mert neki nagyon tetszett vagy valami ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|