Amori-chan
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1590 Dátum: 11 okt 12, 17:22:15 » |
|
hát igen, nekem is hiányzik a kis optimista.. úgy érzem ,mintha véget ért volna, befejeződött volna a Fairy Tail manga, és ezért most egy kicsit szomorú vagyok..˘.˘
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1591 Dátum: 11 okt 12, 21:39:12 » |
|
Nekem ezzel a time jumpos dologgal kapcsolatba az jutott még eszembe, hogy mi lett Lucy albérletével  Mert ha még nem adták ki akkor eléggé el van maradva a lakbérrel  Ha pedig kiadták mi lett a cuccaival és legfőképpen a könyvével  Mert hát a többiek a koleszban laknak, vagy mint Natsu esetében van saját házuk, de azzal nem törődik szinte senki:D Tudom nem kéne ilyen részletekbe bele menni, de valahogy foglalkoztat ez a kérdés:D Jót mosolyogtam ezen a hozzászóláson, nekem ez eszembe sem jutott, de végülis nagy hangsúlyt fektetett rá eddig a manga, hogy Lucy tudja fizetni a helyet.  Bár gondolom ez lesz a legkisebb gondjuk, ha visszatérnek... Jó jó tudom a legkisebb gond, de hát egy kád forró vízbe elgondolkodik ilyenen az ember 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagy12
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1592 Dátum: 11 okt 13, 18:49:06 » |
|
De Chakra ha jobban megnézzük szinte semmilyen erős tagja sincs most az FT-nek.Jó lehet,hogy túloztam hogy Alzack egy Luxus kategóriás tag ,de azért egy Gray szinten bőven elmozog.Jet hát...nem tudom hova sorolni mert a képessége csak a gyorsaság ,de azzal sok mindent ellehet érni Pl:A Bleach-ben Byakuya.De a képessége ellenére is gyengének volt beállítva.Most az új style...Mintha csak Luxust látnám(kinézetben).Mostanra nem lehet tudni hogy milyen erős.Droy az ételbe fordította a bánatát,de ki tudja lehet hogy Jet edzésbe... Lucy albérlete.... xD Jó kérdés  Lehet hogy látunk egy olyan részt mint az első epizódban mikor Plue-t veszi meg és bedobja a ,,nőiességét'' a házmesternek xD Ajj,még 3 napot kell várni a mangára :S
|
|
|
Naplózva
|
,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld'' Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #1593 Dátum: 11 okt 13, 19:01:21 » |
|
nem 2öt? hát azért a mostani mester sem olyan nagyon gyenge csakhát mégsem egy s osztályú mágus legalább 1 erős tag maradhatott volna:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ashbringer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1594 Dátum: 11 okt 14, 15:53:09 » |
|
Eltelt hét év. Lehet hogy azóta némelyek elérték az erősnek mondható szintet. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ez a fairy tail is elég erős lenne ahhoz, hogy bezúzza a twilight ogre ratyiguildet. A beérkező felkérések nem csak a tagok erejének, hanem a hírnevének is a függvénye. Hírneve a jelenlegi tagoknak nem volt amikor eltűntek a főszereplők, és ezért nem is jöttek felkérések. És ezért anyagilag tönkrement a fairy tail. De persze ez megint csak theorycraft. Mindenesetre én annak örülnék a legjobban, ha visszakapnánk a régi tagokat, plusz kiderülne, hogy a többiek is olyan szintre kerültek, mint ők. Akkor a fairy tail nem kicsit durva lenne 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1595 Dátum: 11 okt 15, 12:12:13 » |
|
Moderátor: Pár hsz törölve. Amíg az adott manga (jelenleg a 255.) ki nem jön angolul, addig csak a "Fairy Tail manga - Spoiler megbeszélés" témában lehet írni róla. Lásd ennek a témának az 1. hsz-ét!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1596 Dátum: 11 okt 15, 12:44:13 » |
|
http://mangastream.com/read/fairy_tail/36793192/1Wáááá nem örgedtek meg  mindenki visszatért  jézusom xDDD Még 10 mangafejezet kéne most azonnal 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #1597 Dátum: 11 okt 15, 12:57:15 » |
|
Na, most a kövi fejezet címével mégiscsak elérték, hogy várjam a következő mangát. xD Kíváncsi leszek, mi történt ezalatt a 7 év alatt. Remélem, Gérard-ról lesz valami infó, és Urtear meg Meldy is szerepelhetnének benne. *.* Viszont ha Gérard-t esetleg kivégezték, akkor szinte biztosra vehetjük, hogy ennek az arcnak a célja az lesz, hogy visszamenjenek az időben arra a pontra, amikor Acnologia megtámadta őket, és megváltoztassák a történelmet.  (Mivel olyan nem lehetséges, hogy ne legyen ErzaxGérard a végén.)  Persze ez csak az én véleményem... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1598 Dátum: 11 okt 15, 13:14:38 » |
|
Mekkora volt ahogy berontottak az épületbe és szétszedték a ogrékat . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
日本のファン
|
 |
« Válasz #1599 Dátum: 11 okt 15, 13:18:33 » |
|
Vártam, hogy ez legyen ,de azért kicsit gyorsnak érzem most ezt az egész dolgot.  De azért nem panaszkodom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1600 Dátum: 11 okt 15, 13:21:29 » |
|
Na ez igen,alig jöttek meg,s már szét is szedték az ogrékat  Na de erre számitani lehetett.  Kiváncsi vagyok a kövi fejezetre de nagyon,valyon mi történt az alatt a bizonyos 7 év alatt? 
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1601 Dátum: 11 okt 15, 13:27:17 » |
|
Annyi azért meglepetésként ért, hogy az általános erősödés helyett a mangaka ezt a verziót választotta. Röviden mindenki felnőtt csak éppen Natsuék maradtak azon a szinten ahol voltak. Általában ezeket az időugrásokat pont a szereplők erősítésére szokták felhasználni és itt az ellenkezője történt. A szereplők semmit sem változtak mert egy fagyasztó stázisban maradtak meg hét évig, tehát nem változtak semmit. Ami nagyon tetszett, hogy az öreg milyen boldogan vigyorgott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 15, 13:31:32 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1602 Dátum: 11 okt 15, 13:32:15 » |
|
Szerintem jó ez igy ahogy van,ha azt vesszül hogy a többiek a cégben mennyire le voltak maradva natsuéktol,akkor ez jot tett nekik. Szerintem Natsuéknak nem kellet erösödni,mert igy is elég erössek főleg eggyesek. Ez jó volt,hogy a többiekhez képest nem váltosztak semmit. Mert legalább a többieknek volt ideje rendesen felnőni meg minden:)
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Zayala20
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1603 Dátum: 11 okt 15, 13:37:01 » |
|
Hogy Natsuéknak nem kell erősödnie,mert már így is elég erősek? Hát valóban,a hatalmas erejükkel tök sok esélyük volt Achnologia ellen... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1604 Dátum: 11 okt 15, 13:44:06 » |
|
Na jó,de nem minden nap futnak össze sárkányokkal,főleg nem Achnologia szintűekkel 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 15, 13:45:13 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|