25 feb 19, 00:29:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2090212 alkalommal)
0 Felhasználó és 82 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1125 Dátum: 11 júl 16, 14:14:41 »

...
De a legjobb a mai fejezetben mégis a kövi rész címe volt: "Thunder crashes". *____* Remélem, ez azt jelenti, amire gondolok. *.* (Igaz, hogy a villám az lightning, de a mennydörgés és a villámok között elég szoros a kapcsolat, ha értitek, mire célzok.) Nevet

A "thunder" egy igen érdekes angol szó, mert apró módosításokkal --> thunderbolt - már mennykövet, mennykőcsapást, villámot is jelenthet (ebben az esetben a "-bolt" <csap>-ot jelent). kacsint
A "Thunder Crash" angol kifejezés animékben általában valamilyen villámcsapás-szerű támadást szokott jelölni. Persze jó lenne tudni, hogy ebben az esetben is angolul van-e a cím (mármint az eredeti japánban).

... Ami nem tetszett az az volt hogy Hades-on még egy karcolás sincs ezek után. Rendben van hogy erős de ha bárki bekap egy ilyen támadást lehet akármekkora varázsereje az lenne a reális ha legalább megkarcolná. ...

A köpenye elszakadt. Nevet

... Itt inkább Wendy sárkányölő képessége fog dominálni a mennydörgésben hiszen tudjuk, hogy kinek a tanítványa és annak mi a képessége. Szerintem ezt láthatjuk majd a következő részben. ...

Én sajna nem tudom. Szomorú Felvilágosítanál? Természetesen egy mangaoldal-link támogatásával. Mosolyog

Szépen rákarcoltak az öregre... és le is pattantak róla, mint gumilabda a betonfalról.  smirksweat

A harchoz igazából nincs hozzáfűzni valóm, az magáért beszél.

Wendy nekem úgy tűnt, mintha mágikus erővé változott volna és úgy szóródik szét.
Ki is találtam egy gyagya elméletet az "összerakására": Natsu felszívja a mágikus erőt, magában egyesíti, aztán egy "kidobom a rókát" módra tol egy Karyuu no Houkout és Wendy újra egyben van. ikszdé

Nem tudom, hogy csak olyan "akit eltalál" támadás volt-e ez Hades részéről, vagy direkt a gyógyító és tápoló csapattagok ütötte ki először...? <--- Taktikailag logikus.
Vagy direkt pszichológiai hadviselés, és a leg"gyengébb" ellenfélre ment, akit a többiek a legjobban védenek? Aki mellesleg egy 12-13 éves kislány, csak hogy még nagyobb legyen a sokk?
Ahogy Lew írta, lehet, tényleg látni fogunk Natsutól pár érdekes fejet.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 16, 14:49:00 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1126 Dátum: 11 júl 16, 20:41:25 »

Nem kizárt luxus megjelenése, mert már ebben az arcban megjelent amolyan vándor szerkóban. Amúgy nekem is volt Deidara feeling. Bár őt jobban csípem, Hades nem lesz favorit...
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1127 Dátum: 11 júl 16, 22:12:23 »

Az a beteg arc hozzá még egy plusz, hogy előtörjön belőlem a "Deidara ahhww *_________*" fankiáltás, de belegondolni, hogy csak egy trottyos féreg mondja ezt... elég kiábrándító Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1128 Dátum: 11 júl 16, 23:13:10 »

A Katsu nem feltétlen jelenthet csak robbantást. Ahogy az angol destroy szó is inkább elpusztitást , megsemmisitést jelent a robbanás mellett. Legalábbis én így látom.

Mindazonáltal megvan az esélye hogy valami egetverően nagy baromságot írtam szóval javítsatok ki ha tévednék.

CrazyCat az a "trottyos féreg" gyakorlatileg az eddig harcolni látott legerősebb karakter a Fairy Tail világában Deidara meg egy kis senki volt a szememben szóval...
Naplózva

Den
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1129 Dátum: 11 júl 16, 23:29:15 »

Én is úgy tudom, hogy a "Katsu" egy aféle "csatakiáltás"... már más mangákban is találkoztam vele.
Persze lehet félreértettem valamit...

Hades meg hozza, amit várni lehetett... erről mást nem is nagyon lehet írni, kegyetlenül tolja az öreg.
Wendy meg természetesen túléli, ezen aggódni pont olyan felesleges, mint korábban Mira túlélési esélyein őrlődni...
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 17, 00:32:16 írta Den » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1130 Dátum: 11 júl 16, 23:31:38 »

Mindenesetre szemétség lenne ha a mngaka pont Wendyt ölné meg. Bár valószínüleg nem hal meg.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1131 Dátum: 11 júl 17, 02:37:49 »

Na az e heti fejezet igazán izgalmas volt, nagyon tetszett a harc, meg minden benne. Scorpius és Wendy kombó támadása és benne Natsu, nagyon jó volt Mosolyog
+ igazi csapatmunka volt a javából, de én se hiszem el, hogy megöletné a mangaka Wendy-t.
Lew: téves a feltételezésed, mivel nem Hades a legerősebb a Fairy Tail világában, hanem Zeref Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1132 Dátum: 11 júl 17, 07:37:31 »

Jó kis fejezet volt nagyon tetszettek a csapatmunkák
samdav: nem az mondta Lew hogy a legerőseb hanem hogy "az eddig harcolni látott legerősebb karakter" azt hogy Zeref kinyira Zancrowot az nem igazán volt harc
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1133 Dátum: 11 júl 17, 10:46:18 »

Ígyvan nem azt mondtam hogy Hades a legerősebb hanem hogy akit eddig láttunk harcolni azok közül ö a legerősebb. Szerintem Igneel és a Fekete sárkány aki legyőzte Gildarts-ot is erősebbek Hades-nál nameg ugye Zeref.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1134 Dátum: 11 júl 17, 14:17:33 »

Jó kis fejezet volt nagyon tetszettek a csapatmunkák
samdav: nem az mondta Lew hogy a legerőseb hanem hogy "az eddig harcolni látott legerősebb karakter" azt hogy Zeref kinyira Zancrowot az nem igazán volt harc
Okés, akkor félre értelmeztem, habár, hogy 1 másodperc alatt megölte Zancrowot, azért már látszik, hogy milyen erős Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Den
*

« Válasz #1135 Dátum: 11 júl 17, 16:07:29 »

Urtear meg leverte, mint vak a poharat, szóval...  ikszdé
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1136 Dátum: 11 júl 17, 17:28:09 »

De abból nem sokat láttunk és valószinü hogy Achnologiát meg ilyen asszem halálrablót(az amikor Natsut a sálja mentette meg) biztos nem használt Zeref. ( ha a két technika ugyan az akkor sorry)
Naplózva
Den
*

« Válasz #1137 Dátum: 11 júl 17, 19:38:33 »

Már miért ne használta volna? o.O
A fejezet végén totál odavolt magától, hogy most dühös, meg minden... és azok után visszafogta volna magát? Ugyan már... Urtear megette, mert ő felkészült ellene.
Zancrow is csak azért járt így, mert meglepte... ha ő is felkészülten, komoly szándékkal megy neki Zerefnek, mint Urtear, nem pedig egy ájultnak hitt személytől kapja be a támadást, jóval tovább bírta volna.
"Alvó" Zeref egyáltalán nem olyan táp... majd, ha feltámad, akkor lesz igazán erős.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1138 Dátum: 11 júl 17, 20:03:20 »

A Halálrabló sem olyan táp varázslat ám. Legalábbis az eddig látott változata. Elfman és Evergreen lefeküdtek a földre és máris kivédték. Gondolom valami ilyesmi lehet.

http://imageshack.us/photo/my-images/51/dsadasdu.png/

Ergo ha Urtear tudta hogy müködik ez a cucc akkor kkönnyü dolga volt.

Remélem a rajz érthető xD
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1139 Dátum: 11 júl 17, 20:35:50 »

Először is leszögezném, hogy a rajz nagyon tetszik ikszdé Másodszor pedig, szerintem is valami ilyesmi módon működhet. Vagy csak az egészet beszívta Natsu sálja, vagyis az ártalmas részét, a többi pedig eloszlott, vagy ilyesmi.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins