25 jún 10, 09:59:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2309530 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
tocika12
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #900 Dátum: 11 máj 16, 19:23:35 »

A végén még kiderülne, hogy te írod a mangát kacsint
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #901 Dátum: 11 máj 16, 19:39:51 »

Kiderülne , hogy Zeref nem is gonosz csak a mágiatanács állította be őt annak .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Nikkie
VIP

« Válasz #902 Dátum: 11 máj 16, 19:40:09 »

Megmondtam vagy megmondtam, hogy Fried és Bixlow mennek Rusty ellen? Kúl Mától hivatalosan is én vagyok az FT jósnője. Lesütöttszemek Nevet

Az utolsó képről nekem egyből Makao fia, Romeo jutott eszembe. xD Ő úgyis felnéz Natsura, mióta az megmentette az apját - gondolom legalábbis. Nevet Ez magyarázat a ruhára. De hogy hogy jön a képbe, az jó kérdés. Nevet Ha megnézitek, nem fekete a "lap", szóval nem valószínű, hogy flashback, tehát nem biztos, hogy Zerefke az. Mosolyog

Gray annyira jól mutat azon a képen Urtearrel. *.* Bár mint páros, nem tudnám őket elképzelni, de azon a képen valahogy átjön Gray coolsága, és az, hogy a mestere lányával áll szemben, meg minden. Nevet
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #903 Dátum: 11 máj 16, 19:52:40 »

Azért ha Gray gerincre vágná Urteart nem tudom, Juvia milyen balhét csinálna ikszdé
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #904 Dátum: 11 máj 16, 20:03:17 »

Nikkie-chan:

Ja, tényleg, Romeo... akkor ezért volt olyan ismerős valahonnan. ikszdé Csak ő nem mágus. Tudtunkkal. És Macao nincs a szigeten. Akkor kire vár? ^^
Bár, majd sokat segít, ha el tudjuk olvasni, mi van köré írva. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 16, 20:09:10 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #905 Dátum: 11 máj 16, 21:57:22 »

Kijött az angol verzió. Így talán érthetőbb a hozzáírt kevés szöveg.

http://mangastream.com/read/fairy_tail/22582241/1
Naplózva
Hórusz87
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #906 Dátum: 11 máj 17, 01:44:35 »

Az számomra már egyértelmű volt, hogy igazán S-osztályú erővel csak Fried és Bixlow bír, ezt most szépen be is bizonyítják /legalábbis erősen ajánlom nekik Nevet/

Lucy meg végre használhatná a Gemini/ke/t, a Geminikkel az nem megoldható, hogy megérintik pl. Makarovot és felveszik az alakját/ egyben a mágikus képeségeit/? Besegíthetnének Gildratznak leverni Bulenote-t... 5perc alatt végeznének is Nevet
Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #907 Dátum: 11 máj 17, 07:16:29 »

A probléma cska az, hogy romeo sokkal fiatalabb ennél és annyi idö meg nem telt el a manga eleje óta... Én sztem az meg a fiatal gildarts és flashback jön..Nyelvesít
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #908 Dátum: 11 máj 17, 07:43:12 »

Gildartz-nak nem a karján van a Fairy Tail jele: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/166/16
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #909 Dátum: 11 máj 17, 07:44:28 »

Végre megjelentek Fried-ék. Fasza kis fejezet volt ez.
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
Nikkie
VIP

« Válasz #910 Dátum: 11 máj 17, 08:28:35 »

Nem, Romeo szerintem kb. ennyi idős, mint a képen a fiú. (Max naaaagyon picit fiatalabb.) Nem véletlenül fiú (boy) van odaírva. Mosolyog De tuti nem Macao fia, Romeo lesz az, mert este nekem is eszembe jutott, amit Chakra írt, hogy ő nem mágus.

Meg ha figyeltétek, az angolban már szürkés lett a háttér, szóval tuti, hogy Zereftől kapunk egy kis flashbacket. Valószínűleg azért ismerte Natsut, mert ő is DS volt, csak gonosz lett, elhagyta Igneelt. Úgy hallhatott Natsuról, mint Igneel következő tanítványáról. Ez megmagyarázná, miért mondogatta Zeref, hogy csak Natsu tud rajta segíteni. Mellesleg ez újabb érdekes szálakat indít el a történetben. *.* Mert eddig én pl. úgy képzeltem el, hogy egy sárkány egy embert tanított csak, de gondolom Zeref behülyült, ezért képzett ki Igneel egy másik mágust. Nevet

Gildartz, Fried és Bixlow nagyon ott voltak. *___*

Ja, meg előző chapterben szó volt egy alap mágiáról, gondolom az volt az első mágia. Szerintem annak is igen erősen lesz köze a sárkányölő mágiákhoz...

Ja, és jut eszembe, lehet, hogy a végén a kissrác Zeref jelenlegi teste, és ezt a kisfiút szállta meg anno Zeref. :O Szóval ő nem is konkrétan Zeref, hanem na, szóval értitek. xD Gondolom az jön, hogy hogy is került belé Zeref. xD
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 17, 08:31:26 írta Nikkie » Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #911 Dátum: 11 máj 17, 09:32:51 »

Nikkie normáls esetben megkérdezném, hogy te mennyit szívtál?Nevet De egyszer már bejött ez neked szal inkább nem mondok semmit bár teljesen abszurdnak tartom..Nyelvesít
Igen tudom hogy neki nem a karján van a jel hanem a mellkasán, de liasannanak is a karján volt msot a combján van miután megsérült anno a karja.... Szal régen lehetett gildarts-nak is a karján.... Meg én sztem zeref itt esélytelen mert mi értelme lenne minden szó nélkül bevágni, úgy hogy nem is róla van szó, szal én gildartsra szavazok:P
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #912 Dátum: 11 máj 17, 10:26:54 »

Végülis Delphoiban is a vulkanikus gőzök hatására jósolt Püthia, és a sámánok is néha "szívtak valamit", és úgy kerültek révületi állapotba. Szóval ez is "csak" Niki zsenije.  kacsint

Fried, Bixlow, amint megjelentek, érezni lehetett, hogy elrúgják a Grimoire Heart-os tagon a port. Elég darkos volt a megjelenésük, és vagány.  Nevet

A kisfiúról nekem is elsőre Romeo ugrott be. Majd számba vettem a fekete hajú szereplőket, és a fiatal Zerefre hasonlíthatna a kisfiú szerintem a legjobban.  Mosolyog
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Nikkie
VIP

« Válasz #913 Dátum: 11 máj 17, 10:54:35 »

Gildartz már csak azért sem lehet az a kiskölyök, mert: Gildartz haja nagyon nem fekete. xD Utána: mit keresne ugyanolyan ruhában, mint Natsu? Nevet A történet jelen állása alapján Zerefet nem tudjuk hová tenni, illetve a "kapcsolatát" Natsuval. Csak az a fura, hogy miért pont most kell betolni egy flashbacket? o.O Bár elég szépen átvezette Mashima - feltéve persze, ha maga a történet is arról fog szólni, ami az utolsó 1-2 oldal szövege volt. Mosolyog Tehát volt egy csata, és bíztak FT győzelmében...
Naplózva
CoLa
Gennin
*

« Válasz #914 Dátum: 11 máj 17, 12:46:56 »

Nem akarok beleszólni a találgatósdiba, csak segítséget akarok adni hozzá Nevet

Makao fia Romeo
http://images.wikia.com/fairytail/images/d/da/Romeo.jpg

és

"A fiú, aki a tengert bámulja"
http://mangastream.com/read/fairy_tail/22582241/20
Naplózva

Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins