tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #885 Dátum: 11 máj 10, 21:58:56 » |
|
Lehet, hogy pont a Zúzás 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscsoki
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #886 Dátum: 11 máj 10, 23:24:16 » |
|
nem hinném hogy pont a zúzás, de tény hogy ez most eléggé oda fog vágni, szét fogják csapni egymást az tuti, meg amúgy hozzátenném hogy ő már 8000 éve letett ezt a vizsgát, honnan veszitek hogy nem tudja használni a fairy glittert? elvégre luxus is tudta használni a fairy lawot, nemhinném hogy gildatz gyengébb lenne luxusnál, meg ha emlékeztek luxus is nemsokára visszajön a történetbe, megérezte hogy baj van a nagaypjával. És szerintem gildatz pont oylan ember aki begurul attól hogy szétverték a céhét ennyire és ha meglátja makarovot félholtan...na annak nagy zúzás lesz a vége, szó szerint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #887 Dátum: 11 máj 11, 01:44:04 » |
|
Vicces fejezet Kana szánalmas volt, hogy is mondjam "nagyobb volt a füstje mint a lángja". Sokat nem igazán ért el ezzel az egész sajátos akciójával. Gildartz jöhetett volna később még élveztem volna egy kicsit az FT megalázását és totális megsemmisítését  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #888 Dátum: 11 máj 11, 07:00:25 » |
|
Nem Makarov fia Gildartz. ...
Nem is azt írta, csak annyit, hogy Ivan és Gildartz kb. egyidősek lehetnek. ^^ ________________________ Mint ahogy már MSN-en kifejtettem pár embernek, akkor is röhögnék, ha Kana verné le Bluenote-ot, de akkor is ha ez a Bluenote most megcsapná Gildartz-ot. ^^ Szal én minimum egy döntetlenre számítok. Nagyot csalódnék, hogy Clive-t most simán levasalnák...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
CoLa
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #889 Dátum: 11 máj 11, 12:39:38 » |
|
Kicsit off:
233as manga hétfői kiadásától még lesz most hétvégén 234es ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #890 Dátum: 11 máj 12, 07:04:47 » |
|
Elvileg igen. Gyakorlatilag meg meglátjuk, hogy csúszik-e és ha igen, akkor mennyit. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #891 Dátum: 11 máj 12, 17:27:39 » |
|
Sztem Gildartz lefogja verni  szerintetek várható vmi Natsu közbe lépés? 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #892 Dátum: 11 máj 12, 17:32:00 » |
|
Kana tényleg szánalmas lenne S osztályúként. Az FT-n belül a S osztályúak mint elit harcosok, akiknek hírnevük van, más céhek is ismerik és elismerik, emellett intelligenciában és harci morálban is kiemelkedőek. Mint a Narutoban a Jouninok. Nyers erőből, vagy mert megtalálsz egy szobrot, nem lehetsz Jounin -.- A jelenlegi jelöltek közül és Juviát tartanám a legalkalmasabbnak. Ha leadná a Gray-fanatizmusát és tiszta fejjel harcolna, lehetne hatalmas mágus. Bár mint mondták, Gazille is nagy esélyes lehetne, bánom, hogy hamar kiütötték. ------------------------------------ Natsu-közbelépés? Anélkül nem is FT az FT 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #893 Dátum: 11 máj 14, 17:33:40 » |
|
Most nem az aktuális mangafejezethez fogok hozzászólni, hanem az aktuális, 79. animerészhez, csak kicsit spoileres lesz, azért jöttem át vele ide.  Ugye, amikor hőseink visszatértek Edolasból, akkor Lisanna is visszakerült velük. És kiderült, hogy ő a földvilági Lisanna, akit régen (miután a Take Overtől megvadult Elfman kiütött) egy Anima szippantott át Edolasba. A 79. animerészben, amikor Natsu meglátja őt (az edolasi Fairy Tailben), tanúi lehetünk a sárkányölő pár kapcsolódó visszaemlékezésének. És itt van egy kis prücök: Az animések megint hajlamosak lelőni a poénokat, mert Lisanna is vár pár érdekes fejet és néhány visszaemlékezés előtt az ő arcát láthatjuk, ami ugye arra utal, hogy azok az ő emlékei. És egy edolasi Lisanna hogyan emlékezhetne vissza a földvilági Lisanna emlékeire? ^^" Azt még elnézem, hogy már az előző anime részben is elhangzott az "exceed" szó, mert úgy később könnyebben meg lehet érteni a macskák történetét, de a Lisannás poén lelövése nem egy szép dolog. Főleg, hogy az szinte egy "bónusz", egy "ajándék" a Fairy Tailnek, de főleg MiraJane-nek, Elfmannak és Natsunak. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoLa
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #894 Dátum: 11 máj 15, 08:14:04 » |
|
Csak késik a manga vagy nem is lesz? :s
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #895 Dátum: 11 máj 15, 11:49:59 » |
|
Szanisz: talán még Natsu is lehet S osztályú  CoLa: Chakra is elmondta, hogy ezen a napon lesz, talán 5 perc múlva fent lesz, talán este, ezt még nem tudni mikor 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #896 Dátum: 11 máj 15, 17:37:17 » |
|
De hát az evidens 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #897 Dátum: 11 máj 15, 21:50:33 » |
|
Ebből ma már nem lesz manga, de talán majd holnap  :D Amúgy én nem hiába nem nézem a Fairy Tail animét, mert a szinkronhangok is borzalmasak szerintem, no meg ezek a lelőtt "poénok", amikről Chakra beszélt nemrégiben... Manga ezerszer jobb  És ha valaki elfelejtené, most Gildartz fog bunyózni, amit még nem láttunk, szóval várja mindenki szorgosan  :D Jóéjt mindenkinek, pacsker!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoLa
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #898 Dátum: 11 máj 16, 12:42:32 » |
|
Az animét én se nézem, csak 1-2 fightot vagy érdekesebb jelentet szoktam meglesni. Legutóbb pl Gildarts bevonulását Magnoliába  vicces volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #899 Dátum: 11 máj 16, 19:09:43 » |
|
234. fejezet: Jeeee, Gildartz-ot nem nagyon hatja meg Bluenote erőlködése.  Freid és Bixlow meg átmentek darkosba, de nem áll nekik rosszul. Freid új démon alakja nagyon atom lett. ^^ Az utolsó oldalon az a srác vajon "Zeref"? Vagyis az a fiatalember, akit Zerefként ismertünk meg? Elég árulkodó a vállán a Fairy Tail jele. No meg a Natsuéhoz hasonló öltözék és a sál a nyakában. Lehet, hogy ő volt az előző tűz sárkányölő...? Már többször eszembe jutott, hogy a Fairy Tailnek, mint céhnek nagy köze lesz vagyis volt Zerefhez, de a hogyanra még nem tudtam hihető magyarázatot kiagyalni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 16, 19:10:16 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
|