dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #555 Dátum: 11 jan 30, 16:38:05 » |
|
Az igaz de basszus ez egy hulla gyáros , ahol ő megjelenik ott csak a hullák árulkodnak arról kijárt ott. Nem az a Zeref akitől mindenki félt de én nem szívesen kerülnék egy ilyen ember közelébe. Én megnézném , hogy az a robbantgatós aki leverte Miráékat szembe kerül Gildars-al. Ellene tuti nem alakítana ilyen egyhangúan. De most az köt le , hogy Laxus is be fog jönni hamarosan a képbe , legalábbis remélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #556 Dátum: 11 jan 30, 17:04:24 » |
|
Ha Mira egyedül lett volna teljes erőben, már akkor sem lett volna ilyen egyértelmű ez a meccs, hiszen éppen azon aggódott, hogy nem tudja magán tartani a démon alakot elég ideig mert már nincs annyi ereje. Az a támadása is mutatta, hogy így sem kellett volna sok ahhoz, hogy áttörje a védelmét. Amennyiben ezt teljes erőben még tudta volna folytatni akkor ez nem lett volna ilyen egyoldalú mérkőzés. Sőt, igen csak az a véleményem, hogy lerongyolták volna egymást jártányi erejükig. Most hiányzott igazán Mirának, hogy Lisana halála után felhagyott a mágus élettel. Ez a 3 év igen csak hiányzott az erejéből. Gondoljunk csak bele mennyivel erősebb lenne ha folytatja azt az életet. Mondjuk én pont ezért tartom gyengébbnek Erzánál. Azzal a 3 évvel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XPetike
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #557 Dátum: 11 jan 30, 18:16:19 » |
|
Nem szeretem az elhúzódó harcokat, de ennek a harcnak 3 percnél többet adtam volna. Én se hiszem, hogy Mira vagy Makarov halna meg. (Ápoltabb kéznek tűnt mint a mesterré^^) És Natsun kívül (ismét egy kis segítséggel most Makarov részéről) nem sokat tettek hozzá eddig a harchoz, ennyivel erősebb lenne a GH? (Nikkie élvezet nézni, mennyire tudsz szeretni, illetve nem szeretni egy-egy karaktert^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #558 Dátum: 11 jan 30, 19:11:28 » |
|
Remélem, ezt nem sértésnek szántad. xD Néha túlságosan is beleélem magam, de ez a kedvenc mangám. :3 Amúgy meg nem csoda, hogy ki vagyok bukva Mira miatt, ő hasonlít rám talán a legjobban, meg esetleg még Juvia a szerelmi ügyeit illetően. Meg hát az a Take Over. Nekem is kell olyan. xD Egyébként pont most jöttem rá, hogy nem is utálom én annyira Lisannát, mint amennyire hőbörgök itt mindig. xD Charle látomásában én anno Lucy-ra gondoltam, mármint, hogy ő hal meg. Abból kiindulva, hogy Natsu és Kana sírtak: Natsuhoz csak közel áll Lu-chan, Kanával meg egy csapatba kerültek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #559 Dátum: 11 jan 30, 19:18:43 » |
|
Így belegondolva Charle látomásában remélem nem Mirat látta mert akkor szívrohamot kapok , a Fairy Tail-ban ő az egyik kedvencem, anyi értelme van , hogy mindenkit megráz és észbekapnak egy kicsit de szerintem más fog meghalni és nem ő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XPetike
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #560 Dátum: 11 jan 31, 20:29:00 » |
|
Nikkie, dehogy, inkább irigykedek^^ Én nem tudom bele élni magam ennyire egyik mangába se. De hogy a mangával kapcsolatba is írjak, kíváncsi vagyok Azuma mágiájának a leírására. Meg az összes többi GH tagnak a mágiájára. És Lucy-t nem hiszem, hogy kiírja a történetből a mangaka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #561 Dátum: 11 jan 31, 20:59:12 » |
|
Ja, akkor okés. :3 Eleinte én sem tudtam, meg fura is volt, hogy az emberek úgy beszélnek egy fórumon a mangáról, mintha igazából is megtörténtek volna a dolgok. De később változott. Amúgy az, hogy Lucy "meghal", nem jelenti azt, hogy halva is marad. Én legalábbis mindig úgy gondoltam Charle látomására, hogy okés, kb. úgy bekövetkezik majd, de a végkimenetelen változtatnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #562 Dátum: 11 jan 31, 21:24:07 » |
|
amugy ebbe csak most gondoltam bele, és lehet, hogy nagyon egyértelmű, de urteart végül is biztos azért küldték zeref után, mert mondhatni "ellentétes" a mágiájuk. olyan mintha zeref mindent megvénítene, kiszívná belőle az életet, míg urtear az idő befolyásolásával a fiatalításra (is) képes... úgyhogy sztem van abban vmi amit előttem nem sokkal irtak, vagyis, hogy urtear esetleg elkaphatná zerefet persze csak a mágiája praktikussága miatt... de ha nem kapja el akkor is érdekesnek ígérkezik, persze csak ha a leányzó összeszedi az állát, és elkezdi menteni az életét is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 21:24:43 írta MiNamikaze »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #563 Dátum: 11 jan 31, 21:58:42 » |
|
Csak sajna az Idővonal varázslat semmilyen élő lényre nem hat, csak tárgyakra. Ezért is nem tudta "Zalty" kiszedni Deliorát az Iced Shellből, hanem a Holdcsepp kellett, mivel a jég maga Ur volt (plusz Zalty mondta is). ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 21:59:35 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #564 Dátum: 11 jan 31, 22:13:04 » |
|
ja, igen ez teljesen igaz... akkor viszont nem nagyon tudom, hogy itt mihez kezdhet majd a mágiájával urtear, mert már nem kell összerakni a gh hajoját az tuti...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #565 Dátum: 11 jan 31, 22:16:17 » |
|
Nem tudom de visszanéztem azt a mangát ahol Charle jóslása látszik. Van az az érzésem, hogy ez a kéz Miráé amit mutatnak. Másrészt arra gondolok, hogy itt nem egy hanem két személy lesz S szintű mágus a kép szerint. Ráadásul Mira halálával és Luxus száműzésével két S szintű hely üresedik meg a céhben. Ezt a két helyet pedig Natsu és Cana fogja betölteni szerintem, bár legyen helytelen a gondolatmenetem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zayala20
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #566 Dátum: 11 feb 01, 09:21:30 » |
|
Én azért nem gondolnám,hogy Mira meghal,mert ebben a mangában olyan ritkák a halálesetek,hogy,ha az mégis bekövetkezik,akkor annak nagyon-nagyon drámainak kell lennie.Nem hinném.hogy a mangaka egy Azuma szintű karakterre bízna egy ilyen ritka pillanatot.Ha valakit meg akar ölni,akkor azt inkább Zerefre,vagy legalábbis Hadesre bízná,legalábbis szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #567 Dátum: 11 feb 01, 11:28:37 » |
|
Na igen, de ha megnézed Zerefet alapvetően nem gonosz jellemű ezeken a képeken. Maga a képessége az ami miatt akaratlanul elpusztít mindent, kiszívja az életet az élőkből. Ez a képesség az ami miatt nem tud kapcsolatot felvenni senkivel és ez vezethet a magányossághoz, majd később a gonosz jellemhez. De ettől független jelenleg nem gonosz jellemű karakter. Szerintem pont ezért szeretne találkozni Natsuval mert csak ő tudná ezt valamilyen módon megváltoztatni vagy megölni. Natsu viszont még nincs azon a szinten, hogy ezt megtegye, sőt saját maga erejének sincs igazán tudatában. Ha viszont innét kiszabadul Zeref bármilyen oknál fogva, akkor elkezdődhet egy második Zeref időszak mert így képes lesz elszabadulni a gonosz hajlama azáltal, hogy nem jók veszik körbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #568 Dátum: 11 feb 01, 11:43:46 » |
|
Viszont így némileg érthető hogy Natsu miért nem tudott átmenni Fried mágikus falán úgy néz ki valóban idősebb 80-ál ha Zeref ismeri őt. Ugyan akkor Gazille-re ez meg valószínűleg nem mondható el .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 11:48:52 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #569 Dátum: 11 feb 01, 12:02:01 » |
|
Szerintem nem Natsu az aki idős hiszen ismerjük. A probléma a mágiájukkal volt abban az esetben. Ha jól emlékszel akkor Gazille is fennakadt azon a falon de ha Wendy akkoriban ott lett volna akkor ő is ugyan így járt volna. Inkább a mágiájuk okoz olyan problémát/jelleget mintha azt sugározná, hogy idősebb mint valójában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|