24 dec 02, 22:25:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2042486 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
dosreis
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #555 Dátum: 11 jan 30, 16:38:05 »

Az igaz de basszus ez egy hulla gyáros Nevet , ahol ő megjelenik ott csak a hullák árulkodnak arról kijárt ott.
Nem az a Zeref akitől mindenki félt de én nem szívesen kerülnék egy ilyen ember közelébe.
Én megnézném , hogy az a robbantgatós aki leverte Miráékat szembe kerül Gildars-al. Ellene tuti nem alakítana ilyen egyhangúan.
De most az köt le , hogy Laxus is be fog jönni hamarosan a képbe , legalábbis remélem.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #556 Dátum: 11 jan 30, 17:04:24 »

Ha Mira egyedül lett volna teljes erőben, már akkor sem lett volna ilyen egyértelmű ez a meccs, hiszen éppen azon aggódott, hogy nem tudja magán tartani a démon alakot elég ideig mert már nincs annyi ereje. Az a támadása is mutatta, hogy így sem kellett volna sok ahhoz, hogy áttörje a védelmét. Amennyiben ezt teljes erőben még tudta volna folytatni akkor ez nem lett volna ilyen egyoldalú mérkőzés.  Sőt, igen csak az a véleményem, hogy lerongyolták volna egymást jártányi erejükig. Most hiányzott igazán Mirának, hogy Lisana halála után felhagyott a mágus élettel. Ez a 3 év igen csak hiányzott az erejéből. Gondoljunk csak bele mennyivel erősebb lenne ha folytatja azt az életet. Mondjuk én pont ezért tartom gyengébbnek Erzánál. Azzal a 3 évvel.
Naplózva
XPetike
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #557 Dátum: 11 jan 30, 18:16:19 »

Nem szeretem az elhúzódó harcokat, de ennek a harcnak 3 percnél többet adtam volna.
Én se hiszem, hogy Mira vagy Makarov halna meg. (Ápoltabb kéznek tűnt mint a mesterré^^)
És Natsun kívül (ismét egy kis segítséggel most Makarov részéről) nem sokat tettek hozzá eddig a harchoz, ennyivel erősebb lenne a GH? Gondolkozik

(Nikkie élvezet nézni, mennyire tudsz szeretni, illetve nem szeretni egy-egy karaktert^^)
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #558 Dátum: 11 jan 30, 19:11:28 »

Remélem, ezt nem sértésnek szántad. xD Néha túlságosan is beleélem magam, de ez a kedvenc mangám. :3

Amúgy meg nem csoda, hogy ki vagyok bukva Mira miatt, ő hasonlít rám talán a legjobban, meg esetleg még Juvia a szerelmi ügyeit illetően. Nevet
Meg hát az a Take Over. Pirul Nekem is kell olyan. xD

Egyébként pont most jöttem rá, hogy nem is utálom én annyira Lisannát, mint amennyire hőbörgök itt mindig. xD

Charle látomásában én anno Lucy-ra gondoltam, mármint, hogy ő hal meg. Abból kiindulva, hogy Natsu és Kana sírtak: Natsuhoz csak közel áll Lu-chan, Kanával meg egy csapatba kerültek. Mosolyog
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #559 Dátum: 11 jan 30, 19:18:43 »

Így belegondolva Charle látomásában remélem nem Mirat látta mert akkor szívrohamot kapok , a Fairy Tail-ban ő az egyik kedvencem, anyi értelme van , hogy mindenkit megráz és észbekapnak egy kicsit de szerintem más fog meghalni és nem ő.
Naplózva
XPetike
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #560 Dátum: 11 jan 31, 20:29:00 »

Nikkie, dehogy, inkább irigykedek^^ Én nem tudom bele élni magam ennyire egyik mangába se.
De hogy a mangával kapcsolatba is írjak, kíváncsi vagyok Azuma mágiájának a leírására. Meg az összes többi GH tagnak a mágiájára.
És Lucy-t nem hiszem, hogy kiírja a történetből a mangaka.
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #561 Dátum: 11 jan 31, 20:59:12 »

Ja, akkor okés. :3 Eleinte én sem tudtam, meg fura is volt, hogy az emberek úgy beszélnek egy fórumon a mangáról, mintha igazából is megtörténtek volna a dolgok. De később változott. Nevet

Amúgy az, hogy Lucy "meghal", nem jelenti azt, hogy halva is marad. Nevet Én legalábbis mindig úgy gondoltam Charle látomására, hogy okés, kb. úgy bekövetkezik majd, de a végkimenetelen változtatnak. kacsint
Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

« Válasz #562 Dátum: 11 jan 31, 21:24:07 »

amugy ebbe csak most gondoltam bele, és lehet, hogy nagyon egyértelmű, de urteart végül is biztos azért küldték zeref után, mert mondhatni "ellentétes" a mágiájuk.
olyan mintha zeref mindent megvénítene, kiszívná belőle az életet, míg urtear az idő befolyásolásával a fiatalításra (is) képes...
úgyhogy sztem van abban vmi amit előttem nem sokkal irtak, vagyis, hogy urtear esetleg elkaphatná zerefet persze csak a mágiája praktikussága miatt...
de ha nem kapja el akkor is érdekesnek ígérkezik, persze csak ha a leányzó összeszedi az állát, és elkezdi menteni az életét is...
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 21:24:43 írta MiNamikaze » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #563 Dátum: 11 jan 31, 21:58:42 »

Csak sajna az Idővonal varázslat semmilyen élő lényre nem hat, csak tárgyakra. Ezért is nem tudta "Zalty" kiszedni Deliorát az Iced Shellből, hanem a Holdcsepp kellett, mivel a jég maga Ur volt (plusz Zalty mondta is). ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 21:59:35 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
MiNamikaze
Chuunin
*

« Válasz #564 Dátum: 11 jan 31, 22:13:04 »

ja, igen ez teljesen igaz...
akkor viszont nem nagyon tudom, hogy itt mihez kezdhet majd a mágiájával urtear, mert már nem kell összerakni a gh hajoját az tuti...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #565 Dátum: 11 jan 31, 22:16:17 »

Nem tudom de visszanéztem azt a mangát ahol Charle jóslása látszik. Van az az érzésem, hogy ez a kéz Miráé amit mutatnak. Másrészt arra gondolok, hogy itt nem egy hanem két személy lesz S szintű mágus a kép szerint. Ráadásul Mira halálával és Luxus száműzésével két S szintű hely üresedik meg a céhben. Ezt a két helyet pedig Natsu és Cana fogja betölteni szerintem, bár legyen helytelen a gondolatmenetem.
Naplózva
Zayala20
Gennin
*

« Válasz #566 Dátum: 11 feb 01, 09:21:30 »

Én azért nem gondolnám,hogy Mira meghal,mert ebben a mangában olyan ritkák a halálesetek,hogy,ha az mégis bekövetkezik,akkor annak nagyon-nagyon drámainak kell lennie.Nem hinném.hogy a mangaka egy Azuma szintű karakterre bízna egy ilyen ritka pillanatot.Ha valakit meg akar ölni,akkor azt inkább Zerefre,vagy legalábbis Hadesre bízná,legalábbis szerintem.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #567 Dátum: 11 feb 01, 11:28:37 »

Na igen, de ha megnézed Zerefet alapvetően nem gonosz jellemű ezeken a képeken. Maga a képessége az ami miatt akaratlanul elpusztít mindent, kiszívja az életet az élőkből. Ez a képesség az ami miatt nem tud kapcsolatot felvenni senkivel és ez vezethet a magányossághoz, majd később a gonosz jellemhez. De ettől független jelenleg nem gonosz jellemű karakter. Szerintem pont ezért szeretne találkozni Natsuval mert csak ő tudná ezt valamilyen módon megváltoztatni vagy megölni. Natsu viszont még nincs azon a szinten, hogy ezt megtegye, sőt saját maga erejének sincs igazán tudatában. Ha viszont innét kiszabadul Zeref bármilyen oknál fogva, akkor elkezdődhet egy második Zeref időszak mert így képes lesz elszabadulni a gonosz hajlama azáltal, hogy nem jók veszik körbe.
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #568 Dátum: 11 feb 01, 11:43:46 »

Viszont így némileg érthető hogy Natsu miért nem tudott átmenni Fried mágikus falán úgy néz ki valóban idősebb 80-ál ha Zeref ismeri őt. Ugyan akkor Gazille-re ez meg valószínűleg nem mondható el .  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 11:48:52 írta Banzai » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #569 Dátum: 11 feb 01, 12:02:01 »

Szerintem nem Natsu az aki idős hiszen ismerjük. A probléma a mágiájukkal volt abban az esetben. Ha jól emlékszel akkor Gazille is fennakadt azon a falon de ha Wendy akkoriban ott lett volna akkor ő is ugyan így járt volna. Inkább a mágiájuk okoz olyan problémát/jelleget mintha azt sugározná, hogy idősebb mint valójában.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins