24 dec 02, 20:31:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2042426 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Banzai
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #570 Dátum: 11 feb 01, 13:30:57 »

Igen az valószínűbb.
Ez a zeref valóban túl jó lelkű , nem az a zeref aki démonokat szabadított az egész világra . Hades mondta hogy Zerefet fel kel ébreszteni én ebből arra következtetek hogy jelenleg egy másik lélek él zeref testében , aki ismeri Natsut és lehet hogy köze is van Canahoz, és ő fog meghalni mikor Zerfet felébresztik és őt láttuk Charle látomásában. Ezt úgy tudnám elképzelni hogy azzal a lélekkel pecsételték le Zeref lelkét.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 13:31:43 írta Banzai » Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #571 Dátum: 11 feb 01, 18:04:25 »

Jó kis rész volt Zeref betorzult kíváncsi leszek Urtear mit csinál ellen. Remélem Charle látomása nem Mira halála lesz mert az értelmetlen lenne mivel nem rég vissza jött a húga a "halálból", maxt azt tudom elképzelni, hogy haldoklik és ott a többiek sírnak és persze ottvan Makarov Mendy megakarja gyógyítani de nincs ereje így papi beáldozza az életét. Ezt tudnám elképzelni. (Remélem így lesz vagy valamilyen hasonló)
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #572 Dátum: 11 feb 01, 18:43:23 »

Valószínüleg az nem Mira keze mert az sebes a robbanástól és össze van törve, + az a kéz egy füves területen van Mira pedig egy kráterben fekszik ahol felrobbant a fü is.
Naplózva

heureka
Gennin
*

« Válasz #573 Dátum: 11 feb 01, 23:09:15 »

Én azt bírnám hogy Natsu feláldozna magát azért hogy Zerefet elzárják egy nagy robbanás közepette de Leo oda ugrana mellé és elviné a csillagszellemek világába és a következő történet arról szólna hogy próbákat kellene teljesítenie hogy vissza jusson a való világba és így meg is lenne egyben oldva hogy szintet lépjen mint sárkány ölő. Csak közben a jó céheket letámadnák a sötét céhek és így egy totális háború alakulna ki. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 23:11:48 írta heureka » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #574 Dátum: 11 feb 02, 00:52:01 »

Egy kicsit Dragon Ballos beütése lenne, meg a Csillagszellemek világában ember nem éli túl (Lucy mondta, még a történet elején). Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #575 Dátum: 11 feb 02, 01:30:12 »

Natsu mindent kibírna az eddig történtek alapján.  Nevet Egyszer meg már úgyis túlélte ezt az utazást a korábbiakban, még ha rövid ideig is. Másrészt, azt is hogyan élhette túl ha arról van szó, hogy nem lehet megcsinálni egy embernek. Nekem is a Dragon Ball ugrott be az ötlettől. Igaz, attól a történettől egyik sem tudja elkülöníteni magát.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 13:01:47 írta rini67 » Naplózva
heureka
Gennin
*

« Válasz #576 Dátum: 11 feb 02, 15:41:39 »

Lehet de azóta eszembe jutott még egy ötlet hozzá, hogy a mester akarja feláldozni magát de akkor Natsu odaugrik mellé hogy ne tegye és elakarja rántani de már túl késő ám ekkor megjelenne az összes csillagszelem a saját erejükből és így átsegítik Natsut és az öreget a csillagszellemek világába és úgy ketten barangolnának ott közben a mester tanítaná Natsut amire tudja Nevet És még az hogy a Fairy tailt a háborúban Luxus vezetné Nevet
Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #577 Dátum: 11 feb 02, 19:54:26 »

egyre jobb  kacsint
am hogy került oda az összes csillagszellem? xDDD
arra leszek most kiváncsi, hogy akkor végül elfman meg tudja bosszulni mirát, vagy legalább kap rá esélyt, vagy annyira el lesznek foglalva rustyrosezal, hogy a robbantos majd kap vmi random ellenfelet aki arra jár másodikra.
estleg nem kap senkit, vagy még mesttől tudnék elképzelni egy revansot...
Naplózva
heureka
Gennin
*

« Válasz #578 Dátum: 11 feb 02, 20:31:42 »

Hát mivel Lucy is ott van a szigeten Nevet
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #579 Dátum: 11 feb 05, 16:44:46 »

Lesz ma fairy tail manga?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #580 Dátum: 11 feb 05, 16:58:55 »

Eredetileg kell lennie. Semmi olyat nem írtak,az előző végén, hogy nem lesz. Majd estére, rosszabb esetben éjszakára megjön.
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #581 Dátum: 11 feb 06, 01:58:47 »

De tudtam, hogy ez lesz.  Nevet
Urtear is megmondta, amit én, Zeref még alszik, ez még nem ő, ez egy semmi...

Rustyrose meg azt hozta, amit vártam, ő kapta szinte a legkönnyebb leosztást, és könnyedén győzött is.
Mashima egyre inkább kompenzálja a szememben, hogy Natsuval már 100. alkalomra sütöte el ugyanazt.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #582 Dátum: 11 feb 06, 04:17:37 »

Ebben a mostani mangaban az tetszett, hogy láthattam Meldyt (Cuki mint mindig xD) azon kívül semmi Nevet. Ez az Eiffel torony fejű homár elvből idegesít. Urteart ránézésre is gyűlölöm a bőrömből kitudnék ugrani, mikor meglátom. Egyedül, azt várom, hogy Zeref felébredjen, és valami veszett nagy pusztulást hozzon magával.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #583 Dátum: 11 feb 06, 11:11:50 »

Ez a fejezet nekem kicsit gyorsnak tűnt. Zeref az elején még mérges a végére meg ronggyá van verve. Natsu gyógyulgat , közben ismertetik a tervet s.
Lehet csak azért ilynenek tünt nekem mert Evergreen harca engem nem izgat annyira.
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #584 Dátum: 11 feb 06, 11:50:03 »

Nem, ez most nekem sem jött be. Neeem Kicsit fura volt, hogy Urtear először még odáig volt, hogy láthatja Zerefet, a végén meg tiszta idegbeteg fejet vágott. Már értem, miért tiltott a mágiája, az elméje megháborodik a használattól. xD

Megtudtuk, hogy Urtear a legidősebb a 7 Purgatóriumos közül.
Zeref egyre jobban hajaz kinézet terén Gray-re. Hmm?

Az tetszett, hogy minden FT-s képet kapott GH tervéről, de hogy Meldy-ék hozzá sem kezdtek a harchoz, az fáj. :S Erza megint megússza, ha így haladunk. =/

A borító tetszett. Ámor Ahogy Natsu átkarolja Lucy-t. <3
Naplózva
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins