25 júl 23, 16:35:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2453265 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
spooyla
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #600 Dátum: 11 feb 15, 18:48:42 »

Én arra lennék kíváncsi, ha felébred Zeref akkor mi fog történni Urtear-rel és a GH-val, ugyanis azt mondja "Nem áll szándékom bármit is tenni ebben a korszakban". Ha felélesztik nem hiszem, hogy ezt hagyni fogja szó nélkül Mosolyog.
Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #601 Dátum: 11 feb 17, 21:06:22 »

hát fura, igaz, hogy csak másfél oldalt olvastam vissza, de az x-menes és shaman királyos hasonlatok tényleg helytállóak, nekem mégis rögtön voldemort ugrott be a hpből...
amugy én szinte biztos vagyok benne h az a kéz makarové sajnos...
olyan kicsi, és az a kifejezés natsu arcán eléggé beleillene abba a szituba, hogy elveszti azt aki apja helyett apja volt...
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #602 Dátum: 11 feb 20, 13:44:04 »

Nem lesz ma manga?
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #603 Dátum: 11 feb 20, 16:23:51 »

már megjött, nagyon érdekel mi volt capricor és Lucy anya között. Ám nagyon jó rész volt
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #604 Dátum: 11 feb 20, 16:29:48 »

Hoppá-hoppá, családi hagyomány a csillagmágia? ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #605 Dátum: 11 feb 20, 16:33:14 »

Most így hirtelen nem emlékszem, Lucy anyja mitől halt meg ?
Hajó robbanást hogy élték túl annyian ? nem értem.
Vajon a megint kijátszák őket és kell az etherion Zeref felébresztéséhez ?
jó volt látni Mestnek is vannak érzelmei.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #606 Dátum: 11 feb 20, 16:40:06 »

Azt nem, hogy mitől/miben, csak azt, hogy mikor.

Erza sírköve szerint tudjuk, hogy a történet szerint x784. év van.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/100/10

Lucy anyja pedig x777-ben halt meg.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/068/16

Vagyis pont hét éve, amikor a sárkányölők sárkányai is eltűntek.

Capricorn pedig 17 éve tűnt el a csillagszellemek világából.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 16:46:14 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #607 Dátum: 11 feb 20, 17:57:30 »

Nagyon izgi, nagyon nagyon nagyon várom már a következő fejezetet! Micsoda fordulat, Óó! >.< Végre nem csak felesleges szájtépés, hanem történik is valami csavar.
(Off: Onnan is lehet tudni, hogy X784 van, hogy amikor Gazille és Natsu beszélgetnek a sárkányok eltűnéséről, akkor azt mondja Gazille, hogy "7 éve tűnt el Metalicana..")
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #608 Dátum: 11 feb 20, 18:09:43 »

elég meg határozó aza 7 év... szerintem, szóval valami tötént akkor, és nem csak ennyi.
azért kiváncsi vagyok rá.
Eddig csak a sárkányok tűntek el, meg most ez ha jól emléxem.
Nincs utalás hogy mi történt 7 éve?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #609 Dátum: 11 feb 20, 19:22:12 »

Nagyon nagyon tetszett ez a fejezet. Erre a fordulatra a legkevésbé sem számítottam volna. Nagyon várom a folytatást.
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #610 Dátum: 11 feb 20, 20:04:54 »

Uhh, ez a fejezet nagyon ott volt. *.* Amikor mondta Caprico, hogy 17 éve tűnt el, rögtön leesett, hogy Lucy pont ennyi idős. Akkor már sejtettem, hogy anyucihoz lesz valami köze a kecskének. Nevet Annyira örülök, hogy beletett Mashima egy ilyen csavart, hogy az valami hihetetlen. :3 Az ugye mindenkinek elég hamar leesett, hogy ő Capricorn, így én pl. semmi pluszra nem számítottam. Nagyon örülök, Mashima egyre jobb lesz. :3

Nagyon várom a következő fejezetet. Kíváncsi leszek, Leyla mivel verte ki Capricónál a biztosítékot. Tuti Lucynak is köze lesz hozzá, elvégre kb. nem sokkal azelőtt születhetett. :3 A lánya miatt nem hiszem, hogy nem törődött volna a Csillagszellemekkel. Biztos itt is valamit félreértett Caprico. xD

Egyébként ez a Csillagszellemes mágia pont illik az arisztokratákhoz, akik a saját kezüket be nem mocskolva másoknak adnak utasításokat. Nevet

Ja, és ami még különösen tetszett, hogy Lokinak Csillagszellem alakban hosszú a haja. :3 Mashima ezt is jól kitalálta, hogy fel tudja venni Loki az emberalakot, akkor rövid a haja, mint amikor először láttuk a mangában, amikor meg Leová változik, akkor meg hosszú. :3
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 20:07:30 írta Nikkie » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #611 Dátum: 11 feb 20, 20:35:06 »

Nagyon jó lett ez a manga de az is igaz, hogy ebből a részből viszont éppen az jön le nekem, hogy Capricornnak bizony meszeltek és nagyon valószínű, hogy ezeket a dolgokat megismerve ő lesz a másik vesztesége a GH-nak. Még egy ilyen veszteségre számítok egyébként. Meldy túlságosan is kedves ahhoz, hogy a "gonosz" oldalon harcoljon.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #612 Dátum: 11 feb 20, 20:51:48 »

Capricorn valami különleges eset lesz, hiszen elvileg 17 éve nem volt "otthon", mégis elég fittnek tűnik. Holott Loki 3 év távollétbe majdnem belehalt.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 20:52:22 írta Chakra » Naplózva

Ucshia Obito
Újonc
*

« Válasz #613 Dátum: 11 feb 20, 21:03:09 »

Meg egyik részben a Gerard arc után igneel és Gandhi(azthiszem) mondták hogy hamarosan találkozunk a sárkánykirály ünnepén..szerintem a hamarosan az most
 lesz
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #614 Dátum: 11 feb 20, 21:22:33 »

jó fejezet egy valami viszont nem fog nekem tetszeni ha most lucy megszerzi Capricornt azért ő elég erős meg egy észrevétel az ok hogy valószinüleg Leo most legyőzi szerintem de akk is Capricorn már 17 éve nem volt othol szerintem ő fel van tuningolva valamivel és ha igy van akkor megoldható hogy lucyval legyen mert akkor hátha elveszti a tuningját és nem lesz egy ilyen nagyon erős csillagszelleme lucynak leo mellé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins