spooyla
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #600 Dátum: 11 feb 15, 18:48:42 » |
|
Én arra lennék kíváncsi, ha felébred Zeref akkor mi fog történni Urtear-rel és a GH-val, ugyanis azt mondja "Nem áll szándékom bármit is tenni ebben a korszakban". Ha felélesztik nem hiszem, hogy ezt hagyni fogja szó nélkül  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #601 Dátum: 11 feb 17, 21:06:22 » |
|
hát fura, igaz, hogy csak másfél oldalt olvastam vissza, de az x-menes és shaman királyos hasonlatok tényleg helytállóak, nekem mégis rögtön voldemort ugrott be a hpből... amugy én szinte biztos vagyok benne h az a kéz makarové sajnos... olyan kicsi, és az a kifejezés natsu arcán eléggé beleillene abba a szituba, hogy elveszti azt aki apja helyett apja volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #602 Dátum: 11 feb 20, 13:44:04 » |
|
Nem lesz ma manga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #603 Dátum: 11 feb 20, 16:23:51 » |
|
már megjött, nagyon érdekel mi volt capricor és Lucy anya között. Ám nagyon jó rész volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #604 Dátum: 11 feb 20, 16:29:48 » |
|
Hoppá-hoppá, családi hagyomány a csillagmágia? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #605 Dátum: 11 feb 20, 16:33:14 » |
|
Most így hirtelen nem emlékszem, Lucy anyja mitől halt meg ? Hajó robbanást hogy élték túl annyian ? nem értem. Vajon a megint kijátszák őket és kell az etherion Zeref felébresztéséhez ? jó volt látni Mestnek is vannak érzelmei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #606 Dátum: 11 feb 20, 16:40:06 » |
|
Azt nem, hogy mitől/miben, csak azt, hogy mikor. Erza sírköve szerint tudjuk, hogy a történet szerint x784. év van. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/100/10Lucy anyja pedig x777-ben halt meg. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/068/16Vagyis pont hét éve, amikor a sárkányölők sárkányai is eltűntek. Capricorn pedig 17 éve tűnt el a csillagszellemek világából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 16:46:14 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #607 Dátum: 11 feb 20, 17:57:30 » |
|
Nagyon izgi, nagyon nagyon nagyon várom már a következő fejezetet! Micsoda fordulat, Óó! >.< Végre nem csak felesleges szájtépés, hanem történik is valami csavar. (Off: Onnan is lehet tudni, hogy X784 van, hogy amikor Gazille és Natsu beszélgetnek a sárkányok eltűnéséről, akkor azt mondja Gazille, hogy "7 éve tűnt el Metalicana..")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #608 Dátum: 11 feb 20, 18:09:43 » |
|
elég meg határozó aza 7 év... szerintem, szóval valami tötént akkor, és nem csak ennyi. azért kiváncsi vagyok rá. Eddig csak a sárkányok tűntek el, meg most ez ha jól emléxem. Nincs utalás hogy mi történt 7 éve?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #609 Dátum: 11 feb 20, 19:22:12 » |
|
Nagyon nagyon tetszett ez a fejezet. Erre a fordulatra a legkevésbé sem számítottam volna. Nagyon várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #610 Dátum: 11 feb 20, 20:04:54 » |
|
Uhh, ez a fejezet nagyon ott volt. *.* Amikor mondta Caprico, hogy 17 éve tűnt el, rögtön leesett, hogy Lucy pont ennyi idős. Akkor már sejtettem, hogy anyucihoz lesz valami köze a kecskének.  Annyira örülök, hogy beletett Mashima egy ilyen csavart, hogy az valami hihetetlen. :3 Az ugye mindenkinek elég hamar leesett, hogy ő Capricorn, így én pl. semmi pluszra nem számítottam. Nagyon örülök, Mashima egyre jobb lesz. :3 Nagyon várom a következő fejezetet. Kíváncsi leszek, Leyla mivel verte ki Capricónál a biztosítékot. Tuti Lucynak is köze lesz hozzá, elvégre kb. nem sokkal azelőtt születhetett. :3 A lánya miatt nem hiszem, hogy nem törődött volna a Csillagszellemekkel. Biztos itt is valamit félreértett Caprico. xD Egyébként ez a Csillagszellemes mágia pont illik az arisztokratákhoz, akik a saját kezüket be nem mocskolva másoknak adnak utasításokat.  Ja, és ami még különösen tetszett, hogy Lokinak Csillagszellem alakban hosszú a haja. :3 Mashima ezt is jól kitalálta, hogy fel tudja venni Loki az emberalakot, akkor rövid a haja, mint amikor először láttuk a mangában, amikor meg Leová változik, akkor meg hosszú. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 20:07:30 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #611 Dátum: 11 feb 20, 20:35:06 » |
|
Nagyon jó lett ez a manga de az is igaz, hogy ebből a részből viszont éppen az jön le nekem, hogy Capricornnak bizony meszeltek és nagyon valószínű, hogy ezeket a dolgokat megismerve ő lesz a másik vesztesége a GH-nak. Még egy ilyen veszteségre számítok egyébként. Meldy túlságosan is kedves ahhoz, hogy a "gonosz" oldalon harcoljon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #612 Dátum: 11 feb 20, 20:51:48 » |
|
Capricorn valami különleges eset lesz, hiszen elvileg 17 éve nem volt "otthon", mégis elég fittnek tűnik. Holott Loki 3 év távollétbe majdnem belehalt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 20:52:22 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ucshia Obito
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #613 Dátum: 11 feb 20, 21:03:09 » |
|
Meg egyik részben a Gerard arc után igneel és Gandhi(azthiszem) mondták hogy hamarosan találkozunk a sárkánykirály ünnepén..szerintem a hamarosan az most lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #614 Dátum: 11 feb 20, 21:22:33 » |
|
jó fejezet egy valami viszont nem fog nekem tetszeni ha most lucy megszerzi Capricornt azért ő elég erős meg egy észrevétel az ok hogy valószinüleg Leo most legyőzi szerintem de akk is Capricorn már 17 éve nem volt othol szerintem ő fel van tuningolva valamivel és ha igy van akkor megoldható hogy lucyval legyen mert akkor hátha elveszti a tuningját és nem lesz egy ilyen nagyon erős csillagszelleme lucynak leo mellé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|