E.D.I.
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1230 Dátum: 11 aug 14, 20:35:45 » |
|
Az új fejezet első felében kicsit megijedtem, hogy ilyen gyorsan lerendezték a végső csatát, de szerencsére a második felében fordult a kocka. Ha most Natsu ilyen könnyen győzött volna, az eléggé felborította volna az erőviszonyokat a karakterek között. Ha Gildarts-nak egy apró kis sérülést sem tudott okozni, akkor igen furcsa lett volna, ha viszonylag könnyen legyőzte volna Hades-t. Miközben Gildarts meg lábra sem tud állni, miután megküzdött Hades egyik emberével.
Viszont jó kérdés, hogy akkor most ki jön megmenteni a csapatot. Eddig az egyik tippem Gildarts volt, de őt láttuk fetrengeni a földön, szóval aligha fog segíteni. Ezek után marad Makarov, Zeref, és Kana, akikből kinézem, hogy képesek rá. Makarov ugyebár mégiscsak a Fairy tail mestere, Zeref meg talán a legerősebb jelenlegi karakter, Kana-nak meg ott az új ereje. De igazából annak örülnék a legjobban, ha valami meglepő fordulattal sikerülne legyőzni Hades-t.
A macsekok lehet, hogy tényleg egy sárkányra bukkantak. Ami azért elég érdekes fordulat volna. De valahogy csalódnák is, ha ez lenne az igazság. Elég sokat rontana a megítélésükön, ha egy sárkányt szimplán energiaforrásként használnának.
„És még ha csak egy kép erejéig is, de szerepelt Mirajane is. <3 "
Én inkább Lisanna jelenlétét hiányolom. Be volt állítva, mint Natsu egyik legjobb barátja, vagy barátnője, vagy leendő felesége, vagy mifene. Volt vele egy rakat visszaemlékezés, hogy mennyire is jóban volt Natsu-val. Erre mióta visszajött, nem tudom, hogy volt-e már közös jelenete Natsu-val. Lisanna-t simán bele raknám, a Natsu Gray Erza Lucy csapatba, mint ötödik tag. Natsu mellett lenne a helye. Mondjuk, lehet hogy úgy már túl sokan volnának egy csapatban, mert időnként még ugye Wendy meg Gazille is velük tart.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 14, 20:38:01 írta E.D.I. »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #1231 Dátum: 11 aug 14, 21:43:49 » |
|
Az anime kavart be nagyon Lisanna és Natsu dolgaiba. Mangából nem derül ki hogy olyan nagyon jóban lettek volna. Persze nem azt mondom hogy nem kedvelték egymást de az anime még rátesz 1 lapáttal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yis
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1232 Dátum: 11 aug 14, 22:05:55 » |
|
Lisannát én is hiányolom, de azt hozzá tenném, hogy az animében jelentősen túlértékelték a szerepét valahogy. Mangában volt róla egy special fejezet, meg egy két kocka, de ennyi. Szóval nem hiszem, hogy Lisannának nagy szerepe lesz.
Lew már leírta...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 14, 22:06:26 írta yis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Overlap
Újonc
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #1233 Dátum: 11 aug 14, 23:10:45 » |
|
Ez az a tipikus ütlek-borulsz fejezet volt.Mondjuk,ha ilyen könnyen kiütötték volna Hadest,enyhén csúszott volna a listámon a manga..xD Végül is,az következő fejezetek érdekesek lesznek (Mindennek megvan az előnye  )
|
|
|
Naplózva
|
 Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
Ashbringer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1234 Dátum: 11 aug 15, 14:15:54 » |
|
Egyáltalán nem tartottam volna bénának, ha most Natsu kiüti a bosst. Azt már tudjuk, hogyha megfelelő kaját eszik(arany tűz, etherion vagy mi a szösz), akkor bőven eléri az S szintet. Az utolsó fújásával a fél szigetet letarolta. Ezzel az erővel Gildartzot is simán legyúrná... Na jó annyira nem simán, de lenne esélye. Csak hát az ellenfél enyhén durván erős ezúttal. Azt szerintem el is felejthetitek, hogy az eddigi szereplők fogják legyőzni. Az összes karakter sérült és/vagy kimerült. Beleértve az összes S-szintű mágust és a guildmestert. Másik guild tagjai sem tudnának semmit sem csinálni, még ha meg is jelennének valamilyen oknál fogva, mivel Makarovot is legyőzte Hádész és köztudottan Makarov a legerősebb guildmester. Vagy az fog kiszabadulni, ami most erőforrásként üzemel a hajóban (ami tutira egy sárkány lesz, ó istenem legyen egy jégsárkány, azt tanítsa meg Grayt is sárkányölő mágiára!!!  ), vagy az új mágiatanács jelenik meg/kavar be. A mágiatanácsnak mindenképpen lesz szerepe a történésekben, hiszen nagyon meg voltak ijedve attól az "achnologia" szótól (nem tudom helyesen írtam-e le).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naomi69
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1235 Dátum: 11 aug 15, 14:28:44 » |
|
Ugh. Én remélem Lissanát nem fogják túlnyomatni, mert egyszerűen irritálnak az olyan karakterek mint ő :S Tökéletes Mary Sue, akit csak azért találtak ki, hogy a két idősebb testvér és a főhős bőgjön utána. (előbb látnám együtt Natsut Lucyval, vagy Ezrával vagy etc-női név, vagy Grayel is akár, mint vele!!!) Szerintem nem lesz megmentő  Eddig ebben a mangában talán túl sokszor sütötték el, az "utolsó pillanatban megfordul a szerencsénk" színjátékot, szóval valami olyasmire számítok, mint a One Piecben mikor Kuma szétveri a Mugiwara csapatot  Tök jó lenne, ahogy a hamvaiból újra feltámad a Fairy tail, és egy felélesztett Zereffel kell szembe nézniük, immár illegális céhként, mert a tanács feloszlatta őket  ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 14:32:27 írta naomi69 »
|
Naplózva
|
Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzi, próbatételei tűzkeresztjében elvérzik, mint mókus a fenyőfa tűlevelein. /ani- Tizenhét parancsolat/
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1236 Dátum: 11 aug 15, 17:37:23 » |
|
Hmm... Nem volt rossz fejezet, de az agyamat sem dobtam el tőle. Olyan "se veled, se nélküled" hatással volt rám. Natsu rendesen odagyújtott, de hatása az nulla. Mármint Hades tatára. A hajó és a sziget formabontó lett.  Bezzeg Gildatz egyből tudta, hogy Natsu az és virult is a feje (nekem így jött el).  Charle és Lily jobban teszik, ha legközelebb nem engedik előre Happy-t, mert lehet, hogy a csatornában kötnek ki.  Mindenesetre érdekes dolgot találhattak. Páran említették, hogy esetleg egy leláncolt sárkány szolgál a hajó energiaforrásaként. Nekem viszont lenne egy elborultabb ötletem: Azt ugye tudjuk, hogy léteznek különböző sárkánylacrimák, melyeket emberekbe ültetve sárkányölő képességekkel ruházza fel őket (Méregsárkány Cobra, Villámsárkány Luxus). Azt nem tudjuk, hogyan készülnek ezek a lacrimák. Az elméletemben viszont feltételezem, hogy a sárkánylacrimák valamiképpen az adott sárkányban vagy sárkányból jönnek létre. És most a lényeg: Lehet, hogy a hajó energiaforrását alkotó lacrima is egy sárkánylacrima. De a lacrima erejét adó sárkány szelleme olyan erős volt, hogy a lacrimában is tovább élt. Fizikai alakot nem tud ölteni, de a kiáramló mágikus erő részben fel tudja venni a sárkány alakját és megmaradt a személyisége. Erre célozhatott Happy, amikor azt mondta, hogy "Ez él...". mármint a lacrima. Ugye Igneel és Grandine elvileg kizárva, hiszen őket már láttuk élőben: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/101/12 , bár Grandine elég furcsa halmazállapotú volt.  Metalicana talán szóba jöhet, de mivel a Fairy Tail három sárkányölőjének még lesz jelentősége a jövőben, én inkább egy eddig ismeretlen sárkányra tippelek. Talán a lacrimasárkányt pont azt fogja kérni a Fairy Tailtől, hogy szabadítsák meg őt, ami pedig csak úgy lesz lehetséges, ha összezúzzák a lacrimáját... És mivel egy sárkányt csak sárkányölő győzhet le, lehet, hogy sárkánylacrimát is csak sárkányölő mágiával lehet összetörni. De előtte remélhetőleg megtudunk pár érdekes infót, pl. 777.7.7-ről, az eltűnt sárkányokról, esetleg Zerefről. Szép ki légvár, mi? 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
naomi69
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1237 Dátum: 11 aug 15, 19:31:18 » |
|
Jó kis cselekmény lenne, ha így történne, de szerintem biztos olyat fog alkotni a sensei, hogy csak majd lesünk, mert felé se szagoltunk a megfejtésnek 
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzi, próbatételei tűzkeresztjében elvérzik, mint mókus a fenyőfa tűlevelein. /ani- Tizenhét parancsolat/
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
 |
« Válasz #1238 Dátum: 11 aug 15, 20:24:09 » |
|
akkor eddig 2 variációnk van: -sárkány -sárkánylakrima kinek van még tippje h mit láttak a cicák  sztem mind a kettő feltételezés korrekt... bár a tied Chakra elég elvetemült, de király lenne 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1239 Dátum: 11 aug 15, 20:52:10 » |
|
Bocs Chakra, de ez szerintem nagyon nem lenne Fairy tailes. Nekem ez túlzottan is elrugaszkodik a manga stílusától. Nekem is sok dolog eszembe jutott, de ezek közül szinte egy se állja meg a helyét. Gondoltam arra, hogy maga a hajó él, de az lehetetlen, mert akkor Urthear nem tudta volna javítani. A sárkánnyal az a gond, hogy túl erősnek lettek beállítva, nem hiszem hogy csapdába tudtak volna csalni egy ilyen lényt. Láthattuk mi történt Gildartzal, pedig egy mester szintű mágusnak állították be. Egy ilyen hajóhoz óriási mágikus erő kell, ami pedig rettentően kevés lényben lehet meg. Szóval nem tudom mi lehet, de nagy döbbenetet fog kiváltani ha majd megtudjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1240 Dátum: 11 aug 15, 21:20:10 » |
|
Amit Chakra mondott hasonló van " Az örökség" könyvekben , lehet Mashima egy fan. Szerintem Happyék nem a hajó energiaforrását találták meg , hanem az egyik kulcsot ami kell Zeref felébresztéséhez. Simán el tudom képzelni ahhoz kell egy mágikus lény, akár egy sárkány is , részben magyarázná miért tűntek el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1241 Dátum: 11 aug 20, 10:19:19 » |
|
Ez a mai rész is egy nagy semmit mondó volt. Szokásos rizsa a félelem megismeréséről. Akció a társak erejével, és Natsu ismét pattog nulla varázserő társaságában... Esik a színvonal úgy érzem :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 20, 10:20:00 írta Ronyszkusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1242 Dátum: 11 aug 20, 10:32:20 » |
|
Ez most valóban kevéske volt. Már megint Natsu ? Pillanatnyilag ő lehet a legjobban legyengülve, majdnem pofára esett a szerencsétlen , de ő a hős. Démonok úgy néztek ki mint ha a Tronból jöttök volna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KiRaH
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD
|
 |
« Válasz #1243 Dátum: 11 aug 20, 11:36:49 » |
|
Na jó már komolyan elegem van abból, hogy folyton csak Natsu a szuper mágus... nincs vele semmi bajom de nem lehetne egyszer valaki más a hős megmentő?  De végül is Hiro tudja csak aztán ne nézzen ha sokan megutálják. xD De ez csak az én véleményen. 
|
|
|
Naplózva
|
 "A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
|
|
|
Ashbringer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1244 Dátum: 11 aug 20, 11:53:07 » |
|
Hát igen, nulla mágikus erővel nekirontanak a főellenségnek, akit full mágikus erővel se tudtak még csak legyengíteni sem. Most meg még erősebb, mint volt. Azt megértem, hogy szükséges ez a barátság dolog a harcban, mert egységben az erő. De most már úgy van beállítva, mintha az önmagában legyőzhetne bármit  . Mostmár tényleg érdekel hogy mi lehet az az erőforrás. Lily elgondolkozott egy kicsit, mintha azt sugallná, hogy az erőforrásnak köze van a "Grimoire heart" elnevezéshez. A heart szív. A grimoire-ra meg ezt találtam: "grimoire (play /ɡrɪmˈwɑr/) is a textbook of magic. Such books typically include instructions on how to create magical objects like talismans and amulets, how to perform magical spells, charms and divination and also how to summon or invoke supernatural entities such as angels, spirits, and demons.". Vagyis egy könyv, ami instrukciókat tartalmaz hogyan lehet mágikus tárgyakat csinálni, varázsolni, természetfeletti lényeket idézni. Nem sárkány lesz az erőforrás, és ez engem elszomorít. Pedig tetszett volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|