Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hidan-kun
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 09 aug 25, 22:27:43 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 22:30:46 írta Hidan-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 09 aug 26, 08:46:07 » |
|
Miroku, ez a három kérdésből a honnan volt, akinek nem olyan jó a kézügyessége, nincsenek meg a megfelelő anyagok, az megveszi egybe, merúgy szép a cosplay, ha valaki meg maga készíti akkor villoghat avval, hogy ő milyen ügyes, és nem avval, hogy mennyit ölt bele
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hidan-kun
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 09 aug 26, 16:25:43 » |
|
hát igen van benne valami. engem nem azért érdekel hogy jújj én csináltam hanem az hogy tuti minőség legyen és jól nézzen ki! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 09 aug 26, 16:57:36 » |
|
Esetleg megcsináltathatod egy itteni varrónővelxD Van is kapcsolatom egy jóval, aki cosplay cuccokat is készít, nekem is összehozott egy tisztességes shinigami ruhát  Ha érdekel, majd megérdeklődöm barátnőmnél a címét^^ Főleg, h nekem is kéne, öltönyfelsőt varrnixD Oh, és ha valakit érdekel shinigami ruha, 12ezer forintért eladom a sajátomatxD 161-162 centi vagyok, ha kell, a ruháról tudok képet is küldeni, amikor használatban van rajtam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 09 aug 27, 14:52:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hidan-kun
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 09 aug 27, 20:46:57 » |
|
hmm lehet érdekel majd a dolog.. mutatnál a tiédről egy képet?  (nem mintha megakarnám venni mert nem vagyok lány  ) de kíváncsi vagyok milyen kinézetre és milyen munkát csinál... köszi előre is.. Grimmjow off.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 09 aug 31, 13:00:08 » |
|
Esetleg megcsináltathatod egy itteni varrónővelxD Van is kapcsolatom egy jóval, aki cosplay cuccokat is készít, nekem is összehozott egy tisztességes shinigami ruhát  Ha érdekel, majd megérdeklődöm barátnőmnél a címét^^ Főleg, h nekem is kéne, öltönyfelsőt varrnixD Oh, és ha valakit érdekel shinigami ruha, 12ezer forintért eladom a sajátomatxD 161-162 centi vagyok, ha kell, a ruháról tudok képet is küldeni, amikor használatban van rajtam  Engem lehet h. érdekelne mivel 162 cm vagyok és szükségem lenne majd egy shinigami ruhára...Szóval érdekelne a kép...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 09 aug 31, 17:48:46 » |
|
Szia! A shinigami ruháról készült képet elküldöm: http://i31.tinypic.com/10e57xh.jpgA fehér csík csak szegély, nincs külön fehér hakama hozzá, így legalább a melegben is hűvösebb  Az öv viszont külön van. Moonie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #205 Dátum: 09 szep 03, 17:49:36 » |
|
Ha valakinek van Narutobol valamien szereplőnek a cosplay-e(Part1) és szivesne szerepelne egy élőszereplős Naruto filmben az kérem jelezze!!Várjuk a szereplőkre a jelentkezéseket:D aki megvan:Sasuke ,Konohamaru,Shikamaru
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Akacuki
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 09 szep 24, 15:35:14 » |
|
Hali! Ki tudna csinálni nekem Akatsukis köpenyt és mennyiért 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 09 szep 24, 16:53:19 » |
|
Háát én nem csinálni ,de tudok egyet 13ér.
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Akacuki
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 09 szep 24, 18:41:27 » |
|
Háát én nem csinálni ,de tudok egyet 13ér.
Sakurazakás nem kell, az csuklyás, nem galléros.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|