Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #165 Dátum: 09 ápr 14, 14:08:41 » |
|
Elmentem asia centerbe,és hát ami jo lett volna Sasuke parókának az 13ezer volt Oo 10ezerbe kerül ebay-en a kész Sasuke style-os paróka ,szal nem evzsek ázsia centerbe se ... De nemtom rávenni magam h 10ezret adjak a parókára,mer ha meg nem veszem fel többször?!:S 1 alakalomra meg nemszeretném megvenni:S
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
 |
« Válasz #166 Dátum: 09 ápr 14, 14:57:06 » |
|
vegyél egy sima egyenes szálúú paróókát és zselézd be, 10 000FT nehogy adjál érte, annyi pénz nincs is egybe  én soha nem tudom rávenni magam hogy beöltözzek -.- kardot tudnék csinálni, ruhát is megcsináltatnám nővéremmel, de egyszerűűen valahogy nem tudom rávenni magam 
|
|
|
Naplózva
|
 éljen az aszimmetrikus internet 
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #167 Dátum: 09 ápr 14, 16:25:11 » |
|
Jo dehol vegyek?:O azér mentem ázsia centerbe mer h ott biztos van.volt is csak k*va drágán...
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #168 Dátum: 09 ápr 15, 00:29:20 » |
|
Ha budapesti vagy akkor Asia Center, de bármelyik kínai piacon kaphatsz olcsóért parókát. Utána csak annyi a dolgod, hogy befested ha nincs olyan színben.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #169 Dátum: 09 ápr 16, 09:27:12 » |
|
Köszi,és elnézést h nem olvatsam vissza.Megprobálom akkor piacon ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #170 Dátum: 09 máj 09, 18:55:56 » |
|
Nos nem sikerült parókát beszereznem,ugyhogy elmentem a fodrászomhoz és elmondtamneki mit akarok xD Mondta h jó,csak rövid a hajam... ez lett belőle : http://kepfeltoltes.hu/090509/fgdgdf_www.kepfeltoltes.hu_.jpgUI:Az arcom titkosítva lett. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #171 Dátum: 09 máj 09, 19:04:52 » |
|
Na ez szép lett. De inkább kicsit olyan, mintha vmi cápa lennél. Szerény véleményen szerint ezt te is megoldhattad volna egyszerű hajzselével, és nem kiállókat csináltál volna, hanem mindet, egyformára.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #172 Dátum: 09 máj 09, 19:09:56 » |
|
Csináltam is zselével:D de a fodrászom igy befujta hajlakkal és hajvasalóval igy bele"égette" és igy egésznap teljesen fix volt:D igy leszek a conon is^^ majd a kövi conra előbb elkezdem növeszteni a hajam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #174 Dátum: 09 máj 09, 19:40:40 » |
|
Én bemegyek Kinga...mármint van jegyem és egyébként is be terveztem menni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #175 Dátum: 09 máj 09, 19:41:37 » |
|
oks közbe rájöttem hogy rossz helyre írtam mostmár mind1 xD de akkor ha szépen kérlek megveszed nekem hálás lennék 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #176 Dátum: 09 máj 09, 19:42:12 » |
|
Persze ^^ Sőt bárkinek megveszek bármit ha ad rá pénzt ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #177 Dátum: 09 máj 20, 19:43:08 » |
|
lenne egy kérdésem a papírmasé az hogy müködik?kerestem leírásokat de nem volt egészen tiszta hogy mit hogyan kell valaki segítsen lécci 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
 |
« Válasz #178 Dátum: 09 jún 24, 14:49:47 » |
|
fogalmam sincs hogy kell papírmasézni, eredetileg én azzal akartam maszkot csinálni de aztán megoldottam egyszerübben  Szóval én Tobit szeretném cosplayezni nyáron, azt amikor még nem akatsukis, a sima ruhájában. már kész a cipője meg a felső...  és miből csináljam meg a páncélját ami a vállán és a derekán van és hogy rögzítsem a ruhához?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #179 Dátum: 09 jún 24, 15:07:43 » |
|
Mi suliban csináltunk papírmasét, az tul.képpen annyi, h egy felületre ragasztóval (ajánlott a tapétaragasztó) papírfecniket ragasztasz, elsimítasz és aztán lefested. Ha műanyag formád van, például egy arc, akkor azt vmi neylonnal vedd le.
Tobi-kun, gondolom te arra gondolsz, amikor még Tobi Madara-formában volt.. Én úgy gondolom, a színes karton jó megoldás lenne..Tartósabb akkor lesz, ha a kartont egy dobozkartonra ragasztod rá, elég az egyik oldalát, de ha van lehetőséged, és szebb munkát akarsz, mindkét oldalát ragaszd be pirossal. A derekán a páncél rémegyszerűen kivitelezhető: Két kisebb, egy nagy, és egy mégnagyobb darabot (a négy darab legyen annyira széles, mint a tested, és annyira magas, mint a tested. ) vágj ki, és rakd egymás mellé, és a két szélénél erős madzaggal fűzd össze őket. Ugyanezt csináld meg a hátoldalon is, és a kettőt három helyen fűzd össze. A vállához négy darabot vágj ki. (A spoiler elkerülése végett PÜ-ben küldök egy linket, amin ez jól látható.) A darabokat úgy ragaszd össze, h ne teljesen a végénél, hanem olyan 80%-ánál..Ez akkor fog jól mutatni, mikor leengeded a kezed. Ha ezekből is készvan kettő, a képen jól fog látszódni, hol kell összefűzni.. Rem segítettem.. 
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
|