Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
 |
« Válasz #180 Dátum: 09 jún 24, 15:31:46 » |
|
köszi a tippet de nem Madarára gondoltam hanem Tobi csak akatsuki köppeny nélkül neki csak kicsi fekete váll meg derék védője van  a karton jó ötlet, vagy hungarocel, és arra még ragasztok fekete kartont, az vastagabb és páncélszerübb, csak hol lehet venni hungarocelt? ezen kivül még egyik napon Soul Eaterböl Death the kid akarok lenni de az még nem biztos attol függ lesz e addigra öltönyömXD és hogy honnan szerzek én fehér 3 csík hajfestő eszközt? (amit le is lehet mosni) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A Halál Istene
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 09 jún 24, 15:59:41 » |
|
NEm tudjátok véletlenül, hogy hőn szeretett hazánkban lehet-e valamilyen bolthálózaton, vagy esetleg az Animeconon Akatsuki köpenyt beszerezni? (vagy akárhonnan)
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 09 jún 24, 16:03:10 » |
|
Ilyenről nem tudok, de egy tanács: Nem érdemes venni..Olcsóbban kijössz, ha magad csinálod, mégha varrónő segítségével is. Ha úgy döntesz, sajátkezűleg oldod meg, a méretkre figyelj, és legalább 4 felhő azér legyen. 
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 09 jún 24, 16:05:02 » |
|
köszi szépen, ezen a héten elkészitem a maszkot  Thanatos: itt van akatsukis köppeny 13000-ért, szerintem olcsóbb varratni  az reklámnak számit ha belinkelem? inkább akkor PÜben küldöm 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 24, 16:31:16 írta Tobi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 09 jún 24, 16:33:37 » |
|
én egyszer láttam valahol ha megér neked 10.000 ft-t akkor keresgélj nyugodtanxD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #187 Dátum: 09 aug 22, 17:00:50 » |
|
Hát ezt szerintem vagy papírból vagy lemezből (esetleg drótból) lehet csak. Értelemszerűen papírból könnyebb, lemezből meg élethűbb. ^^" - http://www.ehow.com/way_5172481_using-metal-headbands-make-tiaras.html- http://www.lainesworld.co.uk/L/MAKEATIARA.html- http://www.ehow.com/how_2091553_crystal-tiara.html- Sőt itt egy tiarás könyv is: http://www.mailorder-beads.co.uk/tiara.html (sajna csak ajánló  ) Esetleg még úgy is megpróbálhatod, hogy a keretet kihajtogatod drótból, a többit kiragasztod papírból és utána fém hatást kölcsönző festékkel vagy spayel lefújod. Plusz ráfested a kék ékköveket. Hogy a kék ékkövek valóban csúcsosak legyenek, azoknak is csinálhatsz pici vázat vékonyabb drótból. Ezekre érdemes rákeresni gogliban: - make metal tiara - make wire tiara
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 09 aug 22, 17:58:00 » |
|
Köszönöm a gyors választ. Majd meglátom, mit sikerül kihoznom belőlük.  Egyébként most jutott eszembe egy ötlet, hogy hogyan lehetne másképp elkészíteni. Leírom, hátha valaki formásabban le tudja írni.  1. Színes fémhuzalt/drótot meghajlítunk, kialakítjuk belőle a tiara keretét, külső formáját 2. Az előzővel egyező vagy ahhoz hasonló színű fémlapból kivágjuk a tiara belső részét 3. A fémlapot beleillesztjük a keretbe, és összehegesztjük 4. Jöhet a díszítés!  Elméletben sikerült összeraknom, de hogy a gyakorlatban ez hogy sikerülne, fogalmam sincs. Ráadásul lány létemre nem fogok hegesztgetni egyedül, szal apai segítség... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 09 aug 22, 18:01:47 » |
|
Drótot és vékony fémlapot hegeszteni elég necces (főleg ívhegesztővel). ^^" Esetleg lánghegesztővel (CO) vagy forrasztással érdemes próbálkozni. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 09 aug 22, 18:15:27 » |
|
Hello remélem jó helyre írok szeretnék egy narutos fejpántot de nem tom hogy készítsem el vagy ha vki tud egy oldalt ahonnan lehet venni?(Itachis kéne de gondolom a konoha jelképet csak áthúzom, tehát az nem nagy dolog mert az akatsukis köpeny van már csak fejpánt nincs ) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 09 aug 22, 18:26:08 » |
|
Hegesztenííí jó... sajnos nekünk is csak is ívhegesztönk van... Jó lenne CO2est kipróbálni Sok TVnézés után tudom, hogy lemezeket AWI-val (vagy szimplavével kéne írniXD) Narutos fejpántot tudtommal a hamarosan nyíló webshopban is lehet venni.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 09 aug 22, 18:27:00 » |
|
Ebben a témában nézz szét tüzetesebben. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #193 Dátum: 09 aug 22, 20:19:17 » |
|
Esetleg lánghegesztővel (CO) vagy forrasztással érdemes próbálkozni.  Forrasztásra gontoltam, csak nem vok jártas a műszaki témában, így nem tom hogy pontosan mi micsoda. Egyszer apukám forrasztópákával (asszem van ilyen) vagy forrasztópisztollyal forrasztotta össze az elszakadt vezetéket/kábelt. Láttam, mert én is segítettem. És azzal a módszerrel szerintem meg lehetne csinálni. Már csak anyagot kell szerezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #194 Dátum: 09 aug 22, 20:33:31 » |
|
vagy próbáld meg egy nagyon erős pillanatragasztóval .. szerintem az se lenne hülyeség, és a nem kerül annyi idegbe ..xD
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
|