25 jún 10, 22:10:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Cosplay - Mit, hogyan, honnan...?  (Megtekintve 101456 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #105 Dátum: 08 jún 04, 13:01:20 »

Amugy általánosan mennyire drágán csinálják a varrodákban meg a ruha elkészítését?Nagyon horribilis az összeg? :/ :'X

Hát én a shinigami ruhámat anyaggal együtt olyan 9ezerért csináltattam varrónőnél... meg kell hagyni igazán profi munka lett, de remélem h vannak olcsóbb varrónők is :'X

Ugyani a Yuuki cp-mhez rájöttem h nem tudom megcsinálni a ruhát (főleg nem kézzel, mert nincs varrógépünkXD), úgyh másra kell bíznom. Csak még nem tudom, h kireXD
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #106 Dátum: 08 jún 04, 13:11:07 »

Nekünk van varrógépünk ikszdé............ bibibibiiiiii ikszdé......

A Zero cosplayhez elég lenne nemkem a zakó, és kés is ikszdé.... Van fekete nadrágom, fehér ingem, meg bíbor nyakkendőm is....
A bakancsal se lenne baj ikszdé....... De asszem az a női egyenruhához van csak ikszdé........... Szóval marad a fekete-bőr converse ikszdé.....
Naplózva

Hatake Mai
Chuunin
*

« Válasz #107 Dátum: 08 jún 04, 13:15:40 »

Hát Moonie-chan,de nézzük azt h ez bőr ruha lenne....műbörböl eprsze...azt tudok szerezni de megvarratni nemtom mennyiért csinálják meg...ha olyan 9000 körül lene azis az tök jó lenne ikszdé
Csak aztis megkéne vhogy oldani...ha apa ráér megcsináltatom vele...de nemtudjátok a műbőrt is mennyiért lehet szerezni?

Haku: Nemtudom pontosan h most mennyivel számolják a dollárt(legutobbi tudásom szerint 160 ft..)de nemakarok külföldröl rendelni...meg nem is tudom hogykell Pirul De mivel ha jól gondolom ugy 10ezer körül van ez a kard...hát...ööö...még TALÁN meg is rendelném mert jó szobadísz lene és amugy is annyiért kapok meg egy katanát...de ha több+postaköltség meg minden akkor neméri meg...amugy se nagyon...
Ugyh maradok az elkészítésnél ikszdé

Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #108 Dátum: 08 jún 04, 13:16:42 »

Nekem nincs még cipőm, meg úgy semmim az egyenrucihoz, úgyh adhatod azt a cipőt hugi, ha túl nagy majd kitömömXD

Viszont Yuuki karkötőjét sikeresen megszereztem, már csak át kell vennem Nevet A Lala magazinhoz adták ajándékba, tehát ritkaságnak számít, szerencsére eladták, én meg lecsaptam rá Nevet Alig várom h mehessek majd érte^^
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #109 Dátum: 08 jún 04, 13:19:58 »

Grat nővérke-nee-chan ikszdé.....

No igen, a nyakamra meg megy a henna tattoo ikszdé........ Fülbevalóm nem lesz, márha beöltözöm ikszdé..........
Kicsi a fájdalomküszöböm ikszdé..... Amúgy pisztolyom is van, méág jó, hogy militarista vagyok ikszdé.......
Naplózva

Fuji Taka
Gennin
*

« Válasz #110 Dátum: 08 jún 30, 08:07:07 »

Full akatsukit hol lehet kapni? Tehát kalap, kabát. Vagy magyarországon még nincs akatsuki kalap meg kabát?
Itt egy kép a kabátról és a kalapról:
http://www.399animeshop.com/akatsuki-hat1.jpg
Naplózva

Zsolti
Hatake Mai
Chuunin
*

« Válasz #111 Dátum: 08 jún 30, 10:56:45 »

Fuji Taka-A kabátot megvarrod magadnak...vagy a z e-bayröl rendelsz...de nemnehéz megcsinálni..vagyis egy fekete köpeny meg kivágsz és rávarrsz piros felhöket ikszdé
A kalapokat meg sok helyen árulnak..Conon is néha szoktak..
Naplózva
Fuji Taka
Gennin
*

« Válasz #112 Dátum: 08 jún 30, 14:16:31 »

Köszi, de kalapot még sehol nem találtam  :/ Négy helyen is megnéztem de semmi a sakurazakát és a holdfényteamet is szoktam nézni de még nem láttam.
Naplózva

Zsolti
Ichigo Enma
Chuunin
*

« Válasz #113 Dátum: 08 jún 30, 14:58:18 »

az én anyám szabónő ^^ én kiszabom a ruhát, és mivel én khmm.. akármilyen nevetséges is lessz, félek édesanyám varrógépeitől (amik mellesleg vagy 40 évesek) ezért ő megvarja az alapot énmeg rá a mintákat stb ^^ a Rei-s ruhánál emlékszem a Con előtti csütörtökön és pénteken egésznap varrtam kézzel  >.<# jóvolt ikszdé meg ragasztottam a hungarocellt meg tömtem a vatelint meg szivacsdarabkákat ragazgattam össze ikszdé
Naplózva

UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!!  ikszdé

GAC - Gödöllői Anime Clubb tag
         S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet)
                        Ichigo Clan alapító
                          N.E.Sz alapító
                        Ichigo Enma/Vuk
2007 - őszi animecon 
          - Sailor Moon S - Healer
2008 tavaszi animecon
         - Naruto- boxeres Naruto
         - NGE - Ayanami Rei (harciruha)
2008 -Őszi AnimeCon -
         - Di Gi Charet - Puchiko
         -Titok
Hatake Mai
Chuunin
*

« Válasz #114 Dátum: 08 júl 01, 10:36:47 »

xD ügyes Enma ikszdé énis asszem hasonlo dologra kényszerülök..de értitek..van 2 varrási szakmáju ember a családomban és nemtudják emgcsinni a ruhát XDDD
Anyának nincs ideje...apa meg nem velünk lakik..szal..öhh..annyira ciki

Fuji Taka: Én áruházakban láttam Akacukis kalapot...de ha angyon nem találsz akkor max.a netröl rendelsz egyet...de ha látok valahol szólok kacsint(bár én kecskeméti vagyo...de van posta meg vonat ikszdé)
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #115 Dátum: 08 júl 03, 08:21:38 »

Fuji Taka a Sakurazaka is árul Akatsuki kalapot (tudom, mert mi is ott vettük) csak meg kell rendelned, mert úgy hozatja.
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Hatake Mai
Chuunin
*

« Válasz #116 Dátum: 08 júl 04, 18:01:30 »

Gabor-sama és menyniért hozatnak?Mert én az oldalounk nemláttam,azért nem tudtam h van kalapjuk...nekem is kéne..persze ha nem horribilis az összeg...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #117 Dátum: 08 júl 07, 08:16:25 »

Ha jól emléxem akkor 3500-3900 között volt az ára. De mi 5-öt rendeltünk egyszerre Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #118 Dátum: 08 júl 07, 10:10:54 »

Bettem a Naruto-s cuccok készítése házilag témába is, de ez ide is jó. szerintem

1. lépés fejpánt:

Hozzávalók:
- egy üres dobozos cola/sör
- egy fekete/kék, vastag, és hosszú anyag

Elkészítés: (eddig tisztára mint egy főzőműsor xD)

Az üres dobozból késsel levágsz annyit, amilyen széles a homlokod. Innen egyszerű, az anyagból annyit levágni, ami körbeéri a fejed, vagyis annál öt centivel hosszabbat. Ezt valamilyen módon ráragasztani, vagy más úton az anyagra rögzíteni. Gomen, de ezt nem magamnak csináltam, úgyhogy nem tudom hogy kell. Után úgy oldottam meg, hogy a gépről kinyomtattam Konoha jelét, és ráragasztottam a lemezre. Azokat a szegecseket, vagy miket meg még nem csináltam meg, gőzöm sincs hogy fogjak hozzá.

2. lépés: ninja ruha

Hozzávalók:
- Egy kék pulóver
- Egy kék nadrág
- Egy mellény

Elkészítés: ezt nem nagyon kell ecsetelni, magától értetődik hogy kell. Sajnos a mellényen nem tudtam a zsebeket megcsinálni, de hát ez van, sprite.

3. lépés: szanda

Hozzávalók:
- Két papucs
- Két zokni

Elkészítés:
Igazából innen másoltam. Bár angol, de angol tudás nélkül is érthető, legalábbis szerintem semmi olyat nem mond, ami elengethetetlenül fontos lenne. De azért leírom. Van két rossz papucsom, aminek az alja le fog válni. Levágtam a tetejüket, és vettem elő egy zoknit. A zokni elejét levágtam, és hozzá ragasztottam a papucshoz. És kész is. Most még azokon a fa izéken dolgozok az alján, csak nem tudom, hogy ki fog e bírni ekkor sújt, illetve, hogy ott fog e maradni.

Szerk.: Nem sokára kész a Sasuke-s shippuuden ruhám is. (Bár utálam Sasuke-t, de hát olyan könnyű megcsinálni.) Jól jön a fehér karate ruha. Még olyan vastag kötél kell, meg egy kard, és kész.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 08, 10:42:43 írta Uzumaki Naruto » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #119 Dátum: 08 júl 08, 19:38:53 »

... Azokat a szegecseket, vagy miket meg még nem csináltam meg, gőzöm sincs hogy fogjak hozzá. ...

Én már eleve szegecsekkel rögzítettem a fémlapot a szövegre. ^^ Fémlap rétesz szövetre kívánt helyre, lyukasztóval a megfelelő 6 helyen átut, aztán mehetnek bele a szegecsek. Csak arra kell figyelni, hogy kellően rövid szegecsek legyenek, mert ha nem, akkor úgy jártok mint én ---> b*romira el kellett lapítani a szegecsek fejét és közelről már nem néz ki túl jól. ^^"
Lásd avatarom. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins