24 nov 26, 05:28:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 168 169 [170] 171 172 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749091 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2535 Dátum: 14 júl 20, 10:53:01 »

@Kuro25: a tömegfutást sose ábrázolják, legalábbis nagyon ritka és akkor is CGI (Egyesített shinobi haderő kivonulása). Elég csak az Attack On Titan-ra gondolni, ott is mindig ez volt.
Kana hangja elsőnek tényleg más, de nem is az ő arcát viseli, szóval ez megbocsátható ikszdé Azonban amiket Aurelsia írt, szerintem ott rendben vannak a hangok.

Egyébként... Senkinek nem tűnt fel, hogy a kevert elemek bevetésénél, tehát 16:45nél Natsu és J. Rouge harcánál alatt hallható zene, az egy remixelt változata az S1 anime egyik dallamának ??? Nevet Nevezetesen arra gondolok, amikor Natsu berontott a Sabertooth-hoz Yukino miatt (a szám címét nem tudom, de 165. rész 21.08), vagy Natsu vs Stingnél (174. rész 5:15től). Sokszor lehetett hallani a 151-175ös epizódoknál. Csak figyeljétek meg Nevet
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #2536 Dátum: 14 júl 20, 11:05:27 »

Kakasi szerű filer alak  is a  előző epizodbol van. Ez most hogy van ?
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2537 Dátum: 14 júl 20, 14:06:56 »

Kuro, bírom, ahogy kifejtesz egy-egy részt, jókat mulatok.  ikszdé Persze, tök igazad van, sajnos csomó mindenben egyetértek veled. De először leírom, mik tetszettek nekem ebben a részben. Magával a cselekménnyel nem volt gond, már nagyon vártam ezt a részt, mivel anno ezzel a fejezettel értem be a mangát, amikor Lucy egyszercsak be akarja zárni a kaput. Nyugi, Csabi, szerintem nekem se esett volna le elsőre az openingből, amit írtál. xD Ahogy írtátok is, Lucy, Natsu, Mirajane, Jövő Rogue és még pár fej tök rendben volt. Mirajane és Yukino jelenete is valóban hangulatosra sikeredett, bár valóban kár érte, hogy kitették őket az udvarba, nem is értem, miért. Mindemellett tetszett még a király segítségkérése és az, amikor kiderült, hogy ő volt sütőtök uraság. És kb. ennyi...

Amikkel bajom volt, le is írtátok mind nagyon szépen. Örülök, hogy ki is kerestétek őket, mert ebből is látni, hogy mennyi kisebb-nagyobb gond van egy-egy résszel. A rózsaszín szemek engem is zavarnak. Csak fogtam a fejem, amikor Evergreen beszélt, de Kana szája mozgott (mert amúgy az ott Ever hangja volt). Nem tudom, mi van a készítőkkel, de néhol iszonyatosan amatőr munkát vélek felfedezni. Ilyeneket kb. Paintben meg lehet rajzolni. Mintha csak összecsapnák az egészet. A lassítások szintén idegesítők, inkább elrontják vele az egészet. Pedig úgy vártam már ezt a jelenetet, ami a rész végén volt. Ahogy akkor lobogott Lucy haja, az tök jó volt, olyan lassítás kéne! Nem pedig az a borzalmas átmenetes hülyeség. És ami még szintén zavar, azok a fehér könnyek... Miért kell azt beszínezni fehérre? Meldy kecskehangján meg már csak nevettem.

A következő rész viszont mintha jobb lenne, bár nem akarom elkiabálni.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 20, 14:09:01 írta BrownOsment » Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2538 Dátum: 14 júl 20, 14:21:25 »

Nos, megnéztem a részt. És nem tudom, teljesen más véleményen vagyok én is, mint Kuro. Nyilván, nálam a rajzolás csak a másodlagos szempont, de ha ezt is beleveszem, ez egy nagyon jó rész volt. Hadd részletezzem, de elöljáróba annyit, hogy az anime lényege (legalábbis nálam, de szerintem a többség is így van ezzel) a HANGULAT. Nem zavar, ha rossz az arca valakinek (persze van egy határ), ameddig tudnak úgy operálni, hogy meglegyen a hangulata a résznek, hogy átérezzem a karakterek helyzetét, addig elnézem. Épp ezért volt számomra ocsmány a Gray vs. Rufus, mert ha egy harcot, aminek dinamikusnak kéne lennie, telepakolnak állóképekkel, abból csak szenvedés, nyűg lesz. A Luxus vs. Jura harcot viszont élveztem, de elsősorban a zenék miatt, mert ott is volt olyan jelenet, inkább jelenetsor, ami sokkal jobban átjött mangában, mivel nem volt dinamikus (konkrétan amikor Luxus elugrál Jura támadásai elől).
Na de akkor a tegnapi rész:
-A nyitó jelenetben (bár ez benne volt a múltkori részben is) nagyon jó átjön Natsu haragja. Natsu hangja, és az arcának az ábrázolása, mikor idézik J-Lucy kérését NAGYON talált. Egyedül az az ütés lehetett volna keményebb, mert bár az is nagyon jól indul, maga a technika nagyon szépen van ábrázolva, Rouge éppen csak hátracsúszott, míg a mangában gyakorlatilag felhasította a padlót.
-Az opening után, 2:34-kor Natsu arckifejezése nagyon durva. Ilyenkor tényleg ÁTÉRZEM a haragját. A hangja, ahogy Lucyt utasítja, hogy tűnjön innen, szintén kifejező (megjegyzem, Natsu szinkronja fogalmam sincs, hogy kicsoda, de telitalálat). Utána Lucyék futásával sincs semmi gond. Nemrég elkezdtem az animét előlről, akkoriban is ugyanígy csinálták meg.
-Következik Natsu és Rouge csatája, ami alatt a zene  nemcsak jó, epic, de elképesztően jókor is van használva. Akkor halkul el amikor kel, akkor erős amikor kell. Maga a bunyó meg nagyon jól van megcsinálva, Natsu szövege meg félelmetes, alatta a zenével.
-A Mira-Yukino jelenetnél szerintem jól döntöttek, hogy kivitték a kertbe őket (ellentétben azzal, hogy Natsuékat meg felhozták az alagsorból). Már maga a kert jobban megadta az alaphangot (amúgy sem kell mindig a mangához ragaszkodni, ha lehet jobban is csinálni, miért ne tenné?). És az a soundtrack, ami szól akkor amikor Mira beszél (a zongora szóló) egyszerűen szép. Nagyon szép, nem is kell ragozni. Csak kár, hogy rosszul lett megvágva, amikor hirtelen lett váltás a másik jelenetre. Még egy dolog, de ez nem az anime hibája: Mégis mi a jó francért kell már szegény Miranak ilyen nevetsége ruhában (olyan mint egy úszódressz) járnia?
-A következő jelenet a kapunál van. Nem kiemelkedő, egyszerűen átlagos. Lucy arca itt tényleg nem olyan komoly mint a mangában, de ez engem nem zavart, sőt szerintem direkt csinálták. Azzal a komoly arcával nekem rögtön leesett anno, hogy ő itt tényleg befogja csukni a kaput. Az emberek evakuálása az állóképek sorozata, ez igaz. De ez nem harc, ahol minden mozzanatot látni kell. Az emberek értetlensége, és a helyzet komolysága mindenesetre itt is átjött.
-A király beszédénél akkor szól a sejtelmes zene amikor kell, és akkor van csend, amikor kell. A háttér arcok csúnyák, de ez nekem elsőre fel sem tűnt, mivel nem a hátteret figyeltem, hanem a királyt (legalábbis a hátát). Canaék borzasztóak, már-már komikus Nevet De ezen kívül (mondjuk ez nagy rossz pont) nem volt semmi baj a jelenettel. Nem érezni a megdöbbenést, ami nekem tetszik, mert olyan Fairy Tailesen állnak hozzá, lazán. A király beszéde nem volt nagy szám, de a meghajlás, a könyörgés átjött, nem is kicsit. És emberek, milyen szépen vannak megrajzolva az arcok? A lényegesek, legalábbis. Makarov, meg a király is nagyon szép. Hát Canáék nem, az igaz Nevet
-A céhek reakciója meg egyszerűen mosolyt csalt az arcomra, ezzel a zenével meg pláne http://www.youtube.com/watch?v=7IKIpqSeGZc . Ez egy nagyon jó zene Nevet
A kutyulik hajlongós jelenete, meg a két csaj beúszása meg csak poén, és szerintem nem is rossz. A király sütőtök megjegyzése is ütött Nevet
-Lahar és Doranbalt arca bűn rossz, viszont Gérard megjelenése gyönyörűen van kivitelezve. Ezt sem mondanám rossz jelenetnek. Csak az a két arc, de a HANGULATA ennek is megvolt. Na jó, talán mondjuk ez volt a leggyengébb jelenet.
-Jön fél percnyi Natsu harc. A kivitelezése átlagos, a zene átlagos, de Rouge, meg Natsu arca nagyon jó. Átlagos jelenet.
-A kapu lassítása szerintem jó húzás, közben az arcok is szépek, lehet látni rajtuk a reakciókat. A vörös hold, meg a naptár ahogy leszakad a júl. 6, és látjuk, hogy július 7. van, azok meg nagyon jó jelenetek.
-Újra Natsu-Rougue harc. És minden stimmel. Animáció, zene, Rougue fény-árnyék módja nagyon jó, egyedül Natsu villám módja, ami sokkal jobban átjött mangában. Rougue támadásai meglepően szépek lettek. Most komolyan, hol van ez a harc, a Gray-Rufushoz képest?
-Urtearék hirtelen megjelenése is jó lett. Csak most vettem észre, hogy Urtearnek milyen szép, csengő szinkronhangja van? Eddig is ő tetszett a legjobban, most már duplán ikszdé A szemeik rejtély, hogy miért ilyenek, de engem annyira nem zavar. Való igaz, Urtear arca nem fejezi ki a kétségbe esést, amikor Natsu süllyed, de a hangja ezt pótolja. Natsu süllyedése, a szaggatott megoldással teli találat.
-Lucy utolsó jelenetével sincs semmi baj. Teljesen rendben van, az arca, a soundtrack, a kapu, Wendy reakciója. Az ahogy Lucy is lassítva, mint valami álomból ébredt, közeledik a kapuhoz, szintén jó megoldás.

Összességében ez szerintem egy NAGYON jó rész volt. Hangulatra, animációra. Két gyenge jelenet (Canaék és Doranbalték), meg egy-két átlagos KICSIT lehúzza, de a többi nagyon jó volt. Nálam simán van 10/8,5.
Gondolom, nem győztelek meg Kuro, nem is ez volt a célom. Én ezt kifejezetten jó résznek láttam. Mégpedig, és akkor még egyszer leírom, a hangulata miatt.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #2539 Dátum: 14 júl 24, 08:50:34 »

Az elmúlt napokban, vissza vissza nézegettem régebbi Fairy tail részeket. És megnéztem a 3 kedvenc harcomat : Natsu vs Gerard, Natsu vs Zero és Erza vs Azuma. Ez a 3 harc olyan jól bemutatja miért is szerettem bele anno a sorozatba. Epic harcok, király zenékkel. Csak ez a 3 harc odaveri a összes többit szerintem amit a nagy mágiajátékok alatt láttunk. Azok mind olyan gyorsan lezavart adok-kapok voltak. Hiányzik a régi FT. A nagy mágiajátékok óta csökken a színvonal. (És szerintem ott ahol most a manga van ott sincsenek hosszabb harcok, dráma az van... kb 1 fejezetig)Mangások  már tudják szerintem, hogy mikre gondolok. Nem kapunk hosszabb szépen kidolgozott harcokat. Amit a legjobban bánok, hogy az új sorozat,nem az utolsó 3 OVA grafikájával készült.
Naplózva
AdamS
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2540 Dátum: 14 júl 24, 09:56:12 »

Mondjátok csak: 11:23-nál Rogue tényleg Sting hangján szólalt meg, vagy ennyire félrehallottam volna?

Hát ezen én is sokat gondolkodtam, de szerintem inkább Rogue kedvesebb hangverziója...kicsit azért elüt Stingtől (szeritem)

A másik 12:05-nél, lehet cseng a fülem a mai nap, mivel túl sokat voltam vízbe, de én itt Kagura hangját is olyan Erzásnak érzékelem. Ennyire baj van a hallásommal?

Igen ez is hasonlít, de azért mégsem az Nevet

És hogy a harmadik hiba is mindenképp a szinkronból eredjen: Valaki elmagyarázza nekem, hogy 19:56-nál mi az a kecske bégetés Meldy-nél? o.O
Ezt olyan tízszer tekertem vissza...xDDD

Amúgy szerintem semmi gond nem volt ezzel a résszel, Natsu tényleg lehetett volna kicsit Natsusabb, ha értitek, de hát lesz még itt jó pár rész Mosolyog
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2541 Dátum: 14 júl 24, 18:44:01 »

Igen, eléggé megváltozott a Fairy Tail hangulata az elejéhez képest, vagyis inkább a harcok hangulata. Elég Dragon Ball-Bleach-es szerű ez a Sárkányölők Héve, Ereje, Kevert tulajdonsága... Hmm, most akkor vessek be mindent vagy sem ? Hál'istennek ez még csak a dragonslayereknél van, de emiatt meg az a baj, hogy a többi harc tényleg gyorsabb és kidolgozatlanabb... Oké, a Sárkányölők fontosabbak, de régen szerintem is minden harc szépen meg volt csinálva.
Naplózva

Aurelsia
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2542 Dátum: 14 júl 26, 08:15:54 »

Nos, meg is jött a 192. rész. Mosolyog
És ismét 2 fejezetet dolgozott fel. 327-328

Véleményem szerint nem volt ez rossz rész, de voltak benne hibák, hiányos dolgok.

Amit én sokszor érzékeltem, az a sárkányok mozgása. Nem volt mindig túl dinamikus, esztétikus és a többi.

Na meg amikor előjöttek a kapuból, elindultak egymás után. Úgy nézett ki az egész, mintha valami éjszakai fesztiválon vonulnának, vagy mint a virágkarneválos kocsik augusztus 20-án. xD

Meg én már egy kicsit untam, ahogy egymás után mutatják őket, hogy ez is kiszáll a kapuból, ez is leteszi a lábát, vonyít egyet, mindenki hátraesik, aztán ismét ugyanez.  Kicsit monoton hangulata lett ott.

Amikor Ultear emeli ki Natsu kezét, elég műnek nézett ki az a kar xD

Talán még annyit vettem észre, hogy mikor mondja a hercegnő, hogy ez az egyetlen fegyverük a sárkányok ellen, és Lucy odasétál elé, akkor azt elég bénán teszi.

Ezektől eltekintve szerintem nem volt rossz rész, egyáltalán.

Lucy beszéde nagyon átjött, mikor másodjára próbál a talapzathoz jutni, és a Natsuval való párhuzamosan beszélést is sikerült eltalálni.

Új ostot nem fedeztem mondjuk fel benne, de attól még lehetett.  smirksweat

A fejek nekem kivételesen nagyon tetszettek, nem találtam köztük rosszat, vagy nem vettem észre.

És most a szinkronok is jók voltak  smirksweat  Lehet eddig is csak én hallottam őket félre xD

Egy kérdés:
Tudomásom szerint, legalábbis azt hiszem, hogy a legeslegvégén, amikor Natsu ott áll azon a kupolán, akkor rajta van egy ilyen kötény, ami eddig nem volt, és az J-Lucy-é. Jól gondolom? Csak azért kérdezem, mert az animében eléggé elüt a színe a feketétől, inkább kék, mintha Meldy, vagy Ultear köpenyének darabja lenne. (Meldy-n nem is volt)
Naplózva

Ebben a világban nem létezik olyan, hogy szabadság.
rikito1996
Gennin
*

Lightning Dragon

« Válasz #2543 Dátum: 14 júl 26, 09:31:14 »

hát ez a rész olyan kis semmi volt Nevet megtudtuk hogy néznek ki a sárkányok és ennyi szerintem ezt a részt kb 5 percbe össze lehetett volna foglalni felesleges időhazásul volt tele az egész. egy sárkány  Ohh My God még egy  Ohh My God még egy  Ohh My God jaj milyen hatalmasok jaj jaj ... stb szóval elég unalmas volt és amire jó volt a rész hogy megtudjuk hogy néznek ki a sárkányok igazat megvallva hátast nem dobtam tőlük lehet én vártam túl sokat de nekem elégé kidolgozatlanoknak tűnnek. legalább erejük az van bőven  Nevet ja meg a 3 vagy 4. sárkánynál a hang mintha godzilát hallanám  ikszdé

Aurelsia ezt hogy érteted? "Ezektől eltekintve szerintem nem volt rossz rész, egyáltalán. " az egész rész abbol ált amit leírtál hogy rossz volt akkor csaknem volt jó ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 09:34:53 írta rikito1996 » Naplózva
Aurelsia
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2544 Dátum: 14 júl 26, 10:48:06 »

Aurelsia ezt hogy érteted? "Ezektől eltekintve szerintem nem volt rossz rész, egyáltalán. " az egész rész abbol ált amit leírtál hogy rossz volt akkor csaknem volt jó ikszdé

Hát de azért rossz sem volt ikszdé Én mindig élvezettel nézem, bár igen, tényleg nem volt benne semmi különleges. De rossz sem volt, mert hát jók voltak a fejek, meg lett animálva rendesen, meg minden, csak olyan uncsi volt... xD
Naplózva

Ebben a világban nem létezik olyan, hogy szabadság.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2545 Dátum: 14 júl 26, 18:39:04 »

Hú, hát ez egy elég érdekes rész volt, de haladjunk sorjában Nevet

Az Op előtti másfél perc sima ctrl+c-ctrl+v volt, így kicsit meg is ijedtem, hogy csak 1 mangafejezetet fog feldolgozni az epizód és szanaszéjjel lesz húzva az egész, de szerencsére nem így történt Mosolyog

Most már 100% biztonsággal leírhatom, mivel nem spoiler: SÁRKÁNYOK JÖTTEK KI A KAPUBÓL!!! Erre csak a múlthéten jöttem rá, pedig ugye az opening belelökte a képembe ikszdé Hatalmas gratuláció Mashimának, lehet másnak ez kézenfekvő volt már régóta, de engem totál megnyert ezzel a fordulattal (pedig általában kiszámítható a sensei, de ez nem semmi!). Sok ember, köztük én is, mennyit elmélkedett azon, hogy honnan fognak ezek megjelenni és hogy hová lettek Igneel-ék, hát most már félig megoldódott a rejtély Nevet 14 évvel ezelőtt vissza lettek küldve az Eclipse-el, most pedig előjöttek onnan. Eddig azt hittem, hogy Edolasban vannak Igneel-ék (bár még lehetnek ott), de most már a múlt sanszosabb válasz. Ebből kifolyóan a Sárkányölők is a múltból jöhettek, sőőőőt. Most így írás közben leesett, hogy Igneel-ék mindig is a múltban voltak Natsuékkal, csak a sárkányölők kerültek a jövőbe (jelenbe) és az időutazás miatt (meg talán mert fiatalok voltak még) elfelejtették mindezt Nevet Ezért nem tudtak Gazille-ék kijönni a Luxus elleni csatánál Fried varázsképletéből, mert már gyakorlatilag 420 évesek az időutazás miatt Nevet Olyan ez, mint a Fairy Sphere. Sőt biztos annak is köze van az egész sárkányrejtélyhez, vagy legalábbis a Lumen Histoire-nak.
Biztos pontatlan sok helyen az elméletem, de maga a lényege és a váza szerintem biztos Nevet Viszont még így is rengeteg kérdés és kérdőjel van, de azért sokkal okosabbak lettünk Nevet

Visszatérve az aktuális részhez, nagyon jóra sikeredett Nevet Szerintem nem volt elhúzva kicsit se, kellett ez a 10-15 perces lefagyás, hisz nem mindennap lát az ember egy...hét sárkányt ikszdé A reakciókat nagyon eltalálták az óriásgyíkok pedig viszonylag szuperre sikeredtek Nevet Oké, 1-2 helyen én is láttam igénytelen mozgásokat (főleg a szürke sárkánynál, amin most J. Rouge lovagol, az elég bénára sikeredett ). Összességben viszont nekem tetszenek ezek a dögök Nevet Főleg Atlas Flame meg az, amelyikkel a Saber Tooth próbálkozott.

Lucy és Yukino jelenete hihetetlenül hangulatosra sikeredett Nevet Főleg a kedvenc S2 zenémmel, amikor lehívták az összes zodiákust Nevet Váááá, ez nagyon epic lett Nevet A 2 csillagmágus összeborulása pedig egyszerre volt fanservice és gyönyörű jelenet. Főleg Yukino régi ruhájával  bow

Ezután a céhek megpróbálkoztak a sárkányokkal, de ahogy az várható volt, itt ők nem lesznek elegek Nevet A hüllők pikkelyeit csak a Dragonslayer mágiával lehet megsebezni Nevet EPIC FAKTOR KÖZELEDIK!!!  Kúl

Persze ez a rész se volt hibátlan. Megint lett néhány igénytelen arc a tömegképeknél és csóri Urtear-ék jelenetét újfent elrontották ikszdé Az a Natsut """húzó""" kéz nagyon-nagyon-nagyon béna lett ikszdé Nem is tudom hogy ez, vagy a múltheti Wild Four hullámzás-e a szánalmasabb ikszdé Meldy-ék szemét már meg se jegyzem....fenébe...
DE!!!!
A rész hangulata olyan szinten megvolt, hogy még a kisebb-nagyobb hibáival is 5/5 a részemről Mosolyog

Az előzetes pedig... A Shippuudennél kibírták, hogy nem közlik Sasuke válaszát, de itt muszáj volt megmutatni, ki is a 7. Sárkányölő.... Oké, az opening már lespoilerezte, de attól még elég lett volna a "Csak nem "ő"?!"-t NEM MUTATNI!!!

U.I.: Tényleg nem írsz már, Bastian ?  Szomorú
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2546 Dátum: 14 júl 26, 19:18:19 »

Hú14 évvel ezelőtt vissza lettek küldve az Eclipse-el, most pedig előjöttek onnan.

Majdnem egyetértek az elméleteddel. De szerintem Natsuékat küldték előre az időben, 14 évvel ezelőtti időpontra. Mert, ha Igneelek még itt lettek volna 14 évvel ezelőtt, akkor Natsuék nem lehetnének idősebbek 100 évnél, mert normális gyerekek elvileg, csak sárkányölő mágiával. Szóval rendesen öregszenek. De ha ők jöttek a múltból a "jövőbe", akkor simán érzékelhette a varázsképlet idősebbnek őket, mint amik "valójában" a jelenben. Bár arra kíváncsi lennék, hogy néhány csatájuknál Igneel, illetve Grandine, hogy beszélhetett róluk, ha a múltban vannak, és nincsenek jelen.
Naplózva
Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2547 Dátum: 14 júl 26, 19:32:04 »

Haaat.. szaltot nem b*szatt*m, de hat na. :/ A sarkanyok kozul nekem csak Atlas Falme, Zirconis, es a nevtelen, lilas hasu sarkany tetszett, de ok nagyon Mosolyog A kapu becsukasa nagyon nagyon tetszett, a vegen pedig szerintem nagy butasag volt megmutatni, hogy Cobra (lehet rosszul emlekszem) a 7. dragonslayer.. mostanaban nagyon sok spoilert raknak a "Next time in FT" reszekbe :/ Jo hogy tavaly marciusban nem lottek le, hogy a csuklyas-manus igazabaol J-Lucy Nevet
A zenekkel semmi baj nem volt, jo volt a gitarszolo resz a rombolasnal, csak a sokadik rombolas, meg meneteles kicsit zavaro volt Nevet
Nagyot rohogtem volna, mondjuk, ha a sorozattamadas utan, a porbol feltunik a sarkany, es rohog mint Gazille, sot meg egy fenylett volna, hogy meg por szem sem erintette igazan :"D
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 19:33:03 írta Vivien_Borsos » Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #2548 Dátum: 14 júl 26, 19:45:26 »

192. rész.
Na most aztán lehet Skyrimezni  ikszdé Istenem, végre ezt is megéltük a Fairy Tail világában megjelentek a sárkányok, a nagy misztikus lények akiktől mindenki retteg és csak pletyka szinten hallottak  bow. Jöhetnek  a DOvakihnok  Kúl  Tetszett a rész nekem is, de alig akarom elhinni, hogy az anime már több mint 3 hónapja megy, és ugyanazokkal az OST-okkal operál. Megadták a hangulatot, nincs ezzel baj meg jókor voltak jó helyen, de azért na, több is lehetne. Viszont nagy epicséget én nem várok, a többi részt figyelembe véve, valahogy kétlem, hogy itt is kapnánk harckibővítéseket. DE ne legyen igazam.  Pojén    És már eléggé zavaró ez a szaggatott lassított menés. Inkább vicces mint drámai. De maga a rész szerintem jó lett és kész.  adjunk neki egy 4/5 -öt.  Mosolyog  Viszont amikor a csillagszellemek becsukják a kaput a sárkány ami kijönne  AZ MI ?? Mi az a kutyámajom fej ?? A mangába valahogy kicsit menőbben nézett ki : http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/328/10
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 19:53:44 írta tyber22 » Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2549 Dátum: 14 júl 26, 19:48:16 »

Sok ember, köztük én is, mennyit elmélkedett azon, hogy honnan fognak ezek megjelenni és hogy hová lettek Igneel-ék, hát most már félig megoldódott a rejtély Nevet 14 évvel ezelőtt vissza lettek küldve az Eclipse-el, most pedig előjöttek onnan. Eddig azt hittem, hogy Edolasban vannak Igneel-ék (bár még lehetnek ott), de most már a múlt sanszosabb válasz. Ebből kifolyóan a Sárkányölők is a múltból jöhettek, sőőőőt. Most így írás közben leesett, hogy Igneel-ék mindig is a múltban voltak Natsuékkal, csak a sárkányölők kerültek a jövőbe (jelenbe) és az időutazás miatt (meg talán mert fiatalok voltak még) elfelejtették mindezt Nevet Ezért nem tudtak Gazille-ék kijönni a Luxus elleni csatánál Fried varázsképletéből, mert már gyakorlatilag 420 évesek az időutazás miatt Nevet

U.I.: Tényleg nem írsz már, Bastian ?  Szomorú

Sírok az ilyen elméletektől komolyan. Te mi a frászról beszélsz de most komolyan?! elhiszem hogy a rész hatása alatt vagy de hülyeséget azért ne mondj már ember.

Az a baj hogy nem tudlak kioktatni rendesen mert ez anime topic és a mangát nem olvasod. De azért annyi eszed lehetne hogy ha 400 évvel ezelőttről küldték őket előre akkor is emlékeznének rá és nem TÉNYKÉNT állítanák mind az összes sárkányölő hogy 7 éve, most már 14 éve hagyták el őket. A pláne pedig az hogy Igneel és Grandeeney beszélgetése is ellent mond ennek hisz honnan az Istenből tudnák hogy 400 évvel később mi van velük? ^^'

Ráadásul Igneelék sehonnan se jöttek elő csak 7 sárkány volt és egyik se a főszereplők sárkánya. Igneelék még most is élnek beszélték is hogy most kiderül mit tudnak az emberek. Ez ugye még az első széria alatt volt 2 vs 2 sárkányölő harcnál.

Mangából is csemegézhetnék dolgokat amik megdöntik ezt az elméletet de akkor elcseszném mások szórakozását. Pedig az az egy elmélet elég lenne hogy megdöntsem minden egyes szavad. Majd eme ARC végén rájössz hogy nem állja meg a helyét amit mondasz kicsit sem. Na mindegy! Nevet

Új rész:

Urtear-ék jelenete pocsék ahogy volt mehetett volna kukába.
Volt 1-2 igen érdekes jelenet annyi szent de most nincs erőm és kedvem felsorolni.

A sárkányok elég érdekesek voltak néha.

DE! alapjáraton a hangulat megvolt és ha ezt a szintet tartják és nem jön olyan rész megint mint előző héten akkor elégedett leszek. Aránylag jók voltak a sárkányok és az animáció is szép volt a támadásoknál. A lényegi részeket szépen megrajzolták kivéve az említett jelenetet. Nem is értem mit gondolnak.  Hmm?

Látom volt panasz arra is hogy  nincs dinamika és a sárkányok csak úgy jöttek futószalagon és ettől unalmas volt.
Nos ezzel félig egyet is értek. Dinamika tényleg nem sok volt a sárkányoknál. Lomhán mozogtak, jó persze hatalmas lények na de akkor is ne csak kép remegtetéssel akarják már nekem beadni hogy hatalmas erejük van. Viszont ez a sok sárkány jön ki egymás után hasonló jelenetekkel a kapuból az már más kérdés mert a mangában is így volt és egy rész alatt nem lehet megoldani ezt rendesen. Ezért is ZAVAR DE NAGYON hogy 2 manga fejezetet dolgoznak fel mert pont az ilyen jelenetek rovására megy hogy nem lehet kiegészíteni pl. Pedig mennyivel jobb lett volna ha a sárkányok többet tombolnak és jobban ki lettek volna dolgozva. De így tényleg csak olyanok voltak mintha eleve várták volna a kapu túloldalán hogy átjöhessenek a kapun. Nevet Mangában ez is sokkal jobb volt.

Natsu a végén megint fial-es lett. Kék ruha volt rátekerve a fekete helyett pedig J. Lucy köpenye fekete volt. és hát ugye a vér itt sem látszott Natsu meg is gyógyult útközben úgy fest pedig mangában igen csak csupa vér a feje.

No de mindegy összességében elfogadható rész volt. Nem egy elájulok tőle rész de elment. 3/5 ha értékelni kéne. De hát hiába imádom a FT-t anime téren egyáltalán nem vagyok elfogult egyesekkel ellentétben. ^^

Viszont már előre félek mit fognak csinálni Lucy jeleneteivel mert ha valahol lesz fanservice dögivel és pucérkodás akkor 1-2 részen belül ott meglesz. És hát ruha nem igazán van rajta szóval kíváncsian várom hogy fogják megoldani Zirconis mágiáját. Nevet

Jut eszembe kb ő volt az egyetlen sárkány Atlas Flame-en kívül aki tényleg 10/10-es alkotás lett, meg is látszik hogy nem volt túl sok jelenetük. Na majd jövőhéten.  ikszdé

Ja igen zenék. továbbra sincs semmi új. Nem tudom így mik fognak belekerülni az OST-okba. De régen egy soundtrack album 2CD-ből állt általában. Most egy lemezes lesz és max 5-6 számmal. Röhejes. Pedig a zeneszerző ugyan az. ^^'

Bastian szerintem úgy van mint én csak én szeretem leírni a nyavalyásaimat is. Nevet Megértem hogy elkeserítő számára amit hétről hétre kapunk az arcunkba.

.... a vegen pedig szerintem nagy butasag volt megmutatni, hogy Cobra (lehet rosszul emlekszem) a 7. dragonslayer.. mostanaban nagyon sok spoilert raknak a "Next time in FT" reszekbe :/ Jo hogy tavaly marciusban nem lottek le, hogy a csuklyas-manus igazabaol J-Lucy Nevet

Nem értem mi a problémátok azzal hogy megmutatták Cobrát. Már a kezdetek óta tudni hogy jön hisz az openingben is benne volt. RÁADÁSUL az előzetes előtt is kijelentik hogy 7 sárkány van és sárkányölő. Aki tud számolni szerintem spoiler nélkül is rájött hogy ki a 7. mivel más sárkányölő rajtuk kívül nincs. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 19:50:03 írta Kuro25 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 168 169 [170] 171 172 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins