24 nov 27, 13:14:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749582 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
FelipeMassa
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #1155 Dátum: 12 ápr 22, 07:49:19 »

naruto-kun-on regelve vagyok, de a nyaatorrentes fájlokhoz nincs seed, és a megaupload megszűnt... Ncoron sincs seed... Szomorú
És még a Bayfile-os tárhelyen sincs fenn... Szomorú

Ezért kérdezem hogy honnan szedhetem!
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1156 Dátum: 12 ápr 22, 10:04:19 »

Felipe, küldtem neked egy pü-t. Remélem abban választ lelsz kérdésedre. kacsint

127.:
Érdekesnek nem mondanám a részt. És számomra nagyon egyértelmű volt, hogy a problémát végül Natsu -jobb szó híján- "ostobasága" fogja megoldani. De Erza verekedés közbeni kitartása igazán vicces volt ikszdé
"Az igazi felnőtt nem bosszantja fel magát minden apróságon."
szék
"Most komolyan, ez a bagázs ugyanolyan éretlen, mint volt."
hokedli
"Csak annyi változott, hogy még könnyebb őket felidegesíteni, mint hét évvel ezelőtt..."
asztal
"Hülyék... Túlfeszítettétek a húrt!" ikszdé ikszdé ikszdé
Azt viszont sajnáltam, hogy a számtalan arcfestés remekműből csak párat mutattak meg. A többit meg a fantáziánkra bízták. Pedig azért kíváncsi lettem volna ki milyennek látja Lucy-t Nevet
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1157 Dátum: 12 ápr 22, 10:04:55 »

Na ez a rész jobb volt, mint a múltheti, bár azt nem nehéz űberelni xD

Lucy szépen megszivatott mindenkit Nevet Azon meg nagyon röhögtem, amikor Erza osztja az észt közben dobálják a fejének a székeket ikszdé
A Fairy Tail és az ötletei ikszdé Mindenki festett valamit Lucy arcára ikszdé
Poénos rész volt, de a vége nagyon erőltetett lett, és nem is kellett volna. Anno eljátszották ezt a testcserés résszel is, nem értem miért kell minden mágiának ilyen "örökre" vagy "eltűnsz" durva hátrányának lennie...

A következő résztől meg elkezdődik végre a hosszú filler sztori. Ahogy olvastam a többiek már nagyon azt várják, de azt ne gondoljátok, hogy azt könnyebb jóra és egyáltalán megcsinálni, mert nézzétek meg Bleachben a Bauntos fillert én azt alig bírtam végig nézni, vagy Narutoban a Rokubist...
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1158 Dátum: 12 ápr 22, 12:58:51 »

Nekem ez a filler nagyon tetszett. xD Személy szerint az egészet végignevettem. Happy az elején nagyon aranyosan nevetett. Utána a céhben szegény Lucyt hogy kibeszélték, nem is gondolta volna. xD De aztán jól megszivatta a többieket. Bár utána lebukott. Másnak is feltűnt a ruha, amit kapott? Olyan ruhát viselt a fiatalabb Mirajane is. ^^ Tök vicces volt, amikor festegették az arcát. Utána meg egyszerűen ráragasztanak egy papírt. xD Szegény nagyon hülyén nézett ki. : D A végén várható volt, hogy Natsu valahogy helyrehozza a dolgot. Meg persze a kalamajka is várható volt a végére. xD A múlt heti gyenge rész után ez nagy felüdülés volt. ^^

A következő részt is várom már. Ha jól sejtem, Lucy és a pásztor-lolita lány rokonok lesznek. De aztán kitudja...  smirksweat
Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #1159 Dátum: 12 ápr 22, 17:00:38 »

Azért nem volt ez a rész olyan rossz, jókat nevettem rajta Nevet Nekem is az a régi testcserés filler jutott róla eszembe.
Már várom a jövő heti részt! Mosolyog Kíváncsi vagyok, ki lesz az a lány. Nekem először az jutott eszembe, hogy talán egy csillagszellem, akit száműztek a csillagszellemek világából, mint anno Lokit. Bár nem tudom erre mennyi az esély Nevet
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1160 Dátum: 12 ápr 22, 17:59:55 »

Az biztos hogy ő lesz főszereplő a filler sztoriban, na meg az apja hagyatéka, a kulcsa.
Naplózva

Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1161 Dátum: 12 ápr 22, 22:35:11 »

Azért lucy milyet lebaszott már natsunak mert ,,mellé" nyúlt Nevet Nevet Azért tuti ösztönös volt mert még véletlenül sem próblát meg máshova nyúlni... Nevet Nevet
Naplózva
Qtics
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1162 Dátum: 12 ápr 23, 19:54:54 »

filler ide vagy oda én arra vagyok kíváncsi hogy Luccy milyen kulcsot kapott a faterjától!  mikor vissza ment a házába 7 év után mert az utolsó csomagot nem bontotta ki csak el olvasta a levelet  és a csomag meg pont akkora volt mint 1 kulcs ami be van dobozolva( http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/257/18 ) itt szépen Mosolyog

UI :  Remélem  a fillerben lesz Virgo Mosolyog már hiányzik a sok hülyesége Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 23, 20:00:36 írta Qtics » Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1163 Dátum: 12 ápr 25, 11:57:12 »

Visszatérve a Tenrou sziget arc-ra egy valami tisztázatlan maradt számomra.
101.rész-ben 06:04nél, miért örült meg Doranbalt Zerefnek ???
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1164 Dátum: 12 ápr 25, 12:24:33 »

Visszatérve a Tenrou sziget arc-ra egy valami tisztázatlan maradt számomra.
101.rész-ben 06:04nél, miért örült meg Doranbalt Zerefnek ???

Azért örült meg Zerefnek, mert Doranbalt alapból azért ment a szigetre, hogy találjon valami sokkoló titkot a Fairy Tailről és amiatt oszlassák fel a céhet, hogy ő kapjon utána egy előléptetést a munkájáért. Álmában sem gondolta volna, hogy amit talál az a legerősebb sötét céh és Zeref lesz. Viszont az információval nem ment semmire, mert Zerefnek és a Grimoire Heartnak semmi közük nem volt a Fairy Tailhez, ráadásul egy GH tagot sem tudott legyőzni, mivel Azuma könnyűszerrel felrobbantotta a Tanács csatahajóit és Doranbaltot és lazán legyőzte. Szóval lényegében beépült a Fairy Tailbe, hogy találjon valami sötét titkot, de mivel titok nem volt, azért egy GH tag legyőzésével akart dicsőséget szerezni, ami nem sikerült. Acnologiáról legalább időben szólt a többieknek  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 25, 12:25:46 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1165 Dátum: 12 ápr 28, 13:42:34 »

Hát a készítők egyre jobban elfajulnak. Legutóbb a fenék rázó csapat, most meg egy egész csapat meleg bandita. smirksweat
A főellen elég hülyén néz ki. Nekem Crux jutott róla eszembe. Michelle nekem nagyon gyanús. Tuti titkol valamit.
Kíváncsi vagyok mivel magyarázzák meg, hogy miért nem működött a Fleuve d'étoiles. Talán Michellenek van köze hozzá Gondolkozik mert így akar bevágódni, hogy megmenti Lucy-t. Vagy csak én komplikálom túl a dolgokat. Nevet Viska lánya eégsz helyes.

A következő rész izgalmasabbnak ígérkezik. Luxus Vs Natsu és egy kis Erza-Gray jelenet. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1166 Dátum: 12 ápr 28, 14:02:31 »

128. rész

Tetszett a filler történetszál nyitórésze, főleg a megszokott jó beszólások  Nevet
A Lucy-féle sex appeal taktika, megint nem jött be  Nyelvesít
Kíváncsian várom, hogy mi lesz a kulccsal

Natsu mondja Michellenek: Szóval, akkor te Lucy lánya vagy.
Lucy ordítva válaszol: Ezt a következtetést miből szűrted le?
Natsu: Jézusom... Csak vicceltem  Nevet

Elfman mondja Lucynak: Te nevezed magad férfinak, amikor mindig megríkatod szegényt?
Lucy: Én nőnek szoktam magam nevezni Mosolyog

Happy mondja Michellről: Látszik hogy Lucy rokona. Ugyanolyan zajos, mint ő   ikszdé

A favorit:

Erza: Hogy merészeltétek tönkre tenni a tökéletes tervemet. Pedig egész éjjel gondolkodtam rajta  smirksweat

Az előzetesben nem Everlue gróf emberei vannak a Vanish Brothers? A serpenyős tagból rájuk gondolok. Szegény Juvia először Lucyra féltékeny most meg Erzára  Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1167 Dátum: 12 ápr 28, 18:18:18 »

Tényleg jól indul ez a filler sztori, nekem tetszett az első része.
Michelle biztos hogy titkol valamit.
5:35nél, amikor mondja Happy, hogy:" A megrázó igazság! Lucy apjának volt 1 házasság kívüli gyereke is!" és közben Lucy apjának elégedett feje XDXD
Igen Natsu beszólása is tetszett: Akkor te most Lucy lánya vagy ?
Meg amikor kérdezik a mestert, hogy eljöhet-e Michelle, az meg:" V " ikszdé
Erza terve is ikszdé volt, szegény Lucy-nak sose jön be ez a kis erozás Nevet

Kövi részre nagyon kíváncsi leszek! Natsu vs Luxus!! Remélem lesz legalább egy 5-10 perces tartós harc kettejük között. Mi vagány már Luxus 24:20nál!! Mondjuk eléggé más az arca és kicsi a szeme, de akkor is faszásul néz ki ebben a ruciban. És ahogy látom, visszajönnek még a sorozat elején megismert Vanish Brothers is.

Tetszik az új reklám jelző és a kövi rész tartalma ablak is Nevet
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1168 Dátum: 12 ápr 28, 22:08:22 »

Ez a filler sztori indító rész nekem nagyon bejött. Én is úgy gondolom, hogy valamit eltitkol Michelle. Meg arra is kíváncsi vagyok, hogy most mi takar ez a kulcsféleség és hogy a mester miért akarja leállítani Lucyt. A poénok nagyon jók voltak, de ez nem újdonság. (: A reklámjelző tényleg jó lett, a sötét háttér nekem nagyon tetszik. Következő részre meg már én is nagyon kíváncsi vagyok. Szegény Juvia...  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 22:09:01 írta BrownOsment » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1169 Dátum: 12 ápr 28, 22:15:01 »

Annyi biztos, hogy jobb volt mint az előzőek, sőt sokkal jobb lett. Ez, ahogy néztem egy hosszabb filler bevezető részének megteszi. Legalább van valami története. Amit gondolok, hogy azzal, hogy leellenőrizték Michellet szinte biztos, hogy bajok lesznek ha ennyire kiemelték a történetben.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins