Le a kalappal továbbra is az anime készítők előtt. Ez a rész újfent visszadta a Fairy Tail manga színvonalát, mivel nem csak a történet értelmes, de még a poén hegy is megvolt benne

Érdekes ez a 3 földi edolasos. Sokkal erősebbek, mint az Edo énjük, de ez egyértelmű, mert míg ott csak 1 kifogyható fegyverük volt, itt már maga a testükben van a varázserő, és sokkal komolyabb a képességük.
Sugar Boy: Nagyon nagy arc, utálja az édeseket, de a nevében is benne van

Meg az a fűszeres beszólásai, no meg a enyhe has szőrzet... Nagyon durva mágiája van, őt tényleg csak valami távolsági tudná legyőzni, de az openingben is látszik, hogy Gray meg Leon fog ellene küzdeni
Hughes: Edolasban hülyeségnek is tartottam, hogy csak 1 adott helyen és hogy csak tárgyakat tud irányítani. Ehhez képest a Földvilági énje sokkal komolyabb. Őt viszont nem 1 távolsági, hanem valami nagyon gyors, közelharci tudná legyőzni, gondolok itt Erzára, vagy Jetre. Megjegyzem jobban tetszik a földvilági énje, nem is tudom miért
Coco Olyasmi a mágiája, mint Jetnek, csak persze jobb, mert ő a falon is megtapad és van 1 kis karate tudása is

Szegény Lily-t hogy összetörte már, amikor mondta, hogy ő utálja a macskákat

Meg ez a sok Lucy-zás a részben

Lucy mondja Lucynak, hogy Lucy

Nem csak Elfman, de már az ellenség is Lucy volt, hát ezen szakadtam

Lucy-ból 1 is elég bőven

Szóval zsír rész volt, kicsit elkenték a Fairy Tailt, de majd ez úgy lesz, mint az Oracion Seis arc-ban, hogy majd jön a visszavágó

Kövi részben meg Gildarts!!! Erős lehet a földvilági Byro, ha Gildarts kell ellene.