25 jún 11, 12:52:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 834670 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
BrownOsment
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1185 Dátum: 12 máj 05, 22:18:37 »

Jó rész volt ez is. ^^ Jól teszik, hogy késleltetik az órás ügyet szerintem. A rész vége meg tök jó volt, ahogy elkezdődött az ED és jöttek a földi-edolasosok a lemenő nap fényében. : D Viszont remélem, hogy idén nem csak fillerek lesznek, mert én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik történnek a mangában. >_<
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1186 Dátum: 12 máj 06, 09:58:19 »

Végre újra homulás mentes részt kaptunk. Nevet Valószínüleg a rossz fiúk szerepét töltik be a földi Edolasosok (ez milyen hülyén hangzik már xD) Coco, ha harcolni fog, akkor furcsa lesz látni, hisz az edolasi énje elég barátságosnak tűnt. Vajon mit akarnak ? Az óramutatót vagy Michelle-t vagy mindkettőt elviszik ?
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
levus95
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1187 Dátum: 12 máj 06, 10:33:22 »

Amúgy akiben van egy kis leleményesség, az megnézi a Lucy által olvasott könyvet és észreveszi hogy angolul írták! Bár nem tudtam teljesen kibetűzni, ha valakinek van ideje meg jó szeme akkor megtehetné Nevet:D
Annyit vágok, hogy egy John Harrison nevű emberről szól, aki egy órás volt és feltalálta a kronométert Mosolyog Tehát ismét csak történelmi háttér van a FT-ben Mosolyog
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1188 Dátum: 12 máj 06, 14:20:01 »

BrownOsment : Csak azt tudom javasolni , hogy olvass mangát , ha annyira kíváncsi vagy .

Amúgy már megszoktam , hogy Juvia mindenkire féltékeny akivel Gray szóba áll .  ikszdé smirksweat Nevet
Gazille tényleg megszökött (?) , valamiért én ezt nem tudom elképzelni róla .

A véleményem erről a részről : Cool !! Nevet
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1189 Dátum: 12 máj 06, 16:18:02 »

@BrownOsment

Nem kell aggódni. Mosolyog Ha 2 openinges filler szezont is csinálnának, ősszel akkor is már a manga cselekménye folytatódna.
Számolgattam előre és a legutóbbi manga cselekménye már októbér vége felé lehet, hogy az animében lesz  Kúl

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1190 Dátum: 12 máj 06, 23:19:00 »

Akkor most ez a filler arc meddig tart? :O.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1191 Dátum: 12 máj 07, 09:21:09 »

Szerintem 2 openinges lesz, az 26 rész, de már megvolt 5 epizód, szóval még 21 részig, vagyis kb 5 hónapig.
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #1192 Dátum: 12 máj 07, 10:34:14 »

Bastian és többiek, köszönöm a válaszokat. (: Úgy döntöttem, hogy nem kezdek bele a mangába (amikor ezen gondolkodom, mindig itt lyukadok ki xD). Ha most elolvasnám a mangát, akkor a heti részek semmi meglepetéssel nem szolgálnak majd és csak az az egy heti mangafejezet fog újnak számítani. Mérlegelve a dolgot, inkább egy rész legyen új, mint egy mangafejezet. ^^
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1193 Dátum: 12 máj 07, 12:18:57 »

Bizony ezzel én is így vagyok. Jó a manga, mert az mindig csak fősztorit mutat, de animében sokkalta jobb nézni a faszás jeleneteket. Csak jobb ha a dolgok színesek, a karaktereknek van saját, külön hangjuk és a harcban van mozgás. Meg 1000szer nagyobbat üt, 1 hirtelen, nem várt, epic fordulat egy durca háttérzenével Nevet
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1194 Dátum: 12 máj 12, 12:06:59 »

Ez a rész jó volt de nagyon felidegesített -.-''. Az hogy ez a 3 ember ilyen képességeket birtokol az is csak azt mutatja milyen ember kell ellenük. Ez ellen a sugarboy ellen jó lesz gray mert befagyasztja a ragacskáját Mosolyog. Az kicsit fura hogy a kövi részben gildarts alig ér valamit az ellen a byro ellen. Ez az a rész 10/7-et adok.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 12, 12:11:52 írta Kentonsama » Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1195 Dátum: 12 máj 12, 16:24:26 »

Le a kalappal továbbra is az anime készítők előtt. Ez a rész újfent visszadta a Fairy Tail manga színvonalát, mivel nem csak a történet értelmes, de még a poén hegy is megvolt benne Nevet

Érdekes ez a 3 földi edolasos. Sokkal erősebbek, mint az Edo énjük, de ez egyértelmű, mert míg ott csak 1 kifogyható fegyverük volt, itt már maga a testükben van a varázserő, és sokkal komolyabb a képességük.

Sugar Boy: Nagyon nagy arc, utálja az édeseket, de a nevében is benne van ikszdé Meg az a fűszeres beszólásai, no meg a enyhe has szőrzet... Nagyon durva mágiája van, őt tényleg csak valami távolsági tudná legyőzni, de az openingben is látszik, hogy Gray meg Leon fog ellene küzdeni Nevet

Hughes: Edolasban hülyeségnek is tartottam, hogy csak 1 adott helyen és hogy csak tárgyakat tud irányítani. Ehhez képest a Földvilági énje sokkal komolyabb. Őt viszont nem 1 távolsági, hanem valami nagyon gyors, közelharci tudná legyőzni, gondolok itt Erzára, vagy Jetre. Megjegyzem jobban tetszik a földvilági énje, nem is tudom miért ikszdé

Coco Olyasmi a mágiája, mint Jetnek, csak persze jobb, mert ő a falon is megtapad és van 1 kis karate tudása is Nevet Szegény Lily-t hogy összetörte már, amikor mondta, hogy ő utálja a macskákat ikszdé

Meg ez a sok Lucy-zás a részben ikszdé Lucy mondja Lucynak, hogy Lucy ikszdé Nem csak Elfman, de már az ellenség is Lucy volt, hát ezen szakadtam ikszdé Lucy-ból 1 is elég bőven Nevet

Szóval zsír rész volt, kicsit elkenték a Fairy Tailt, de majd ez úgy lesz, mint az Oracion Seis arc-ban, hogy majd jön a visszavágó Mosolyog

Kövi részben meg Gildarts!!! Erős lehet a földvilági Byro, ha Gildarts kell ellene.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 12, 16:25:53 írta Csabi28 » Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #1196 Dátum: 12 máj 12, 17:33:46 »

Csabi jó sok mindent leírt, amit én is leszerettem volna, de akkor nem ismétlem őt. xD Nagyon jó ötletnek tartom, hogy az edolasiak földvilági énjét felhasználják. Csak Mashimának ezek után ne jusson eszébe a mangában. Hughes ellenfele valószínűleg Elfman, Lisanna és Mirajane lesz. Legalábbis az openingből ezt veszem ki. Byro pedig elég erősnek tűnik. Bírnám, ha a következő részben elkezdene köhögni/röhögni/krákogni/fulladozni, mint az edolasi Byro (nemtudom mit csinált Byro, amikor azt a hangot kiadta xD). Tehát a poénok nagyon jók voltak és a rész is szerintem jól sikerült. Ha így folytatják, akkor tényleg visszajön a kedvem. Csak mert a fenekes banda után még mindig kicsit lelomboz a filler gondolata. ^^"
Naplózva

KlupI
Újonc
*

« Válasz #1197 Dátum: 12 máj 12, 19:54:35 »

sziasztok.
Még elég új vagyok.
Mi az a spoiler?
Most kezdtem el nem rég nézni 2-3napja:D nagyon tetszik ,nagyon megfogott .Tele van izgalmakkal és a végén mindíg van valami amiért meg kell néznem az következőt:D
A 20.résztől 1 filler van?ha igen meddig?
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1198 Dátum: 12 máj 12, 20:57:06 »

Szia KlupI Nevet a spoiler az az,amikor valaki elmondja azokat az eseményeket amik még csak a mangában szerepeltek,az animében nem.Azért jó a Fairy Tail mert nincs sok filler azt hiszem a 70. részek körül lesz egy 3-4 részes,addig meg jó ha van 1-2 filler epizód Mosolyog
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1199 Dátum: 12 máj 12, 21:45:02 »

Mivel 50 részesre tervezték eredetileg az animét, így addig nincsenek fillerek. Sőt, inkább kihagyások vannak. Aztán a sikerén felbuzdulva folytatták, és aztán kellettek töltelékek. Addig a 4 részes kis borzalomig is inkább csak filler jelenetek vannak. Az meg fel sem tűnik a részben.

Amúgy most utálni fogtok, de nekem ez a rész nem jött be. Jobban élveztem Cickany vicces elírásait lektorálás közben, mint magát a részt. Oké, 1-2 jó poén volt benne. A sok Lucy-zás, meg Coco "ne bizalmaskodj velem, és különben is utálom a macskákat" beszólása jó volt. De 467 sornyi tömény semmitmondó rész volt számomra.
Azért 1-2 infócsepegtetés volt a filler "fősztorijához" is. Pl. Michelle tudta kik a csillagszellemek, pedig emlékeim szerint Lucy nem mondta eddig neki, bár ő ezt állítja. Gyanús a csaj.
A másik dolog az volt, mikor az óramutató egy pillanatra felvillant az erdőben, mikor Lucy visszaemlékezett, milyen is volt régen. Egyre biztosabb leszek benne, hogy itt lesz valami időugrás dolog.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins