Ááá ez a rész!
Fillerhez képest nem gyengén volt nagyon jó!
Luxus szépen elintézte csóri majmot

. Szegény Juvia meg olyan szinten volt féltékeny Erzára, hogy még 1 fadarabot is kitépett a táblából

Erza meg Gray jelenete is jó volt, a tipikus nincs beszélgetési téma dolog

Jó volt látni a Vanish brotherst is, sokkal vagányabbak mint régebben, de persze Gray legyőzte őket, ezzel a leveszem a felsőmet power up-al
Erzának és Luxusnak nagyon jól áll az új ruha.
Visszatért a Cool riporter is, és a jazt éneklő Gazille

Levi hogy megmondta már hogy nem illik hozzá, hát igen

Ááá amikor Natsu és Luxus befeszített és meghallottam az 1ik kedvenc háttérzenémet, nagyon jól megcsinálták!
Hát igen a cím kicsit tényleg mást sugallt, de nekem tökélétesen tetszett így is, Luxus még mindig jóval erősebb Natsu-nál és ez így is van helyén

Gazille meg hogy berezelt már Luxus erejétől XDXD Hát igen neki van esze, és lelépett

"A kutatés férfias"

Elfman beszólásait sose unom meg, mindig jókat szakadok rajtuk

Szóval írtó jó rész volt, ha ezt a színvonalat megbírnák mindig tartani, és mondjuk ki annyira nem nehéz, mert adott a sok jó szereplő és az anime készítőknek is megvan a tehetségük, akkor a FT elmondhatná magáról, hogy a fillerek 1szinten vannak a manga sztorival, mind2 irtó jó

Plusz pont a fordítónak, nem tudom ki csinálta, de szépen elvonatkoztatott és engedett 1 kis szabad fordításnak. Animékben kicsit idegesítő is, mert én már jól hallom, hogy nagyon monoton a szókincsük, de a magyar felirat nagyon jó, és gazdag szókincset mutatott meg, szóval szép munka

Kövi részben végre megjelenik a földi-edolasi trió