25 feb 18, 22:04:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 769034 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1170 Dátum: 12 ápr 29, 17:48:54 »

Érdekes egy rész volt! Nagyon úgy néz ki, hogy az öreg tudja mi készül itt, kapásból mondta lucynak, hogy maradjon ki ebből... Lucy csábereje meg kevés volt a transzik ellen akik viszont kapásból rácuppantak gray sexy testére... Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 29, 21:09:53 írta Sammy Blaze » Naplózva
hunragin
Újonc
*

« Válasz #1171 Dátum: 12 ápr 30, 10:09:23 »

én következtetek mivel idő szakadásról álmodott az öreg a rész elején és mivel olyan óra mutató fillingje van annak a tárgynak valami idő manipuláló szerepe lesz az egésznek.Az a furcsa hogy Makarov először nem ismerte fel csak mikor aktivizálódott amm a kis csajban is lehet valami furcsa valahogy olyan nem meg bízható az arc kifejezése Nevet
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1172 Dátum: 12 ápr 30, 10:13:46 »

Na ez már jobb rész volt , mint az előzőek , de azért a homokos banditákat ki lehetett volna hagyni (megérkezett Juvia konkurenciája) . Én sokkal jobban szeretem az összefüggő filler részeket , mint ami csak 1 részes (azoktól a hajamat tépem).

Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Qtics
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1173 Dátum: 12 máj 02, 12:14:36 »

biztos valamilyen óra lesz mert az endigben ott van a többi  darab is
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1174 Dátum: 12 máj 05, 11:58:45 »

Ááá ez a rész!
Fillerhez képest nem gyengén volt nagyon jó!

Luxus szépen elintézte csóri majmot ikszdé. Szegény Juvia meg olyan szinten volt féltékeny Erzára, hogy még 1 fadarabot is kitépett a táblából ikszdé Erza meg Gray jelenete is jó volt, a tipikus nincs beszélgetési téma dolog Nevet Jó volt látni a Vanish brotherst is, sokkal vagányabbak mint régebben, de persze Gray legyőzte őket, ezzel a leveszem a felsőmet power up-al ikszdé
Erzának és Luxusnak nagyon jól áll az új ruha.
Visszatért a Cool riporter is, és a jazt éneklő Gazille ikszdé Levi hogy megmondta már hogy nem illik hozzá, hát igen Mosolyog
Ááá amikor Natsu és Luxus befeszített és meghallottam az 1ik kedvenc háttérzenémet, nagyon jól megcsinálták!
Hát igen a cím kicsit tényleg mást sugallt, de nekem tökélétesen tetszett így is, Luxus még mindig jóval erősebb Natsu-nál és ez így is van helyén Nevet
Gazille meg hogy berezelt már Luxus erejétől XDXD Hát igen neki van esze, és lelépett Nevet "A kutatés férfias" ikszdé Elfman beszólásait sose unom meg, mindig jókat szakadok rajtuk Nevet

Szóval írtó jó rész volt, ha ezt a színvonalat megbírnák mindig tartani, és mondjuk ki annyira nem nehéz, mert adott a sok jó szereplő és az anime készítőknek is megvan a tehetségük, akkor a FT elmondhatná magáról, hogy a fillerek 1szinten vannak a manga sztorival, mind2 irtó jó Nevet

Plusz pont a fordítónak, nem tudom ki csinálta, de szépen elvonatkoztatott és engedett 1 kis szabad fordításnak. Animékben kicsit idegesítő is, mert én már jól hallom, hogy nagyon monoton a szókincsük, de a magyar felirat nagyon jó, és gazdag szókincset mutatott meg, szóval szép munka  Győztes  kacsint

Kövi részben végre megjelenik a földi-edolasi trió Nevet
Naplózva

gYda
Újonc
*

« Válasz #1175 Dátum: 12 máj 05, 12:09:28 »

Hát ez nagyon jó rész lett Nevet Mindenki megint nagyot alkotott de csak nekem voltak fúrcsák kicsit a fejek?Nevet Pl.: mintha Luxus-é egy kicsit el lett volna nyújtva bár néhol a töbi fej sem volt a legjobb Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1176 Dátum: 12 máj 05, 12:44:02 »

csak nekem voltak fúrcsák kicsit a fejek?Nevet Pl.: mintha Luxus-é egy kicsit el lett volna nyújtva bár néhol a töbi fej sem volt a legjobb Nevet Nevet Nevet

Igen erre én is felfigyeltem, de ez nem akkora hiba mivel:
1.: Lehetséges, hogy új csapat rajzolta
2: Ugyebár ez nem Hiro mangája alapján megy, hanem filler, szal megeshet hogy nem tudják néha ugyanúgy lerajzolni az adott karaktert
3: Nem bírom magam ismételni, ez nagyon jó rész volt Nevet
Naplózva

alig33
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1177 Dátum: 12 máj 05, 13:29:31 »

Király rész volt Nevet Az új kinézetről meg annyit hogy szerintem ezek így maradnak a jövőben is... legalábbis laxusé sztem tuti...
Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1178 Dátum: 12 máj 05, 15:15:19 »

Nagyon tetszett ez a rész Nevet. Makarov arca nagy volt  hogy '' MICSODA???'' ikszdé. Ezt a harcot semmibe se veszem. Laxus nem ütné ki ennyivel natsut -.-''. Gildarts ellen is bevetett egy kemény technikát ami laxuson százszor jobban meglátszik. Ennyit erről. Gazille hogy elfutott ikszdé. Ez a rész jó volt. Látom majd jönnek új arcok a fairy tail-el kikezdeni. Érdekes lesz és nagyon várom Nevet.
Naplózva
Casio
Újonc
*

« Válasz #1179 Dátum: 12 máj 05, 15:57:32 »

Miért érzem azt, hogy ennek az egész filler sztorinak az lesz a vége, hogy valami időnyavaja folytán visszakerülnek a múltba pont oda ahol a filler elkezdődött és ha semmi nem történt volna folytatódik a cselekmény a manga szerint.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1180 Dátum: 12 máj 05, 17:53:23 »

Lehetséges hogy ez lesz, de eddig még nem történt olyan húha dolog, amely miatt visszakéne ugrani a filler sztori elé.
Talán majd ha vki elhalálozik az ft-ből vagy történik vmi nagyon durva, akkor jogos lesz a felvetésed Casio.
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1181 Dátum: 12 máj 05, 18:26:32 »

Szerintem is nagyon jó rész volt, viszont én sem vagyok megelégedve a fejek rajzolásával. Konkrétan nem nagyon láttam még ocsmányabb fejeket a Fairy Tail animében.  smirksweat
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1182 Dátum: 12 máj 05, 18:33:59 »

Az előző animét dicsértem és most sem tehetek mást. Ez a két rész most jól sikerült és remélem tartják ehhez magukat. Jól váltogatták magukat az események és nem helyeztek túlságosan sokat a Lucynál lévő mágikus mutatóra. Valóban valószínű, hogy ezzel az időre utalnak amely majd valahogyan fontos lesz a későbbiekben, de  most szerencsére nem közvetlenül ez van a középpontban. Gazille egy igazi fasza csávó. Hogy megpucolt már.  Pirul Baromira tetszett. Nem is akadt ki rajta senki egy cseppet sem. Nevet A másik nagy jelenet ebben a fejezetben pedig megint csak Juvia bokorzabáló jelenetei voltak. Kegyetlen gondolatai vannak.
Naplózva
Qtics
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1183 Dátum: 12 máj 05, 18:49:01 »

Ohh Köviben lesz Virgo    Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1184 Dátum: 12 máj 05, 19:40:23 »

Gazille-nak legalább van esze és nem vágja nagy fába a fejszéjét Nevet ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins