...Mellesleg fura az is, hogy Zeref ismeri Natsut, aki nem tudott átmenni Fried varázsképletén mert valszeg idősebb mint amennyinek látszik....
Ezen már én is gondolkodtam, és szerintem 2 variáció lehetséges:
1: A Luxus ellenes harcban Natsu sála meg Gazille vállasa esetleg más ruhadarabja/kiegészítője lehetett nagyon régi, több mint 80. És ezért is tudta megsebesíteni Zeref annak sálát, mert vmi élő dolog.
vagy a durvábbik variáció, aminek szintén van valóság alapja
2: Zeref alapból ismerte Natsut, holott egyszer sem láthatta, szóval Natsuék tényleg sokkal idősebbek, és már nem 1szer élték át ezt a 7 éves időugrást. Továbbá :
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/023/2 ez is tanusítja, hogy nem annyi Natsu, mint amennyinek kinéz
Így jobban belegondolva, ez a 2. lehetőség, nagyon is igaznak látszik
Az 1. pont tényleg egy érdekes dolog! o.O Viszont Wendy esetében mi ez a ruhadarab vagy kiegészítő? A hajéke és a szárnyas cipellői kiesnek, mert azok nem állandóak.
A 2. pontban annyi a bibi, hogy ha már többször időugrottak, akkor miért nem emlékeznek rá? Hiszen Natsut elég kis kora óta ismerjük és Wendy-ről is láttuk már jeleneteket 5-6 éves korából.
... Amúgy milyen anime ez? Minden második részben majdnem elsíromm magam, most is amikor már Luxus elsírta magát, éreztem hogy egy könnycsepp ki akart fordulni a szememböl
Kezdetben pont ezt nem szerettem a Fairy Tailben.
Most meg ezért az egyik kedvencem, mert jól meg vannak oldva az ilyen jelentek. És enélkül a FT már nem lenne az igazi. ^^
Sztem az volt a legdurvább, amikor Makarov a végén mosolyt erőltetett az arcára és azt bizonygatta, hogy mind haza fognak jutni
...és örült neki, hogy Luxus végre Fairy Tailes módjára viselkedik. ^^
... Megmutatták hogy milyen erős Achnologia ( de ez az igazi ereje? ). ...
Á, dehogy. ^^" Ahogy Gildarts is hangoztatta, csak játszott a jónéppel.
Viszont ahogy visszább Orpheus-chan is írta (és nekem eddig nem tűnt fel... ^^"), tényleg elég furcsán viselkedett a fekete (kék?
) sárkány... Ha azért megy, hogy kiradírozza a Tenrou szigetet és a rajta lévőket, akkor 2-3 csapással temetőt csinál, aztán egy Acnologia no Houkou-val dezintegrálja a szigetet. Ezzel szemben kergetőzött velük egy sort, mintha csak kíváncsi lenne valamire, vagy várna valakire (
) és utána darálta be a szigetet. És miért pont a sziget ellen ment? Egyre jobban érik az az elméletem, amit már a manga témában is kifejtettem párszor, hogy a Fairy Tail nem egy közönséges céh és nem csak azért jött létre, hogy munkát adjon pár mágusnak. És a Fairy Tail jele sem csak egy tündérre utalhat, hanem egy sárkányra is (erre még régen hívta fel egy fórumozó a figyelmet).
122. rész
Az elején a kis fillerjelenet Makarovval, Erzával és Luxussal egész jóra sikeredett.
Gazille poénkodása Lucy gyomorkorgásával
volt. De Levi is megéri a pénzét, mert ő is csak annyit mondott, hogy ezt közölhette volna kicsit udvariasabban is.
Meg az a vigyor utána...
Meg a Juvia típusú szék jeleneténél Bixlow és Fried hogy lefőttek a háttérben.
Bár Elfman a "férfi"-s szövegei nélkül nem is lenne Elfman, de Evergreen csak kísérletet tesz rá, hogy kinevelje belőle.
De külön tetszik, hogy Elfman sem szívbajos, vissza mer dumálni Evergreennek, pedig tényleg csak egy szemüvegvillantás lenne és meglenne a Tenrou szigeti szoborpart első darabja.
Ahogy 6:27-nél Acnologia előtűnik a felhők közül, az tényleg király lett!
Bár ez a jelenet nagyon ismerős valahonnan... *hmm*
15:02-nél Makarov vigyoráról a mangában is Fehérbajusz (One Piece) vigyora jutott eszembe.
De Luxus szövege tette fel ennek a fejezetnek az i-jére a pontot: "Tényleg azt hitted, hogy képesek elmenekülni és hátrahagyni egy vénembert? Hiszen ez a te céhed." (mangából idéztem)
A "tündér lány" feltűnése is a helyén volt.
20:41-nél a kör sorrendje is szépen az maradt, ami a mangában is volt. ^^ Kicsit zokon vettem volna, ha átrendezik, hiszen mindenki olyan mellett áll és fogja a kezét, akivel valamilyen módon közelebbi kapcsolatban van (most hadd ne soroljam fel, de ha valaki kíváncsi a listára, akkor leírom
). ^^