25 feb 18, 22:03:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 769030 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1065 Dátum: 12 márc 24, 21:08:07 »

...A Fairy Tailt terrorizálja egy Phantom Lord 2.0-ás céh...

"Phantom Lord 2.0"??? Az Elemi Négyes újságolvasás közben papírrepülőt hajtogatott volna ezekből a bohócokból... ikszdé

Sokat nem tudok hozzáfűzni. Adta a mangát.
Ott is és itt is borultam, amikor Jet és Droy Luxus láttam hogy kúpoltak. Nevet
A Twilight Ogre-s fickó balfácánságát mutatja, hogy a Natsutól kapott fenékbe billentés után még tisztességesen szét sem tudott kenődni a falon. Nevet
Ez a rész még nem volt olyan nagy durranás, a kövi jobb lesz. kacsint És még nem filler. Viszont a kövi utáni sem lesz az még elvileg, mert ha a kövi addig fog tartani, mint gondolom, akkor a kövi utáni még nem lehet filler. Viszont a kövi utáni kövi már lehet az, mivel annak a végére szépen be lehet illeszteni egy hosszabb fillert is. Utána viszont már nem. ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 21:08:42 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1066 Dátum: 12 márc 24, 21:18:37 »

Ezt szépen megfogalmaztad Chakra. A kövi kövijének a kövije ikszdé
Amúgy én is úgy gondolom, hogy Kinana-chan kapni fog egy szép filler emlékezős rész(eke)t. Meg talán visszaemlékezésben megismerjük, hogy milyen volt a megmaradt céh élete, esetleg bővebben mutatnak képeket a keresésről, a tagok elszállingózásáról, és tuti el fognak sütni pár spoilert is. Lásd Daphné részeknél mikor betettek egy robotsárkányt, elhalászva ezzel a hatást az edolasi sárkánytól. Bár remélem tanultak az esetből... smirksweat
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1067 Dátum: 12 márc 24, 21:29:27 »

Hát nem tudom Chakra, én azt szeretném, hogy a 258-as fejezet végéig minimum elmennének az animével, viszont a 2 hét múlva esedékes rész címe: Magic Dance Ball(Mahō Butōkai) és ez a cím nem szerepelt a mangafejezetek között.
Ergó fillerrel állunk szemben  Pontosan

A mostani rész, ha mangával számolunk 255-nél ért véget.
Jövő héten vélhetően 257-nél leszünk.
Viszont a 258-al indulnak el az érdekes dolgok, amit mindenképpen még látni szeretnék a fillerek előtt.

A tisztánlátás kedvéért a mangában jelenleg 276-nál vagyunk tehát, kb. 10 rész és az anime beérné a mangát.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1068 Dátum: 12 márc 24, 21:45:27 »

Pontosan 2 hét múlva már filler van a cím alapján új openinggel és endinggel, a kérdés, hogy meglesz-e a minimum szükséges 40 filler... Én ide raktam volna be a fillert, ebbe a 7 évbe hogy mi történik rossz hírek jönnek keresgélés stb.. simán ellehetett volna húzni...

Sőt sztem a fillerek hasonlóak lesznek mint a naruto végén voltak a küldetések csak itt mindig másféle meló lesz... De ez is unalmas lenne 40-50 részen át így jó lenne olyan 5-6 rész visszaemlékezés ide az elejére vagy még több majd küldetések, majd a többi filler ahhoz a bizonyos eseményhez amit mindenki emleget régóta, hogy oda kellenek a fillerek.. De a lényeg, hogy ezeket a fillereket lekell tudni crocasig nehogy ott legyen szét szabdalva a dolog... a crocas név az animéseknek úgysem mond semmit igy nyugodtan lemertem írni Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 22:04:58 írta Sammy Blaze » Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #1069 Dátum: 12 márc 24, 22:16:25 »

ha ugyanolyan fillereket csinálnak majd mind eddig, akkor nem lesz baj, mert az eddigieket meg sem lehetett különböztetni, hogy ez most a manga alapján van, v nem
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1070 Dátum: 12 márc 24, 22:23:52 »

Na most visszavonom azt a kijelentésem, hogy a 7 évvel csak rossz dolgok járhatnak. Most teljesen más hangulat volt főszereplők nélkül, de így sem volt rossz. Akik úgy gondolom, hogy javultak kinézetre a 7 év során az: Visca (és már Connel, szóval már nem fognak szégyenlősködni Alzackkal?! : D), Alzack, Visitar, Reedus, Lucky, Jet, Max és még talán Romeo és Warren is. Droy undorító. xD A céh most kicsit olyan, mint régen, szóval nosztalgikus. ^^
A harmadik nagy Fairy mágia is igazán Fairy Tail-es, nem is gondoltam, hogy ez lesz a magyarázat.
Kinana a mangában itt nem szerepelt, nem tudom miért rakták őt be. Nekem is Mirajane jutott azonnal eszembe a jelleméről.
Tök kíváncsi vagyok, hogy mások hogyan néznek ki 7 év után. Pl. Meldy, Urtear. Ééés tényleg (ez most csak hirtelen eszembe jutott), Lucy apja is biztos már nagyon öreeg! xD A kövi részben már ott lesznek a Lamia Scale-esek, tök kíváncsi vagyok. ^^

Ó, és a legjobb, a FT magyar style-ban nyomatja. Piros, fehér, zöld a céh új "táblája".

Igen, ez nekem is egyből feltűnt Nevet
+ 1  ikszdé

Annyit talán elárulhatok, hogy az egyik kérdésedre jövő héten választ is kapsz, de azt nem modnom meg hogy melyikre Nevet
Ááá, dejó  Nevet Legyen már szombat!
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1071 Dátum: 12 márc 24, 22:25:00 »

Azért ha olyat csinálnak mint az előző virslis, sárkányos akkor nagyon de nagyon kihagyom. Nálam az egy hulladék filler volt. Semmivel sem volt jobb mint amilyent utóbbi időben a Narutoban is csináltak. Ráadásul utálom, ha valakivel olyat tesznek ami a céh és a természete ellen tenne. Célzás Grayre és Natsura. Még ha kapott volna valami agymosást és utána tesz ilyet. Ez még megmagyarázná a cselekedeteit. Ilyen viszont nem volt.
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #1072 Dátum: 12 márc 24, 23:18:17 »

ja egen, az elég fos volt, el is felejtettem ikszdé
de annak a fillernek a vége elég jó volt: pl: gray-juvia összhangcsapás
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #1073 Dátum: 12 márc 28, 13:36:31 »

Elnézést, hogy a 116-117. részekből lenne egy kérdésem, de most jutott eszembe  Hümm-hümm :
Ha Juvia teste vízből van, akkor Ultear hogy akarta megölni egy karddal?
Naplózva
Chob
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

日本のファン

« Válasz #1074 Dátum: 12 márc 28, 14:27:09 »

Elnézést, hogy a 116-117. részekből lenne egy kérdésem, de most jutott eszembe  Hümm-hümm :
Ha Juvia teste vízből van, akkor Ultear hogy akarta megölni egy karddal?

Juvia-nak normális teste van alapból, viszont képes vizet teremteni, manipulálni és így az egész testét vízzé alakítani. Viszont ezt nem tudja megcsinálni, ha eszméletlen.

Amúgy vicces volt. Elkezdtem nézni a 123. részt és közben furcsállottam, ahogy kezdődött, meg azt, hogy hova lett a sziget és a többiek. Végül rájöttem, hogy a 122-es részt kihagytam (pont az egyik legjobb részt Mosolyog ) :DDDD
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #1075 Dátum: 12 márc 28, 16:06:19 »

Azt tényleg jó rész, akkor indítanak egy egyesített támadást az Acnologia ellen Mosolyog az volt e kedvenc részem benne.

Azért szép volt Ulteartől, hogy visszaállította még korábban a Tenrou szigetet Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1076 Dátum: 12 márc 28, 21:14:54 »

Hát a céh nagyon gyengécske lett, hogy eltűntek az erősek. 106 ember volt tagja a céhnek Luxusal együtt. Abból eltűnt 18, maradt 88. 7 év alatt maradt 11 kb. xD

A rész legjobb jelenete az volt, amikor Romeo azt mondja, hogy "Mennyetek a Pokolba!"  Kúl Örülök, hogy nem öregedet a társaság mert így viccesebb helyzetek alakulhatnak ki.  Hümm-hümm

Újabb évad telt el szóval megint jön a kedvenc rész és harc.

Kedvenc harc: Meldy Vs Juvia
Kedvenc rész: 116- Végtelen hatalom. (Bár elég nehéz választás volt, de túl általános ha valamelyik utcsó részt mondom. Nevet)
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1077 Dátum: 12 márc 28, 21:44:40 »

Jó neked Tilon, mert én egyáltalán nem tudnék választani Mosolyog
Ez az arc messze elnyerte a kedvenc történetemet, nincs olyan harc ami nem tetszett volna. Nevet
Naplózva

Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1078 Dátum: 12 márc 31, 11:24:59 »

Na megnéztem amúlt heti részt és, ahogy mastercard mondja teebow hangja miután felrúgják + a hang ahogy szétkenődik a falon: MEGFIZETHETETLEN Nevet Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1079 Dátum: 12 márc 31, 12:25:29 »

124.rész:

Hozta a várt színvonalat, nagyon jó volt. Szétröhögtem magam az Exceedes képen, Macao képzélgéséről, mint a negyedik mester, de a legjobb az volt, amikor Wakabával kifehéredtek, Natsu láttán  ikszdé

Sherry jobban néz ki, mint vártam volna  Kúl, Juvia képzelgései meg csak "picit" rugaszkodnak el a valóságtól  Pojén

Makarov, Erza és Mira csevegése a Twilight Ogreval sokkal jobban átjött, mint a mangában. Mira, amikor átalakul ott az arcán az a kegyetlen mosoly, az egyszerűen verhetetlen  Nevet

Lucy apjának története nagyon meghatóra sikerült...

Kaptunk még plusz infót is Kinanáról, vagyis Cubeliosról  Nevet

A következő rész filler, lesz tánci-tánci na meg új opening és ending  Kúl

Az előzetes alapján Lucy már az új szerkójában fog virítani és még Grayen le is teszteli mekkorát tud rúgni vele  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 31, 20:27:16 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins