25 jún 10, 12:37:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 833144 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Banzai
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1005 Dátum: 12 márc 17, 08:42:44 »

Hűűű jó volt nem csalodtam , nem pont a kéket vártam, de ennek ellenére tényleg félelmetesen nagy volt , belépője hatásos volt Nevet .
Mikor lesz akkor filler ? Következő után ?
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1006 Dátum: 12 márc 17, 09:54:24 »

Majd összepisiltem magam Elfman és Ever szerelmi cívódásán Kiröhög "Férfi! Férfi! Már attól is felmegy bennem a pumpa, ha rád nézek!" Talán Evernek sikerül kivernie Elfman fejéből a "férfi" mániáját ikszdé
Juvia székes jelenete viszont szerintem már kicsit túlzás. Visszataszító már ez a fajta "rajongás".
De honnan jött Gazille-nak az az ötlete, hogy pont Lucy gyomra korog...? ikszdé
A rész további fele meglehetősen drámaira sikerült. Pont jó lett.
Olyan szép, Gildarts már ösztönösen Kanát védi, Gray meg Juviát Nevet
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1007 Dátum: 12 márc 17, 10:42:37 »

Azt mondhatom, hogy méltó befejezést kaptunk az arcnak így a 122. részre. Volt itt humor, dráma meg filler jelenetek, amik fel se tűnnek, hogy filler. Ezeket nagyon jól be tudják építeni  Kúl

- Juvia, mint szék  Nevet Nem rossz poén, de ez már nekem is kicsit sok, ekkora rajongás már zaklatás smirksweat (Főleg, hogy Gray prűd és még el sem fenekelte Juviát Pojén )

-Tetszett Gazille megjegyzése Lucy gyomráról, főleg a Gihi Nevet a végén

-Mi történne ha Elfmant és Ichiyát bezárnák egy szobába: Man, Man vs Men Men  Nevet

-Makarov jelenete nagyon megható volt, nem is vártam kevesebbet  Kúl

- Acnologia rajzolása kifejezetten jól visszaadta a mangabelit, pedig a Doroma Animu után rosszra számítottam, aztán kellemesen csalódtam  Mosolyog

-A filler Laxus és sárkányölő támadások is egész jók voltak, utólag tűnt csak fel, hogy ez nem is volt a mangában

-Az ismeretlen tündérszerű csaj, meg megint jó helyen állt: mangában egy erdőben egy vonalban a harccal, itt meg a sziklaszírt tetején távol, mondjuk múlt héten Natsu és Gildartz is 20 méterről horgászott  ikszdé  smirksweat

-A nagy bumm után láthattuk a lefolyó effektust,ami nagyon jól érzékeltette azt,ami  történt  Kúl

-Az előzetesért nagyon nagy kár, nem volt elég nekik a képek mutogatása, még a szöveg is spoileres, na meg az utolsó képkocka  Ördögi

Egy filler rész jön elvileg 2 rész után.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 13:52:12 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1008 Dátum: 12 márc 17, 11:54:54 »

áááááá Sír Pedig milyen jó lett volna látni ahogy az animések sírnak hogy vége a Fairy Tailnek. Ördögi

Amúgy milyen anime ez? Minden második részben majdnem elsíromm magam, most is amikor már Luxus elsírta magát, éreztem hogy egy könnycsepp ki akart fordulni a szememböl Sír
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1009 Dátum: 12 márc 17, 12:19:16 »

Én úgy voltam ezzel a részel, hogy mikor lassan megmutatták Achnologiát kirázott a hideg. Nevet  A FT legerősebb mágusai és megsem tudták sebezni azt a dögöt. Szóval ez egy sárkány ereje.

Amikor a kis öreg mondta, hogy ez az utolsó parancsa, akkor bekönnyeztem. Sír Az ellencsapás látványos volt, csak nem ért sokat. Nyelvesít, viszont Luxus vezetői képessége meglátszott. Nevet
Juviából meg már egy kicsit sok lesz. Jó az első pár még vicces volt, de már kezdenek átesni a ló túloldalára.

A következő részben új évad. Yóóóó Time Skip No Jutsu aktiválva! Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
sulooman
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1010 Dátum: 12 márc 17, 12:20:21 »

Jézusom! Ilyet ki lehet hozni egy animeből? Egyszerűen fergeteges volt.
Naplózva
Cickany
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1011 Dátum: 12 márc 17, 12:50:21 »

Sztem az volt a legdurvább, amikor Makarov a végén mosolyt erőltetett az arcára és azt bizonygatta, hogy mind haza fognak jutni Sír
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #1012 Dátum: 12 márc 17, 13:07:22 »

Ez nagyon durva egy rész volt.
Minden percében rázott a hideg.
De ha nem olvasok kicsit előre a mangában, akkor én... szerintem kiakadok enyhén...
Érdekel a megvalósítás.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1013 Dátum: 12 márc 17, 13:31:52 »

Az előzetest elnézve Zerefnek még nem jöttek össze a világuralmi tervei. Nevet

Engem a következő részben leginkább az érdekel, hogy a csapat is bekapta-e a 7 év idősödést, mint a többiek a céhben (szakállas Nab ikszdé) vagy valahogy ugyan olyan idősek maradtak. Mosolyog
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1014 Dátum: 12 márc 17, 13:57:32 »

Hát Tilon, ha erre akárki akármit is válaszol, Chakra 1 hét pihenővel jutalmazza smirksweat (Amúgy az utolsó képből ki lehet találni Nyelvesít)

Zeref meg nem is igazán tör világuralomra. Legalábbis a mostani énje. Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 13:58:04 írta Orph D.eus » Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1015 Dátum: 12 márc 17, 14:14:15 »

Nem is akarom, hogy bárki válaszoljon rá, csak engem ez érdekel a legjobban a kövi rész kapcsán. Nevet Natsu mosolya meg mindig ugyanolyan szóval 50-50% xD
Naplózva

kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #1016 Dátum: 12 márc 17, 14:34:17 »

hát nem gondoltam bele eddig hogy mi lessz tovább,de én tuti szüneteltetném az FT animét 1 évig és ozt újra kezdeném csak hogy ne jusson olyan sorsra mint a bleach/naruto. De eddig se volt valami sok filler és azok amik voltak is nem voltak rosszak úgyhogy kiváncsi leszek mi jön most.Gondolom filler,de remélem jó fajta Nevet
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1017 Dátum: 12 márc 17, 14:49:05 »

Én olvasom a mangát is, de az animés megvalósítás sokkal jobban tetszett. Egyetlen egy dolgot kivéve. Mégpedig az, hogy Achonolgia üvöltését, amivel "elpusztította" a szigetet nem lehetett látni rendesen, mert olyan ro...dt fényesre csinálták. Meg a nagy robbanást is egy képre tették a mágustanács hajójával. Pedig a mangában az külön van és jobb úgy szerintem.
De azok a be..art fejek, amiket Meldy meg a mágustanácsos fickók vágtak az nem semmi. Végülis a szemük láttára "pusztította el" a szigetet egyetlen üvöltéssel.
Kíváncsi vagyok, hogy Achnologia feltűnik-e még a történetben, mert hihetetlen erős. Kár, hogy Gildartz nem adott erőt abba a közös támadásba, mert akkor lehet, hogy megsérült volna legalább egy kicsit. (Bár ezt nem lehetett volna, mert a mangában benne se volt ez a támadás és ott sem sérült meg.)
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1018 Dátum: 12 márc 17, 14:52:00 »

SZerintem biztos fel fog még tűnni, elég fontos szereplőnek tűnt. Meg Gildartz is vele találkozott korábban a százéves küldetés során, és lehet, hogy nem véletlenül.
Naplózva
herbel111
Újonc
*

« Válasz #1019 Dátum: 12 márc 17, 15:59:16 »

Ez jó volt Nevet Volt benne megható rész,meg azért azaz 1-2 poén is kellett Nevet
Hehe,azért az előzetes végén beköszön Natsu idegbeteg nézése Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins