25 jún 06, 22:49:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 830186 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #975 Dátum: 12 márc 04, 02:19:05 »

Igen, ez is a 251. fejezetben van. ^^ No de nem akarok spoilerkedni, mert akkor adnom kell magamnak egy hét írási jog megvonást. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #976 Dátum: 12 márc 04, 14:40:12 »

120. rész
Ez a rész nekem is nagyon bejött. Szépen kiegészítették a fillerekkel a poénokat. Erzának pl. kifejezetten jól állt a nővér szerkó, na de a nővérkedés, már egy egészen más dolog. És Wendy, ne szomorkodj! Azért Erolasban láthattuk, hogy te sem leszel örökké olyan "lapos" Nevet
Luxus nézése Elfmanra nekem inkább azt mondta, hogy "Te szegény, pont egy ilyen csajt fogtál ki... Nem lesz könnyű sorsod Evergreen mellett."
Juvia és Gray úgy tűnik mégsem olyan jó párosítás. Milyen már, hogy mindketten inkább mazók, de egyikük sem szereti a szadót ikszdé

Eléggé valószínűnek tartom, hogy még 2 rész lesz maximum ebből az arc-ból. Eddig a készítők tartották magukat az 1 rész 2 fejezet felosztáshoz, és most néztem, hogy az új arc-ig még a 250-251. és a 252-253. fejezet van hátra.
A 251-ben több nagy jelenet is volt mangában, de gondolom mind leginkább Gildarts-ra vagyunk kíváncsiak Nyelvesít
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #977 Dátum: 12 márc 04, 21:00:42 »

Ez a rész nagyon király volt! Eszméletlen jól megcsinálták az egészet. Örülök, hogy Wendy fejlődik. Az Oración Seisnél még nem nagyon tudtam megkedvelni Wendyt, de Edolas és most Tenrou után már őt is nagyon szeretem. Ez a történetív kihozza mindenkiből a legjobbat. Lucy és Kana is milyen jó barátok lettek. ^^ Capricorn-nak jól áll az új ruha. És tök menő, hogy olyan magas. Bár az kicsit furán jött ki, ahogy lehajolt Happyhez és egy magasságszinten volt vele. xD Ja, és Capricorn kulcsa tök jó lett, nekem tetszik.

Urteart is nagyon megkedveltem. Ebben az részben is olyan menő volt. Nem is gondoltam bele, hogy ő fogja visszaállítani a szigetet, pedig annyira kézenfekvő volt. Egyébként ő tök érdekes karakter. Mashima már az első történetívben is szerepeltette, szóval azóta ismerjük már. Remélem nem felejtődik el ezek után sem. ^^ Meldy viszont elég idegesen figyelte a háttérből. Lesz mit megbeszélniük.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #978 Dátum: 12 márc 05, 00:39:52 »

Ideges...? Inkább a hideg, nyugodt gyűlölet süt a szeméből. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #979 Dátum: 12 márc 05, 00:59:58 »

Azt a nézést nem mondanám gyűlöletnek. Inkább az elszántság szó jut az eszembe erről a nézésről.
Naplózva
Qtics
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #980 Dátum: 12 márc 05, 06:51:07 »

20:20-nál Natsu milyen képet vág az nagyon durva  (2 copf) , és Levi hogy kiakadt Gazelle-re  vagy is féltékeny

jah és Juvia is hozza a formáját ikszdé
Naplózva
HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #981 Dátum: 12 márc 07, 22:51:20 »

ahogy azt vártam, nagyon eltalálták Purehito legyőzését, ismét megvolt az összehangoltság a csapatban, a zenék is jók voltak és a poénokat is felextrázták  bow a Fairy Tail férfi csapata nem tagadhat semmit! azon jót virultam  ikszdé
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #982 Dátum: 12 márc 08, 22:20:39 »

A kedvenc jelentet a Luxus Makarov beszélgetés, főleg a "Amikor még száműzve vagy!" mondat. Nevet Meg Erza nővér jelenete. De nagy lett az a sor.^^ Utána meg Levy hangsúlya Gazille neve kimondásakor. xD Luxus együtt érzése Elfmannal is jó volt.

Na, Zeref megvárta míg legyőzik Hadest és csak utána ment át gonoszba. Ráadásuk szövetkezik Hadessal. Jó kis páros, már csak Zero kellene bele és meglenne Az Ultimate Evil Trió. Kúl Végre Meldy odaért Urtearhoz és elég ijesztően néz rá. Urtear mit sem sejt és most nullázta le a mágiáját is. Jó esélyei vannak. De úgyis megoldják...Remélem. Hümm-hümm
Hadesnak nem volt jó ötlete ez a harc. A 7 Rokonból 5-öt elvesztett és a helyette sincs meg.
Ki gondolta volna, hogy Hades átmegy Davy Jonesba, hogy neki sincs a helyén a szíve. De Jones legalább meghalt, amikor elintézték a szívét. smirksweat
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #983 Dátum: 12 márc 09, 18:52:32 »

Ismételten minden elismerésem a készítők felé, pazar részeket kaptunk.
120. rész: (3x néztem meg  Pirul)
- Natsu nagyon menő volt a rész elején, mikor bezúzta Purehito papát (egyébként csak nekem ugrott be az öreg hajáról egyből Mira? Nevet), szeretem mikor ilyen komoly fejeket vág. A seiyu-át is szeretném megdicsérni. Wohoo végre láthattuk a nyakán a forradást.
- Lucy spárgája se volt rossz, szakadtam a nevetéstől.
- Happy és Charle beállása, mikor sikerült a szívet elpusztítaniuk, szintén nagyon-nagyon tetszetős! Amikor futottak a GH-s zsoldosok elől Natsuék felé, egyből a 'Hozom a bosst! - mondja a healer' ominózus MMO-s beszólás jutott eszembe.  smirksweat
- Gazille, ahogy ölelgeti Pantherlily-t!!!
- Geheheheheee, az animében sokkal jobban kihangsúlyozták Juvia hiányát, mint a mangában. Csípik őket a készítők biztos kacsint
- Ahogy már sokan írtátok előttem, a Luxus/Makarov papi párbeszéd/ordibálás is ütős lett, innentől kezdve tulajdonképpen sírva röhögőssé avanzsálta magát a rész.
- A Raijunshuu és az örömében síró Fried.
- "...te átok kölök?!" ez a fordítás különösen tetszett.
- Copfos Natsu by Lisanna nagyon tetszett, szerencsétlen, még álmában sincs nyugta a nőktől...
- Juvia a kis perverz, hogy riszált...   Nyelvesít
- Gildartz és Laxus párbeszéde a mangában is nagyon tetszett, de így az animében még inkább (szeretem Gildartz seiyu-ját).
- Szexinővérke Erza, és hogy sírt a Natsu-Gray-Gazille hármas (19:51-nél Gazille és Lily arca  ikszdé), hogy saaaaaaaajnos jól meg kell magukat gyógyíttatniuk Erzával.  smirksweat Levy kommentje: "És itt jön..." ezekszerint nem ez lehetett az első alkalom.   Nevet "Juvia shockkkkk..." és Levy: "Gaziiiille!" kiakadásaiknál már tényleg a könnyeket morzsoltam el a szemem sarkában.  ikszdé
És csak pár dolgot emeltem ki, ami eszembe jutott hirtelen, nagyon-nagyon jó kis rész volt!

Minden spoilerkedés nélkül, a következő egy vagy két rész nagy eséllyel pályázik az anime eddigi történetének két legjobb része címre. Már libabőrözök, ha belegondolok annyira várom!
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #984 Dátum: 12 márc 10, 08:17:04 »

121. rész:

Tökéletesen kezdődött a rész, Makarov papi bejelentése megadta az alaphangot, na meg Mira démon szeme  Nevet
Személy szerint a nővér egyenruhára szavazok  Mosolyog

Zeref jelenete is azt mondtam nagyon jóra sikeredett, mondjuk azt vártam, hogy Hades is picit legyen zombi színű, ha már egyszer megy Zancrow után, de mintha ez kimaradt volna, vagy csak nekem nem tűnt fel  smirksweat

Gildartz jelenete Kanával jobb volt mint a mangabeli, pedig azt hittem azt nehéz lesz űberelni, pedig sikerült az anime készítőknek. Főleg a Gildartz-sikoly vitte a prímet  Nevet

Majd kifelejtettem Laxus bátyát. A legjobb volt mikor húzta Lisanna arcát, hogy megtudja, hogy tényleg ő-e az igazi. Erre Freed benyögi: Mekkora éleselméjűség, ahogy Laxustól elvárható, tanulhatnátok tőle  ikszdé

Natsu meg megtudta, milyen ha egyetlen ököl kerekedik felül rajtunk...

Egy negatívum lenne: Az Ultear és Meldy jelenete. Minden szép és jó volt, de komolyan gondolták, hogy Ultear egy lándzsát, szóval lándzsát  Gondolkozik szúr át magán vér nélkül. Még lila,fénylő vér sem volt, vagy árnyéka a vérnek.
A mangában tisztán látható volt, hogy beleszúrt magába(valószínűleg késsel vagy tőrrel) és mikor ráfolyt a ruhájára a vér utána mikor leborul a csónakról ott is látni ahogy a vér folyik mikor belesik a vízbe... Átkozott cenzúra  >.<#

Az előzetesben legalább semmit nem lőttek le az arc befejező részéből. Azt mondom minimum információt kaptunk  Nevet

Úgy néz ki, hogy az új arcból 2 rész lemegy utána meg lesz egy filler epizód, ami nem tűnik filler történetszál kezdésnek a cím alapján. Pont nem bírták azt a plusz egy részt leadni, amire vártam....... >.<#  Akik, csak az animét nézik ne nézzék meg előre a 2 hét múlva esedékes rész címét, mert spoileres lehet.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 13:58:39 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #985 Dátum: 12 márc 10, 15:36:31 »

121. rész:

Jó volt!
Zeref kicsit betette a kiskaput Hades tatának. ^^"
Az Urtear-Meldy-s jelenetben kíváncsi voltam, hogy oldják meg a tőrszúrást... és hát kicsit felemás lett. Maga a szúrás megvolt, de ahogy fentebb Bastian is írta, valami kis vérfolt ezért látszódhatott volna.
Luxus meg kész volt. ikszdé Szegény Lisanna. ^^" De legalább itt kiderült számomra, hogy nem összecsapják a kezüket (mangában nem lehetett jól kivenni), hanem Luxus védi Lisanna csapkodását. Nevet
Hüle Natsu és Gildarts meg jó magasról pecáznak (16:18). Kell pár méter zsinór. ikszdé
Kana és Gildarts jelenete szépen visszaadta a magát, asszem ehhez nem is kell semmit hozzáfűznöm. Mosolyog
És igen, a felhőkre vetülő sötét árny gazdája arctalan maradt. ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 15:37:32 írta Chakra » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #986 Dátum: 12 márc 10, 18:36:46 »

Szép volt Zereftől, hogy elintézte Hadest. A Fairy Tail-nek nem szokása, de tényleg nagyon megérdemelte azt a halált.
A Meldy-s és Urtear-es jelenet kicsit laposabbra sikerült, de ezt mindenképp tisztázni kellett. Az is érdekes, hogy nézett ki Urtear smink nélkül.
Na meg igen ez a köcsög cenzúra, nem csak a vért, de ahogy látom a fördős jelenetet is eléggé megcsonkította  Leüt
Gildartz reagálása meg...  ikszdé Elkezdi sorolni a neveket, meg az a sikoly, hát nagy figura az tuti. És a jelenet tényleg baróra sikeredett, egyre jobban bírom őt Mosolyog
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #987 Dátum: 12 márc 10, 20:05:38 »

A cenzúra enyhe FAIL volt xD Én mindig is nagyon-nagyon utáltam az ilyesmit, ezért nézek kevesebb animét. A másik kedvencem az volt, hogy a Nirvánás részeknél, amikor Bain fel akarja életsztetni Gérardot Wendyvel, akkor csak a fejéhez tartja a kést xD Mangában meg a karjába szúrja.

A Gildartzsos rész jó volt, jó volt de én az animében sosem szerettem őt, sztm nem lett eltalálva. Manga powaa.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #988 Dátum: 12 márc 10, 21:16:30 »

Ez eszméletlen jó rész volt.  Be van tépve Hades meghalt. Én örülök neki, mert így a végefele számomra már eléggé unszimpatikussá vált... *meghajol Zeref előtt* Meldy és Urtear elhagyták a szigetet. Éés szerintem nagyon szép jelenet volt az övék. A rajzolás is tökéletes volt. Bár nekem egyetlen egy valami nem tetszik. Miért raknak a készítők olyan csíkos árnyékot a karakterek álla alá? Mangában jól mutat, de animében szerintem nem. Na mindegy. Urtear hangját nagyon szeretem, ez már csak egy plusz dolog, hogy miért vált egyik kedvencemmé. ^^ A vér hiánya kicsit nekem is zavaró volt. Figyeltem erősen a hasát, amikor beugrott a vízbe, hogy van-e valahol vér?! És tényleg nem volt. De elolvastam a mangát és az kárpótolt érte. (:

Gildartznak tényleg jó sok nője volt. xD De a végére beugrott neki Cornelia. De ha össze is házasodott vele, akkor miért nem ő jutott először eszébe? Talán az lett volna a legkézenfekvőbb. xD Az ő és Kana jelenete is nagyon szépre sikeredett, le a kalappal a készítők előtt. A zenék is nagyon a helyükön voltak.

És akkor most megérkezett Acnologia? Sajnos tudok spoilereket, így az az "árny" számomra elég sokatmondó volt. De azért nem tudok pontosan mindent, ezért már nagyon várom a következő részt. ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 21:18:49 írta BrownOsment » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #989 Dátum: 12 márc 10, 22:45:47 »

Jó rész volt, mint mindig. Azért az milyen dolog már, hogy Zeref csak így megölte a top 10 legerősebb mágus listám első helyezettjét! Wátdöfákk Nem csíptem annyira Hadest de ez azért durva és váratlan  volt!

Végre eljött a Meldy-Urtear beszélgetés amit nagyon vártam. Meldy válaszára kíváncsi lettem volna, ha Urtear nem hajtotta volna végre az öngyilkossági kísérletet. De így volt a legjobb. Örülök, hogy együtt maradnak. Hümm-hümm Azért az érdekelne, hogy Meldy mikor rakta rá az érzékkapcsot. Még a beszélgetés közben, vagy miután bezuhant a vízbe, vagy esetleg a mentés után ? Gondolkozik Mert ezzel tudta, hogy mikor őszinte és mikor hazudik neki.
A vér hiányán, én már csak sóhajtok egyet. Kár, hogy nincs, de ez van. Viszont az megcsapta a szemem, hogy a mangában nem motor van, hanem Urtear evez. Mosolyog

Gildarts egy Casanova. ikszdé Ki tudja, hogy Canának meggy féltestvére lehet, akikről még Gildarts se tud ? Pojén Mennyivel jobb lett volna Canának, ha a legelején elmondja Gildartsnak. De jobb később, mint soha.
Luxus jelenete megint jó volt. Remélem látjuk Wendy bemutatkozását. Nevet

Amióta kijött ez az Oening én azóta tudom ezt a Spoilert, csak nem tudtam, hogy Zeref rá gondolt, mikor Achnologiát mondott.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins