Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #945 Dátum: 12 feb 26, 11:18:34 » |
|
Így kell ezt csinálni , ilyen egy minőségi anime... nesze neked Naruto Ship. Csipem az alkotókaqt kellően kreatívak a filler jelenetekn nem fárasztóak . A Happy vs. Lily Charle hátsója miatt óriási volt  A Villámló tűzsárkány üvöltése kafa volt , bár a szerintem keverhettek volna bele mélyebb hangokat , vagy hangosabbá tenni. Remélem a következő részben még benne lesz az epic ending.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Qtics
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #946 Dátum: 12 feb 26, 11:48:21 » |
|
vajon Happy-nek is van harci formája ? mert nagyon megnézném 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rincewind
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #947 Dátum: 12 feb 26, 12:18:52 » |
|
Jó rész volt, kafán megoldották a harci jeleneteket, a Villálmó Tűzsárkány nagyon látványos lett. De nekem nem tetszett az a jelenet, amikor Happyék összeütköztek a szellőzőben. Vicces volt, nem az zavar, de nem oda kellett volna betolni, nagyon agyonütötte azt a dármai pillanatot, mikor megtalálják a hajó magját. Az a remegő kép, meg hogy "ez él?!" sokkal ütősebb lett volna anélkül, hogy Lilly és Happy összekapnak kicsit előtte. Happynek szerintem nincs harci formája. Lilly ha jól tudom egy amolyan nagyranőtt exceed, aki Földvilágon valamiért ugyanolyan kicsi lett, mint a többiek, de képes kis időre visszanyerni eredeti alakját. Happy és a többi exceed ugyanolyan kicsi volt Edolasban is.
|
|
|
Naplózva
|
THERE'S NO JUSTICE THERE'S JUST ME
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #948 Dátum: 12 feb 26, 13:15:57 » |
|
119.rész: A filler harc Kutya és Peron úrral, nagyon jóra sikeredett. Megmutatták, hogy ezek igenis nagyon erősek, és lazán vannak egy szinten a "Rokonokkal". Tetszett itt is a kombinált támadás : Fried fájdalma, meg hogy Elfman bekajált, áá töltelékhez képest nagyon király lett.  Natsu hihetetlen tápos lett Luxus erejétől, kb mint amikor megette az Aetheriont. Akkor most képzeljétek el, Luxus olyan erős, mint az Aetherion, bár én ki is nézem belőle  Na meglett Pantherlily epic jelenete is ebben az arc-ban. Az hogy szerzett 1 faszás kardot meg úgy röhögött, mint Gazille, nagyon ütősre sikeredett. Tetszett a rész vége is, emlékeztetett a One Pieceből az Arabastás részekre, amikor ugyanígy, segített egymásnak elérni a célt ( Mikor Namiék felfelé hajtották Vivit, hogy kikapcsolja a bombát a torony tetején ). Szóval ez a rész is nagyon jó lett. És ahogy elnézem a kövi részt, a harc a végéhez ér. Capricorn! Az ő visszatérése még jó is lesz, de mit keres az uccsó képkockán Kain Hikaru ??  Remélem nem lesz sok szerepe, mert még az elején vicces is volt, de már kezd uncsi lenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #949 Dátum: 12 feb 26, 18:06:49 » |
|
A múlt heti részhez nem kommenteltem semmit, mivel az annyira nem tetszett és nem tudtam mit írni hozzá.  A mostani viszont nagyon tetszett. Hol is kezdjem? A filler-harc eleinte semleges volt számomra, de miután Fried kimondta, hogy Elfman beugrik közéjük Ever helyett, máris jó kis csata lett. A Raijinshuu a kedvenc trióm a Fairy Tailből, szóval örülök, hogy ezt megemlítették. ^^ Nem lett eltúlozva semmi, jó volt, ahogy volt. A Hades elleni küzelem eddig nagyon izgalmas... Amikor Natsu használta a Villámló Tűzsárkány Üvöltését, én azt hittem, hogy tényleg legyőzték. Hiszen az üvöltés az egész szigeten végigsöpört és Hadest láthatóan padlóra küldte. Aztán meg felkelt. Tök ijesztő volt. xD Talán Wendyn láttam leginkább a félelmet, ami mondjuk érthető is, ő ott a legkisebb. Az Exceed Alakulat nagyot alakított.  Happyn annyit nevettem. A mangában is volt, hogy egymásnak ütköztek, de ott nem volt úgy kiegészítve, hogy Happy bedühödik. xD Nagyon ügyesek, akik kitalálják ezeket a filler-jeleneteket. A végén egyébként tök jó zenéket raktak be. Annyira jó volt, amikor futottak előre és Natsu megbotlott, de Lucy és Wendy előrerántotta. Aztán Erza és Gray segítette előre. Tökéletesen meg volt animálva. Ilyenkor én mindig libabőrös leszek. Lehet, hogy csak azért, mert már annyira megszerettem ezt az animét... De az ilyen pillanatokért érdemes nézni az animét. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ezt gondoltam. Jó, elismerem, van még egy csomó jó dolog, amiért szeretni lehet, de én talán ezt tudom leginkább kiemelni. És azt is figyeltem, hogy ebben a részben nagyon sok kidolgozott, szép kép volt. Mármint úgy értem, hogy legtöbb helyen mindent kidolgoztak és nem nyomi fejeket raktak be. Szóval le a kalappal a készítők előtt, mert nagyon élveztem ezt a részt. ^^ (Bár ebből a történetívből még így is volt pár jobb rész és még nincs vége.) Az előzetesből kiderült, hogy el fog állni az eső. Igaz, náluk még egy nap sem telt el, de mi már hetek óta azt nézzük, hogyan zuhog náluk. xD Örülök, hogy visszatér a jó idő. Meg persze Capricorn szerepet kap! Már alig várom. És jól láttam, hogy Wendyn ismét új ruha van? Ebben a történetívben már sokadjára cseréli le. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 18:08:02 írta BrownOsment »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #950 Dátum: 12 feb 27, 08:56:06 » |
|
Még nem láttam a részt majd megnézem, de ugye úgymond ezek a nyomi fejek mostanában szaporodtak meg, és ezzel párhuzamot tudok vonni a detective conannel... Ott is van hogy néha nyomi fejek vanank egy bizonyos időszakban ahogy itt is voltak jó pár részben a múlt részekből és ez általban csak egyet jelent... Azt, hogy készül a movie  A conan-nél is régebben akkor voltak nyomibb rajzok mikor mindneki tudta hogy jön a movie stb és ugye itt is jön...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #951 Dátum: 12 feb 27, 14:38:33 » |
|
Sok animénél vannak nyomi fejek lásd pl Naruto shippuuden, ott elég gyakran van. Ez nem feltétlen mozi készítést jelent, hanem pölö egy új csapat lett felvéve és még nem olyan jók, vagy túl sok képkockából áll a rész ezért picit romlik a minőség stb. Hála az égnek itt még nagyon nagyon kevés a nyomi fej, bőven a tűrhető kategóriában van, reméljük így is marad 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #952 Dátum: 12 feb 27, 16:26:37 » |
|
Sok animénél vannak nyomi fejek lásd pl Naruto shippuuden, ott elég gyakran van. Ez nem feltétlen mozi készítést jelent, hanem pölö egy új csapat lett felvéve és még nem olyan jók, vagy túl sok képkockából áll a rész ezért picit romlik a minőség stb. Hála az égnek itt még nagyon nagyon kevés a nyomi fej, bőven a tűrhető kategóriában van, reméljük így is marad  Igen a shippuudenben nagyon sok nyomi fej van de ott szinte mindig szal az más téma.. Itt viszont az elmúlt hetekben volt meglehetősen sok és mint tudjuk készül a movie... De azért a conan a jobb példa, mert ott is ritkán vanank nyomi fejek de azok valamiért mindig a movie megjelenése előtt pár hónappal fodrulnak elő(2-3-4 hónap), szal ez sem lehet véletlen.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #953 Dátum: 12 feb 28, 21:21:47 » |
|
Most a napokban pótoltam be az elmúlt 4-5 részt, és összességében nagyon tetszettek. Laxus egy vadállat.  Már mangában is az egyik kedvencem volt Gazille mellett, de a Hades elleni harca nagyon megdobta a dolgot. Erza: - Laxus, te meg hogy kerülsz ide? Laxus: - A céh alapítójának a sírjához jöttem. Mint te is tudod, régebben én is a Fairy Tail tagja voltam... Eredetileg Mavis sírját akartam meglátogatni, de nézd csak mit találtam... A második mester is itt van. S ha már úgy is itt van, asszem elkészítem az ő sírját is.  És az a pszichopata fej mellé... nem normális.  Ami nagyon nagy pluszpont, az a zenék felhasználása. Az utóbbi időben pont elkezdtem szidni kicsit az anime készítőit, hogy az eddigi részek legnagyobb erősségét, a zenei világot nem úgy használják ahogy régebben. Hát, a 118.-ban bőven "kárpótoltak".  Mikor Laxus kérdezi Natsuéktól, hogy rendben van-e, ha haragszik az öreg elintézése miatt, az valami elképesztően megható lett. Akárcsak amikor átadta a mágikus erejét Natsu-nak, s az az utáni párbeszéd is. A mangában borzasztóan idegesített az egész jelenet, animében viszont nem csak hogy nem zavart, de még tetszett is. Szerintem kitettek magukért. Ha a fillerharcok nem lettek volna, tökéletes részt adtak volna ki. Viszont az a fillerharc... Így is felhúzott, hogy Gazille csak ezzel a 2 szerencsétlennel küzdött meg, de ha már csak ennyi szerepet kap legalább ezek maradnának nyugton az arc végéig. Eléggé lealacsonyították a sárkányölőt ezzel. Zancrow-wal kapcsolatban pedig tökéletesen egyetértek Csabi28-cal. Nekem is a kedvenc Grimore Heart-osom volt, persze hogy őt ölik meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #954 Dátum: 12 feb 28, 22:00:25 » |
|
Mistich, én ezzel pont fordítva vagyok. Szerintem ezzel a fillerrel, pont hogy erősítik Gazille-t, hogy miért ? A vas sárkányölő 1v2-ben győzte le ( legalábbis hozott ki 1 döntetetlent) az állat duó ellen. Most megnézed Friednek, Bixlownak és Elfmannak együtt kellett rámenniük, hogy legyözzék és utána ők is kidöglödtek. Na mármost lehetne mondani, hogy: jó Elfman alapból gyenge volt és Fried meg Bixlow is most vannak csak túl 1 nagy csatán Rusty ellen, de Kutya úrra és Peronra ( még most se tudom a nevüket, majd vki leírhatná xD ) ez ugyanúgy igaz. Ők is eléggé meg lehettek csapolva varázs erő terén + a Kutyusnak alapból nem volt kardja... Meg megnézitek ha a csirke nem is, de másik eléggé erős volt, szerintem bőven a Rokonok közé tartozna, csak ugyebár nem Lost Magic-a van, így nem kaphatott helyet.  Szóval szerintem ez a filler harc igenis jó volt, mert nem csak hogy élvezetes kombókat láthattunk, de bemutatták, hogy Gazille-nak igenis, nem volt könnyű dolga, mivel nagyon erős ellenfelekkel került szembe. És ez alapján még azt is mondhatnánk, hogy a Vassárkányölő felér a Fried-Bixlow-Elfman trióval. Mindez persze, csak az én véleményem, és ugyebár ez filler volt, szal nem lehet rá alapozni, de szerintem nagyon jó lett és lazán illene a manga szálba. Zancrow meg igen... Úgy járt, mint anno Cobra. Persze, hogy a kedvenc gonoszaimat kell megölni  Nem baj, legalább Gazille ott van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #955 Dátum: 12 feb 28, 22:37:00 » |
|
Cobra legalább még él. A filler harcban nekem csak az nem tetszett, hogy gyengébbnek tűntek az FT-sek. Pl Bixlow normál esetben egyedül elintézte volna őket, ha leveszi a sisakját, hisz Lucy és Loki is csak a vakító fény miatt tudták legyőzni, de az állat duó nem rendelkezik hasonlóval. Vagy épp Fried olyan képéletet írt volna, mint annó Arzack ellen. A kedvenc részem meg, hogy Fried gyakorlatilag pajzsként használja Elfmant, hogy bevigye a csapást. Nem nagyon FT-hez illő viselkedés.  Lily elég jül bánt azzal a kilincsel.  Jól néz ki az új kardja. Ahogy látom szépen össze is a kard mérete Lilyvel együtt az előzetesben. Hades meg Kenpachit nyom.  Gondoltam, hogy még tartogat valamit a tarsolyában, mert nem mutatott eddig semmilyen végső technikát. Jó, hogy berakták az OP végére Luxust (vagy már át lett véve a Laxus?) a körbe. Tetszett, ahogy a rész elején ott mosolyog. A végén még kiderül, hogy nem is Hades a fő ellen, hisz még ott van Zeref a titokzatos Achnologiával + az OP-ban lévő sziget méretű sárkány is. (valószínűleg, amit Gildarts látott.) Ja és még Meldy újbóli találkozását várom Urtearel.  Fogalmam sincs, mit fog tenni Meldy Vajon most ellenségként tekint rá ?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #956 Dátum: 12 feb 28, 22:48:53 » |
|
Nah, kitúrtam az álltaduó neveit.  Tehát, a Kutya úr (az kutya??? Oo) : Yomazu, Peron pedig a változatosság kedvéért Kawazu. Bár erősen kétlem, hogy innentől kezdve meg lenne jegyezve a nevük, vagy legalábbis én nem tudom. Lily kardja pofás lett, végre van egy hozzá illő fegyver, amivel nem esik hátra, vagy lapul ki, ha harcol. Ezt majd próbálgathatja Erza ellen egyszer, talán. Happy vs. Lily? Ezt annyira megnézném... bár ha Lily átalakul, akkor kapásból egyoldalú a dolog, de addig, addig vicces. Valószínűleg egy az egymásbaütközős, kiakadós dolog nem a legjobb helyen lett elsütve, de nem baj, belefér ennyi, végülis önmagában nem volt rossz.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #957 Dátum: 12 márc 03, 09:11:42 » |
|
Igen vidám részt kaptunk  , tökéletes volt  Milyen sokat dobott a mangán igaz az is alapból jó volt .Erza és Wendy feminim harca  és ahogy Juvia ott rázza a hátsóját Graynek . Érezni hogy maga a készítők is nagy fanok és látszik a munkájukon is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #958 Dátum: 12 márc 03, 11:33:18 » |
|
120.rész: Nagyon tetszett a részt, gyakorlatilag semmi negatívumot nem tudok mondani.  Jó helyen lett vége, és a poénos jelenetekre is rádobtak egy lapáttal a mangához képest Juvia már mindenre képes: elérte, hogy tudjon pucsítva futni Gray után méghozzá igen-igen gyors tempóban  Erza nővérnél, sok a sérült, aki még további sérüléseket szenved a kezelés után  10 év múlva már Wendynél fognak tolakodni  +pont a készítőknek, azért hogy beletették Bluenote-t így legalább megtudtuk,hogy nem küldte ki őt Gildartz az űrbe  Capricron is hozta a színvonalat. Lucynak fogynia kell A sebességet elnézve még 2 részt jósolok, aztán belecsapunk az új arcba remélhetőleg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 11:34:47 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #959 Dátum: 12 márc 03, 11:42:08 » |
|
Most sztem legalább 1 évnyi fillernek kell jönnie, hogy ismét meglegyen a megszokott távolság a mangához, mert mire lemegy az a nagyjából 2 rész addigra kb 20 fejezetnyi előnye lesz csak a mangának és ugye azért a 60-70 fejezet az egészséges... Befejezni meg tuti nem fejezik be a sorozatot mert azt már tudnánk, ahogy a bleachnél is tudjuk már pár hete hogy március végén vége lesz itt meg uyge semmit sem tudunk , és aki olvassa a mangát az tudja, hogy ide majd bőven lehet fillereket rakni... És az agyament készítőket ismerve nem hinném, hogy halálra unnánk őket mint mondjuk a shippuudenben, mert eddig bizonyítottak filler téren de ugye ezek sak rövidek voltak most kell bizonyítaniuk hosszú fillerben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|