sulooman
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #765 Dátum: 11 nov 06, 15:46:06 » |
|
Hogy érted, hogy megint 1 amaterasu használó? Az tul képpen micsoda? Makarovnak máskor is voltak szívfájdalmai, vagy csak jöttek elő a csapások miatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #766 Dátum: 11 nov 06, 16:02:19 » |
|
Az Amaterasu használón gondolom Itachit érti. Legalábbis nekem ő jut az eszembe. Az öregnek meg akkor lett szívfájdalma, amikor Luxus mondta, hogy beindítja a Mennydörgés Csarnokát és majdnem belehalt. Polyhuska mentette meg és mondta, hogy nem szabad megerőltetnie magát.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #767 Dátum: 11 nov 09, 14:51:37 » |
|
Amaterasuról nekem is egyből Itachi ugrott be. Lehet, hogy vendégszereplő lesz. Most, hogy így mondod, nekem is rémlik már, hogy a remete néni ápolja Makarovot a szíve miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #768 Dátum: 11 nov 09, 18:43:15 » |
|
Narutóbol Itachi és Sasuke. Itt meg Zancrow fekete tüze nagyon hasonlít rá, Hades meg egyenesen ki is mondja. Tele van az anime világ Amaterasuval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #769 Dátum: 11 nov 09, 19:42:03 » |
|
Hát az "isten lángja" nem lehet piros , és mivel ez egy sötét céh fehér se lehet , hogy nézne az ki egy Zancrow féle őrülttől . Meldy meg átkapcsolt terminátor üzemmódba . Az a falfehér színű rokon meg akkora idióta , hogy nagyobbat már nem is lehetett volna csinálni belőle .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #770 Dátum: 11 nov 12, 17:40:23 » |
|
105. rész: Ebből a részből annyira nem tudok kiemelni semmit. Helyén volt minden, halad a történet. Mondjuk az poén volt, amikor Zancrow egy gyíkkal hozza rokonságba a sárkányokat és fel is mutat egyet. Natsutól megint hallottunk pár mondatot komoly hangon. Nagyon tetszik a hangja, amikor komolyan beszél. *.* Azuma következő mondatain borultam (16:17): "Csatában kockáztatod az életed. Nem gondolod, hogy ez hozza lázba az ember szívét?". Ez még nem is lenne vicces, viszont a második mondat alatt Lisannát egy eléggé "fanservice" testhelyzetben látjuk és a mondattal együtt "enyhén" félreérthető. Ééééés... Zancrow bezúzásánál (21:32) újra hallható volt a "most aztán FT-módra beledöngöllek a földbe" zene. *.* A végén a következő rész ajánlója alatt kivételesen Natsu szívatta Happy-t. Kicsit szokatlan is volt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #771 Dátum: 11 nov 12, 18:35:47 » |
|
105.rész: Kétségekkel vágtam neki az epizódnak de kellemesen csalódtam -Zancrow tüze valahogy jobban meg lett animálva mint múlt héten, legalábbis kevésbé tűnt számomra gagyinak -Zancrow és a gyík tök jó poén volt - Azuma vs. Mira és Lisanna harc bemelegítése tetszett(Megjegyszem, Lisanna magánszáma filler volt, de jó ötlet volt a toldás). Lisannat erősnek próbálták feltüntetni, azért neki is picit kell még gyúrnyi.... - Az új Ost a harc alatt nagyon jól szólt Negatívum: - Még mindig nem vágom hogy hogyan lehet valakit legyőzni a saját lángjával, ami meg sem sebzi meg egy másik lánggal amit meg tud enni? Lehet hogy egyesítve voltak a lángok de akkor is. A fele tuti az Istenek Tüze volt. Valamint mi a fene volt ez a Natsu lenullázza az erejét? Elveszti a mágiáját egy másodpercig hogy megegye a tüzet, és utána hipp- hopp visszatér az mágiája?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #772 Dátum: 11 nov 12, 20:50:24 » |
|
Nekem nagyon tetszett a rész. : D Lássuk csak. Szeretem, amikor visszamenőleg beszélgetnek valamiről. Zancrow például végigvezette Natsu "pályafutását" (pl. Lullaby, Deliora, R-rendszer, Nirvána) és megemlítette Gérard és Zero legyőzését is. Lucy pedig Cobrát emlegette annak kapcsán, hogy mintha Caprico is előre látná a mozdulataikat. ^^ Egyébként Caprico tök jó, hogy ilyen magas. Nagyon nagy volt, amikor Zancrow a semmiből felemelt egy gyíkot és ahhoz hasonlította a sárkányokat. Natsu és Wendy pedig rendesen ki is akadtak, hogy az ő sárkányaik nem holmi gyíkok. xD Azt a pillanatot szerintem egész jól eltaláltak, amikor Azuma mögött hirtelen megjelent Mirajane vörös szemekkel. Egyébként Makarov a mangában rendesen el lett verve. Ott a feje is tiszta vér volt, ahogy néztem... ...Ééééés... Zancrow bezúzásánál (21:32) újra hallható volt a "most aztán FT-módra beledöngöllek a földbe" zene. *.* Nevet... Ennek én is nagyon örültem. Olyan jó meghallani egy harcjelenetnél ezt a zenéét. Ja, és Chakra, a végén nagyon passzolt az a fordítás, amikor Natsu azt mondta: "Így kell ezt". Nagyon találó volt. ^^ ...- Az új Ost a harc alatt nagyon jól szólt Kúl... Az új OST nekem is egyre jobban tetszik. (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #773 Dátum: 11 nov 12, 21:17:38 » |
|
Ezt akartam én is leírni, osztom a véleményed BrownOsment, szeretem ha visszagondolnak a dolgokra. Zancrow és Natsu harca egyszerre volt drámai és nevetséges is: "Gerard, Zero-mester, hát kik ők" Nem hinném, hogy egyikükkel is eltudott volna bánni az Istenölő. Még mindig nem vágom hogy hogyan lehet valakit legyőzni a saját lángjával, ami meg sem sebzi meg egy másik lánggal amit meg tud enni? Lehet hogy egyesítve voltak a lángok de akkor is. A fele tuti az Istenek Tüze volt. Valamint mi a fene volt ez a Natsu lenullázza az erejét? Elveszti a mágiáját egy másodpercig hogy megegye a tüzet, és utána hipp- hopp visszatér az mágiája?
Hát igen Bastian ebben van valami, de azért is sikeredhetett neki, mert a papi eléggé besegített a győzelemhez. Megjegyzem még mindig Erigor az egyetlen "főboss" akit sikerült teljesen egyedül legyőznie Natsunak. De ez így szép, és Fairy Tailes, hogy megmutatja a nehéz pillanatokban is, hogy a társaidra mindig számíthatsz A Lisannás töltelék jelenet nekem is tetszett, és nagyon durva jelenet volt, ahogy Mira Azuma háta mögé kerül. Volt néhol kicsit béna rajzolás, de nem annyira vészes. És besz#rok, már megint egy új Ost.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 12, 21:21:59 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #774 Dátum: 11 nov 12, 21:21:22 » |
|
Nekem nem is tűnt fel, hogy az új OST. Akkor ez a "Dragon Slayer Team" vagy mi az 4. verziója lehet. xD Nekem a Lisannás toldás nem tetszett (kb. olyan volt, mint a Hinata vs. Pein), Mirának eredetileg nem is igazán állt szándékában harcolni Azumával, most meg kihozták belőle, hogy ő majd megmutatja FT miatt. Viszont a vörös szemek nagyon jók voltak. Ám az előzetesben Mira szegénykém olyan hülyén nézett ki, csúnyán rajzolták meg a Satan Soult. Natsu oltása jó volt a végén tényleg. és nagyon durva jelenet volt, ahogy Lisanna Azuma hátamögé kerül.
Mira került Azuma mögé, nem Lisanna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #775 Dátum: 11 nov 13, 11:41:13 » |
|
Az "így kell ezt" nekem is nagyon adta. Jól el lett találva. Remélem Lisanna nem kotnyeleskedik bele a nagyok dolgába a köv. részben. Kicsit bagatelnek tűnt az a pár kocka mikor megmutatta mit tud a FT macskanője. (Natsu akkor innetől kezdve tudja használni az "Isteni tüzet" vagy ez egy kivételes alkalom volt Zancrownak köszönhetően?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #776 Dátum: 11 nov 13, 13:12:43 » |
|
Szerintem csak kivételes alkalom volt. Ezt a mágia kiürítést én sem értem teljesen. De azt tudom, hogy Zancrow azért nem tudta felfalni utána a lángokat mert abban már a saját tüze is benne volt, és ugye azt nem tudja megenni. Amikor majdnem össze fejeltek Natsuval az nagyon komoly volt. De, akkor Natsu veszített volna, ha a Nagypapi nem segít neki ? Vagy időben megette volna a tüzet ? Mert ha már most segítség kell neki, akkor mi lesz, ha Hadesnak megy neki ? Bár eddig soha nem ment neki a Bossoknak egyedül vagy segítség nélkül. Azért pár fej érdekesen volt megrajzolva. De, amikor Natsu átmegy komolyba az nagyon hangulatos volt. A következő részben tombolni fog a Démon. Fusson ki merre lát. Ja és Mest most hova tűnt ? Rá is kíváncsi vagyok, hogy mihez fog most kezdeni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #777 Dátum: 11 nov 13, 13:40:03 » |
|
Ez nekem arra hasonlít, hogy ez Natsu vagy a mágiájának egy különleges képessége lehet. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint a számítógépek néhány programjának újraindítási kötelezettségét. Akkor válik alkalmassá a futtatásra amikor lenullázódik és az adott telepített programokat már beépíti a rendszerbe. A régi állapot pedig megakadályozza, hogy ez beépüljön ezért szükséges kiüríteni a régi adatokat. Amikor Natsu újraindítja a mágiáját akkor pedig a régi állapota felülírásra kerül és ezáltal képessé válik az új használatára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 13, 13:51:20 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #778 Dátum: 11 nov 13, 15:45:33 » |
|
... Amikor majdnem össze fejeltek Natsuval az nagyon komoly volt. De, akkor Natsu veszített volna, ha a Nagypapi nem segít neki ? Vagy időben megette volna a tüzet ? Mert ha már most segítség kell neki, akkor mi lesz, ha Hadesnak megy neki ? Bár eddig soha nem ment neki a Bossoknak egyedül vagy segítség nélkül. ... A Fairy Tail sosem arról szólt, hogy egyedül kell véghezvinned a dolgokat, hanem hogy ha a barátaid melletted állnak, akkor mindenki kösse fel a gatyáját, aki ellened van.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #779 Dátum: 11 nov 13, 16:02:02 » |
|
Jó látni, amikor nem egyedül mennek neki az ellenfélnek, hanem segítenek egymásnak. A Narutoban meg a Bleachből ez hiányzik ott szinte mindig 1Vs1 van és sosem segítenek egymásnak a harcban. Azért az már ritkább, amikor ez fordítva van. Ha jól számolom csak egy esetben volt ilyen, amikor az Oración Seis először harcolt a szövetség ellen és már csak Erza maradt állva és 3 tag + Cyberios ment rá, hogy "állj már le"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|