24 nov 27, 13:18:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749608 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
sulooman
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #765 Dátum: 11 nov 06, 15:46:06 »

Hogy érted, hogy megint 1 amaterasu használó? Az tul képpen micsoda? Mosolyog
Makarovnak máskor is voltak szívfájdalmai, vagy csak jöttek elő a csapások miatt?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #766 Dátum: 11 nov 06, 16:02:19 »

Az Amaterasu használón gondolom Itachit érti. Mosolyog Legalábbis nekem ő jut az eszembe.
Az öregnek meg akkor lett szívfájdalma, amikor Luxus mondta, hogy beindítja a Mennydörgés Csarnokát és majdnem belehalt. Polyhuska mentette meg és mondta, hogy nem szabad megerőltetnie magát.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
sulooman
Chuunin
*

« Válasz #767 Dátum: 11 nov 09, 14:51:37 »

Amaterasuról nekem is egyből Itachi ugrott be. Lehet, hogy vendégszereplő lesz.  Nevet
Most, hogy így mondod, nekem is rémlik már, hogy a remete néni ápolja Makarovot a szíve miatt.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #768 Dátum: 11 nov 09, 18:43:15 »

Narutóbol Itachi és Sasuke. Itt meg Zancrow fekete tüze nagyon hasonlít rá, Hades meg egyenesen ki is mondja.
Tele van az anime világ Amaterasuval ikszdé
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #769 Dátum: 11 nov 09, 19:42:03 »

Hát az "isten lángja" nem lehet piros , és mivel ez egy sötét céh fehér se lehet , hogy nézne az ki egy Zancrow féle őrülttől . Nevet

Meldy meg átkapcsolt terminátor üzemmódba . Nevet

Az a falfehér színű rokon meg akkora idióta , hogy nagyobbat már nem is lehetett volna csinálni belőle . Nevet
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #770 Dátum: 11 nov 12, 17:40:23 »

105. rész:

Ebből a részből annyira nem tudok kiemelni semmit. Helyén volt minden, halad a történet.
Mondjuk az poén volt, amikor Zancrow egy gyíkkal hozza rokonságba a sárkányokat és fel is mutat egyet. Nevet
Natsutól megint hallottunk pár mondatot komoly hangon. Nagyon tetszik a hangja, amikor komolyan beszél. *.*
Azuma következő mondatain borultam (16:17): "Csatában kockáztatod az életed. Nem gondolod, hogy ez hozza lázba az ember szívét?". Ez még nem is lenne vicces, viszont a második mondat alatt Lisannát egy eléggé "fanservice" testhelyzetben látjuk és a mondattal együtt "enyhén" félreérthető. ikszdé
Ééééés... Zancrow bezúzásánál (21:32) újra hallható volt a "most aztán FT-módra beledöngöllek a földbe" zene. *.* Nevet
A végén a következő rész ajánlója alatt kivételesen Natsu szívatta Happy-t. ikszdé Kicsit szokatlan is volt. Nevet

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #771 Dátum: 11 nov 12, 18:35:47 »

105.rész:

Kétségekkel vágtam neki az epizódnak de kellemesen csalódtam Nevet

-Zancrow tüze valahogy jobban meg lett animálva mint múlt héten, legalábbis kevésbé tűnt számomra gagyinak  Mosolyog
-Zancrow és a gyík tök jó poén volt  Nyelvesít
- Azuma vs. Mira és Lisanna harc bemelegítése tetszett(Megjegyszem, Lisanna magánszáma filler volt, de jó ötlet volt a toldás). Lisannat erősnek próbálták feltüntetni, azért neki is picit kell még gyúrnyi.... Nevet
- Az új Ost a harc alatt nagyon jól szólt  Kúl

Negatívum:
- Még mindig nem vágom hogy hogyan lehet valakit legyőzni a saját lángjával, ami meg sem sebzi meg egy másik lánggal amit meg tud enni? Lehet hogy egyesítve voltak a lángok de akkor is. A fele tuti az Istenek Tüze volt.
Valamint mi a fene volt ez a Natsu lenullázza az erejét? Elveszti a mágiáját egy másodpercig hogy megegye a tüzet, és utána hipp- hopp visszatér az mágiája?
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #772 Dátum: 11 nov 12, 20:50:24 »

Nekem nagyon tetszett a rész. : D

Lássuk csak. Szeretem, amikor visszamenőleg beszélgetnek valamiről. Zancrow például végigvezette Natsu "pályafutását" (pl. Lullaby, Deliora, R-rendszer, Nirvána) és megemlítette Gérard és Zero legyőzését is. Lucy pedig Cobrát emlegette annak kapcsán, hogy mintha Caprico is előre látná a mozdulataikat. ^^ Egyébként Caprico tök jó, hogy ilyen magas.

Nagyon nagy volt, amikor Zancrow a semmiből felemelt egy gyíkot és ahhoz hasonlította a sárkányokat. Natsu és Wendy pedig rendesen ki is akadtak, hogy az ő sárkányaik nem holmi gyíkok. xD

Azt a pillanatot szerintem egész jól eltaláltak, amikor Azuma mögött hirtelen megjelent Mirajane vörös szemekkel.  ikszdé

Egyébként Makarov a mangában rendesen el lett verve. Ott a feje is tiszta vér volt, ahogy néztem...

Idézet
...Ééééés... Zancrow bezúzásánál (21:32) újra hallható volt a "most aztán FT-módra beledöngöllek a földbe" zene. *.* Nevet...
Ennek én is nagyon örültem. Olyan jó meghallani egy harcjelenetnél ezt a zenéét.  Nevet Ja, és Chakra, a végén nagyon passzolt az a fordítás, amikor Natsu azt mondta: "Így kell ezt". Nagyon találó volt. ^^

Idézet
...- Az új Ost a harc alatt nagyon jól szólt  Kúl...
Az új OST nekem is egyre jobban tetszik. (:
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #773 Dátum: 11 nov 12, 21:17:38 »

Ezt akartam én is leírni, osztom a véleményed BrownOsment, szeretem ha visszagondolnak a dolgokra.
Zancrow és Natsu harca egyszerre volt drámai és nevetséges is: "Gerard, Zero-mester, hát kik ők" ikszdé Nem hinném, hogy egyikükkel is eltudott volna bánni az Istenölő.
Még mindig nem vágom hogy hogyan lehet valakit legyőzni a saját lángjával, ami meg sem sebzi meg egy másik lánggal amit meg tud enni? Lehet hogy egyesítve voltak a lángok de akkor is. A fele tuti az Istenek Tüze volt.
Valamint mi a fene volt ez a Natsu lenullázza az erejét? Elveszti a mágiáját egy másodpercig hogy megegye a tüzet, és utána hipp- hopp visszatér az mágiája?
Hát igen Bastian ebben van valami, de azért is sikeredhetett neki, mert a papi eléggé besegített a győzelemhez. Megjegyzem még mindig Erigor az egyetlen "főboss" akit sikerült teljesen egyedül legyőznie Natsunak. De ez így szép, és Fairy Tailes, hogy megmutatja a nehéz pillanatokban is, hogy a társaidra mindig számíthatsz Nevet
A Lisannás töltelék jelenet nekem is tetszett, és nagyon durva jelenet volt, ahogy Mira Azuma háta mögé kerül.
Volt néhol kicsit béna rajzolás, de nem annyira vészes.
És besz#rok, már megint egy új Ost. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 12, 21:21:59 írta Csabi28 » Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #774 Dátum: 11 nov 12, 21:21:22 »

Nekem nem is tűnt fel, hogy az új OST. Nevet Akkor ez a "Dragon Slayer Team" vagy mi az 4. verziója lehet. xD

Nekem a Lisannás toldás nem tetszett (kb. olyan volt, mint a Hinata vs. Pein), Mirának eredetileg nem is igazán állt szándékában harcolni Azumával, most meg kihozták belőle, hogy ő majd megmutatja FT miatt.

Viszont a vörös szemek nagyon jók voltak. Ám az előzetesben Mira szegénykém olyan hülyén nézett ki, csúnyán rajzolták meg a Satan Soult. :/

Natsu oltása jó volt a végén tényleg. Nevet

és nagyon durva jelenet volt, ahogy Lisanna Azuma hátamögé kerül.
Mira került Azuma mögé, nem Lisanna. Nevet
Naplózva
sulooman
Chuunin
*

« Válasz #775 Dátum: 11 nov 13, 11:41:13 »

Az "így kell ezt" nekem is nagyon adta. Jól el lett találva. Remélem Lisanna nem kotnyeleskedik bele a nagyok dolgába a köv. részben. Kicsit bagatelnek tűnt az a pár kocka mikor megmutatta mit tud a FT macskanője. Nevet
(Natsu akkor innetől kezdve tudja használni az "Isteni tüzet" vagy ez egy kivételes alkalom volt Zancrownak köszönhetően?)
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #776 Dátum: 11 nov 13, 13:12:43 »

Szerintem csak kivételes alkalom volt.
Ezt a mágia kiürítést én sem értem teljesen. De azt tudom, hogy Zancrow azért nem tudta felfalni utána a lángokat mert abban már a saját tüze is benne volt, és ugye azt nem tudja megenni.

Amikor majdnem össze fejeltek Natsuval az nagyon komoly volt. Nevet De, akkor Natsu veszített volna, ha a Nagypapi nem segít neki ? Vagy időben megette volna a tüzet ? Mert ha már most segítség kell neki, akkor mi lesz, ha Hadesnak megy neki ? Bár eddig soha nem ment neki a Bossoknak egyedül vagy segítség nélkül.

Azért pár fej érdekesen volt megrajzolva. De, amikor Natsu átmegy komolyba az nagyon hangulatos volt. Kúl
A következő részben tombolni fog a Démon. Fusson ki merre lát.  Ördögi

Ja és Mest most hova tűnt ? Rá is kíváncsi vagyok, hogy mihez fog most kezdeni.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #777 Dátum: 11 nov 13, 13:40:03 »

Ez nekem arra hasonlít, hogy ez Natsu vagy a mágiájának egy különleges képessége lehet. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint a számítógépek néhány programjának újraindítási kötelezettségét. Akkor válik alkalmassá a futtatásra amikor lenullázódik és az adott telepített programokat már beépíti a rendszerbe. A régi állapot pedig megakadályozza, hogy ez beépüljön ezért szükséges kiüríteni a régi adatokat. Amikor Natsu újraindítja a mágiáját akkor pedig a régi állapota felülírásra kerül és ezáltal képessé válik az új használatára.

« Utoljára szerkesztve: 11 nov 13, 13:51:20 írta rini67 » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #778 Dátum: 11 nov 13, 15:45:33 »

...
Amikor majdnem össze fejeltek Natsuval az nagyon komoly volt. Nevet De, akkor Natsu veszített volna, ha a Nagypapi nem segít neki ? Vagy időben megette volna a tüzet ? Mert ha már most segítség kell neki, akkor mi lesz, ha Hadesnak megy neki ? Bár eddig soha nem ment neki a Bossoknak egyedül vagy segítség nélkül.
...

A Fairy Tail sosem arról szólt, hogy egyedül kell véghezvinned a dolgokat, hanem hogy ha a barátaid melletted állnak, akkor mindenki kösse fel a gatyáját, aki ellened van. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #779 Dátum: 11 nov 13, 16:02:02 »

Jó látni, amikor nem egyedül mennek neki az ellenfélnek, hanem segítenek egymásnak. Mosolyog A Narutoban meg a Bleachből ez hiányzik ott szinte mindig 1Vs1 van és sosem segítenek egymásnak a harcban.

Azért az már ritkább, amikor ez fordítva van. Pojén Ha jól számolom csak egy esetben volt ilyen, amikor az Oración Seis először harcolt a szövetség ellen és már csak Erza maradt állva és 3 tag + Cyberios ment rá, hogy "állj már le" ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins