24 nov 27, 14:00:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749698 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #750 Dátum: 11 okt 29, 18:34:41 »

Vááá!!!
És még azt hittem a múlt hetit nem lehet überelni. Úristen elszaporodnak a kedvenc részeim, nagyon jó ez az S osztály arc!
Nem röhögtem még így egy összefoglalón se "Tudni akarom milyen az összefoglaló íze", "Több mint gyanús" ikszdé
Mestről kiderült végre teljesen, hogy a tanács tagja, viszont nagyot nőtt a szemembe amikor megmentette Wendyt.
Ez az Azuma nagyon táposnak látszik, és még azt hittem az Oracion Seis az izmos.
Engosimas!! ( nem tudom, hogy kell leírni) Wendy egyre jobban tetszik!!! Nagyon fasza ez a támogató mágia, most Lilyt buffolta fel Nevet
A Jupiter ellövése után, lehetett látni Makarov kezén piros vérnek tűnő dolgot. Szerintem csak leégette ( csak ? xD) az ágyú a kezét, de megnéztem mangában ténylegesen vérzett, látszik már az animések is unják a cenzúrát.
A mester nagyot alázott volna a Fairy Law-val, erre fel a Grimore heart céhvezére meg beveti a Grimore Law-ot , hát beszarok ez de durva.
És egy kis vicces észrevétel számomra: a 2. céhvezér gonosz lett, és a 4. jelölt, Luxus is az volt, nincs szerencse ezekkel a páros számú emberekkel xD
Egyre jobban tetszik ez a történet, és most jön az a szakasz, hogy 1 hét, de gYda-nak igaza van, most hamarabb el fog telni hála az őszi szünetnek  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 29, 18:41:09 írta Csabi28 » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #751 Dátum: 11 okt 29, 19:50:28 »

Uhh, hát ez a rész ütött de nagyot. Nevet Nem csalódtam Makarovban. Szóval ez az óriás haragja amiről annyit hallottam. Még a Jupitert lövését is átvészelte minimális sérüléssel. (A nagypapi vérzik ! Ilyen még sohasem volt. >.<# Makarov még mindig a legerősebb mágus a számomra. Hades elcsórta a Jupitert a Phantomtól.^^ De, hogy ő a FT korábbi céhmestere OMG. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért lett gonosz.

Csabi Luxus jobb, mint Hades mert Luxus "gonosz" volt de megjavult, Hades meg pont fordítva. kacsint
Remélem is, hogy ráunnak a cenzúrára.

Chakra, ahogy én számolgatom csak egy kicsit jelent meg korábban Mest, mint Tsukishima. Gondolom azért Kubo csak elgondolja előre a képességét, ha már szerepelteti.^^

A fenébe Mest egy zsarú ! Rosszabb, mintha ellenség lenne. ikszdé Viszont így már nem kell rosszallóan tekintenem rá, szóval most jó fej. Lily is durva, hogy kibírta azokat a támadásokat. Van ám állóképessége. Wendy is jól tolta. Azért Azuma biztos megérezte volna Wendy üvöltését.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #752 Dátum: 11 okt 29, 20:13:40 »

103.rész:

Végre Azuma is befutott, és a Mest rejtély is megoldódott. Nagyon szépen meg volt csinálva a harc, talán csak annyi nem tetszett, hogy picit sok idő tellik el Wendy támadási kísérlete és Azuma torony kitörése között. Mennyivel egyszerűbb lenne a helyzet, ha Wendy spórolt volna a támadás nevének kimondásával. Pontosan Egyébként Azuma az abszolút kedvenc rokonom és még "semmit sem láttunk" tőle. Ahogy felrobbantotta a csatahajókat és vigyorgott az abszolút badass volt.  Kúl

Makarov nagyon királyul tolta, itt is ha nem számolt volna el 3-ig már vége lehetne a GH-nak. De akkor meg nem lenne izgalom, nem igaz? Nevet. Hades meg a második mestere a FT-nek? Lehet unta a mester címet és lelépett, hogy tiltott mágiákat alkosson ,mint mondjuk a Narutoban, Orochimaru. Csak ő nem lett soha mester vagyis Hokage. ikszdé Nem is tudtam,hogy a Jupiter akit eltalál annak ketchupos lesz a teste. Vér? Az nem lehet, cenzúra van? Lehet hogy egy picit engednek "vérezni." Hurrá.  Pojén

A serpenyős Mira ütött. Lissana meg megfogja a fakanalat aztán lefőzik a GH-t. Egy kis szójáték sosem árt.  Nevet

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Nikkie
VIP

« Válasz #753 Dátum: 11 okt 29, 20:49:31 »

Jó rész volt, bár kicsit sűrű volt az ide-oda ugrálás, de hamarosan úgyis rendeződnek a szálak. Nevet

Picit a belassított jelenet volt fura rajzolás szempontjából, amikor Mest elkapta Wendy-t, hogy megmentse Azuma elől, és lassítva mutatták, ahogy Lily és Charle rohannak, hogy megmentsék, de át lehetett vészelni a dolgot. Nevet
Meg most az érzelmek sem úgy jöttek át, annyira siet az anime, de annyi baj legyen. Nevet
Wendy határozottsága nagyon bejött. Nevet

Na, most megtudtam, milyen Urtear hangja, ha mérges. Nagyon tetszik. Nevet És most úgy általában véve is sokkal szokványosabbnak találtam a hangját, mint a múltkori rész alkalmával. Animében valahogy jobban kedvelem a karakterét, mint a mangában. Nevet

Mira és Lisanna pedig milyen egyformák. :/ Tetszett az a kép, amin közelről mutatják őket. Mosolyog
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #754 Dátum: 11 nov 04, 13:10:59 »

Így nézegetve egy Gérard vs Erza AMV-t, feltűnt valami... oké, hogy sok-sok részben előkerül az a cuki rózsaszín, napszemüveges patkányka. De ez a jégkrém, vagy akármicsoda, mit keres ott?! ikszdé

Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #755 Dátum: 11 nov 04, 13:19:15 »

Ezek olyanok, mint a One Piece-ben Pandaman. Bármelyik részben bárhol feltűnhetnek.Véleményem szerint ezt kvízekhez használják, és lehet nyerni vele, ha megmondod melyik jelenetben volt, de ez nem hivatalos infó.
Naplózva

Bastian

« Válasz #756 Dátum: 11 nov 04, 13:29:01 »

Annak idején már volt szó a "jégkrémről" vagy "spongyabobról" ebben a topicban de azt még mindig nem tudjuk miért tették bele a részbe. Tényleg olyan lehet ez mint a Pandaman. Volt még a rózsaszín patkány meg valami malacszerű kék izé.  Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #757 Dátum: 11 nov 05, 11:46:00 »

Lehet, hogy egyedül maradok, de a 104. rész nekem egy elég nagy csalódás volt.

Az akció jelenetekből hiányzott a dinamika, valamint az, hogy a GH tagjai még mindig klónhadseregként vannak megrajzolva enyhén szólva gagyi hatást kelt.

Az epic pillanatok meg rajzolás szempontjából lettek elég bénák, elég, ha csak Luxus jelenetére gondolunk a mangaban mennyivel jobban meg volt rajzolva, szerintem ezt hihetetlenül elbénázták.

A varázslatoknál lévő effektek meg egyre egyszerűbbek, szinte már mintha nem is törődnének velük, csak odaraknak valamiféle színezett plazmaszerűséget és jó napot.

Említhetném még azt a jelenetet is amikor Zancrow végez a céhtársaival, értem én, hogy gyerekeknek rajzolják az animet, de ne vicceljünk már, rájuk küld egy kis lángot és hukk eltűnnek, nem ám hamuvá égnek hanem elteleportálódnak.
Ráadásul a fekete lángokban miért van lila és miért ilyen fakó az egész színezés egy napfénytől túláradó szigeten a nyitott tisztásokon való harc során?

Makarov és Purehito harca meg, á inkább nem is írom le mit gondolok róla.

Ahogy az előzetest néztem a jövőhéten sem lesz jobb a helyzet.

Pedig a mangaban ez volt a kedvenc arcom, de az animeben nem tudják visszaadni azt a hangulatot, mintha direkt nem törekednének a részletgazdagságra.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #758 Dátum: 11 nov 05, 14:42:20 »

Én egyetértek veled. Ez a rész sokkal jobb is lehetett volna. Az animációk nem voltak valami szépek.
Makarovot úgy elintézte Hades, mintha csak egy kiskölyök lett volna. Kétszer is elkapta azokkal a láncokkal. Makarov köpni nyelni nem tudott. Aztán jött neki a Hearth Attack, de ezt Hades orvosolta egy lyukkal, ami teljesen eltűnt, amikor szemből láttuk a kis öreget. smirksweat Cenzúra power.  Hades meg elfoglalja a szigetet egy zászlóval. xD Kis lépés egy mágusnak, de nagy lépés a Grimore Heartnak. xD

De jött Luxus, aki feldobta legalább egy kicsikét. Kíváncsi vagyok, hogy mit produkál majd, meg persze, hogy ki ellen. A csata után 1 héttel oda is fog érni.  Nevet De gondolom a nagy távok nem okoznak egy villám (sárkányölő) mágusnak gondot. Kúl

Zancrow úgy tűnik mégsem esélytelen Natsu ellen. Istenölő a Bleachben is volt huszon akárhány fejezetig.^^ Viszont az durva, hogy csak egy mágus szólt be, hogy Natsu erős erre meg mindenkit porrá éget. ikszdé Izé, akarom mondani elteleportál. Pojén Natsu már lassan megszokja, hogy mindenki a saját társát támadja mert mindig előtte csinálják.

Szegény Azuma. Gyerekek macskák most meg nők. ikszdé Majd meglátjuk, hogy mennyire izzasztja meg egy démon.  Ördögi Meg fog lepődni, hogy nem csak az ő céhében vannak démonok, hanem a tündérek között is. Ez volt Lisanna első normális take overje.^^
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #759 Dátum: 11 nov 05, 14:46:53 »

104. rész:

Hát, Makarovnak tényleg érdekes egy ábrázatai vannak néha.
Kain Hikarul meg még nagyobb idiótát csináltak, mint volt. ^^"
Ééééés... Lisanna megmacskásodott Take Over-rét sem hagyták ki. Nevet Csak mangában hosszú hajjal tolta: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/217/4/

Ez tényleg nem volt egy kimagasló rész, de nem is volt rossz.

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Nikkie
VIP

« Válasz #760 Dátum: 11 nov 05, 15:01:26 »

Mira varázslata, a Dream Knock nagyon találó volt, ugyanis ha nem Take Over formában van, ki nem nézné az ember belőle, hogy akár egy légynek is tudna ártani, ezzel a varázslattal pedig elég szolidan intézte el az ellenséget, ami illik a személyiségéhez. Nevet

Nem vagyok elájulva a résztől, viszont nekem nem is tűnt fel ennyi hiba, mint amit az előttem lévők elsoroltak. Nevet

A manga kép alapján Lisanna hosszú hajjal teljesen olyan lenne, mint Mira, mert ha jól láttam, neki is hullámos a haja vége. :/ xD

Zancrow nagyon bejövős így animében, mangában semleges volt nekem. Nevet Szóval róla tudom elmondani, hogy az anime dobott egyet a karakterén.

Meldy baromi aranyos. Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #761 Dátum: 11 nov 05, 15:21:35 »

Tiszta Termnátor. De nem féltem Erzáékat, még ha elveszett mágiáról is van szó. Nevet Meldynek Wendyvel kellet volna találkoznia. Két elveszett mágiát használó kislány. Még a nevük is hasonló.^^
Naplózva

Bastian

« Válasz #762 Dátum: 11 nov 05, 16:58:16 »

104.rész:

Számomra a legnagyobb csalódás az volt hogy nem másolták le teljesen ugyanazokat az epic képeket a mangából amit vártam: Gondolok itt a Laxusos mangaképre, arra a képre mikor Zancrow mondja hogy ő egy Istenölő és arra is amikor először támad. Helyette máshogy rajzolták és hát elég gagyi lett a végeredmény:

Negatívumok:
- Spóroltak Makarov oszlopaival így rá se rajzolták a jeleket
- Kana,Gray,Lucy és Loke nem is kaptak sérüléseket a mangába csak izzadságcsepeket itt meg nagyon tele voltak karcolással
- Miért kell Kainből egy Ichiyat csinálni, túleröltetik
- Baki az első visszaemlékezésnél Purehitonak bajusza van, ergó bevágták Hades fejét neki
- Makarovon mekkora volt már az a lyuk, túl nagy, ilyentől már egyből meg kellene halnia
- a lángok teleportálása ikszdé

A képek a bakival és a spórolással együtt: http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/ft-104.png

Persze akadnak pozítivumok is:
- az Ametarasu képletek egész jók lettek, Hades láncaival együtt
- Juvia és Erza jelenete megint vicces volt  Nevet
- Rustyrose rövid jelenete sokkal jobb volt mint a mangában  Pontosan
- Lucy használta a mágikus ostorát  Nevet
- Meldy hangja már mondtam de most megint mondom: brilliáns

A lángok sokkal jobban néznének ki a kevernék a feketét valami sötétvörös színnel mint a láva= Akainu  Mosolyog

Egy kérdés: Natsut miért nem égette porrá az Isten lángja?
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 05, 20:28:14 írta Bastian » Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #763 Dátum: 11 nov 05, 17:06:06 »

Én az előző résznél nem írtam semmit ide a fórumba, mert féltem, hogy nem sok jót tudok mondani róla. A 103. rész nekem elég unalmas volt. Utána elolvastam mangában is, ott sokkal jobban tetszett...

104. rész azért már jobb volt. Bár azt én is sajnálom, hogy a rajzolások néhol tényleg elég bénák... Bár mangában még nem olvastam ezeket a fejezetek, majd mindjárt elolvasom és össze tudom hasonlítani a részt a mangával. Azért kicsit javíthatnának ezeken a dolgokon. ^^" De amúgy Zancrow nagyon nagy volt. A szemeit egy pillanatban szerintem nagyon eltalálták. Erzáék, Lucyék és Elfmanék is kaptak ellenfelet. Meldy mágiája érdekel a legjobban. Nem tudom mire számítsak. De majd úgy is kiderül. Juvia ebben a részben se tudta elfeledni Gray-samát. xD Ja, és Miráék is kaptak ellenfelet. Na, az ő harcukra nagyon kíváncsi leszek. Remélem nem olyan lesz, hogy mondjuk Azuma úgy rátámad Mirára, hogy eszméletlen lesz és a harc csak Lisanna VS Azumáról fog szólni. xD Nagyon kíváncsi vagyok a jövő heti részre, úgy érzem, jó lesz. Legalábbis reménykedem benne. ^^

...miért ilyen fakó az egész színezés egy napfénytől túláradó szigeten a nyitott tisztásokon való harc során?...
Ebben nagyon egyet kell, hogy értsek. Olyan fakó színeket használnak...
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 05, 17:06:58 írta BrownOsment » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #764 Dátum: 11 nov 05, 19:23:41 »

Hát igen, az első évadban erősebbek voltak a színek, de ez engem nem zavar.
A Nirvána óta, minden arc-ban ott van egy Ichiya Nevet -> Edolasban macskaként, itt meg ez a duci viselkedése emlékeztet rá.
Az meg, hogy Purehito mesternek bajusza is volt a flashbackben nem feltétlen baki, lehet rég borotválkozott Nevet
A rész nekem tetszett, bár az előző 3 sokkal jobban.
A kedvenc jeleneteim:
- Lucy használja az ostorát
-Lisanna macskalány take overje nagyon jó lett, szerintem sokkal jobb rövid hajjal, mint hosszúval
-közel 60 rész után, újra láthattuk Luxust!

Tetszett Mira varázslata is, tényleg illett hozzá.Hades szépen elintézte az öreget, de besegített neki Makarov szív fájdalma is.És megint 1 Amaterasu használó  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 05, 19:24:47 írta Csabi28 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins