25 feb 18, 22:07:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 769049 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #735 Dátum: 11 okt 17, 20:11:12 »

@Tilon

Igen, a csatahajó a céh épülete, legalábbis nincs semmilyen forrás arról hogy lenne stabil állandó céhépületük. Mondjuk muszáJ állandóan úton lennie a céhnek hiszen ha a GH a legerősebb sötét céh akkor nem lehet stabil épületük mert akkor már egyből a Mágiatanács odarendelne kitudja hány ezer katonát hogy megsemmisítsék őket stb. Natsunak tényleg lenne gondja a hajón akár lehetne Hades helyett Plue is a GH mestere ha megy a hajó Natsu esélytelen ellene ikszdé. A hajó legnagyobb előnye amúgy a mozgó WC szerintem, nem gyanús mert az emberek azt hiszik a madarak voltak. Nevet Ha már Pluet felhoztam a legjobb az hogy elvileg Pluenak, aki egyáltalán nem beszél csak hangokat ad ki, a Meldyt játszó szinkronszínésznő a hangja.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 17, 20:15:43 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #736 Dátum: 11 okt 22, 14:47:18 »

102. rész:

Ezt a részt két szóval tudnám jellemezni: Nagyon baba! Nevet

Erről beszélek én. Egy jó manga esetében nem kell mindenféle butaságokkal telerakni az animét. Le kell másolni, meg kell adni a mangához hasonló alaphangulatot, esetleg némi részhosszabbító kis fillert beszúrni és kész is!

Az külön tetszett, hogy Makarov és Gazille beszélgetését a mangához képest kibővítették kicsit. A mangában kicsit túl gyorsnak éreztem azt, ahogyan a sárkányölő kötélnek állt, hogy belép a Fairy Tailbe.

Mest egy retardinnye... ikszdé Jó, hogy nem Wendy-t kóstolja meg, hogy milyen íze van. ikszdé

Szegény Juviának nincs szerencsére. Nem elég, hogy nem mehet Gray-hez, még Levi és Gazille "bimbózó románcát" is végig kell néznie. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Nikkie
VIP

« Válasz #737 Dátum: 11 okt 22, 14:49:00 »

Nyah~ Nevet Megnéztem az új részt, tetszett. Nevet De nem én lennék, ha nem írnék egy kis kritikát is: lehetett volna romantikusabb is a GazillexLevy szál. :3 Azt furcsálltam, hogy a végén Gazille eszméleténél van, nem emlékszem, ez a mangában hogy volt.

Juvia meg, amikor végighallgatta a harc utáni Gazille x Levy párbeszédet, rögtön Gray-re gondolt, és az a fej, ááá. Nevet

Aranyos volt Gray is, ahogy befogta Loki száját. Nevet

Viszont a végén Mest utolsó mondata... Jó, értem én, miért kellett, de az szerintem nem így hangzott mangában, vagy a fene tudja, nem emlékszem már. Nevet

Szóval jó volt. Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #738 Dátum: 11 okt 22, 15:06:28 »

102.rész:

Voltak elvárásaim a résszel kapcsolatban, amit Hála Istennek sikerült megcsinálniuk. A harc iszonyat jóra sikeredett, még a vér hiánya sem zavart. Tetszett,hogy a Makarov/Gazille visszaemlékezést megtoldották. Tökéletes lett. A Daphnes fillereknél írtam, hogy már elsütöttek valamit, amit nem kellett volna: na az Gazille Titkos Sárkányölő Technikája volt.
Nem ugyanaz, mint ami ebben a részben volt, de előtte sosem használt ilyesmit, a Dapnes részben meg megjelent és a kisújából kirázta hirtelen. Nagy hiba volt >.<# . Mest megint hozta a kötelezőt  Mosolyog Hány ember gondolt rosszra amikor meghallotta Wendy sikolyát? Nevet

Az egyetlen negatívum talán annyi hogy nem fért bele, az amit múlt héten először írtam a 101.részről. Nem baj legalább nem csapták össze a részt. De az előzetes már megint kedves volt és.... Ördögi

Rustyrose jelenetén picit változtattak az openingben: kapott egy lila aurát és most már a szörnyszerű izé elött áll és nem kerül háttérbe.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 22, 16:39:03 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
gYda
Újonc
*

« Válasz #739 Dátum: 11 okt 22, 16:59:53 »

102. Rész!!:

Hát ez is nagy rész volt mint mindig a csata iszonyatusul tetszett végre egy Gazille titkos technika...Nevet Nevet

Az a kis csibe is nagyon ütött xD xD

Ám Wendy üvöltésénél én is majdnem megijettem de Mest megint alkotott Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít

De az is érdekes hogy csak Urtear neve után mondták hogy : az időmágus szóval a többbiekről még mindig nem sokat tudunk xD

Végre beindulnak az események csak azt sajnálom hogy Gildratz haza ment bár meglehet még hogy valamilyen oknál fogva vissza fordul de nem hiszem...:S :S :S
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #740 Dátum: 11 okt 22, 18:12:19 »

...A mester meg tuti tudja, hogy jön az ellen mert nagyon komolyan nézett...
Úgy tűnik még sem tudta, mert meglepődött az öreg.

Miután megnéztem a részt, elolvastam a mangában is ezeket a fejezeteket. Egyébként most 2 és fél fejezet volt feldolgozva. De sebaj. Engem egyáltalán nem zavart a vér hiánya. Már megszoktam, hogy nincs az animében. A harc nagyon tetszett. Levi egész ügyes volt, ahogy hatástalanította azt a zajt. Meg persze az is tetszett, hogy eszébe jutott az, hogy Gazille-nak jól jönne egy kis vas. És még szív is került az O betű közepébe. Ohh. xD

A visszaemlékezést nagyon eltalálták. Nem is képzeltem el még korábban, hogyan történt Gazille belépése a céhbe. Azt nem gondoltam volna, hogy a mester keresi fel. Mondjuk Juviának köszönhető, ezt a mester is megemlítette. ^^ Gazille egyre szimpatikusabb lesz nekem is.

Kanát sajnálom, neki tényleg van oka kiborulni. De majd most bizonyítani fog. Biztos kap majd ellenfelet a Hét rokon közül. Őket tök jól bemutatta Kawazu. Tetszett, ahogy előjöttek a képek. Egyébként most akkor Caprico vagy Capricorn? Vagy mindkettő helyes?

A vége pedig izgalomfokozó lett. Lily nagyon menő volt. : D Hogy fogom kibírni ezt a hetet?! Hogy? xD
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 22, 18:14:15 írta BrownOsment » Naplózva

sulooman
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #741 Dátum: 11 okt 22, 19:05:49 »

Bezony ám, remélem ln is, hogy Gildartz visszatér a szigetre és ad még egy kis ízelítőt abből az erőből amit Natsunak villantott meg. Na az ŰBER volt! Nevet
Makarov pedig odateszi magát a köv réstben úgy tűnik. Már csak azt a részt nézném meg szívesen mikor az ending utolsó pár képkockáján Makarov szétcsapva néz Natsura. Ott mi történhetett te jószagú...  ikszdé
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #742 Dátum: 11 okt 22, 19:13:24 »

Ez a rész is úristen!
Nagyon durván megcsinálták ezt az epizódot is. A harc nagyon pörgősre sikeredett. Végre megtudtuk, hogy csatlakozott Gazille, a mester beszéde is szép volt hozzá.
A vér hiánya engem sem zavart, és 6:56-nál szépen helyettesítették azt.Nem hiába Gazille a kedvenc szereplőm, ebben a részben megmutatta ki is ő.
Levi is bizonyított, nem kicsit hasznos a mágiája, kiegészítenék egymást Gazille-al  kacsint
A mindenevő Mestről végre kiderült, hogy nem a Fairy Tail tagja, Pantherlily szépen ráijesztett, ennél izgalmabb befejezést nem is tudtak volna csinálni!
Bastian épp én is írni akartam az opening változtatást, de látom te is észrevetted, ez már a 2. változtatás a nyitányban Nevet
BrownOsment én is így vagyok ezzel, egyre nehezebb lesz kibírni az 1 hetet! Johhny Depi
Naplózva

Pöcök
Gennin
*

Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)

« Válasz #743 Dátum: 11 okt 22, 21:27:32 »

Miért van az, hogy Mesten egyre jobban képes vagyok kiakadni? ikszdé Ekkora gyökeret szerintem még a világ nem látott, mint ő. Lehet, hogy vega?  Hmm? Úgy értem először a növények utánna meg a szikla... bár ez nem tudom, hogy sorolható-e a vega kategóriába, de akkor most igen.
A Levi/Gazille jelenetek szépen meg lettek csinálva és az IRON egy szívecskével...  Tetszett, na! Nevet A másik meg az, hogy Juvia egy ritka szerencsétlen valaki, mert a sors mindig ilyenekkel hozza össze.
Naplózva

Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ...
The situation is hopeless but not serious.
If life gives you lemons, make lemonade!
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #744 Dátum: 11 okt 23, 12:54:09 »

Hát igen bebuktam azt, hogy az öreg tudja mi lesz ,de majd a következő részben, ahogy látom jól oda csap!^^ Most majd meglátom, hogy le-e vegyem a top 10 legerősebb mágus listám éléről. Kúl (Persze anime szerinti lista)

Hát Az IR Szeretet N tényleg nagyot ütött, Gazille meg se lepődött a szívecskén. Ámor Először néztem, hogy miért sérülnek meg attól ha rájuk esik pár tojás, aztán elolvastam a mangában és ott öklök bújtak ki a tojásból azért van egy kis különbség. Végülis elég jól megoldották a vérzést azoknál a jeleneteknél. Azért, amikor átszúrta Gazille karján a kardot ott nagyon meglepődtem, hogy a mangába rendesen átszúrta az egész karját. Nevet De még mindig reménykedem, hogy egy szép napon megemelik a korhatárt. Hümm-hümm

Szóval Mest is benne van az ellenfél elit csapatában. Lily azért megmutatja, hogy ki a főnök. Az lesz a poén majd, ha Mest már épp megadná magát Lily vissza változna a kicsi formájába. ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #745 Dátum: 11 okt 24, 19:28:41 »

100-102. rész

Egyszerűen ezeket a részeket nem tudom elvonatkoztatni egymástól, annyira jók lettek, hogy még!  Nevet
Vélemények, amik így hirtelenjében eszembe jutnak:
-A Juvia-Erza és a Gazille -Levy pillanatok bearanyozták a részt. Erza mekkora volt már. Szegény Juvia, na meg Levy unott feje.
A számból vetted ki a szót!
Levy és Gazille jelenetek vitték a pálmát, (IR <3N), végérvényesen GaLe fan lettem. Pirul  Az egyetlen csalódás Levy kibontott haja volt, a mangában olyan szépen megrajzolta a sensei, itt meg kicsit az az érzés fogott el, hogy Scorpio-ban elszabadultak az indulatok és nekiesett szegény tökmagnak...
A Gazille és a Mester között lezajló múltidéző jelenet benne van a TOP3 legjobb jelenetben az anime története során, nagyon-nagyon-nagyon eltalált scene. (Természetesen Juviának benne volt a keze, khmmm  Hümm-hümm)
Juvia-Erza páros is nagyon ott volt a szeren, jót mulattam rajtuk, szegény Juvia mindig peches.

De azért Loki feje is sokat elárult, amikor Gray arról érdeklődött, hogy Juvia merre van. kacsint
Ezt észre se vettem (shame on me!), köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet Chakra, kis mézesmadzaghúzogatás a JuviaxGray fanoknak.

Amik még tetszettek:
- Natsu kifordított felsője -> Natsu meg a divat? Na neeeeeeeee...  Ohh My God
- Zancrow tiszta SSJ feeling, nem csodálkoznék rajta, ha kiderülne, hogy rokoni szálak fűzik mondjuk Vegitához  Nevet Tetszik a hangja, meg az egész őrült viselkedése
- Mest karaktere egy nagy kérdőjel a számomra, eszméletlenül idióta, alig várom, h lássam mit eszik a következő részben
- RustyRose is szimpi gonosz, nem tehetek róla, ezek szerint a teljesen agyalágyultak/elvontak lesznek favoritok
- A Kakas, aki Gazille-t záporozta tojásokkal kész volt, a szinkront nagyon eltalálták  ikszdé Pipipipiiiiii-zés meg a kiscsibe a fején... jézusom.
- Még így utólag eszembe jutott a Cana által Gray arcába hajított gyík, az is felejthetetlen egy jelenet volt.  Nyelvesít

A következő részek is izgalmasnak ígérkeznek, bár főleg a Juviás jelenetekre vagyok kiéhezve.  Izé José...
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #746 Dátum: 11 okt 26, 17:30:26 »

...Ja, és kihagytam, hogy nekem Urtear hangja olyan furcsa basszus, szerintem sose fogom megszokni. Nevet...
Én csak most vettem észre, hogy ugyanaz a hangja, mint Virgonak és Urnak. De szerintem jó neki ez a hang. ^^ (mondom én, miközben nem olvasom előre a mangát  ikszdé)
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #747 Dátum: 11 okt 26, 18:05:26 »

De Ur Urtear anyja, nem pedig maga Urtear. Nevet Szóval akkor a mami és a cseléd csillagszellem hangja ugyanaz. Nevet És a mangának ehhez mi köze? Nevet Ja, hogy milyen lesz még Urtear? Hát majd meglátjuk, kíváncsi leszek, animében milyen lesz... kacsint
Naplózva
gYda
Újonc
*

« Válasz #748 Dátum: 11 okt 29, 17:42:47 »

103. Rész!

JaaaJ!! Ez megint érdekes rész volt Nevet Nevet

Azt azért nem gondoltam volna hogy a Fairy Tail régi mestere lesz az ellenség :S :S :S

De Natsu is nagyot alkotott xD xD Hogy lesöprögette Mest vállát miután megtutta hogy a tanács tagja és hogy megijedt Nevet Nevet

De most megint 1 hét SzomorúSzomorú Bár most talán gyorsabban elmegy mert őszi szünet van xD xD
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #749 Dátum: 11 okt 29, 18:27:51 »

103. rész

A rajzolás kifejezetten tetszett, Pantherlily harca zsír lett.

Mikor Meldy és Zancrow összenéztek, az király volt (12:49). Nevet Még a végén szimpatikus lesz az a baromarc Zancrow. ikszdé

Makarov bemutatta, hogyan kell NAAAAAGYratörőnek lenni. Nevet A Hét rokon összefo*ta a bokáját. ikszdé Szépen megrendezte a Grimoire hajóját. Urtear nélkül már rég tengeralattjáró lett volna belőle. ikszdé

A visszaemlékezésben Makarovban profilból tisztára olyan feje van, mint Luxusnak.

És egy kis hideg zuhany... Emlékeim szerint a Fairy Tail mangában hamarabb volt Mest emlékezetmódosító mágiája, mint a Bleach mangában Tsukishima emlékezetmódosító fullbringje. Mert ugye a hatásuk hasonló, mindkettő hozzá tudja adni magát a célszemély emlékeihez. És bár a FT mangában ez már elég rég volt, de nekem ez még csak most esett, le az anime fordítása közben. Kubo-san kezd kifogyni az ötletekből...

Ahogy előttem szóló is írta, Natsu rendesen megijedt, amikor Wendy bemondta, hogy Mest a Tanács embere. Nevet

18:56-nál Mirajane a serpenyővel... Nevet Ennél már csak az lenne poénabb, ha Sátán Lélek Take Over közben állna ott azzal a serpenyővel. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins