24 nov 27, 14:28:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749713 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #720 Dátum: 11 okt 15, 19:33:11 »

Natsu nem tudom mit problémázott, szerintem a sálja feketén sokkal menőbb Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #721 Dátum: 11 okt 15, 20:00:15 »

Zeref-fan lettem. Az anime elején, a történetívekből kiderült dolgok alapján nem így képzeltem volna el. Nekem bejön a kis depis stílus, képemnek is kiraktam. De azt nem értem, hogy a mester nem érzi az ő jelenlétét? És a Grimoire Heart jövetelét? És Mesttel most mi van? Az ő története nem haladt tovább most, csak mondott pár rejtélyes mondatot miközben Wendy úgy csodálta a virágokat, mintha még nem látott volna növényt. Szegény Juviát sajnáltam. Az elején is úgy volt már, hogy neki nem volt sok kedve ehhez, inkább Gray érdekelte. De Erza akkor már gyerekként lett S-osztályú? Csak mert amikor beszélt, akkor gyerekkép volt a háttérben. Van pár kérdésem, bocsi. Egy-kettő csak költői.  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 15, 20:02:03 írta BrownOsment » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #722 Dátum: 11 okt 15, 20:12:25 »

Szerintem Mest csak egy szimpla kém. Valószínűleg Hades kémje. A mester meg tuti tuja, hogy jön az ellen mert nagyon komolyan nézett. Nevet Erza meg nyilván olyan idősen lett S-osztályú, mikor még Mirával rivalizált. Zerefel meg tuti van valami mert attól, hogy nem mehet senki se a közelébe még nem jelentették volna ki a leggonoszabb mágusnak.  Meg ugye csinált egy rakat démont pl Deliora meg a Lullabyt ami elveszi mindenki életét. A lényeg, hogy szerintem most nem önmaga.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #723 Dátum: 11 okt 15, 20:50:29 »

Végre frissithettem a sigem és beleírhattam hogy Zeref =D

A rész jól visszaadta a mangát és a kis filler jelenetek is jók voltak. Zancrow tűze nekem nem tetszik. Olyan fura, mintha nem is tűz lenne :S Nemtudom milyen technikával készült de ha símán átszínezték volna feketére Natsu tűzét, akkor jobban mutatna szerintem.

A kövi harc érdekes lesz vér nélkül. Kiváncsi vagyok hogy oldják meg.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #724 Dátum: 11 okt 15, 22:57:46 »

101. rész:

A Grimoire Heart hajójának színe kicsit váratlanul ért... talán túl sokat láttam fekete-fehérben (manga). De azok a rózsaszín szegélyek nem biztos, hogy kellettek volna.  smirksweat

A GH kis csapatának első csoportképe jó lett, kér dolgot kivéve: Zancrow és Meldy feje. Nézzétek meg ugyanazt a képet mangában és megértitek.

A GH-s katonák arcával megint spóroltak az anime készítői, nesze maszk. Nevet

Új szereplők szinkronhangjai:
- Zancrow: Nem rossz, csak nem nyávogna annyira.
- Capricorn: Ez jó lett és ismerős is valahonnan.
- Rustyrose: Zsírkirály! Kíváncsi leszek, milyen lesz, ha majd ordibál.
- Hikaru: Bár még csak hebegett-habogott, de az ő hangja is rendben lesz.
- Meldy: Húúú, nekem kicsit furcsa, de látom/hallom benne a lehetőséget. Ha majd kicsit jobban kinyitja a száját, meglátjuk/halljuk.
- Hades tata: Passzol, jó.

A focis/harapós/lefagyasztott gyík ütött. Nevet
Juvia fantáziálgatása adta. Nevet

Egy filler keretében megnézném, hogyan zajlott Mirajane, Erza vagy Gildartz S-osztályú Mágusválasztó Vizsgája. Tuti érdekesebb lenne, mint az a műsárkányos idiótaság... -.-
Miért van olyan érzésem, hogy Erza is Natsu-módra állt a vizsgához? Nevet
Erza tobzódása jó volt. A kis munkamániás. Nevet De amikor elkezdte rázni Juvia kezét, az már nem volt Erzás. Vicces, de szerintem nem illik hozzá.

A Levi-s, Gazille-os jelenetek... Hát, magukért beszélnek, szépen visszaadta mangát. kacsint
17:45-kor Levi "Á, hallgass már!" mondatának hangsúlya kész. ikszdé
Meg amikor Gazille paskolja Levi fejét... ikszdé
Hoppá, bár a mangában is benne van (most néztem), de nekem csak most tűnt fel, hogy Levinek a bal lapockáján van a FT jel.
Az a jelenet is szép munka volt, amikor Gazille megmenti Levit. Jó a zene, jó a "koreográfia", szépen beletrafáltak a készítők.

Szerem, ha egy anime visszaadja a mangát és még képes is hozzátenni. És a FT anime mostanában szépen halad ezen az úton. Mosolyog

A kövi részt ajánlom a Levi x Gazille kedvelőknek. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #725 Dátum: 11 okt 15, 23:50:27 »

Nekem ez a rész kifejezetten nem tetszett.
Először a színek idegesítettek, olyan fakónak tűnik az egész mintha nem is lenne benne élet, néha még bele bele nézek az első 20-25 részbe és azok sokkal élesebbek szebben kivitelezettek.
Több vártam volna egy ilyen Edolas arc után mindenképpen.
Ráadásul az egész részre jellemző volt a lassú tempó, hiányoltam a pörgős részeket elvégre ez az anime feldolgozás adjon már valamivel többet, mint a manga.

Utána végre jött a várva várt G.H. erre ezt kaptam:
Rustyrose teljesen kiábrándítóra sikeredett, de lehet, hogy csak a hangja miatt ilyen furcsa, én teljesen másmilyennek képzeltem.
Hikaru (szerk.: még a nevét is elírtam nem Hikaru hanem Hiraku) egy katasztrófa volt, hiszen, ugyan már gyakorlatilag nem volt szövege, egyszerűen felesleges volt belerajzolni.

Zancrowra azóta várok amióta először megláttam a mangában erre ezt kapom.
A vörös szemek állatira furcsák, a technikája gyengébben van megrajzolva, mint Zeref random módon megjelenő ködje, mintha nem is lángok lennének csak valami ócska forgalmi dugó füstje.
A hangja meg... nos ahogy beszél is irritáló ez a mangaból nagyon nem jött át, de ez a vinnyogó hang még a legörültebb pillanatában is, azt hiszem így kell elrontani egy karaktert, remélem lesz valami változás a későbbiek során, mert ez kritikán aluli a várakozásaimmal szemben legalábbis mindenféleképpen.

Meldy egy fokkal jobb, mint Zancrow, de még így is eléggé rossz lett főleg a hangja az ami elveszi az egész kislányos jellegét, itt is valami változás félében reménykedem.

Hades lehetne kicsit ijesztőbb, de ő még elfogadható.
Capricornt találták el a legjobban vele kapcsolatban semmi kifogásom nincs, ő már már szinte tökéletes lett.

Eltekintve a G.H.-tól a LevixGazille  részek eléggé jól visszaadták a mangát, kivéve talán a kiengedett haj az mangaban sokkal szebb volt, pedig még csak színes sem volt.

Mivel teljes mértékben Zancrow illetve Levi valamint LevixGazille rajongó vagyok nagyon várom a következő 10-20 részt, de remélem, hogy javulni fog valamit a fentebb említettek közül jó néhány dolog.

Persze lehet, hogy csak én túlzom el, mert több hónapja ezeket a részeket várom, de még így is úgy gondolom, hogy sok tekintetben volt kevesebb ez a rész, mint amilyennek lennie kellett volna.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 15, 23:59:48 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #726 Dátum: 11 okt 15, 23:57:23 »

Nekem Zancrow-val csak egy bajom volt, az a kiba*ott szőke haj, nem jön be egyáltalán.
Meldy-nek a hangja viszont tök nyugtató Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #727 Dátum: 11 okt 16, 00:06:56 »

Ha lenne olyan idős, mint Urtear nem is lenne vele semmi bajom, de így azért elég fura hangja van Meldynek.

Én sem értettem soha, hogy Zancrow miért szőke, de igazából mivel a ruhája formailag nem valami különleges színvilágra meg pláne nem, gondolom kellett valami érdekesség is, ami lehetett volna a szeme a mangaban azoktól a köröktől olyan kegyetlennek meg jónak (állatias értelemben) nézett ki, főleg azzal a pszichotikus arckifejezéssel, de ez valahogy az animeben nem sikeredett túl jóra.

Nem panaszkodok tovább, inkább megnézem még egyszer.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 16, 09:59:11 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Nikkie
VIP

« Válasz #728 Dátum: 11 okt 16, 12:58:14 »

Rustyrose tiszta Loki.

Manga alapján nem, de mikor megnéztem most az animét, nekem is rögtön ez jutott eszembe. Nevet Ugyanaz a nyálas stílus, csak Lokinál annyira nem idegesítő. Nevet

Viszont az előzetes szerint Gazillet megizzasztja 2 sima gyalog ??! Mi a manó ?! Hmm? Mikor lett Gazille ilyen gyenge ? Vagy a gyalogok ilyen erősek ?

Olyan jó, hogy az anime eszembe juttatja azokat a részeket, amiket már mangában is erős kritikával illettem. xD Ezen ki vagyok akadva én is. Nem tudom, olvasod-e a mangát, de ha igen, akkor tudod, hogy miért, ha nem, akkor majd megtudod pár héten belül. Na tök jó, hogy belefogtam ebbe, mert nem adhatom ki az ezzel kapcsolatos dühömet, mert spoiler lenne. ikszdé Na majd pár hét múlva morgok itt egyet, és visszatérek erre a harcra is. ikszdé

Amúgy tetszett a rész, de azt hittem, ebben fog Gazille harcolni. O.O (Így a múltkori előzetes alapján.) Hatalmas GazillexLevy fan vagyok, úgyhogy a romantikus jelenetek nagyon bejöttek. Valaki írta, hogy lassúnak találta a részt. Hát én meg túl gyorsnak, azon a ponton legalábbis, amikor Gazille megmentette Levyt. Ott elbírt volna a dolog egy kis lassítást szerintem. Mosolyog
Levy haja elég ratyi lett, mangában gyönyörű volt pedig. :/

Meldy hangja lehetett volna kislányosabb, de aztán eszembe jutott, hogy nagyon elszánt kislány tud ő lenni, úgyhogy arra jutottam magamban, hogy jó lesz ez így. Majd ha a kislányos énje kerül felszínre, akkor úgyis lágyabb lesz a hangja szerintem. Mosolyog

Zancrow picit nekem is csalódás, bár annyira nem érdekel a karakter, szóval a búbánatba nem fogok belehalni. xD

Epekedve várom a következő részt. *.*

---
Ja, és kihagytam, hogy nekem Urtear hangja olyan furcsa basszus, szerintem sose fogom megszokni. Nevet Ééés, ha jól rémlik, mangában ekkor olyan fura haja volt Natsunak, de örülök, hogy animében maradt a régi. *-*

Idézet
Egy filler keretében megnézném, hogyan zajlott Mirajane, Erza vagy Gildartz S-osztályú Mágusválasztó Vizsgája. Tuti érdekesebb lenne, mint az a műsárkányos idiótaság... -.-

Ezzel én is így vagyok. Mosolyog Vad Mirát nagyon szeretem. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 16, 13:16:01 írta Nikkie » Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #729 Dátum: 11 okt 16, 14:21:11 »

Elfelejtettem azt én is megjegyezni hogy Zancrow fekete lángja tényleg elég gagyi lett. Mintha nem is láng lenne hanem valami sötét kavargó aura. Remélem még fejlesztik mert őszíntén szólva a Narutoban sem vagyok elájulva mikor látok egy Amaterasut és eddig itt is elég gáz a fekete láng. Valahogy nem tudják élethűen megrajzolni.

Capricorn hangja meg elvileg = Piccolo(Dragon Ball Z), Inaba Kagaeroza(Bleach), Portgas D. Ace (One Piece), Kishin(Soul Eater) csak hogy nevesebbeket említsek. Ejha.  Ohh My God
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #730 Dátum: 11 okt 16, 15:19:34 »

Érdekes =D Zancrow-nak szerintem odaadhatták volna Capricorn hangját Kishin-es akcentussal. Úgy eléggé ütött volna.
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #731 Dátum: 11 okt 17, 14:45:35 »

Még egy kis érdekesség:

Az anime 52.részében tűnik fel először a Grimoire Heart, ami a manga 131. fejezetében látható. A mangában világosan kivehető Yomazu és Kawazu árnyéka a 131.fejezet/11.oldalán, tehát Mashima őket már előre betervezte. Persze az anime velük is spórolt és be se tette őket az epizódba, gondolván még csak árnyékok, nem fontosak. Inkább az viszi a prímet hogy a GH csatahajó is látható, amit sikerült megváltoztatniuk:

52. rész ilyen: http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/gh-01.png

101.rész it már ilyen: http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20111015040608/fairytail/images/thumb/e/e1/Grimoire_Heart_Airship.JPG/830px-Grimoire_Heart_Airship.JPG

Lehet itt még nem volt eldöntve milyen is legyen a színe?

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #732 Dátum: 11 okt 17, 17:06:38 »

Hát lehet. Bár szerintem az új színei jobban néznek ki, gonoszságot sugallnak, viszont a régebbi azért lenne jobb, mert ott nincsenek varázskörök. Bár engem annyira nem zavarnak...

A manga 131. fejezetét megnéztem és tényleg ott van Yomazu és Kawazu. Mashima-sama mindenre gondol. ^^
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #733 Dátum: 11 okt 17, 18:20:43 »

Nekem pont hogy nagyon bejövős ez a varázskör a léghajó (vagy mi ez) körül, főleg, mivel ellentétes irányba forogtak. Nevet Így szemléletesebb, hogy mágia hajtja a járművet. Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #734 Dátum: 11 okt 17, 19:39:08 »

Amúgy a körök a mangában is benne voltak. Mosolyog Amúgy, akkor most a hajó a céh épülete ? Natsu behalna ha abban a céhben lenne. ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins