25 feb 18, 21:16:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 768989 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #555 Dátum: 11 júl 16, 21:41:45 »

Ez a rész... kicsit furi volt. Gondolkozik
A mozgások picit gyengébbek voltak és a rész se volt olyan hangulatos :S
Szeretem az ostokat , de a mostani részben végig volt háttérzene ez nekem nem jött be, + a harcok is elég elnagyoltak voltak, az előző rész jobban tetszett.

De hogy jót is írjak, tetszik ,hogy Lucy már nem ilyen bátortalan kislány , hanem igenis, már tele van önbizalommal Nevet
Gray sugárboy-hoz : Mégis hogyan siklasz így ? -Azt én sem tudom xD , ez nagyot ütött , meg amikor a kulcsot az egyik fagyasztja másik meg olvasztja xD Durva, hogy legyőztek 3 ellenfelet is ebben a részben , pörög az Edolas arc rendesen.
A rész vége meg mindent vitt, Gray jégkulcsa nagyon ötletes volt  Nevet

Szerk1:Ja BrownOsment én is erre gondoltam , csak nem mertem leírni , de akkor látom te is így vagy ezzel Nevet
Edo-Erza (?) tekintete mást sugalt számomra, szerintem sima Erza felvette a ruháit, és csak azért kapta el Natsu-ékat hogy a Végzet láncos sárkányágyújához jussanak:D De mind1 egy hét múlva úgyis megtudjuk Nyelvesít

Szerk2: És igen!Nézzétek meg az openinget az Erza vs Edo-Erza jelenetét!Edo Erzának le van vágva a haja és más páncélban van , na hát akkor földi-Erza valahogy biztos legyőzte elvette a ruháit beállította a haját és Edo-Erzának adta ki magát, aki eközben majd levágja a haját , hogy ne tévesszék vele össze, és ez tuti így lessz xD Milyen jól meglehet fejteni anélkül , hogy olvasnék mangát Nevet Remélem ez nem számít spoilernek , mert mindenki rájöhet ha csak a spoiler dús openinget is megnézni xD
Ja és állításomat a heg is bizonyítja, 86.részben mind2 Erza kapott 1 heget és az Edo Erza az orrára, és a kövi rész tartalmában az állítólagos "Edo" Erzának nincs az orrán heg Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 16, 22:04:25 írta Csabi28 » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #556 Dátum: 11 júl 16, 22:55:08 »

Hát ezért az nagyon durva lenne, ha nem mutatnának semmit az Erza Vs Erzából !! Szomorú Függetlenül attól, hogy melyik Erza az. (Medieval ez a smiley tiszta Erza xD) Arra a harcra várok már 2 hete...  Mert már múltkor beetettek minket az Erza vs Erza címmel aztán volt 1 perc minimális harc. Jó a legjobbat a végére kell hagyni de ha szimplán kihagyják akkor nagyot fogok csalódni...
Amúgy nekem is gyanús ez a beöltözés de nagy kár lenne Erza hajáért. >.<# (eddig csak hétszer írtam le a nevét xD)

Gray és Sugarboy erőlködése nekem kicsit túl eltúlzott volt.  Ahogy ide oda ugrál kettejük között a kép fél percig.  És, hogy kerül egy vidámparkba egy motor ?  Gray már soha nem fog megszabadulni a motoros csatáktól ? ikszdé
De hogy valami pozitívat is említsek Lucy megint erősödött ezzel az ostorral. Lassan már erősebb lesz mint Natsu  ikszdé Vagy legalábbis már megérdemli a helyét a FT legerősebb csapatában. Mosolyog Sugarboy is végre tisztázta magát azzal a mondattal, hogy nincs oda azért ha egy férfi fogja a kezét. Így már csak az állával és a hümmögésével kell megbékélnem. Nevet  Coco azt hiszi, hogy Lucy egy hercegnő xD Sugarboy csúszása tényleg nagy volt.^^

A lényeg, hogy Erza vs Erza harcot adják le és ne csak átugorják !!!  De ha Flashbackban fogják leadni miután kiderült, hogy melyikük győzött, akkor se lesz jó mert utálom az olyan harcokat (meg filmeket) amik tudom, hogy fognak végződni. smirksweat Mert most elképzelem, hogy kiderül, hogy ő a földvilági Erza amiről a készítők azt, hiszik hogy váratlan és megdöbbentő fordulat de már mindenki sejti vagy tudja és utána leadják a 10-15 perces harcot úgy, hogy tudjuk a végét és az nem lesz valami jó.  Mert nem lesz benne semmi feszültség, mert tudjuk, hogy bármi történik úgy is ő nyer... Remélem érthetően írtam. Nevet

Szerk Az mennyi mindent árul el, hogy az előzetesben lévő  Erzánál nem a mágikus dárdája van, hanem egy földi kard amit a földi Erza szokott használni ? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 16, 23:30:26 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #557 Dátum: 11 júl 16, 23:47:47 »

Az is 1 jel Tilon Nevet
Amúgy nyugi nem ennyi lessz a harc a két Erza között, az elsőt a földvilági nyerte és biztos kapunk majd 1 flash back harcot is, DE , megint a spoiler dús openingből következtetvén arra jutottam , hogy Erza vs Erza jelenetnél az Edolasi más páncélban van , ergo lesz itt egy második menet is kettejük között Nevet
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #558 Dátum: 11 júl 17, 02:24:55 »

Gazille vs. Lily part 2, nagyon tetszik még mindig, a legjobb harc eddig, ebben az arcban Nevet Nevet
Byro megjegyzésénél, mikor Lucy-nak a képességét meglátta, hogy semmiből teremt valamit, kicsit "Istenes" megfogalmazásnak éreztem Nevet
Viszont Byro képességét nagyon gyengének éreztem az elején, míg meg nem jelent Ő személyisége Dr.Octopus Nevet
Virgo jeleneténél besirtam a röhögéstől, amikor volt a földrengés ikszdé ikszdé Az epic, nagyon adta Mosolyog
Bravó Lucy-nak, szeretem, ha ilyen leleményes egy lány, főleg, ha harc alatt az eszét is használja Mosolyog De aztán BUMM jön a szokásos Natsu közbe lépés. Nevet
Gray, mikor megmutatta a jégkulcsot, még mindig lepadlóztam ezen a ravasz húzáson (attól függetlenül, hogy már rég olvastam a mangában)
Szerintem ez az arc 100.rész után is még szerepelni fog, jól elnyújtják (ezt már szeretem Nevet)
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Nikkie
VIP

« Válasz #559 Dátum: 11 júl 17, 14:02:42 »

Gray már soha nem fog megszabadulni a motoros csatáktól ? ikszdé

Nagyon remélem, hogy nem. Pirul Annyira szexi. Nevet ikszdé De tényleg, szerintem tökre passzol Gray hűvös egyéniségéhez a motor. Nevet

Lucy és Gray harca is tetszett, bár a végén nekem is sok volt az a nagy erőlködés Gray és Sugarboy között. Iceboy, hehe. Nevet

Viszont még mindig nem érkeztünk el a Gazille vs. Lily harc legepicebb pillanatához, pedig múlt héten azt hittem, most lesz majd. Szomorú Na hátha jövő héten. xD
Naplózva
HayateLen
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #560 Dátum: 11 júl 18, 16:15:27 »

ez a rész nekem nagyon tetszett! a javát már leírták előttem, Lucy és Gray nagyon vagányak voltak, Natsu pedig hozta a formáját  Kúl
jók ezek az átjátszások is 1-1 jelenet között, pl. a 2 Fairy Tail jel elhúz egymás mellett és így vált egyikről a másikra
és innentől ez az arc egyre csak jobb lesz, pörögni fog folyamatosan és jönnek még a jó csaták! Nevet az F.T.-t nem lehet majd megunni  bow
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #561 Dátum: 11 júl 19, 17:24:10 »

Én is jókor már... ikszdé
Amikor Gazille és a cicus harcoltak, végig azon szurkoltam, hogy "Mondd már ki! Mondd már kiii~! Pattog", de nem mondta... Lesütöttszemek
Mivel eléggé megkésve írok, kb minen mást már elmondtak előttem. ikszdé

Ez a kép nekem annyira bejött! *-* Gray-samaa~! Nevet

Sugar Boy meg >.<# nem a zsánerem... ikszdé Az az áll meg a Superman gatyó... Technikai KO ikszdé
A kettejük "kötélhúzása" tényleg elég eröltetett lett. Nem értem, hogy minek kellett így elhúzni. Nem lett volna meg a 24 perc, vagy mi? Hmm?
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #562 Dátum: 11 júl 19, 22:01:28 »

Én most olvastam mangában és ott is eléggé ilyen volt. Mondjuk ennek ellenére én is kicsit erőltetettnek éreztem. :/
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #563 Dátum: 11 júl 22, 09:44:39 »

Elnézést kérek mindenkitől, amiért múlt héten spoileroztam. Csak remélni tudom, hogy senkinek nem lőttem le semmilyen poént. Őszintén sajnálom.

Nos, akkor ismét a 87. részről. Röviden persze csak, egyfajta konklúzió:
87.rész
- Hughes gyenge, mint a harmat. Egy varázspálcára és egy vidámparkra van szüksége, h „erős” legyen, valamelyik hiányzik, máris annyi neki.
- király: Ellenszenves+gyenge ő is, mint a harmat. Egy kislányt se tudott kiütni úgy, hogy az ne keljen fel. És lehet mondani, hogy nem akarta megölni a kislányt, de éppen ezért célzott a lábára. De, mivel gyenge, így a kislány fel tudott kelni. Ezek után, ha ádáz csata alakul ki valamelyik FT-es tag és e gyenge király között, veszít a színvonalából a FT. Egy király, aki egy kislányt se tud kiütni, ne hogy már megszorítson egy FT-es tagot. Bár ha van egy "titkos" technikája, az még enyhítő körülmény lenne. Majd kiderül, h lesz.
-Happy+Gajeel vs Pantherlily:  Kúl
-Erza vs Erza:  Kúl
-Sugarboy vs Gray: Kezdésnek nem volt rossz.

88.rész
-Sugarboy vs Gray: Folytatásnak nem volt jó. + a kulcsos megoldást is sejtettem. Más animében is láttam már. Gondoltam, hogy itt is vmi hasonlóval él majd a mangaka.
-Az edolasi bagázs nagy része gyenge. Kivétel eddig: Pantherlily és Erza.
-Lucy új fegyvere tetszik, bár egyszer már használt ostort, a Fighting Festival arc alatt, de ez, annál azért több persze. Sokkal. Ez hosszabbra is nyúlhat, és nyilván erősebb is. xD +Örülnék ha OS arc alatti támadását, az „Uranometriá-t” viszont láthatnám egyszer. Mosolyog Az az egyik kedvenc technikám.
- Poénok ismét voltak, és hamár voltak, jók voltak. De FT-ben ez a rengeteg poén is már a harc szerves részét képezik lassan. xD
- Tetszett Gray motoros belépője
Várom, mit tartogat még ez az edolasi arc. Eddig jó, bár nem a legjobb, attól nagyon mesze van nálam. De maga az ötlet nagyon jó volt a mangakától. Eddig 5/3.6 nálam, de még van minimum két  Kúl harc, szal szerintem meg lesz ez 4es is végére. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 09:46:55 írta lambomax » Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #564 Dátum: 11 júl 23, 22:59:46 »

Hát ez a rész picit lapos volt.
Wendy-éket nagyon megdobálták, de sehol egy karcolás. Erzának is mondják a katonák, hogy honnan szerzett ennyi sérülést. Milyen sérülést? Csak a gyönyörűséges idomai látszanak, még egy karcolás sincs a testén.
Lucy, túl nagy a melled. Milyen igaz ikszdé És a rózsaszínpáncélos csávónak túl szép a feneke smirksweat
Gazille vs. Lily, már azt sem tudják miért bunyóznak, annyira belemerültek Nevet Happy meg, te olyan vagy mint én, k-k-k-kérsz... e-e-egy halat? ikszdé Behalok azon a kis dögön Nevet
És kifejezetten tetszettek az új effektek.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #565 Dátum: 11 júl 23, 23:29:46 »

Na így máris jobb rész volt, hogy Erza nem verte le Edo Erzát mármint, hogy még fognak harcolni. Szegény Wendy, rohadt macskák. Wendy helyébe én feloszlatnám a tömeget egy üvöltéssel, meg is érdemelnék azok a dögök. Leüt (Kivéve a polgármestert) Jó kis terv volt csak nem jött be Natsuéknak pedig reménykedtem, hogy a katonák elfelejtik vissza állítani a koordinátákat.  ikszdé Gazille nagyon kész^^ Lily nagyobb mint ő de neki akkor is ő kell. Végre megtudtam, hogy mi van Happy kis táskájában, hát persze hogy kaja Hümm-hümm Most már igazán növelhetnék a korhatárt mert most néztem meg a mangába ezt a részt és Edo Erzának hiányzik valamije... khm a bikini felsője Ámor Mégis milyen harc lehetett köztük, hogy elvesztette ?!!! Ördögi Remélem, hogy már vissza se öltözik.^^ Persze az animébe meg van minden ruha darabja. A lényeg, hogy tessék megsasolni a 187-es fejezetet megéri. Pirul
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #566 Dátum: 11 júl 24, 11:29:00 »

Anno amikor aktuális volt ez mangában, azt beszéltük, hogy a földi Erza egész egyszerűen lelopta Edo-Erza "bikini"felsőjét. Nevet

És végre Gazille kimondta, amit ki kellett mondania. Nevet Imádom azt a 2 hülyét, Lily a kedvenc macskám. Nevet Nagyon passzol Gazille-hoz. Nevet

Gray teste még mindig nem az igazi, olyan fura izmokat rajzoltak neki. xD Viszont Natsu nagyon édes, amikor közelről látszik arca, miközben Erza leláncolva húzza őt és Gray-t. Mosolyog
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #567 Dátum: 11 júl 24, 13:41:48 »

Na, hát jó kis rész volt. Coconak nem gondoltam volna, hogy van egy ilyen szép nagy teremténye. ^^ Talán Edo Erza is felpattan a sajátjára. Ebben a részben több dolog is szerepelt, amit innét raktak be az openingbe.

Egyébként földvilági Erza ugye lelopta azt a ruhát, de aztán lecserélte páncélra.. Most akkor ez a ruha is megmarad neki és akár erre is lecserélheti majd egyszer?  ikszdé Meg Natsu a rész végén levette azt a kabátot vagy mit és így már tényleg össze van öltözve Lucyval, úgy, mint az Oración Seises arcnál. (:

A Végzet Láncos Sákrányágyúja szerintem jobban mutat animében, mint mangában. Mondjuk, amikor Wendyéket megdobálták, akkor itt, animében is lehetett volna egy kis sérülés. Ha már mangában még a feje is vérzett.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 13:51:30 írta BrownOsment » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #568 Dátum: 11 júl 25, 09:58:02 »

Nekem is sikerült megnéznem a részt végre Nevet
Tényleg elég furcsa ez a cenzúra, Sugarboy-t  tudják mutatni 1 szál fecskében , de Edo Erzát fel kell öltöztetni xD Meg Lucy himbálódzó mellei, a mangában nem is himbálództak de itt meg igen  Ámor Szal nem értem ezt a cenzúrát xD
A rész tetszett, főleg az első fele, jó volt látni végre megint Gazille-t a régi veszett kutya stílusában xD
Meg Happy: Kérsz 1 halat és Gazille: Te leszel az én macskám , nagyon durvák voltak xD
De amúgy illik is Lily hozzá  Pontosan
És minden úgy volt ahogy mondtam , az télleg nem Edo-Erza volt  Nyelvesít

Kövi részben meg Exceed királynő is lesz , akiről azt feltételezem , hogy Charle anyja , de majd kiderül Pojén
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #569 Dátum: 11 júl 26, 16:37:54 »

Vagy lehet, hogy Erza csak rossz ruhát vett fel a "harc után". Ördögi És kérdezte Edo Erzától , hogy "még nem volt elég ?" Nem sok ruhát vett magára mert sietett Erza után mert ő még nem végzet. Nyelvesít
Vagy lehet, hogy csak tükröset játszottak.^^
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 16:43:56 írta Tilon » Naplózva

Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins