Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #540 Dátum: 11 júl 11, 10:28:05 » |
|
Még az elején a DayBreak-es részben amikor Natsu azért választotta társnak Lucyt (részben) mert szőke és szőke cselédlányt akart az öreg manus csak nem jött be neki Lucy mert ronda volt számára, ergó nem volt elég szexi. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #541 Dátum: 11 júl 11, 15:40:11 » |
|
Jaj, tényleg, már emlékszem, köszönöm!  (Milyen fan vagyok, hogy elfelejtettem?) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #542 Dátum: 11 júl 11, 16:17:23 » |
|
Nemtom ezek a gonoszok mind ízlésficamban szenvednek?xD ha ellenem dobna be Natsu ilyen szexiruhás-Lucy tervet engem tuti elkapna vele  Am én röhögtem h rá se nézett Lucy-ra,csak küldte rá a szörnyeket xD Natsu meg ott depizett h nem jött be a terv xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Johnny08Piccolo
Újonc
Nem elérhető
Jr.
|
 |
« Válasz #543 Dátum: 11 júl 11, 19:05:04 » |
|
Egyébként én egy kicsit meg vagyok lepődve azon, hogy Natsu ismeri azt a szót, hogy szexi, és tudja, mit jelent.  Nem az a fajta, akit a hiányos öltözékű lányok érdekelnek. 
|
|
|
Naplózva
|
"If you die, I'll kill you!" by Zoro. 
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #544 Dátum: 11 júl 11, 19:13:11 » |
|
Ehhez képest érdekes módon ő volt az első az Ova 1-ben aki betámadta a kukucskálót amikor azt hitték, hogy egy lány ment be a medencébe.  És azt se feledjük, hogy közösen zuhanyzott Erzával. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Johnny08Piccolo
Újonc
Nem elérhető
Jr.
|
 |
« Válasz #545 Dátum: 11 júl 11, 20:36:11 » |
|
Ja, a kukucskálást el is felejtettem:D, de a zuhanyzásra nem emlékszem. Hol volt, mikor?
|
|
|
Naplózva
|
"If you die, I'll kill you!" by Zoro. 
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #546 Dátum: 11 júl 11, 20:45:42 » |
|
még asszem az első részekben volt valahol h együtt is fürödtek,Lucy meg ki volt akadva h milyen kapcsolata van Natsunak Erzával xDDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #547 Dátum: 11 júl 11, 20:45:58 » |
|
Amikor beköltöztek Lucy lakásába a Phantom támadása miatt és ott Erza említi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #548 Dátum: 11 júl 11, 21:59:41 » |
|
Egyébként én egy kicsit meg vagyok lepődve azon, hogy Natsu ismeri azt a szót, hogy szexi, és tudja, mit jelent.  Nem az a fajta, akit a hiányos öltözékű lányok érdekelnek.  Ennek ellenére a Rave Masteres manga crossoverben mikor Harunak mondja hogy kit keresnek, még a kezével mutogatja is hogy hát izé olyan ember a célpont aki mellben jól elvan eresztve (sunyi fejjel mondja hozzáteszem  ) A mostani részből azon a fejen amit Natsu vág mikor mondja hogy van egy remek ötlete, még mindig röhögök  Ki is vágtam: http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/natsuterv.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 11, 22:00:14 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #549 Dátum: 11 júl 12, 06:32:01 » |
|
De egy ilyen fejhez legalább előtte öltözne át. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #550 Dátum: 11 júl 12, 08:06:50 » |
|
Még csak most tudtam megnézni a részt, nagyon tetszett. Érthetetlen számomra, hogy Natsu egyik pillanatban még csak hülyéskedik és a másik pillanatban már tök komolyan harcol.  Aquarius meg nagyon szimpatikus volt most. Már kicsit idegesített, hogy az ő megidézése csak abból állt, hogy bemérgesedett és csinált egy árvizet.. Coco aranyos, hogy meg akarja védeni Lilyt, a királyt rühellem. ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #551 Dátum: 11 júl 13, 11:03:10 » |
|
Lambomax a válasz a kérdésedre igen  Amúgy igazad van, Hughes nem tudom mit tudna, ha nem a vidámparkban lennének, de még amúgy is csak ideiglenes a varázserejük , mert ott hamar elfogy, szal lehet ezért nem olyan erősek még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #552 Dátum: 11 júl 13, 11:03:47 » |
|
lambomaxAz utolsó pár percet is végignézted meg az előzetest is ? Mert Én Byrora gondoltam (Nem tudom, pontosan hogy írják, az a kis öreg aki hülyén röhög  ) Az előzetesben látszik, hogy átalakul valami hatalmas szörnyé. Szerintem így elég erős lesz Lucynak.  Lucy neve is van legyőzött ellenfelei: Sherry, a Rockos kitáros ,Bixlow, Angel. Azért 87-rész alatt ez elég kevés.  A király meg szerintem nem is szándékozta kiütni Cocot csak egy kis büntetést kapott az engedetlenségéért. Az Opening és az Ending elég spoileres szóval ha azt megnézed tudni fogod, hogy milyen harca lesz a királynak és amit láttam benne valószínűleg ő lesz az Edolas évad fő Boss a. Ha nem akarod magadnak lelőni a poént akkor ne nézd meg se az Openinget se az Endinget ha még nem tetted meg. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #553 Dátum: 11 júl 13, 11:14:18 » |
|
Okés, nem tudtam, h rá gondolsz. Előzeteseket nem nézem meg, mert nem szeretem előre lelőni magamnak a poénokat. És az öregtől még nem láttunk semmit se, így meg se fordult a fejembe, h őrá gondolhatsz.  Am 87 rész alatt 4 erős ellenfél, figyelembe véve, h hány szereplős anime-->sok szereplős--> Így azért nem mondható olyan rossz aránynak, azért neki is jut mindig ellenfél, de a többieknek is kell jutnia. Sőt, másnak még ennyi se jut.  Majd mindegyik "nagy" arc-ban kapott erős ellenfelet, ha így végig nézzük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 13, 11:16:16 írta lambomax »
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #554 Dátum: 11 júl 16, 21:30:16 » |
|
Nagyon jó rész volt ez is. Openinget meg már tökre szeretem. xD Tetszik, hogy Virgo mindig magát adja. Ráadásul most nagyot segített Lucyn is ezzel az új ostorral. Natsu meg a végén jól elintézte a dolgot. Kettőt egyszerre. : D Gray meg jól elintézte Sugarboyt. A jég alkotó mágiája tényleg nagyon jó. (: Az előzetesben meg azt mondták be, hogy földvilági Erza veszített volna?! Hát, szerintem ez csak egy blöff, de aztán kitudja. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 16, 21:31:11 írta BrownOsment »
|
Naplózva
|
|
|
|
|