25 ápr 19, 14:21:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 795440 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #540 Dátum: 11 júl 11, 10:28:05 »

Még az elején a DayBreak-es részben amikor Natsu azért választotta társnak Lucyt (részben) mert szőke és szőke cselédlányt akart az öreg manus csak nem jött be neki Lucy mert ronda volt számára, ergó nem volt elég szexi. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Nikkie
VIP

« Válasz #541 Dátum: 11 júl 11, 15:40:11 »

Jaj, tényleg, már emlékszem, köszönöm! Nevet (Milyen fan vagyok, hogy elfelejtettem?) Sír
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #542 Dátum: 11 júl 11, 16:17:23 »

Nemtom ezek a gonoszok mind ízlésficamban szenvednek?xD ha ellenem dobna be Natsu ilyen szexiruhás-Lucy tervet engem tuti elkapna vele Nevet Am én röhögtem h rá se nézett Lucy-ra,csak küldte rá a szörnyeket xD Natsu meg ott depizett h nem jött be a terv xD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Johnny08Piccolo
Újonc
*

Jr.

« Válasz #543 Dátum: 11 júl 11, 19:05:04 »

Egyébként én egy kicsit meg vagyok lepődve azon, hogy Natsu ismeri azt a szót, hogy szexi, és tudja, mit jelent. Nevet
Nem az a fajta, akit a hiányos öltözékű lányok érdekelnek.  Nevet
Naplózva

"If you die, I'll kill you!" by Zoro.
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #544 Dátum: 11 júl 11, 19:13:11 »

Ehhez képest érdekes módon ő volt az első az Ova 1-ben aki betámadta a kukucskálót amikor azt hitték, hogy egy lány ment be a medencébe. ikszdé És azt se feledjük, hogy közösen zuhanyzott Erzával. Kúl
Naplózva

Johnny08Piccolo
Újonc
*

Jr.

« Válasz #545 Dátum: 11 júl 11, 20:36:11 »

Ja, a kukucskálást el is felejtettem:D, de a zuhanyzásra nem emlékszem. Hol volt, mikor?
Naplózva

"If you die, I'll kill you!" by Zoro.
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #546 Dátum: 11 júl 11, 20:45:42 »

még asszem az első részekben volt valahol h együtt is fürödtek,Lucy meg ki volt akadva h milyen kapcsolata van Natsunak Erzával xDDD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #547 Dátum: 11 júl 11, 20:45:58 »

Amikor beköltöztek Lucy lakásába a Phantom támadása miatt és ott Erza említi. Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #548 Dátum: 11 júl 11, 21:59:41 »

Egyébként én egy kicsit meg vagyok lepődve azon, hogy Natsu ismeri azt a szót, hogy szexi, és tudja, mit jelent. Nevet
Nem az a fajta, akit a hiányos öltözékű lányok érdekelnek.  Nevet

Ennek ellenére a Rave Masteres manga crossoverben mikor Harunak mondja hogy kit keresnek, még a kezével mutogatja is hogy hát izé olyan ember a célpont aki mellben jól elvan eresztve (sunyi fejjel mondja hozzáteszem Nevet)
A mostani részből azon a fejen amit Natsu vág mikor mondja hogy van egy remek ötlete, még mindig röhögök  Mosolyog Ki is vágtam: http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/natsuterv.png
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 11, 22:00:14 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #549 Dátum: 11 júl 12, 06:32:01 »

De egy ilyen fejhez legalább előtte öltözne át. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #550 Dátum: 11 júl 12, 08:06:50 »

Még csak most tudtam megnézni a részt, nagyon tetszett. Érthetetlen számomra, hogy Natsu egyik pillanatban még csak hülyéskedik és a másik pillanatban már tök komolyan harcol.  ikszdé Aquarius meg nagyon szimpatikus volt most. Már kicsit idegesített, hogy az ő megidézése csak abból állt, hogy bemérgesedett és csinált egy árvizet.. Coco aranyos, hogy meg akarja védeni Lilyt, a királyt rühellem. ^^'
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #551 Dátum: 11 júl 13, 11:03:10 »

Lambomax a válasz a kérdésedre igen Mosolyog
Amúgy igazad van, Hughes nem tudom mit tudna, ha nem a vidámparkban lennének, de még amúgy is csak ideiglenes a varázserejük , mert ott hamar elfogy, szal lehet ezért nem olyan erősek még.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #552 Dátum: 11 júl 13, 11:03:47 »

lambomax
Az utolsó pár percet is végignézted meg az előzetest is ? Mert Én Byrora gondoltam (Nem tudom, pontosan hogy írják, az a kis öreg aki hülyén röhög ikszdé) Az előzetesben látszik, hogy átalakul valami hatalmas szörnyé. Szerintem így elég erős lesz Lucynak. Nevet
Lucy neve is van legyőzött ellenfelei: Sherry, a Rockos kitáros ,Bixlow, Angel. Azért 87-rész alatt ez elég kevés. Mosolyog
A király meg szerintem nem is szándékozta kiütni Cocot csak egy kis büntetést kapott az engedetlenségéért.
Az Opening és az Ending elég spoileres szóval ha azt megnézed tudni fogod, hogy milyen harca lesz a királynak és amit láttam benne valószínűleg ő lesz az Edolas évad fő Boss a. Ha nem akarod magadnak lelőni a poént akkor ne nézd meg se az Openinget se az Endinget ha még nem tetted meg. Nevet
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #553 Dátum: 11 júl 13, 11:14:18 »

Okés, nem tudtam, h rá gondolsz. Előzeteseket nem nézem meg, mert nem szeretem előre lelőni magamnak a poénokat. És az öregtől még nem láttunk semmit se, így meg se fordult a fejembe, h őrá gondolhatsz. ikszdé Am 87 rész alatt 4 erős ellenfél, figyelembe véve, h hány szereplős anime-->sok szereplős--> Így azért nem mondható olyan rossz aránynak, azért neki is jut mindig ellenfél, de a többieknek is kell jutnia. Sőt, másnak még ennyi se jut. Mosolyog

Majd mindegyik "nagy" arc-ban kapott erős ellenfelet, ha így végig nézzük.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 13, 11:16:16 írta lambomax » Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #554 Dátum: 11 júl 16, 21:30:16 »

Nagyon jó rész volt ez is. Openinget meg már tökre szeretem. xD Tetszik, hogy Virgo mindig magát adja. Ráadásul most nagyot segített Lucyn is ezzel az új ostorral. Natsu meg a végén jól elintézte a dolgot. Kettőt egyszerre. : D Gray meg jól elintézte Sugarboyt. A jég alkotó mágiája tényleg nagyon jó. (:

Az előzetesben meg azt mondták be, hogy földvilági Erza veszített volna?! Hát, szerintem ez csak egy blöff, de aztán kitudja.  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 16, 21:31:11 írta BrownOsment » Naplózva

Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins