Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #510 Dátum: 11 jún 27, 21:16:30 » |
|
De azt a fején lévő hegre mondta.  Lucyéket én is nagyon sajnáltam. Natsuékat éppen kínozzák és a megmentő csapatott meg a cél előtt zúzák le miután annyi mindenen keresztül mentek. Minden veszni látszik és akkor jön egy reményt adó fénysugár Gray és Erza képében . EPIC 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #511 Dátum: 11 jún 28, 05:48:39 » |
|
Ajj, tényleg.. Hülye vagyok >< Akkor nem mondtam semmi xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #513 Dátum: 11 júl 02, 12:13:38 » |
|
Ez az új opening, jézusom. xD The rock city boy, jejeje.  Nem találták el, de azért még azt hiszem, belefér.  Igen, az ending tényleg jóóó nagy spoiler, dehát ez van. ^^ És Lisanna.  A zene viszont jó. Gray olyan cuki volt, ahogy leguggolt Happy-hez.  Szegény viszont jól megkapta, hogy nem vették észre.  Végre elkezdődik a Lily vs. Gazille is.  Erza vs. Erza elég ütősre sikeredett. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #514 Dátum: 11 júl 02, 13:46:11 » |
|
Végre Erza vs. Erza, ez igazán epic lesz  Ja nekem vhogy bejött az új OP és ED is, nemtom miért, de tetszik. 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #515 Dátum: 11 júl 02, 16:26:43 » |
|
Az új Op szvsz jobb zenével ,ami jobban illik az Ft világához egy 10/10es lett volna mert amúgy szépek a rajzok így max egy 6ost tudok rá adni. Az ending szerintem jó lett, mondjuk én alapból nagy Natsu és Lisanna fan vagyok szóval  legyen mondjuk 9 Az új soundtrack amit az Erza vs Erzánál hallottunk elég ütös. Tetszett. Meg pirospont amiért itt mutatták ahogy gazille szétzúzza a lachrymát, mangában ezt hiányoltam is kicsit Volt benne spoiler de aki nem olvassa a mangát az ugyse sokat fog fel a spoilerből szóval megbocsátható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #516 Dátum: 11 júl 02, 18:54:14 » |
|
Ez az új nyitány ez... mi ez...? o.O A képvilág még határeset (spoiler hegy), de a zene? Keresve sem találhattak volna olyat, ami kevésbé illik a FT-hez.  A zárány meg szódával... De ott sem erőltették meg magukat. Vajon nagy kérés lenne, ha minden új FT anime nyitányt legalább olyan nívósra akarnák, mint az OVA-két? 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #517 Dátum: 11 júl 02, 23:08:01 » |
|
Nah, hát az új openingre megérte várni , nagyon jó lett  . Szerintem sokkalta jobb mint az előző , az igaz , hogy nem illik az Ft-hez , de nekem bejön a Rock city boy , szal 4/5  Az ending zenéje is hatalmas lett, és az már viszont illik is az Ft-hez 5/5 Nekem nagyon bejön Natsu és Lucy új rucija  Na és a részről: Szegény Gray-t Wendy jól lealázta xD.Tetszett , hogy Földi Erza egyből kapcsolt a robbanásnál és átváltott a Tűzcsászárnő páncéljára  Natsu meg 2 Erzát látott fején jót röhögtem. xD Pantherlily 10méteres kardja is adja a képet.  Szal összességben az új Op , Ed nagyon bejön, és a rész is nagyon tetszett , jövőhéttől meg már ;Erza vs Erza , Gazille vs Lily , és Sugarboy meg a feketefehér hajú kölyök ( nem jut eszembe a neve xD) vs Natsu, Gray , Lucy harcokat láthatunk , felpörög végre az Edolas arc 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #518 Dátum: 11 júl 03, 01:48:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #519 Dátum: 11 júl 03, 08:35:28 » |
|
Hát az Opening zenéje engem nem fogott meg, hogy egy ilyen számot raknak bele. Az Erza vs Erzából mutattak 2 percet pedig erről kellet volna szólnia a résznek de ez van. Viszont Gazille jelenetei nagyon jók voltak.  Most akkor egyszerre fog menni 4 harc ? Na akkor jól belassulunk itt. Hát jobb lett volna ha az Erzák vágásaiból ki spriccel egy kis vér de hát arra még várni kell. A mangában tök jól néz ki ahogy EdoErza elkenni a vért az arcán.  Japánban el kéne indítani egy petíciót, hogy legyen az FT-be vér.  Pantherlilly kardja nem semmi meg, hogy ő is exceed. Natsu meg mit akar a vidámparkban hiszen nem ülhet fel semmire. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #520 Dátum: 11 júl 03, 11:57:22 » |
|
Hát, nem tudom, nekem nagyon tetszett az új opening és ending. Szerintem nem olyan a zene, hogy nem lehetne elfogadni FT-esnek. Meg ugye még a rész végén elkezdődik az ending a háttérben, ott most nagyon passzolt a zene szerintem. ^^ Erről a spoileres dologról meg annyit, hogy én nem olvasom a mangát, ezért nekem egy kis felüdülés, hogy a heti egy rész mellé kapunk egy openinget, amiben lehet esetleg gondolkodni egy-két dolgon. Szóval engem nem zavar. Aki meg már olvasta a mangában, annak talán mindegy is. (:
A részről: Nagyon tetszett. Meg tudtuk hogyan kerültek ide Erzáék. Wendy nagyon nagy volt, amikor észrevette Grayt. Szegény Gray.. xD Meg a vidámpark is nagyot ütött nálam. Szeretem ha valami ilyen szép, színes helyszínt tesznek be, mert nagyon szépen kidolgozzák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #521 Dátum: 11 júl 03, 13:28:27 » |
|
Hát én sem olvasom a mangát de szerintem az Ending is elég Spoileres az utolsó pár másodperc. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #522 Dátum: 11 júl 03, 19:57:53 » |
|
Hát, nálam endingben az utolsó pár mp vágta ki a biztosítékot. 
Ám tényleg elég keveset mutattak az Erza vs. Erzából. Ilyenkor tele szokták rakni az animét fillermágiákkal, plusz percekkel, de itt nem tették. Lehet úgy akarják csinálni, hogy majd minden harc együtt érjen véget, addig meg össze-vissza ugrálnak majd a helyszínek, harcok között?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 04, 06:59:04 írta Orph D.eus »
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #523 Dátum: 11 júl 03, 20:09:15 » |
|
Ez a módi címadás nagyon divatos lett manapság.  Mostanában láttuk a Naruto & Raikage, Byakuya & Byakuya, Erza & Erza párosításokat holott az adott történetre/részre nagyon kicsi hatásuk volt, míg más esemény sokkal jobban befolyásolta a történetet vagy több figyelmet érdemelt volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #524 Dátum: 11 júl 04, 00:48:28 » |
|
Az új opening nekem nagyon bejött, bár tény, hogy kicsit szokatlan FT-től, de ez a zene haláli.  Meg úgy alapból is pörög az egész, szerintem klassz lett. A Lisannás ending... hát, a zene jó, továbbá még tetszett az a képkocka, amin a fiatal Luxus tartja a "Happy Birthday!" szallagnak az egyik végét, de más pozitívumot nem igazán tudnék elmoldani róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|