25 ápr 19, 14:21:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 795440 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Marci1996
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #570 Dátum: 11 júl 26, 17:20:30 »

Szerintem Erza saját magával fürödt és azért hagyták el a ruhákat xDDD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #571 Dátum: 11 júl 26, 18:20:26 »

Erza a kádban játszott tükröset önmagával és összecserélték egymás ruháját. Nevet Rejtély megoldva. Bár lehet, hogy nem csak tükrözés volt ott. Ördögi
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #572 Dátum: 11 júl 31, 18:04:06 »

Érdekes hogy még senki nem kommentálta  a 90. részt.

Szerintem eddig a legjobb rész volt ebből az arc-ból. Nagyon szép volt a rajzolás és a zenéket is nagyon jól használták. Eddig csak pár jelenetet néztem vissza az arc-ból ami szerintem jól sikerült de ez a rész tele volt ilyenekkel.

Remélhetőleg Natsuék nagy csatája is minimum ilyen színvonalas lesz.
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #573 Dátum: 11 júl 31, 21:25:27 »

Egyet értek. Az arc eddigi legjobb része volt, teli jobbnál jobb jelenetekkel. Igazi Fairy Tail-es rész volt, értitek mire gondolok. ^^ Ráadásul régebbi zenéket is elővettek, olyan jól volt újra hallani őket. Az egész fantasztikus volt. Nagyon nagyon tetszett. : D Köszi a feliratot.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #574 Dátum: 11 júl 31, 22:16:56 »

Nálam csak a második helyen áll ez a rész. Az első még mindig az amelyiknek a végén feltűnt Gray és Erza. Hümm-hümm Mert, az váltotta ki belőlem a legnagyobb izgalmat , hogy mi fog történni. Hümm-hümm Itt meg egyértelmű volt, hogy megállítják valahogy. Nevet Persze, amikor jött a fény és eltűnt a lachrima akkor néztem nagyokat, hogy most mi van ? ikszdé

Wendy annyira megbízik Charléban ebben az évadban.^^ Tényleg azt hitte, hogy majd mindenki előtt kivégzi a királynőt ? Ilyen jól ismeri...^^

Nagyon jó vége lett most ennek a résznek. Mert eddig majdnem mindig az volt, hogy a részek végén mindig volt valami apró reménysugár, hogy megússzák a dolgokat. Kellet már egy kicsit darkosabb vég, hogy a rosszaknak is van még esélyük. Kúl

Remélem, hogy az Erza Vs Erza Round 2 nagyon EPIC lesz.^^
Szerintem max még 4 rész és vége ennek az évadnak. Mert még ott van Edo Erza, meg a király és elfogytak az ellenfelek. + Már Mistgun is erősíti a Natsuék sorait.
 És Herceg ?! Mármint Faust fia ?! Na, neee. ikszdé Vagy esetleg az előző királyé ? Az inkább valószínűbb.  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 31, 22:33:09 írta Tilon » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #575 Dátum: 11 júl 31, 22:25:46 »

És megtudtuk, hogy miért van csak fél szárnya Shagotte-nak. Mert ez a mangában nem volt benne.

A kardos jelenettel még rám is a frászt hozták (13:23), pedig olvasom a mangát... majdnem azt hittem, hogy Charle megfelezte Shagotte-ot. smirksweat

Viszont az nem tetszett, hogy Mistgunnnak miért egy mini Légió hátán kellett megjelennie, mikor mangában egy pöttyös madara volt...?

Az előzetesben feltűnő dolog, nevezzük egyelőre csak "robot"-nak, erős várakozással tölt el. Remélem jól fogják megrajzolni és nem nagyolják el. Bár az előzetes képei alapján lehet csalódni fogok...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #576 Dátum: 11 aug 01, 06:51:31 »

Na szóval én mióta beértem a mangát azóta csak új részeket nézem, meg persze a mangát. Szóval régebbi részekről nem nagyon tudok nyilatkozni, csak utolsó kettőről. Nekem tettszenek, bár elég sok cenzúra van de ez érthető. Fiataloknak készül az anime változat.

90. részt élveztem, hasonló élményeket adott mint azt vártam. S ugye megérkezett az edolasi herceg is.  Erza vs Erza harcának második felvonását is várom már, manga nagyon brutál lett.  Szóval várom a következő részt. Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #577 Dátum: 11 aug 01, 10:57:15 »

Mint többen is írták előttem, szerintem is ez az Edolas arc eddigi legjobb része.
Az egész epizódnak megvolt az a hangulata, amire Brownosment is gondolt.
Nagyon tetszett hogy elsőnek még csak a Fairy Tail-esek majd Nady és az összes többi exceed megérkezik hogy megmentsék földjüket Mosolyog
Wendy-t meg már eléggé unom hogy sose bízik meg szerencsétlen Charle-ban.  No comment
Egyszóval a rész nagyon jó lett, a végén pedig akkora fordulat lett hogy én majdnem dobtam 1 hátast , Mistgun megjelenik, Pantherlily-t lelövik, mindenki azt hitte vége , pedig még csak most kezdődik a végső csata Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 01, 10:58:20 írta Csabi28 » Naplózva

HayateLen
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #578 Dátum: 11 aug 06, 15:41:31 »

bevallom többet vártam ettől a résztől, 3 résznél is vártam valami epic, odaillő zenét, de kihagyták... pl. amikor a 3 DS megtámadja a Dorma Anim-ot, amikor Natsu és Gazielle esznek és Faust-ot ez erősen meglepi, és a 2 Erza összecsapásához is mehetett volna még1, néhol a rajzolás is furcsa volt, de az sosem zavart igazán, szóval elviseltem és csak nekem tűnt fel, hogy Lucy-ék nagyon lassan indulnak az Exceed-ek megsegítésére? :/
de persze összességében jó rész volt Nevet Lily él és "virul", Gerard is mutatott valamit, Faust hozza a formáját, Wendy is megmutatta, hogy mit tud (leszámítva az el esést  smirksweat ) szóval várjuk a következőt!
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #579 Dátum: 11 aug 06, 21:18:18 »

Jé, tényleg. Most jöttem rá, hogy Mistgun neve akkor valójában Gérard. Mármint tudtam, hogy ő az edolasi énje, csak már megszoktam a nevét. ^^ Egyébként jó résznek bizonyult ez is. Wendy elesése nagyon ismerős volt. Mint amikor megjelent az Oración Seis-es történetívnél, akkor is pont ilyen esést láttunk. xD Következő részben meg jön az edolasi Fairy Tail, de jóó ~
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #580 Dátum: 11 aug 06, 21:36:19 »

Nocsak milyen érdekes rész volt ez.
Megjelent a Dragonoid 2.0 "boss" ami ellen 1 kisebb party : Natsu a fire mage , Gazille a Fury Wari és Wendy a disc pap szált szembe. ( oké ennyi kockaság elég is volt ikszdé )
Ebben a részben nekem Wendy tetszett a legjobban, olyan annyira vagány volt , hogy adta a támogatásokat Natsuéknak, hogy az hihetetlen. 40 részt kellett csak várnunk barátaim , hogy az égi sárkányölő megmutassa tudását. Nevet
Ebben az epizódban Wendy igenis bemutatta , hogy méltó a sárkányölő titulusra.
Reménykedtem hogy Mistgun ( Gerard) nem Faust fia , de hát ez van ezt kell utálni.
Ebben a részben is volt 1 kis poén, Charle 2 embert fog , Happy meg csak szerencsétlen Lucy-t és még azt se bírja el ikszdé
Azt sajnálom csak , hogy Edo-Erza lábait ilyen húsosnak rajzolták  Szomorú
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #581 Dátum: 11 aug 06, 23:16:32 »

De most komolyan, olyan fontos volt Mistgunt is Gérardnak nevezni ? Mistgun az Mistgun a jó fej, és Gérard az Gérard, az amnéziás. Nevet Csakhogy ne bonyolódjunk bele.^^

Hát mégis Faust fia Mistgun. Az egész sorozatban egyetlen egy normális apa van, Macao bár igaz, hogy nem sok szülő van.
Shagoténak meg fél szárnyal nagyobbak a túlélési esélyei meg az öregeknek, mint a többi macskának.
Most kiderült, hogy Wendy tényleg Support karakter. Azért Faust gyorsan rájött, hogy Wendyt kell először leszedni.
Lily elég jól viseli, hogy felcsapott Arrancárnak. Nevet Belsőszervek... ugyan kinek kellenek azok a túléléshez.^^ Elég egy fásli és újra a toppon van. ikszdé

Igazából én jobban várom az Erza Vs Erzát, mint a transformers Vs 3 Dragonslayert. Valahogy izgalmasabbnak érzem a két amazon párbaját. Ördögi De, hogy egy halálig tartó csata ?! Én nem akarom, hogy bármelyikük is meghaljon. >.<#
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 08, 09:44:10 írta Tilon » Naplózva

Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #582 Dátum: 11 aug 08, 06:44:57 »

Én csak most láttam az új részt. És hát csalódott vagyok... :S  Az előző rész után valahogy sokkal jobbra számítottam, erre most megint egy vontatott részt kaptunk.
Ami pozitívum: Láttuk Wendy erejének egy részét, Mystgun is villantott egyet, és végre kezdődik a két amazonunk küzdelme... Nevet
Ebből a szempontból váromm a jövő heti részt... Nevet
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #583 Dátum: 11 aug 10, 09:12:48 »

hellotok
most kezdtem el nézni a fairy tailt lehetne egy kérdésem?
41es résznél tartok és nem találom meg tovább honnan tudnám leszedni?
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #584 Dátum: 11 aug 10, 09:21:06 »

Innen le tudod tölteni kacsint http://www.naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=247&rowstart=90

Egyébként ennek a résznek egy nagy hibája volt. Pont azt nem használták ami annyira fel tudja dobni a részeket. Az pedig a zene. Kevés zene volt benne , az sem jó helyen. A rajzolás egyedi volt de nem volt vele bajom, összességében adnék rá egy 8.5 pontot :S Tessék már használni azokat a kiváló soundtrack-eket  >.<#
Naplózva

Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins