25 júl 25, 14:31:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 875980 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #600 Dátum: 11 aug 22, 11:55:10 »

Hmm... A sárkányok nem néztek ki valami jól. Legalábbis a manga után. Lehet az a baj, hogy nagyon csili-vilit akartak, aztán pont visszafelé sült el.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #601 Dátum: 11 aug 22, 13:16:44 »

Én is többre számítottam, de lehet, hogy csak azért, mert órákat függtem sokszor a gyönyörűen megrajzolt mangás képekre. Sőt, Metalicana egészen háttérbe lett szorítva a 2. képen... nem jött be.  Neeem
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #602 Dátum: 11 aug 22, 20:51:04 »

Metalicana-t én nem is tudom rendesen kivenni a képből.. Őt nagyon elhanyagolták szerintem.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #603 Dátum: 11 aug 22, 21:08:29 »

Úgy néz ki rajta egész pontosan, mint egy ronda, csillogó paca amit betoltak Igneel mellé. Nevet Lehetne belőle remake kép, azt hiszem...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #604 Dátum: 11 aug 23, 06:28:44 »

Bocs, ez most manga lesz (persze nem spoiler).
Azért itt: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/194/25
meg itt: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/195/5
egy fokkal normálisabban néznek ki a sárkányok. És a Sötét Ég Dorom Animu sem olyan, mint egy mutáns Galvatron a Transformersből. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #605 Dátum: 11 aug 23, 07:41:27 »

Múltkor én nekem is furcsa volt, hogy a mangába egy normális sárkány a Doroma Animu itt meg kardja mag pajzsa van. Wendy sárkánya még most is ijesztő. >.<# Viszont Metalicananak kint van a nyelve azt észre se vettem. Akkor mégsem egészen fémből van. Nevet Meg az Animunak ilyen zápfogai vannak Hát azzal nem tud olyat harapni, mint a rendes sárkányok.
Nekem végig az a fura érzésem volt, amikor Mistgun beszél és mögötte Lily olyan gonoszan nézi őt, (talán az a normális nézése) akkor azt hittem, hogy bármelyik pillanatban hátba támadhatja, hogy vissza szerezze a mágiát,
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #606 Dátum: 11 aug 23, 09:05:08 »

Hát, egy két méteres, izomkolosszus, fekete párduc kinézetű exceed alapból is meghökkentő látvány lehet. Nevet
Naplózva

Rincewind
Gennin
*

« Válasz #607 Dátum: 11 aug 25, 10:46:10 »

Na utol értem a sorozatot, már nézem egy ideje. A sárkányokra szerintem is több figyelmet fordíthattak volna, de nem volt annyira rossz. Nagyon tettszik ez az anime, rendesen visszaadja a manga hangulatát. Sok olyan jelenet volt, pl Gildarts hazatérése, amiket már nagyon vártam, és felállt a szőr a hátamon, amikor megnéztem Nevet Még az a kis filler arc se volt túl rossz, az is élvezhető volt.
Imádom ezt a sorozatot bow
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #608 Dátum: 11 aug 27, 12:36:19 »

94. rész:

Jó kis rész volt, adta a manga hangulatát. Mosolyog
Amilyen fejet vágott Gazille, amikor Wendy mögött állva ráijesztett a kissrácra... ikszdé
És Natsu saját verziója a Fairy Tail Búcsúztatóból. kacsint
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #609 Dátum: 11 aug 28, 12:13:56 »

Fú, érdekes lezárás volt. A következő rész is nagyon jónak ígérkezik az előzetes alapján. O:
(Egyébként gondoltam, hogy írok egy kis saját összegzést Edolasról, de a 94. rész után nem jönnek a szavak.  ikszdé)
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #610 Dátum: 11 aug 28, 12:44:18 »

Ez tényleg nagyon hangulatos részre sikeredett!
Ahogy írta Chakra is, a kiskölyök nem ijjedt meg Wendytől, de hirtelen ott termett azzal a wtf?! fejével Gazille azon akkorát röhögtem ikszdé
Natsu Fairy Tail búcsúztatója is drámaira sikeredett, és nagyon illett hozzá a fő gonosz viselkedés is  Pontosan
És ahogy a rész végén Mistgun, Gerard feltartotta a botját és kikiáltotta, hogy ő lesz a herceg az nagyon szépre sikeredett. Mosolyog

Összefoglalóan tökéletes befejező része volt Edolasnak, de hát ezt már megszokhattuk, a Fairy Tail nagyon ért a hangulatos befejezésekhez  kacsint
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #611 Dátum: 11 aug 28, 17:15:45 »

Hát ennek az évadnak is vége. Natsunak ijesztően jól állt a rossz fiú szerep. Ördögi Tetszett a búcsúzása Mistguntól. Én azért még vártam volna valami olyan szöveget Natsutól, hogy "mindig meg akartam veled küzdeni", vagy valami hasonlót. Remélem, hogy azért majd Mistgut és a többieket viszont látjuk még (én nem hiszek annak a kém macskának).  Hümm-hümm
De, hogy az összes Exceed átmenjen az meglepő. Így elveszik Happy és Charle különlegessége. Mármint, hogy két repülő beszélő macska. Nevet Most meg már lesz egy városnyi.
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #612 Dátum: 11 aug 29, 09:17:38 »

eddig is volt a földön happyn és charlen kivül még 98 darab:D
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #613 Dátum: 11 aug 29, 10:28:24 »

De akkor még nem  tudtuk. Most meg már minden embernek lesz egy. Pedig a macsekok csak a Dragon Slayereknek van fenntartva. Mosolyog

Amúgy 1 valamit nem értek ezzel az évaddal kapcsolatban. Ugye Charle tudta, hogy mi a küldetése, mert azt mondta, hogy ha elmegy Edolasba akkor vétkezik a küldetése ellen (vagy valami hasonló). És az eredeti küldetésük az volt, hogy öljék meg a Sárkányölőket. Csak azt később módosították, amit Charle nem tudott. És Charle nem tudta, miért ünneplik őket Extaliaban, amikor nem is teljesítették a küldetést. Na, akkor Charle mit hitt, mi a küldetése ? Gondolkozik
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #614 Dátum: 11 aug 30, 18:16:08 »

Wendy ijesztgetési kísérlete epic volt xD Gazille azzal a fejjel bárkit el tudott volna kergetni :DDD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins