Chakra
|
 |
« Válasz #600 Dátum: 11 aug 22, 11:55:10 » |
|
Hmm... A sárkányok nem néztek ki valami jól. Legalábbis a manga után. Lehet az a baj, hogy nagyon csili-vilit akartak, aztán pont visszafelé sült el.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #601 Dátum: 11 aug 22, 13:16:44 » |
|
Én is többre számítottam, de lehet, hogy csak azért, mert órákat függtem sokszor a gyönyörűen megrajzolt mangás képekre. Sőt, Metalicana egészen háttérbe lett szorítva a 2. képen... nem jött be. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #602 Dátum: 11 aug 22, 20:51:04 » |
|
Metalicana-t én nem is tudom rendesen kivenni a képből.. Őt nagyon elhanyagolták szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #603 Dátum: 11 aug 22, 21:08:29 » |
|
Úgy néz ki rajta egész pontosan, mint egy ronda, csillogó paca amit betoltak Igneel mellé.  Lehetne belőle remake kép, azt hiszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #604 Dátum: 11 aug 23, 06:28:44 » |
|
Bocs, ez most manga lesz (persze nem spoiler). Azért itt: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/194/25meg itt: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/195/5egy fokkal normálisabban néznek ki a sárkányok. És a Sötét Ég Dorom Animu sem olyan, mint egy mutáns Galvatron a Transformersből. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #605 Dátum: 11 aug 23, 07:41:27 » |
|
Múltkor én nekem is furcsa volt, hogy a mangába egy normális sárkány a Doroma Animu itt meg kardja mag pajzsa van. Wendy sárkánya még most is ijesztő.  Viszont Metalicananak kint van a nyelve azt észre se vettem. Akkor mégsem egészen fémből van.  Meg az Animunak ilyen zápfogai vannak Hát azzal nem tud olyat harapni, mint a rendes sárkányok. Nekem végig az a fura érzésem volt, amikor Mistgun beszél és mögötte Lily olyan gonoszan nézi őt, (talán az a normális nézése) akkor azt hittem, hogy bármelyik pillanatban hátba támadhatja, hogy vissza szerezze a mágiát,
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #606 Dátum: 11 aug 23, 09:05:08 » |
|
Hát, egy két méteres, izomkolosszus, fekete párduc kinézetű exceed alapból is meghökkentő látvány lehet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rincewind
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #607 Dátum: 11 aug 25, 10:46:10 » |
|
Na utol értem a sorozatot, már nézem egy ideje. A sárkányokra szerintem is több figyelmet fordíthattak volna, de nem volt annyira rossz. Nagyon tettszik ez az anime, rendesen visszaadja a manga hangulatát. Sok olyan jelenet volt, pl Gildarts hazatérése, amiket már nagyon vártam, és felállt a szőr a hátamon, amikor megnéztem  Még az a kis filler arc se volt túl rossz, az is élvezhető volt. Imádom ezt a sorozatot 
|
|
|
Naplózva
|
THERE'S NO JUSTICE THERE'S JUST ME
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #608 Dátum: 11 aug 27, 12:36:19 » |
|
94. rész: Jó kis rész volt, adta a manga hangulatát.  Amilyen fejet vágott Gazille, amikor Wendy mögött állva ráijesztett a kissrácra...  És Natsu saját verziója a Fairy Tail Búcsúztatóból. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #609 Dátum: 11 aug 28, 12:13:56 » |
|
Fú, érdekes lezárás volt. A következő rész is nagyon jónak ígérkezik az előzetes alapján. O: (Egyébként gondoltam, hogy írok egy kis saját összegzést Edolasról, de a 94. rész után nem jönnek a szavak.  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #610 Dátum: 11 aug 28, 12:44:18 » |
|
Ez tényleg nagyon hangulatos részre sikeredett! Ahogy írta Chakra is, a kiskölyök nem ijjedt meg Wendytől, de hirtelen ott termett azzal a wtf?! fejével Gazille azon akkorát röhögtem  Natsu Fairy Tail búcsúztatója is drámaira sikeredett, és nagyon illett hozzá a fő gonosz viselkedés is  És ahogy a rész végén Mistgun, Gerard feltartotta a botját és kikiáltotta, hogy ő lesz a herceg az nagyon szépre sikeredett.  Összefoglalóan tökéletes befejező része volt Edolasnak, de hát ezt már megszokhattuk, a Fairy Tail nagyon ért a hangulatos befejezésekhez 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #611 Dátum: 11 aug 28, 17:15:45 » |
|
Hát ennek az évadnak is vége. Natsunak ijesztően jól állt a rossz fiú szerep.  Tetszett a búcsúzása Mistguntól. Én azért még vártam volna valami olyan szöveget Natsutól, hogy "mindig meg akartam veled küzdeni", vagy valami hasonlót. Remélem, hogy azért majd Mistgut és a többieket viszont látjuk még (én nem hiszek annak a kém macskának).  De, hogy az összes Exceed átmenjen az meglepő. Így elveszik Happy és Charle különlegessége. Mármint, hogy két repülő beszélő macska.  Most meg már lesz egy városnyi.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #612 Dátum: 11 aug 29, 09:17:38 » |
|
eddig is volt a földön happyn és charlen kivül még 98 darab:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #613 Dátum: 11 aug 29, 10:28:24 » |
|
De akkor még nem tudtuk. Most meg már minden embernek lesz egy. Pedig a macsekok csak a Dragon Slayereknek van fenntartva.  Amúgy 1 valamit nem értek ezzel az évaddal kapcsolatban. Ugye Charle tudta, hogy mi a küldetése, mert azt mondta, hogy ha elmegy Edolasba akkor vétkezik a küldetése ellen (vagy valami hasonló). És az eredeti küldetésük az volt, hogy öljék meg a Sárkányölőket. Csak azt később módosították, amit Charle nem tudott. És Charle nem tudta, miért ünneplik őket Extaliaban, amikor nem is teljesítették a küldetést. Na, akkor Charle mit hitt, mi a küldetése ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #614 Dátum: 11 aug 30, 18:16:08 » |
|
Wendy ijesztgetési kísérlete epic volt xD Gazille azzal a fejjel bárkit el tudott volna kergetni :DDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|