25 feb 19, 00:29:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 769158 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #615 Dátum: 11 aug 30, 18:56:47 »

Ja és utána, hogy próbált bocsánatot kérni, annyira ari Mosolyog Nagyon cuki egy karakter Pirul
+ Az a 3 szabály, amit elmondott Natsu Mistgun-nak, nagyon tetszett, jó rész volt összeségében Mosolyog
A kövi rész viszont egy kicsit felkavaró és sírós lesz.... na jó nem spoilerkedem inkább  smirksweat
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #616 Dátum: 11 aug 30, 19:58:27 »

@ samdav

Sztem az előzetes már elspoilerezte a "lényeget"  Technikai KO . De azért nem mindent  Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #617 Dátum: 11 aug 30, 20:06:21 »

Sőt, már az új ending is elég spoilert tartalmazott, de azért várom a kövi részt Mosolyog
Mondjuk ilyen címmel, hogy "Lisanna", mit várhat az ember Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #618 Dátum: 11 aug 31, 09:01:08 »

Ja, véget ért az Edolas arc, ez tényleg nem a harcról szólt, mint pl a Nirvánás, hanem ez inkább érzelgősebb és lelkisebb volt Mosolyog
Igaz nem tartozik a kedvenc arcaim közé ( eddig még mindig a Fairy Tail csatája a kedvencem, azután meg a Nirvánás), de kellett egy ilyen ív is, ami megmagyarázza a dolgokat.
Fairy Tail wikián láttam, hogy a Lisanna utáni, 96.rész címe : That Which Extinguishes Life, ez annyit tesz, hogy aki kioltja az életet, és megnéztem mangaolvasóban a 200.fejezetnek is ugyanez a címe, szóval lehet nem fognak fillerezni :O
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #619 Dátum: 11 aug 31, 12:20:55 »

Nem tudom, sztem egy 10 részes filler özönt be kéne tolni, mert így megint túl gyorsan haladnak és nehogy olyan sorsra jusson, mint a KHR...  Szomorú
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #620 Dátum: 11 aug 31, 13:26:04 »

KHR...?

Mondjuk igaz. Ha töltelék részeket akarnak beszúrni, akkor azt a következő rész után lenne érdemes megtenniük, mert utána már elég konkrét dolgok fognak történni és ott nem lesz helye a töltelékeknek.
Bár a manga durván 50 fejezettel van előrébb és ha 1 animerész = 1 mangafejezet, akkor kb. 1 évnyi idő áll a manga és anime között...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #621 Dátum: 11 aug 31, 18:15:51 »

1 anime, 1 mangafejezet ? Jajj azt ne, azt nem szeretem, inkább már filler.
One Piecet is imádom, de ott is ez van, és eléggé döcögősen halad a történet.
Inkább tegyenek be 10 filler részt, mint ahogy Samdav is írta.
Naplózva

Bastian

« Válasz #622 Dátum: 11 aug 31, 20:11:04 »

Már írtam korábban a dologról, de ide most tényleg filler kéne. Mostánában 2 fejezetet foglal magába egy epizód szóval a 96-os rész ha igy menne akkor egyből az új arc kezdődne a vége felé, ami túl gyors lenne elvégre egy másik világból visszajönnek lezárva az arcot a következőben meg máris továbblépnek. Kellene ide a filler fightok, random csapatokkal mint a Freed, Happy, Wendy csapat volt. Egy Lucy, Bixlow, Happy csapatot megnéznek mert holt biztos hogy Lucyt kikészítenék ikszdé. A 96-os rész címe még nem hivatalos. Szinte óránként teszik fel meg le a fairywikiáról.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #623 Dátum: 11 szep 03, 12:21:23 »

95. rész:

Az első és a második felében szépen eltalálták a manga hangulatát, minden momentum a helyén volt. kacsint
Pantherlily igen érdekes volt a pici formájában is a mély hangjával. ikszdé
A kövi részben lesz egy kis filler, de úgy látom, nem vészes, csak amolyan továbbgondolás. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Rincewind
Gennin
*

« Válasz #624 Dátum: 11 szep 03, 13:30:14 »

Nekem nagyon átjött ez a rész. Sikerült olyan hanguatot elérni, amit még talán a mangának sem sikerült.
Jó ötletnek tartom, hogy Edolas mágiamentes sorsáról is szó esik, örülnék egy ijen filler arcnak. Tényleg most vagy soha, hiszen ezután nem lehet egy jó ideig filler. De a következő arc meg a kedvenceim között van, úgyhogy nekem mindegy mi jön Nevet
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
Bastian

« Válasz #625 Dátum: 11 szep 03, 14:18:35 »

95.rész:
-Határozattan megvagyok elégedve, mind a megható és vicces jelenetek is nagyon jól sikerültek.
-Pantherlily hogy angolosan fogalmazzak "pure win" a kis alakjával és a mély hangjával.  Nevet
-Nichiya sem maradhatott volna ki, na meg a kézrázás  Nevet
-Lisanna sztorija nem érdekelt ikszdé

Tetszik a jövőheti elgondolás is Edolasról...., még lehet fillerezni utána is mert "a szereplőknek sietős a dolga"  Nevet
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #626 Dátum: 11 szep 03, 21:48:40 »

Na én is megnéztem. Tulajdonképpen ezzel zárult le igazán az Edolas arc. Nos, én sajnos eddig is tudtam ezt a spoilert, hogy Lisanna él, csak nem tudtam, hogy hogyan, miért, stb. Láttam főoldalon kommentekbe is, hogy írták, megható rész lesz. Csak sajnáltam, hogy amikor Lisanna üdvözölte őket, akkor Natsu meg Happy is megbolondulva köszöntötték. Ez kicsit levont nekem a drámaiságból. A fölvilági és edolasi Mirajane és Elfman is nagyon aranyos volt. Most fura lesz, hogy mégis csak él Lisanna, mert nekem adott egy kis komolyságot az, hogy történt egy haláleset a céhben. De remélem ebből a dologból nem lesz vicc csinálva, meg semmi. Következő rész meg akkor filler lesz? Csak az lesz a bibi, ha majd Mashima is esetleg ki akarná később dolgozni Edolas további történetét. Persze nem tudhatjuk, mennyire lesz részletes a filler. Mindenesetre a rész nagyon tetszett, voltak jelenetek, amikor libabőrös lettem. ^^
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #627 Dátum: 11 szep 03, 22:13:58 »

Ez a rész tökéletesre sikeredett!
Hangulat megvolt, drámai hatás megvolt és a poénok sem maradtak ki persze Nevet
Nagyon tetszett ez a  rész! Következő rész meg csak félig lesz filler, mert csak Edolast mutatják, hogy mi is történt vele a rendszerváltás után, jó ötlet, nekem tetszik, láthatjuk mindkét világot a nagy háború után  Pontosan

Ja és az nagyon bejött, amikor Gazille megtudta, hogy Pantherlily a macskája lesz xD
NE SÉRTEGESD A MACSKÁM!: ez nagyon adta ikszdé , meg amikor büszke volt rá, hogy egyből egy nagy fogással indít, áá kész Gazille már sírt is az örömtől Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 03, 22:16:51 írta Csabi28 » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #628 Dátum: 11 szep 03, 23:13:32 »

Hát felkellet szednem az államat a földről néhány résznél. Nevet Végre megkaptam a választ arra, hogy mit hitt Charle, mi a küldetése. De erre a válaszra aztán nem számítottam. Bár nekem volt egy olyan gondolatom, hogy mi van ha, megint csak átverik szegényt ? xD

Azért én nem fogadom el ezt az egy mondatos magyarázatot, hogy miért ment össze Lily. De most komolyan ennyivel lerendezték a dolgot ? Mert én nem! >.<# De legalább Gazille végre megkapta a hőn áhítatot macsekját.

Lisanna meg... Ő is. mit akar beadni a népnek ?  Pojén Mégis honnan tudott az Animáról ? És akkor Mirát miért nem szívta be ? Most rá fog nyomulni Natsura ? Gazillét miért nem vette észre az új tagok felsorolásánál ? Túl sok körülötte a kérdés. De azért remélem, hogy most nem akar befurakodni a legerősebb csapatba meg amúgy a főszereplők közé. Ha 2 év alatt nem fejlesztette a mágiáját (és már akkor se volt túl erős amíg a Földvilágban volt), akkor nem fog nagyon harcolgatni.  Maradjon csak a céhben, hogy ne legyen útban.^^ Natsu meg már amúgy is elvan látva a kapcsolat építés terén bőven jelöltekkel (Lucy, Erza Pirul) ő nem kell már oda, de ez már egy másik témába való. Nevet

A kövi részben Mistgun szembesül a vezetői szerep nehézségeivel ahogy látom. Remélem, hogy azért nem egycsapásra oldja meg a helyzetet, szervezi az embereket, meg uralkodik mert az furcsa lenne tőle. Ő egyszerűen nem vezetőnek való. Mennyen vissza valahogy a Földvilági FT-be ahova tartozik. Remélem majd egyszer tényleg vissza is megy majd. Pontosan A vezetést meg átadja valakinek Pl a megjavúlt(?) Faustnak vagy Edo Erázanak.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #629 Dátum: 11 szep 04, 00:46:50 »

Jó volt ez a rész, így az exceedek eltávozása, no meg Happy szülei, a fateron még mindig röhögök Nevet
Az a kéz rázás, nagyon ráragadt mindenkire, kivéve Gazille-ra ikszdé
Ari volt látni, hogy Lilly-nek megmaradt a mély hangja azután is, hogy apróvá változott. ikszdé
Amúgy összegzésül, jó volt ez az arc, nekem tetszett Mosolyog
Edolas arc-nak a top3-as harcai: 1. Lilly vs. Gazille 2. Erza vs. Erza 3. Natsu, Gazille, Wendy vs. Faust Mosolyog
+ Itt egy link, ami számomra rossz hír: http://fairytail.wikia.com/wiki/Edolas_arc
Ezek szerint, lesz 1 rész filler és utána jön is a következő arc... Szomorú
Chakra: látod még se az jön, amit jósoltam... francba, megint túl gyorsan haladnak... ez így nem jó Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 00:49:55 írta samdav » Naplózva

Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins