25 feb 18, 23:14:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 769118 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #645 Dátum: 11 szep 11, 09:07:51 »

Az anima, csak a földvilágiakat és az exceedeket szívta be, Mistgun az Edolasi.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #646 Dátum: 11 szep 11, 09:48:51 »

Mistgun-nak soha nem volt belső mágikus ereje. Ha emlékszel Luxus ellen is csak botokat használt és úgy keltette az illuzióit, az már más kérdés hogy a földvilágon valószínüleg nem merültek le úgy a varázseszközök mint Edolasban.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #647 Dátum: 11 szep 11, 10:38:48 »

Jó kis felvezető rész volt. Hát annak a srácnak elég durva képessége van. Kíváncsi vagyok, hogy mit akar Natsutól. A mágia tanácsnak meg pont hálásnak kéne lennie, hogy az FT elintézte a Nirvanát... Viszont az Elnök úgy néz ki, mint aki 1 nap alatt csinál meg egy SS-osztályú küldetést. Nevet
Juvia vissza vette a régi orosz ruháját és ismét bement emósba... Kár érte, pedig jobban nézet ki az újabb ruhája és, a vidámsága.
Mistgun meg Luxus jelét használta. Kúl Az nagyon tetszett. Gildartz meg egy béka.^^
Lucy jól megkapta a magátét. Gondoltam, hogy túl közel ment hozzá. Mosolyog

Fene, az animések csak megkegyelmeztek Max hátsó felének. ikszdé http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/200/16 És ugyan ezen a képen egy baki az animéban: A képen Gray alsógatyában van és a nadrágját fogja. Az animében rajta van a nadrágja de azért van 1 tartalék a kezében. smirksweat Már akkora a cenzúra, hogy a nadrágját se veheti le...

Off: Az FT wiki nagyon veszélyes hely. Nekem azt lőtte le, hogy Mistgun Edolas hercege, meg, hogy Lisanna él. És nekem is van egy sejtésem, hogy ki az a tag
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Johnny08Piccolo
Újonc
*

Jr.

« Válasz #648 Dátum: 11 szep 13, 18:52:47 »

Tényleg, most hogy így eszembe juttattad, Mistgun miért mutatja Luxus jelét?
Naplózva

"If you die, I'll kill you!" by Zoro.
Putir
Vendég
« Válasz #649 Dátum: 11 szep 13, 19:03:37 »

az már nem luxus jele hanem fairy tail jele:D
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #650 Dátum: 11 szep 14, 06:25:05 »

Tényleg, most hogy így eszembe juttattad, Mistgun miért mutatja Luxus jelét?

Innentől: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/128/19 olvasd el idáig: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/128/26 (Semmi spoiler, ez már régen volt az animében.) Csak az anime készítői elkövették azt a hibát, hogy már azt hiszem, a 2. részben felhasználták ezt a jelet, holott ez a manga szerint a Luxus-történetszálban szerepelt volna először.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #651 Dátum: 11 szep 18, 12:17:31 »

97. rész:

Hohó, elkezdődött az S-osztályú Mágusválasztó Vizsga! Nevet
Neeem volt rossz az animés adaptáció, Levi és Gazille jelenetén ugyanúgy borultam, mint a mangánál. ikszdé
Mest hangjának is jó színészt választottak.
De az igazán érdekes dolgok a következő résztől indulnak majd be. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #652 Dátum: 11 szep 18, 12:20:28 »

Külön tetszett az új soundtrack ami akkor ment, amikor Makarov sorolta kik vehetnek részt a vizsgán. Van egy olyan érzésem az új ost megint ütös lesz =D

Mikortól lesz új opening? Valaki tudja?
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #653 Dátum: 11 szep 18, 12:52:33 »

Nemt'om, de lassan ideje lenne, mert ez már másik történetszál, nem Edoloas.
Meg ennek a nyitánynak a zeneéjétől hül'ét kapok. De ez csak egyéni vélemény. Mosolyog
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #654 Dátum: 11 szep 18, 14:45:25 »

Jó kis rész volt ez is. Bár mintha a Rainbow Sakurás résznél az lett volna, hogy Lucy már egy éve a Fairy Tail tagja, de itt meg még csak 6 hónapja?! Vagy csak én emlékszem rosszul? Na mindegy. Tetszett ez a téli hangulat, remélem még várható ilyen. ^^ Ez az S-osztályú mágusválasztó vizsga érdekes lesz. Kana és Lucy szerintem jó párost fognak alkotni. Főleg, hogy most közelebb is kerültek egymáshoz. Lokin meg nem is tudom, hogy meglepődjek-e. Kérdezés nélkül felbontotta a szerződést... xD Tenrou sziget pedig elég mutatós. Szép helyszínt választottak, az biztos.

Új opening ANN szerint 99. résztől lesz.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 18, 14:46:08 írta BrownOsment » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #655 Dátum: 11 szep 18, 15:55:53 »

Hát ideje valamit tenni ez ügyben, mert rövid idő alatt két S-osztályú mágus hagyta el a céhet. Így a FT ereje jócskán lecsökkent. De hiányzott Luxus meg Mistgun Gildartz mellől. >.<# De most meg ennek se lehet örülni, mert Charle adja az instant Spoilert a népnek.^^ Akkor most valamelyik lány túl közel megy a "megvett a világ engem" sráchoz ás meghal ?! Lucy a legvalószínűbb mert Kana ott sírt a fekvő mellet és ugye ők együtt mennek majd mindenhová. De Lucy nem halhat meg mert ő is főszereplő. Nevet És gondolom már Gazille, Wendy és Charle is közéjük tartozik.
Azért remélem, hogy Kana nem hagyja el a céhet, ha mégse ő nyerne. Lucynak meg most már kulcsra kéne zárnia az ajtaját mert ki tudja, legközelebb ki lepi meg a fürdőben. Ördögi

Erzáék beszédéből azt szűrtem le, hogy ez tényleg valami verseny lesz, gondolom valamit meg kell találni és eljuttatni a fa tetejére vagy valami ilyesmi. Azért remélem, hogy lesz majd egy Natsu Vs Erza harc, mert már a Lullaby óta be van ígérve. Mosolyog Bár én Erzát erősebbnek tartom Natsunál.

Most már értem, hogy miből lesz a cserebogár, mármint a ElfmanXEvergreen és a GazilleXLevi párosokat.(Bár az utóbbi már volt a Luxus évad alatt is. Kúl
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #656 Dátum: 11 szep 18, 19:55:52 »

Ez szép rész volt!
Elkezdődött hát az S osztályú vizsga történetszál, aminek nagyon örülök Mosolyog
Lucy és Kana fürdős jelenete nagyon jó lett!  Ámor
Érdekes párosok jöttek össze, főleg Gazille és Levy személyében, a kicsi és nagy meséje Nevet
Mitsgunnak meg van egy tanítványa ?:O Mik derülnek itt ki, nem baj legalább valaki tovább viszi Mistgun szellemét, bár kinézetre nekem nem Mest tetszik jobban.
És igen, tényleg jó volt látni, ezt a havas Magnóliát Nevet

Szerk.: Ja meg halhattunk 2 új háttér zenét újfent Nevet
Eléggé igényes ez az anime, hogy 10-15 részenként új Ostok jönnek ki Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 18, 19:56:48 írta Csabi28 » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #657 Dátum: 11 szep 19, 15:08:49 »

Szerintem ez lenne az egyik legjobb anime az összes közül, ha nem lenne ekkora a cenzúra. Bár nincs akkora viszonyítási alapom.^^

Amúgy Juviának miért kell részt vennie a vizsgán, amikor a Phantomnál S-osztályú mágus volt ?
De Lisanna milyen már xD Ő dönti el, hogy elfogja kísérni Juviát. Azt nem fordítva kéne ? Nevet A Kana-Lucy esett teljesen más.
Mest nekem eddig normálisnak tűnik. Eleve az FT tagja, Mistgun tanítványa, Wendyt választotta. Eddig bírom aztán majd kiderül, hogy milyen a srác. A mágiájára még kíváncsi vagyok.

A Fried-Bixlow csapattól jó poénokat várok. Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #658 Dátum: 11 szep 19, 15:47:37 »

Juvia a Phatomnál tényleg S-osztályú mágus volt, de nem viheti tovább a rangját más céhhez mert az sztem elég hülyén festene. Eleve Gray győzte le ,aki akkor még max egy erős B szintű mágus lehetett. Ezt nem tudjuk. De amin rendesen fintorogtam az Erza beszólása Gajeelnak hogy nem áll készen az S-osztályú vizsgára. Miért is nem? Segített bedarálni Faustot, Laxustól megmentette Natsut, a Phantomnál meg elvileg José mester alatt a legerősebb volt. Akkor miért is Juvia a jobb választás, aki Vidaldus ellen lazán hitte hogy lerendezi a dolgokat, aztán utána meg a saját céhtársát támadja. Ott Lucy nélkül semmi esély se lett volna a győzelemre. Igaz kellett Juvia vízteste is. Ezt aláírom. Fried ellen meg inkább feláldozta magát hogy Kana harcolhasson aminek megint semmi értelme sem volt. Szóval szívesebben néztem volna egy Gajeel csapatot Lilyvel ,mint a Juvia Lisannát, mert sztem utóbbi haszontalan lesz.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #659 Dátum: 11 szep 19, 19:06:11 »

Na én is megnéztem a 97.részt.
Eleje nem kicsit volt ecchi Nevet
Chakra: én is vártam, hogy végre elkezdődjön a S-osztályú Mágusválasztó Vizsga, nagyon jó arc lesz.  Kúl
Lily: nagyon ari, játékból harcol Erzával, aztán visszaváltozik kicsi formájává, ja és a hangja abban a kicsi testben ikszdé
És jó, hogy Natsu is bekerült a válogatásba, viszont egész erős versenytársai lesznek Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins