25 ápr 19, 15:01:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 795477 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #390 Dátum: 11 ápr 05, 18:30:41 »

... Kicsi összehasonlítás milyen a spoileres op; pl a Bleach előző op-je, mikor lelövik a Soifon bankai-át, a Vaizardok érkezését, shikai/bankai-ait, Espada-k resurrection-ét, Ichigo "VL" alakját , vmint még az elején a nagy bumm Yamamoto robbanására utal.Bár ezt ha nem olvasom a mangát nem tudom mi, viszont a többi egyértelmű spoiler.

Visszatérve FT op-re, itt semmi ilyesmi nincs, 1-2 dolog max elgondolkodtat, de semmi se egyértelmű, így spoilernek a legkevésbé se mondanám én.

Ilyen listát én is írhatnék a Fairy Tail nyitányához, de az spoiler lenne. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #391 Dátum: 11 ápr 05, 20:50:08 »

Jó kis rész volt ez is. Szegény Erza jól megszívta a bingójával. Mosolyog Szépen meg volt rajzolva a szivárvány cseresznye fa kéne a kertbe egy olyan. Nevet Natsu meg ki ássa Lucynek, hogy ne maradjon le róla, ha már úgy várta.
A következő rész is biztos jó lesz, mert benne lesz Luxus Kúl még ha csak Fried mesél róla Wenndynek. Szóval ezért mondta Happy az előző rész végén, hogy Fried jobb tanár lenne Wenndynek, mint Natsuék. Nevet

Hát azért én nagyjából sejtem, hogy miről fog szólni ez az évad. A mostani fő boss csinál valami vortexet Magnólia fölött ami mindent beszív, majd a szokásos kis csapat majd lezúzza. Nevet Azért az ellenfelekre kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesznek erősebbek, mint az Oracion Seis. Meg az ellenfelek között ott lesznek Natsuék (klónjai, hasonmásai, alteregói) ? Erről azért láttam egy két képet a Wiki oldalán Nevet
 Ugye csak rosszul láttam, hogy lesz benne valami Ichiya szerű macska ? Technikai KO Már előre félek. ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #392 Dátum: 11 ápr 06, 17:55:39 »

Csak nekem romlott a hallásom,vagy Makarovnak tényleg más lett a hangja?
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #393 Dátum: 11 ápr 07, 09:51:25 »

Valószinüleg az elsö Marci  , Makarov hangja ugyanaz Mosolyog
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #394 Dátum: 11 ápr 07, 18:07:02 »

Én épp ebben a percben értem be az animét, most néztem meg a 73. részt. Tényleg szép rész volt, Lucy jól elmesélte a dolgokat. Kellett ennyi minden után egy kis áttekintés. Meg tetszett, hogy a megbízás Hakobe hegyen volt és Lucy megint előhívta Horologiumot. ^^
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #395 Dátum: 11 ápr 10, 08:27:19 »

Valószinüleg az elsö Marci  , Makarov hangja ugyanaz Mosolyog
Jó,de legalább a beszédmódja más,és engem ez zavart.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #396 Dátum: 11 ápr 10, 21:09:11 »

Jó kis rész volt. Főleg mert Luxus is szerepelt benne ha csak egy képet is. Nevet  Te mit tennél, Luxuuuuus ? Nagy favorit. Nevet Erza nagyon örült a fellépésnek él, hal, hogy szerepelhessen. ikszdé Meg ha szomorú csak rá kell néznie a sárkányra és egyből jobban lesz... Utaslás Natsura  talán ?! Pirul Natsu csak eljutott nagy nehezen a városba feleslegesen ^^ A következő rész is jónak ígérkezik. A futóversenyen gondolom mindenki úgy fog csalni ahogy tudd. Ördögi
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #397 Dátum: 11 ápr 11, 00:34:52 »

Na, ezek a filler részek már klasszisokkal jobbak, mint a "hai-hai" csaj közreműködésével alkotott förtelmek. ikszdé
Frieden én is jókat mosolyogtam, a Luxusos szenvedése, meg a vacsorája nagyon ott volt. Nevet Örülök, hogy beletették ebbe a részbe, jó ilyenkor viszont látni olyan szereplőket, akik alapvetően nem kapnak túl nagy rivaldafényt.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #398 Dátum: 11 ápr 11, 15:13:24 »

Na ja a "te mit tennél Luxus?!!"-on nagyot szakadtam , föleg amikor " Fried-san itt 1 barlang" xD.
Natsu vonatra szállási gondolkodása is nagyot ütött Nevet. Erzából meg szinésznö lessz xD.
Nagyon tetszett ez a rész , a jövöhetire is kiváncsi leszek , Jet-nek picit nagy elönye lessz a futásban Happynek meg annál inkább , bár lehet ez is 1 ilyen Teknös és a nyúl történet lessz csak most Happy és Jet xD.

*szerk: Ja meg Wendy nevetése nagyon aranyos volt Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 11, 15:17:11 írta Csabi28 » Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #399 Dátum: 11 ápr 11, 15:24:55 »

Na, ezek a filler részek már klasszisokkal jobbak, mint a "hai-hai" csaj közreműködésével alkotott förtelmek. ikszdé
...

Én is sokkol jobb fillernek gondolom. ^^ Már régebben is nagyon tetszett, amikor Erza hangpróbát tartott, és most is xD Tényleg el kéne mennie színésznek. Amikor szomorú egyszerűen felveszi a ruhákat és eljátssza egyedül az egész darabot? Mik ki nem derülnek.. xD Azt hittem, hogy Virgo a páncélja miatt nem bírja el, és akkor derült ki, hogy még fogja a kocsit. Nevet Fried is nagyon nagy volt. ikszdé
Naplózva

Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #400 Dátum: 11 ápr 11, 16:33:21 »

Nagyon klassz volt ez a rész (is), szakadtam a nevetéstől.  Annyira szimpatikussá tudják ilyen hülyeségekkel tenni a karaktereket... Nevet Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy a mangakának mennyi "köze" van a filler részekhez? Jóváhagyja őket vagy ilyesmi?
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #401 Dátum: 11 ápr 11, 19:47:47 »

Végre nooormáááliiis filler! Ez az! Nevet

Eleinte azt hittem, hogy totál idiótát fognak csinálni Friedból, de kellemeset csalódtam, mert illettek hozzá a hül'eségei. ^^

A világító szemű homokvihart és Erza depizését a színházi kellékei után egy kicsit erősnek éreztem, de még belefért.

Reméljük, a kövi rész is hasonlóan poén lesz.

De annyira hiányolok már egy bizonyos valakit, aki képes "fél kézzel hülyére verni" egy másik valakit... ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #402 Dátum: 11 ápr 11, 20:29:17 »

...

De annyira hiányolok már egy bizonyos valakit, aki képes "fél kézzel hülyére verni" egy másik valakit... ikszdé

Én nem olvasom a mangát (illetve nemrég kezdtem bele, de még nagyon az elején vagyok) és kíváncsivá tettél. ikszdé Egyébként ebben a részben említésre került egy Gildartz nevű ember. Őt már említették korábban? Csak mert nem emlékszem..
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #403 Dátum: 11 ápr 11, 20:57:44 »

Gildartz még egyszer sem volt említve az animében pedig a manga szerint eddig legalább kétszer volt róla szó. Egyszer a legelején amikor a második emeletről volt szó ott említették meg Gildartz-ot, ha jól emlékszem Lucy erőviszonyos képletében. Utána meg a Luxus vs Mistgun harcban mondja Mistgun, hogy szerinte Gildartz a legerősebb a céhben. Nevet. Szerintem az a valaki biztos Natsu lesz. ikszdé
Naplózva

HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #404 Dátum: 11 ápr 16, 12:09:04 »

egész jó rész volt  Nevet
örültem, hogy nem Jet nyert, unszimpatikus figura, de Happy győzelmén meglepődtem, de jó volt!  Kúl és igen, végre megérkezett Gildarts is  bow
Naplózva

Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins